עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. הלך לי הכ.מ 9800P ואני נאלץ לרכוש אחד חדש.עכשיו בנוסף לבעיה זו גם המסך שלי התחיל לעשות בעיות ואני אצטרך להחליף גם אותו. אני אקנה כנראה את ה731BF של סמסונג שעולה בסביבות 1300-1400 ש"ח.כך שההוצאה הפתאומית על מסך חדש די מורידה את מה שתכננתי להוציא על הכ.מ. עכשיו,האם "להסתפק" בXFX 7600GT שעולה 850(שנראה לא רע בכלל מבחינת ביצועים)או להשקיע עוד 500 ש"ח(שזה סכום לא קטן)בשביל הX1950P? אני מתגייס פחות או יותר בעוד שנה,אז אני צריך משהו שיספיק לאותה תקופה,האם באמת ישתלם לגרד את ה500-600 שקל האלה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by pp12,

המפרט שלי כזה: מעבד אינטל E6300 זיכרון פנימי 1GB כרטיס מסך geforce 8800gts נגיד אני ישחק בקרבון על ההגדרות הכי גבוהות שהם עד הסוף כמה FPS אתם מעריכים שאני יקבל בבקשה תגידו לי זה חשוב תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by Bug,

היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by CrossFire,

מתי זה יצא? והאם זה יבוא יחד עם לוחות אם בתושבת יותר חדשה, כי אני יודע שאנו בדור השלישי ואם יהיה PCI-E2 כנראה יהיה דור רביעי, לא?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by SmurFin,

טוב בהמשך לאשכול הקודם שלי למי שעקב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234103.0 אז יש קצת שינויים בעזרת עזרתו של -- RTR תודה -- הצלחתי לייצב קצת את הטמפ' וכרגע עדיין יש בעיות אבל הוא יסחוב עד שאני אגיע לחנות ובתור גיימר ועובד עם תוכנות עריכה . ועובד המון עם תוכנות עריכה... רציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ היום ? , מחפש כרטיס יותר חזק ממה שיש לי כיום..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי התלבטות קשה מאוד ! אם אני אקח 1950PRO עכשיו אז זה מסדר אותי לפסח ולעד סוף כיתה ט' לפחות (אני כיתה ח') אבל שיצאו משחקי DX10 הכרטיס שלי לא יתמוך,ואם אני אקנה במאי בערך את ה- 8600 אז לא יהיה כרטיס לפסח אבל כן תיהיה לי תמיכה לעתיד... שיקולים : 1) יש גם שיקול של צוואר בקבוק כי יכול מאוד ליהיות שהמערכת שלי תגביל את 8600 אבל את 1950 PRO לא... 2) מה שגם יכול ליהות זה ש- 8600 יחרוג מהתקציב ואז אני בכלל ידפק כי גם לחופש הגדול לא יהיה לי כרטיס סביר. 3) יכול גם ליהיות ש 8600 יצטרך ספק תותח ואז אני אצטרך עוד כסף לספק ואז בכלל לא יהיה לי את הכרטיס ואני סתם יחכה לו... 4) תגידו, יכול ליהיות מצב כמו ב CALL OF DUTY 2 שיש כרטיסים שתומכים DX9 אבל לא יכולים להריץ אותו על DX9 ? 5) …

8. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני רוצה כרטיס מסך טוב בעיקר לסרטים אבל גם בשביל להריץ חלק משחקים טובים . אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט אם לקנות את הX1950PRO בגירסת ה256 מגה או ה512 מגה . רציתי לדעת באיזה תחום יתבטא ההבדל בצורה משמעותית - בהרצת סרטים , משחקים , עבודה מהירה של מערכת ההפעלה ? דרך אגב - האם הכרטיס מסך הזה יתפקד טוב עם מסך 2007WFP של דל ? תודה לכולם ! ליאור .

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by G mode,

שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by KL-xXx,

היי לכולם! אני מבולבל מכל הכתבות. אני צריך כ. מסך 900-1000 ש"ח שיהיה שקת יחסית. אני הולך להשתמש ב OC

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS פועל על קירור מים?

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Maiasony,

שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16437 מידע מאתר היצרן - http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=168&prod_id=63946 ביקורת - http://www.tweaktown.com/articles/1003/ מסתבר שפנדה טעו וזה בכלל X1650PRO 512MB רגיל ל - AGP, כמה חבל (אבל צפוי) :'(

• 51 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by harrygol,

קניתי מסך מדגם samsung 931b. אני מוצא בו שני פיקסלים דהויים, קשה מאד להבחנה. מה המשמעות, צריך להחליף, מה זכויות ההחלפה בדרך כלל בקניה כזו?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. איפה ה-catch? (אם בכלל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בעצם הכל בכותרת - ראיתי אצל חבר DVD-WRITER שהוא קנה מארה"ב ותומך ברזולוציה כזו. איכות התמונה מדהימה !!! חשבתי לחבר ל-HTPC כי אני רוצה משחקים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לפני כ3 חודשים בערך הפעלתי את המחשב כדי לגלות שהמסך שלי לא עובד(היה חשמל אבל לא ראו תמונה) אחרי כמה בדיקות וחיבור לONBOARD גיליתי שכנראה הבעיה בכרטיס מסך-הכרטיס מסך היה 6600LE לקחתי את המחשב לחנות שממנה קניתי את כל המחשב, ושם הוא אמר לי ש"הכרטיס מסך שלך שרוף לגמרי" אמרתי טוב למה לא...זו הזדמנות טובה לממש את האחריות ולהחליף כרטיס מסך(בתוספת תשלום כמובן) הוספתי 600 שקל וקיבלתי ממנו LEADTEK 7600GT חדש ומבריק שאותו אני מאד מאד אוהב בכל מקרה, היום אחרי חודשיים בערך של שימוש בכרטיס מסך החדש, אני מדליק את המחשב ושוב המסך לא עובד!!! החלפתי מסך ועדיין לא עובד, חיברתי ל ONBOARD וכן עובד (כרגע אני משתמש במחשב) הONBOARD לא עבד לי בכלל עד שלא ניתקתי את הכרטיס מסך מ…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. טוב שלום לכם מומחים אני הופנתי אפשר לומר מהלינק הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234235.msg2057020#msg2057020 אני אסכם, אני רוצה מחשב HTPC בעיקרון יש לי הכל חוץ מכמה דברים שלא קשורים לפורום הזה. אבל אני רוצה כרטיס טלוויזיה שיהיה קשור להקלטות - אני מניח הרבה הקלטות. בעיקרון מה שאני רוצה זה איכות טובה ללא כל מיני הפרעות או פיקסלים מיותרים... המליצו לי [בלינק] ללכת על Hauppauge PVR-150 MCE מה אתם אומרים עליו? איזה כרטיסים יש יותר איכויים בטווח מחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  21. שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  22. אז ככה : יש לי כרטיס מסך READON 9600 של saphirre יום בהיר אחד הדיירברים שלו לא פעלו לא עזרו כל נסיונות ההסרה התקנה אפילו פתחתי את המחשב הוצאתי הכנסתי ניקתי את המאוורר(שאגב מסתבר ששבק חיים)שום דבר להמחשה את לכם את שני הסקרין שוטים הבאים : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/screenthis.JPG יש סיכוי שהוא נשרף?כמובן שאם מישהו יוכל לתת לי פתרון אני אשמח אם לא מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא : ?X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP? ואם לא אז המלצות ייתקבלו בברכה זה המפרט שלי היום : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/computerthis.JPG תודה מראש ויום טוב

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by talkz3333,

היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by levya1,

שלום רב אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה PVR שמקליט ברמה איכותית. אעדיף אם זו תהיה המלצה על סמך ניסיון אישי עם כרטיס ה PVR. מגבלת תקציב עד 400 שקל תודה !

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים