עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RazorJunior,

הכותרת אומרת הכל - למישהו פה יש IIYAMA E481S? והוא מוכן לעזור? :s05: שאני אוכל לבוא ולהתרשם מהמסך לפני שאני מזמין מסך ב 4000 שקל "על עיוור"? ואם לא, אז למישהו אולי יש את ה IIYAMA E431S? או את ה VIEWSONIC VP171? כי דיברתי עם היבואן ואף חנות לא מוכנה לשים את המסכים בתצוגה מכיוון שהאחריות מתחילה מיום פתיחת האריזה.... תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. יש לי כרגע תקציב לא מוגדר, בחופש יהיה לי מספיק בשביל לשדרג את המחשב שלי שהוא: 7950 i5 2400 HDD לא משנה הנפח קירור די טוב של noctua לוח אם של גיגה ביית H61M-D2-B3 וספק 620 וואט איכותי ומארז גדול מאוד ומאוורר של קולר מאסטר רציתי להוסיף למערכת SSD אבל הלוח לא מתאים, אז אני אשדרג כנראה (למרות שגם עם SATA 2 אפשר לשרוד) ובכללי כדאי לי למכור את ה 7950 בשביל שאוכל לקנות R9 290/R9 290X או פשוט להוסיף עוד 7950 והאם יהיה לי צוואר בקבוק שיפריע למהלך הזה אני מאוד מתלבט לגבי זה כי בסך הכל אני משחק על 1920x1080 , ויכול להיות שזה יהיה אוברקיל כי זה לא ינוצל כמו שצריך מה דעתכם לגבי זה ומה אתם מציעים לעשות כדי שהחומרה תנוצל? בכל זאת יהיה לי מספיק כסף לשדרג את המחשב וקשה לדעת מאיפה …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ravid,

רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by danielud,

תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית: ללא חריגה, אבל תגידו לי במקרה ויש כרטיס מסך טוב שאני מפספס בהבדלים של 50-20 שקל.) שימושים עיקריים: גיימינג האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: KSP מעבד: Intel Core 2 duo E6750 2.66Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Intel® Desktop Board DG33FB כרטיס מסך נוכחי: Sapphire X1950 Pro GDDR3 256 MB ספק: ThermalTake TR2 470W Silent PSU 24 PIN (חשוב לציין שיש לי רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך.) מסך: 19" LCD LG חשבתי על ה 5770 אך אשמח לשמוע את הצעתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Rango,

כותרת

6. Started by Enable,

הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by black T.I,

אני רוצה מעבד חחלומי ואני רוצה שתרכיבו לי אותו

8. מי יותר טוב ??? אני מיצטער אבל אני עדיין לא הבנתי מי עדיף GF 4 4200 SUMA SE 64 MB או LEADTEK 64 MB??? אני מדבר על איכות הפילטרים וגם דיי על OC אני אוסיף כמה שרק אפשר אבל בלי להוציא עוד כסף ! ודרך הגב בעוד שנה יהיה הבדל בין ביצועי כ.מסך עים 64MB DDR לבין 128 MB DDR? ושוב תודה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by massinvallus,

כמה תקציב צריך? והאם שווה לקנות במקום LG F900P? אני שומע שכדאי להחליף כבר לLCD כי זמן הCRT עבר. מיועד למשחקים. עריכה: ראיתי את מסך הQ17 ב2178, מסך טוב?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  10. מעבד - Core 2 Duo E7300 לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreade ספק - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) אני לפני רכישת המחשב הזה. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי מסך. אני לא גיימר. אבל אני מאמין שכשיהייה לי מחשב חדש בבית אני ארצה לשחק. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים, אבל ראיתי אצל חבר call of duty וזה היה נראה לי נחמד.מה גם שאני עכשיו רק קונה את המחשב וממש לא בא לי להתחיל לשדרג אותו עוד חצי שנה. אני רוצה שקט לתקופה ארוכה יחסית. אני הולך לראות גם סרטי hd על המחשב.המסך שאני הולך לקנות הוא samsung t240. ה hd4670 הבנתי שמאד מומלץ. של msi עולה 400 ושל asus עולה 450.מי עדיף? האם תוספת של 130-180 שקל (אני קונה ב ksp) היא ממש מ…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שיש לי כרגע לכרטיס מסך תומך 3D. זו המערכת שיש לי כרגע: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-945GM-S2 v3 ATI Radeon HD 4650 (RV730) Video Adapter CHIEFTEC 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail המחשב הוא לא לגיימינג אלא בעיקר מדיה סנטר. מחפש כרטיס שייתן איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 600 שקלים. אלו הכרטיסים שבינתיים ראיתי השאלה אם יתאימו וכמובן איך הם: SAPPHIRE HD 6670 או 6770. דרך אגב המחשב מחובר למסך סמסונג C7000 46 אינץ. תודה לכולם על העזרה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by OR007,

איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MoAv,

סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  14. היום קיבלתי את הריידון 9000 פרו (לא ממש קניתי אותו). אין לי מושג של איזו חברה הוא אבל בוינדואס בהגדרות תצוגה רשום לי : XXXXXXXXX......... RADEON 9000 ATLANTIS PRO שזה אומר בדיוק ???? ובדקתי בPOWER STRIP את המהירות של הליבה ושל הזכרונות ורשום לי ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 זה המהירות של הזכרונות והליבה של הריידון 9000 פרו ??? או שעבדו עליי (אפילו שלא שילמתי...)

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Headspin,

או מתאם כזה מ PCIE ל AGP? יש לי ראדון 9800 פרו...של MSI ואני לא רוצה כעת לשדרג אותו אלא להשתמש בו על לוח PCIE בקרוב..ולךקראת הקיץ לשדרג לאיזה PCIE HIGHHEND.. מישהו מכיר או יודע ?

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by yaadhadar,

אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by tal249,

מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה

22. Started by Big_White,

קניתי מחשב עם זוג 8800 GT והבחור אמר שהם עובדים ב SLI ללא כבל... עכשיו לקחתי הרדיסק והתקנתי OS ראשון הוא ביקש ממני לחבר לו כבל SLI... שנית הלוח בקרה של NVIDIA עושה שגיאה וסוגר את עצמו... ( זה הדרייבר הכי עדכני מהאתר שלהם) יש אפשרות לדעת (תוכנה או משהו כזה) שאכן הכרטיסים שלי מחוברים ב SLI בוודאות (כן או לא) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. אני מחפש דרך להשאיר את מהירויות השעון ב X800GTO2 כל הזמן על OC ואני לא מצליח אני לא רוצה לעשות אוברקלוק כל פעם מחדש שאני ניכנס לווינדוס... למישהו יש הצעות ז"א מישהו יכול לעזור לי, יודע איך לעשות את זה??? ואני יודע שכבר שלחו לי לינק אבל אני לא מבין אותו אז עדיין איך אני פותח צינורות לGTO2 ??? :s05: איך אני צורב ביוס???

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  24. יש לי 7950GT של Leadtek. עם איזה כבל בדיוק? ואם אפשר בבקשה גם תמונה שלו. תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by amir24,

האם כרטיס מסך יכול להידפק או להתקלקל בצורה כלשהי? מאז ששמתי WIN7-32bit כל פעם שאני רואה סרטים בפורמט mkv אני שם לב שקצב הריענון של המסך איטי, כלומר התמונה מקרטעת לעיתים, ניתן מידי פעם לשים לב לפיקסלים. במחשב מותקן המקודד של MATROSKA, הדבר שמוזר הוא שעד שהתקנתי WIN7 (השתמשתי בXP) הכל עבד כמו שצריך וכעת יש כל מיני הפרעות קטנות כשרץ הוידאו. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.