עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Odedb52,

אהלן... רק עכשיו שמתי לב למהירויות שיש ב- 6600GT (לא שלי...) וראיתי שהם לא מתקרבות אפילו למה שאצלי יש... תראו בעצמכם... (רק שתבינו שאני יכול להגיע ל - 570 בליבה ו - 1.19 ג'יגה בזיכרון :o !!!!! גם 1.20 אבל אז הוא כבר לא יציב) זהו 6600GT באפיק AGP, של GIGABYTE. אז רציתי לדעת אם המהירויות הגיוניות??? תודה מראש, עודד ב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by eranmor,

ההורים שלי טסים היום לצ'כיה... כמה אמור לעלות ראדון 9500 פרו בדיוטי פרי? אם יש שם בכלל...

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים

4. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  5. חברים על איזה דרבירים אתם ממליצים שאינו רישמי (ngo, zer0point וכו וכו) שמביאי את האיכות והביצועים הכי טובים שקיבלתם !

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  6. כרטיס מסך PCI 6200 של גיפורס עם 128 מגה, יתחבר ל-PCI EXPRESS?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Tzox,

שלום, קניתי עכשיו טלוויזית HD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בשביל לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך ישן, GEFORCE 8600GT. יש לי כמה שאלות: כדי לראות תוכן HD אני חייב שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI? או שאני יכול גם עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי לראות תוכני HD? במידה ואני באמת צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לכם המלצה בשבילי? אני לא משחק משחקים, אני רק רוצה לראות תכני FULL HD חלק. תודה מראש, טום.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  8. הייתה לי גירסה 97 ואז ראיתי שמה שהם רוצים להתקין לי באתר זה גירסה 163? כ.מסך Nvidia 7800gt עריכה : הבעיה מפורטת בהמשך... [ד"א : נראה לי גם שלא יעזור לי לחזור גם לדרייבים הישנים???]

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by NOVA,

איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. לא מיועד לגיימר, אלא לעבודת TEXT בעיקר קצת משחקים (לא כאלה שדורשים כח עיבוד רב) ואולי סרטים

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by duhifat,

יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by deluxe,

אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by HitmanX,

ואל תגידו לקנות כ.מסך עוד יותר טוב כי ליותר טוב אין לי כסף ! :'(

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by aavichai,

אני קונה מחשב עם כרטיס מסך Gigabyte ATi Radeon X300SE 256MB PCI-e ועכשיו התקשרו אלי והציעו לי להחליף את זה בכרטיס Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory זה אותו דבר???? תודה.

15. Started by huhxd,

כרגע נכנסתי לאתר של TMS והסתכלתי בכרטיסי מסך וראיתי שיש להם 8800GT 512MB!! מה הולך פה? זה נכון? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 - קישור למוצר. עוד שאלה.. אתמול בבוקר הזמנתי מחשב.. עם הכרטיס 8800GTS 320MB.. עכשיו מה אתה אומרים? שווה לי כבר לקנות את ה 8800GTS או לקנות את ה 8800GT???? איזה מביניהם יותר טוב? אני ממש מבקש תענו לי בכנות וכמה שיותר מהר! אני ממש בלחץ ומבולבל. אני לא רוצה לקנות ואחר כך להתחרט. יש סיכוי שכבר מחר כל הבוקר אני אבטל את ההזמנה.. תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by bennash,

האם intel express chipset family הוא intel hd כי קניתי משחק cities xl ורשום בדרישות המערכת שלו intel hd

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. מזהDDR4 שרואים בכרטיסי גרפיקה מסוימים אני לא מבין ראיתי DDR4 ו3 בכרטיסי מך עוד לפני שהם היו RAM אז אם יש 4 כבר מה כולם בלחץ מה3 או שזה דבר אחר לגמרי ?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אז כאמור, אני מחפש כ.מסך אשר ישמש אותי בעיצוב גרפי 2D, סרטים וטיפה משחקים (פעם שבוע, וגם זה לא בטוח), התקציב הוא 600 ש"ח, אך מכיוון שאני לחוץ מאוד בכסף, עדיף שיעלה כמה שפחות. חשבתי על ה-HD 3650, של שפיר GDDR3 512MB שנמכר בנועה מחשבים, מה דעתכם עליו? אגב, תנו לי מחנויות מאזור חיפה בלבד (TMS, פנדה, נועה, KSP וכו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  20. יש לי את המסך dell 2209wa וכ. מסך radeon x1650. חיברתי את המסך הקודם שהיה לי למחשב אחר (חדש יותר), ונדמה שהאיכות שלו השתפרה. וזה גרם לי לתהות, האם כרטיס מסך חדש יותר, ישפר את איכות התצוגה בעבודה בסביבת ווינדוס וסרטים?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by redead,

זה הולך להיות רק על הנייר או שמעוד יומיים יהיה אפשר גם לרכוש את אחד מהכרטיסים החדשים ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  22. שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. הכרטיס שיש לי הוא 7800GTX איזה דרייבר הכי מתאים ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by lmlm,

R680, שני ליבות של RV670XT/HD3870 בכרטיס אחד יעלה כ350$-300$ ויגיע בינואר. הכרטיס הנ"ל, ישתמש בשבב גישור שיעזור לתקשר בין הליבות . עיצוב כזה (ריבוי ליבות בכרטיס אחד) נראה בעתיד בכרטיסי מסך לשוק הגבוהה כמו למשל R700. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20071219PD206.htm

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by dot com,

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים