עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב המפרט שלי כרגע הוא מעבד : E6550 זיכרון : 2G כרטיס מסך : R1950X ספק כח : 400W ENERMAX LIBERTY לוח אמ : GA-P35C-DS3 GIGABYTE עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ואולי גם להוסיף 2G לזיכרון מה הייתם ממליצים לשים במקום הכרטיס מסך שיש לי כרגע בתקציב של עד 1000 שקל כרגע אני יעזוב את הזיכרון תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by ravid,

יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. Started by eliranl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151768 הוא נראה לי מעולה המטרה משחקים וסרטים. 8ms 700:1 400cd מה אומרים?

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  5. כרטיס אחד זה הHD 6850 OC 1GB GDDR5 בעלות של 575 ש"ח כרטיס שני זה HD 7750 1GB GDDR5 בעלות של 640 ש"ח השאלה מה יתן בצועים יותר טובים במשחקים המסך הוא 19"

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. האם לפי דעתכם מחיר כרטיס מסך מסוג X850 PRO משומש עם קירור (לא מקורי) מסוג ZALMAN VF700-Cu שווה 350 ש"ח? הכרטיס הוא מתוצרת SAPPHIRE אז הוא די איכותי ויש לו VIVO, בתושבת PCIE. דיעותיכם בבקשה.

7. שלום לכולם, אני בקרוב מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות עם כרטיס המסך האם באמת לקנות כרגע את המחשב עם הכרטיסים הנוכחיים או לחכות חודשיים לכרטיסים החדשים של ATI ואז לרכוש יחד איתם? ראיתי שעוד בחור שאל את השאלה הזאת אבל לא ראיתי תשובה מספקת

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  8. יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by ykg,

היי, הנה פרטי המערכת שלי : Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 7.0.5730.13 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2584 MHz (9.5 x 272) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type …

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by alex321,

שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by mgm,

שלום, אני רוצה לקנות מסך דק 17 אינצ' , איזה הכי מומלץ? איזה דגם? איזה חברה? אני מעוניין להשקיע בסביבות ה- 1800 שקל. והאם שווה לקנות במחיר הזה כבר 19 אינצ' ? תודה. ודרך אגב אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני אשאל בכל זאת: האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT 128MB שקניתי עם המחשב לפני חצי שנה... כמו שאני רואה בזמן האחרון, 128MB לא מספיקים לכל המשחקים היום, ובטח שגם בעתיד לא. רציתי לשאול אם יש אפשרות להוסיף זכרון לכרטיס המסך. ושאלה אחרת אם אני מוכר את הכרטיס, שקניתי אותו ב1000 שקל, במצב מצויין, הורכב בחנות, ללא OC או כל דבר אחר. כמה הוא שווה?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  13. אוקי תראו..... יש לי CF 4850 עושה לי המון המון בעיות זאת אומרת ריצודים וכאלה דברים, אפילו FS 2004 אני לא יכול להריץ בלי ריצודים! החלפתי כרטיסים לא עזר, פירמטתי מיליון פעם אפילו עברתי לויסטה לא עזר, ניסיתי כל מיני דרייברים לא עזר אז שמתי לב רק היום שהכרטיסי מסך נופלים כאילו אין מה שיחזיק אותם הנה תמונה כאשר שני הכרטיסים "נופלים": http://www.uploadfileyou.com/files/456v5z7kjpq49kis9fsj.jpg http://www.uploadfileyou.com/files/uxb9zv7ergmi86lg1jj9.jpg וזה מה שקורה כשאני מחזיק אותם: http://www.uploadfileyou.com/files/eq6us57w3n0x2iv05epw.jpg אולי זה ישמע אידיוטי, אבל אם הכרטיסים ככה יכול להווצר מצב שהחיבור לא טוב וזה מה שגורם לכל הריצודים ולהפרעות? בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by dragon772,

האם הכרטיס הזה טוב עדיין? וכמה הוא אמור לעלות? שווה 1500 שקל? ובכמה הוא יותר טוב מה x800gto? מישו יכול לתת לי קצת מידע על הכרטיס הזה ועל ביצועיו כי אני לא מכיר אותו ל AGP

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  15. הרצה באמצעות tridef מהו הכרטיס המינמלי לזה שיתן תוצאות טובות במשחקים חדשים. כרטיס נוכחי 4850 HD מעבד AMD Athlon Dual 3800 (לא חדש) ספק פשוט 520w תקציב 400-500 תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שלום חבר'ה! טוב, אז אחרי שחרשתי אותו קצת, חקרתי והגעתי למסקנה שלא צריך יותר ממנו אני בא לשאול אתכם שאלה אחרת ,הקירור המיפלצתי שלו. הוא טוב? תמונה בהמשך. אני שואל את זה כי אף אחד לא ממליץ פה על הגירסה של MSI ומשום מה נראה כאילו הקירור של הגירסה הנ"ל הוא הכי מסיבי וטוב ,42 מעלות במנוחה ומקסימום 53 עם OC בהפעלת מישחקים כמובן, יש סיבה מיוחדת שלא ממליצים עליו פה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

אתם יודעים , תוך כדיי עיון באתר הזה , ראיתי שניי שמות גדולים במיוחד , Nvidia וAti , עושה רושם שATI מובילה בביצועים (HDR + AA ) וגם קצת טכנולוגית (Nvidia קנתה את טכנולוגיית הMULTI graphic card's שלה עם רכישת 3DFX , לעומת ATI שפיתחו אותה בעצמם) לעומת זאת Nvidia מובילה במכירות , לעומת זאת , יש בעולם עוד יוצרים של כרטיסי מסך , ורציתי לשאול מה איתם , והאם מישהו מכם שמע את שמם איי פעם , אני מדבר על שניי יוצרים מעולים שכרטיסיהם לא נופלים שהיכולת של שניי הגדולים האחרים , השם הראשון הוא S3 , השני הוא MATROX , קראתי דיי מזמן איזה ביקורת שהשוותה כרטיס של Nvidia לכרטיס של ATI לכרטיס שלישי של S3 , בקטגוריית המשחקים הS3 אכל את מתחריו בלי מלח... וגם בבנצ'ים , השאלה שלי היא האם מישהו ראה…

18. Started by MasterDK,

מה זה Quadro?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  19. Started by hidrox,

שלום, האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הבא במחיר שצוין? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 האם Albatron נחשבת לחברה טובה? האם הקירור כה טוב? אולי עדיף חברה אחרת? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Nemesis,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=310

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by Vissor,

מישהוא משחק פה oblivion על גרפיקה מקסימלית אם כרטיס מסך geforce 8800 gts 640mb והכל הולך חלק??...

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by Lodvig,

מה עדיף? מבחינת מחיר הם זהים

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by laufgas,

יש לי כרטיס מסך GeForce 6800GT וכשאני נכנגס למשחק מאוד לא כבד כמו Madden NFL 2006 של EA, אז הטמפרטורה של הכרטיס מגיעה ל-105 (!!!!) מעלות. אני לא מבין כל כך גדול בכל מה שקשור לתרכובת כרטיס המסך, אבל אני ידוע שזה לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת! הנה תמונה של המסך: http://img479.imageshack.us/img479/6757/105hp7.jpg איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה ומה יכולה להיות הסיבה לטמפרטורה הזאת? תודה!

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by GamerFreak,

חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_3167 מה מיוחד בו שהוא עולה כל כך יקר???

• 6 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים