כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי שתי אפשרויות כרגע או ללכת על RADEON 9550 והמתחרה שלו מ NVIDIA או ללכת על RADEON 9600 PRO או מקבילו מ NVIDIA. רק רצוי לציין שאם אני רוצה לעשות OC אז שעל הכרטיס יהיו לא רק צלעות קירור אלא גם מאוורר הלא כן? אז זהו התמקדתי במחיר שכנראה יהיה עד 500 שאלה המחירים שאפשר להשיג את הכרטיסים האלה. תודה
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ ואני מרגיש שהו חלש כבר אז רציתי להחליף אותו במשהו יותר חדש התקציב של הוא 1500 גג 1600 ויש לי עדיפות גבוה לNVIDIA המערכת שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI P35 NEO קירור למעבד ZALMAN CNPS 9700 LED ראם 4GIGA CORSAIR XMS2 DHX מארז ANTEC 902 ספק כוח CORSAIR 750 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כרטיסי מסך. SAPPHIRE X1950 XT - 256MB http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 Gigabyte 9500GT 512MB http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H עד היום השתמשתי ב X1950XT. הבעיה כרגע היא שאני רוצה להחליף ל WINDOWS 7 ואין לכרטיס הזה דרייבר שמתאים למערכת ההפעלה הזאת. השאלה שלי היא, האם מבחינת ביצועים ה9500GT פחות טוב מה X1950XT ? איזה מבין מהשניים כדאי לי להשתמש?? (ל X1950XT אין אפשרות של DX10) תודה!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני משאר שבניגוד לATI , אצל NVIDIA ביום ההשקה ואחריו בעיות מלאי לא ממש יהיו..
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מיעוט של כותרים מובילים אשר תומכים במערכים מרובעי ליבות גראפיות הביא את מפתחת השבבים לדחות את השקת כרטיס המסך העוצמתי ביותר שלה חדשות מעניינות מגיעות אלינו מביתה של AMD. מפתחת השבבים מסאניוייל הודיעה כי כרטיס ה-Fury כפול ליבות ה-Fiji שלה, שהוצג לנו באופן ראשוני לפני חצי שנה, לא יגיע השנה, אלא רק מתישהו במהלך השנה הבאה. הסיבה הרשמית לכך היא רצון להתאמה מיטבית עבור מערכות המציאות המדומה שמיועדות להגיע אלינו בקרוב, או במילים אחרות ה-Oculus וה-Vive. עם זאת, באתר anandtech הציעו הרחבה משלהם לסיבות של AMD – ומספרים כי דווקא המצב העגום בשוק המשחקים של 2015 בכל הנוגע למערכי SLI ו-CrossFire הוא האחראי המרכזי לעיכוב. הקודקוד האחרון ברביעייה הגדולה של AMD מתעכב …
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הותקן במחשב כרטיס שאמור להיות חדש, עליו מדבקה המציינת INNO3D וגם: GF 8400 GS G4E3DH. מה שמוזר: יש רק גוף קירור גדול ורחב מאד, לא התקן קירור עם מאוורר. בדו"ח של EVEREST מצויין : (GPU Clock (Geometric Domain) 459 MHz (original: 100 MHz, overclock: 359% (קובץ טקסט מצורף - הדו"ח) אז השאלה שלי, ותסלחו על הבורות: 1. מה זה ה OC הזה בכרטיס מסך, בשביל מה? 2. ממתי יכול להיות ועל ידי מי ? 3. יכול להיות זו הסיבה לחום של 50 מעלות בפעולת הכרטיס? זה חום סביר? 4. איך מבטלים את זה והאם צריך בכלל? 5. נראה לכם כרטיס מקורי של INNO3D או זיוף בדרך של הדבקת מדבקה שמדפיסים במדפסת הפרטית? 6. אם יכול להיות מקורי, למה באתר של החברה הזו אין כלל כרטיס כזה, ללא קירור אקטיבי אלא רק עם מפ…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים: HD4870 במערך CrossFire או HD4870X2 R700 מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר.. כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות! שווה לחכות?! אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כאן מופיע לי gpu 575 memory 999 בעוד שבחלק של הsensors מופיעים לי מספרים אחרים לגבי הgpu / memory זה הגיוני או שקיימת לי כאן סוג של בעיה עם הכרטיס ? :< אם כן מה לעשות ? דרך אגב שיניתי את המהירות של הfan מ40% ל60% עם riva :> תודה לכל מי שיכול לעזור =>
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עזרה ממומחים ומבינים: אני רוצה להציג סרטון ב 4 מסכי LCD פשוטים,וזולים, 15 אינצ, תלויים אחד ליד השני בשורה. (הרעיון שמור). אני לא מעוניין לעשות את זה ממחשב. המסכים אמורים לעלות גג 1000 שקל לאחד, אז חשבתי על מאג פשוט וזול. מה אתם אומרים? איך ניתן לעשות את זה? אני חשבתי על זה, תגידו לי אם זה טוב: קנייה של מכשיר DVD, עם יציאת VGA. לחבר לו מפצל ל 4 VGA ולחבר כל חיבור למסך לחיבור VGA רגיל. האם זה יפעל? אשמח לרעיונות במהירות האפשרית. תודה
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לי לקנות(AGP)?? Sapphire Radeon 9600Pro 256Mb Retail AGP - 326 שקל Sapphire Radeon 9600XT 256Mb AGP - 288 שקל ATI Radeon X9550 256MB Palit - 271 שקל ATI Radeon X9550 256MB Gigabyte -288 שקל ATI Radeon X9600 256M Club 3D - 304 שקל איזה כדאי?? אני לא משחק בהרבה משחקים רק בפיפא..
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך Low-End כזה, שמתאים יותר לעבודה עם תוכנות מוזיקה, גרפיקה פשוטה מאד, אינטרנט וכו' אבל מה, שהטי וי אאוט שלו יהיה מעולה כי אני רואה המון סרטים דרך המחשב, ואני פעם בשנה אולי משחק במחשב. חשבתי על ה Radeon 9200 או על ה Geforce 5200 ואמרו לי שיספיקו לי כרטיסים אחרים יותר זולים, השאלה אם כדאי כבר לעתיד לרכוש משהו יותר חזק והכל. תודה מראש :-)
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-6600GT ל 8600GT אפיק PCI כמובן...
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ידוע שכרטיסי נבידיה כוללים חומרה אשר נקראת...PureVideo . כמובן כדי לנצל חומרה זו. יש להוריד את התוכנה...PureVideo Decoder מהאתר של נבידיה. כמובן תמורת תשלום. ושאלתי האם למישהו יש נסיון, וכן במילים פשוטות יכול לתאר את היתרונות בשימוש בתוכנה ? ואני מתכוון לנסיון בפועל כי קראתי את כל הפיצרים שכלולים בטכנולוגיה זו. אולם אין כמו נסיון אישי ממתין לתגובות.......
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. לוח אם ASUS - M4N68T-M V2 כאשר הגרפיקה מגיעה מ: NVIDIA Geforce 7025/nForce 630a מובנה. המחשב מחובר באמצעות כבל VGA [אין יציאת HDMI מלוח האם. רק VGA]. הבעיה: המסך שלי הוא 1920x1200, ומשום מה - למרות התקנת הדרייברים המקוריים, ולאחר מכן העדכניים ביותר - אין זיהוי של רזלוציית המסך! הרזלוציה המקסימלית שניתנת לי היא 1600x1200. אני אובד עצות אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-ms-576.htm זה הלינק שיש בו מידע... אבל אין שם גודל של המסך... חיפשתי בכל מיני אתרי מכירות, ובכל מיני מקומות שאמורים להיות שם מפרטים מי שיכול לעזור לי, יבורך תודה רבה, נדב
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי מסך 24" של דל, ובנוסף מחשב המכיל כרטיס Gigabyte 8600GT. את המחשב עוד לא קיבלתי ויש לי אפשרות להתחרט על חלקים. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט וסרטים ומעט מאוד משחקים. האם הכרטיס יספק את צרכי וידע להתמודד עם המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-