עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס gigabyte 5900xt 128mb 256bit אני פשוט לא יכול איתו יותר הוא הורג אותי הביצועים שלו בכלל לא משהו לטעמי הfps שלו נמוך לאללה במשחקים כגון aa ועוד במיוחד עכשיו שיצא hl2 אני לא רוצה לתאר מה יקרה.. אני רוצה להביא כרטיס 6800 עם 256 זיכרון לא le ורגיל gt או ge של אסוס או של גיגה בייט איזה דגמים אתם ממליצים בחברות האלה שיתאימו לצרכים של גיימר מתקדם? ראיתי כמה דגמים של אסוס כגון: V9999GT/TD ו... V9999GE

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Oprapc,

בכתבה ב-DRIVERHEAVEN החליטו לבדוק את שני הכרטיסים התקציביים היום עם CATALYST 4.1. אומנם יש את ה9800 PRO אבל 1500 ש"ח זה עדיין יקר קצת להרבה אנשים. הכתבה מראה שאמנם 5900XT טוב בהרבה מקרים מהרדיאון, מקבל יותר טוב ב3DMARK וב-AQUAMARK, אבל הוא: נופל ל-FPS נמוך מהרדיאון- כלומר כשהוא נקטע הוא נקטע!!, בחלק המשחקים הרדיאון משום מה עובר אותו. לעומתו הרדיאון כרטיס יציב יותר בכל המשחקים ובכל הבדיקות. בבדיקות גם הראו שה-5900XT מצוין ל-OC. בקיצור אם אתם קונים אחד מהכרטיסים האלה אז תשקלו שה-5900XT פועל יותר טוב מהרדיאון 9600XT אבל לא תמיד, מקבל ציונים יותר טובים, מצוין ל-OC, נופל ל-FPS הרבה יותר גרוע מהרדיאון, כנראה חלש ב-DX9 כפי הנראה(NVIDIA חרא ב-DX9 וזה ידוע). הנה הכתבה: http://www.…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by RoyShefy,

לא שמעתי על האתר הזה בחיים ותראו מה מצאתי.... מחירים די הגונים אבל זה אתר לניובים שיאמינו שFX5200 הוא הכרטיס המתקדם והטוב בעלם בזכות תכנולוגית הAGP8

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Vladgi,

האם הכרטיס סובל מאיבוד ביצועים ובעצם נמצא פחות טוב לעומת נגיד 9600xt שברגיל ה-5900 וקרע לו את הצורה,אבל בשני המשחקים האלו המבוססים על אותו מנוע הוא חלש יותר ממנו?או שלא?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by idan182,

איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by fire15,

הרצה ראשונה של הכרטיס ב-OC ליבה:400MHZ@476MHZ זיכרון:500MHZ@1152MHZ ו13050 נקודות ב 3DMARK2003 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס ו1300 לזיכרונות.. אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה.. נ.ב אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה.. אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by es88,

התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59. 59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך. (דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך) כ.מסך - HD4770 מסך - DELL 2209 רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by Sym,

זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כנס CES 2019 בלאס וגאס נפתח עם NVIDIA ותצוגה של שלל התפתחויות בטכנולוגיות הקיימות שהציגה בשנה שעברה. כרטיס מסך RTX להמונים, או בשמו המלא RTX 2060, הוכרז בתור גולת הכותרת לכתבה

14. Started by Satlan,

חברס כאשר אני משחק FEAR, 1024x768 16X 4X max gfx הטמפ של הכרטיס מסך עולה בעצבנות ... יושבת על 60 זה בסדר ? נורמאלי ? או שעדיף להוריד את ה-OC הקליל?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך . איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בכדי שכול המשחקים החדש יעבדו לי . בקיצור הכרטיס הכי טוב שיש במחיר 600 ש"ח תודה לעוזרים .!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. Started by Killer Storm,

אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.

19. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. Started by sh_idan,

אני בונה מחשב בתקציב די מוגבל שישמש בין היתר למשחקים לא כבדים במיוחד ולכן רציתי לשאול- האם ההבדל ביניהם ממש משמעותי ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ozba77,

איזה כרטיס מהבאים עדיף לקנות אני לא משחק הרבה שניהם במחיר של כ-200 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

יש לי שתי הצעות מחיר בערך באותו סכום למחשב נישא, אחד מגיע עם ה-6200 ו-128 מגה והשני מגיע עם ה-9700 ו-64 מגה זכרון. תעזרו לי לבחור... המחשב אם ה-6200 זה ACER 4152LMIGF והמחשב אם ה-9700 זה MSI M510 .

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by tibia,

בחנות "נ*עה מחשבים " ראיתי כרטיס כזה זה התיאור שלו מבוסס על נווידיה 6200 מסידרת הג'יפורס 6. PCI-EXPRESS 64 MB supports 256 MB מהירות מעבד 350MHZ מהירות זיכרונות 700/550 Mhz TVOUT/DVI ב 420 שקל זה הגיוני??!~?!?

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by liav12,

מעבד 1.4 384 RDRAM אני מעביר תמחשב הישן לאחים שלי רציתי משהו שיספק בנתיים כי אני קונה חדש בע"ה עוד מעט... מה כדאי מביניהם?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by orlupo,

GEEORCE 6200 של GIGABYTE בעל 128 מגבייט זיכרון ו-128 ביט נחת אצל היבואן. הדגמים שנחתו הם: NX62128D-BULK עולה לחנויות המחשבים 550 שקל NX62128D עולה לחנויות המחשבים 660 שקל נראה מה יהיו במחירים בנועה, זיגזג וכ'ו...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.