כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך טוב למשחקים ואני מחפש משהו בתקציב של עד 1500 שח הטכנאי שלי אמר לי שיש לו כרטיס : 2600 HD והוא עולה 750שח... זה ממש מוזר לי כי כרטיסים אחרים שלא DX10 עולים יותר הנה הכרטיס: http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=634 זה כרטיס פשוט ולא שווה? אם כן. מה כדאי לקנות בתקציב הזה למשחקים ? (יש לי PCI EXPRESS , DUAL CORE INTEL 2.6 , 4GB RAM ולוח אם אינטל אודה לכם אם תתנו המלצה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כולל אוברקלוק ללא מוד מתח וגם http://vr-zone.com/?i=4925&s=3 אותי הרשים במיוחד
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה אורך החיים שלה? איפה אפשר למצוא עוד מידע עליה (כמו מידות) ומה באופן כללי אתם אומרים עליה?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך זה משתווה לעומת החומרה שיש לי? מעבד INTEL 3.2 (פרסקוט) זיכרון 1GB כ.מסך nVidia GeForce FX 5900XT
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ואל תגידו לקנות כ.מסך עוד יותר טוב כי ליותר טוב אין לי כסף ! :'(
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק אחרי איזה חצי שעה המסך נכבה לי ולא שאני משחק במשהו סוס שיחקתי WARCRAFT 3 ופתאום בום המסך ניכבה והוא חוזר רק אחרי ריסטארט זה ממש מעצבן ותוקע וזהו קורה רק עכשיו אחרי שקניתי מעבד ולוח חדשים AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגהבייט 939-K8NSC ויש לי כרטיס מסך RADEON 9550 128MB 64BIT שעובד בAGP וגם זיכרון של 512 של A-DATA מה הבעיה פה אני לא מבין כי המחשב חזק ואין איתו בעיות וזה עושה לי את זה גם עוד משחק אסטרטגיה אייג אוף מיטולגי איך אני פוטר את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח. בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש. האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך? למ הם בעצם לא מרשים את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק במספר די גדול של משחקים פחות או יותר חדשים, וביותר מחצי מהם אני לא יכול לשחק. הבעיה בכולם קשורה לPhysX. אני מקבל הודעות שאני צריך לעדכן את הדרייבר של הphysX, או להוריד תוכנה של PhysX מהאתר של Nvidia וכו', אבל הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא Radeon x1950 pro. יש אפשרות לעדכן את הדרייבר של הPhysX עם כרטיס לא של Nvidia? או שזה מחייב כרטיס שלהם? בכל מקרה אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, אם אני אקנה כרטיס של ATI אני לא אוכל להפעיל משחקים שדורשים PhysX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
צריך מסך 19" במחיר של 1800ש"ח גג ,(אפילו לא אגורה יותר). המסך מיועד לסרטים ולמשחקים, ולאינטרנט (לא לעריכה גרפית). צריך שיהיה מעוצב סביר (לא כמו מסכי CTX), ושיהיה איכותי, הכוונה שיוכל בעוד שנתיים עדיין להשאר מסך טוב שיוכל להתחבר למחשב שיהיה לי אז. עם זה חשוב המסך הזה יתחבר לכרטיס RADEON 9500PRO/9700PRO עדיין לא החלטתי.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 6950 אסוס רפרנס 2 ג'יגה או GTX 560 מומהר ל900 ג'יגהבייט המחיר אותו הדבר.. אני תמיד עם נוידיה אבל עכשיו לא יודע מה לקחת? שאר המחשב יהיה כזה מעבד I5 2500K 4 ג'יגה זיכרון המסך שלי 1920 1080 ספק כח אני קונה SEASONIC 620
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך הבא: מה הכרטיס המגביל לו של חברת NVIDA Connect3D HD4670 512MB DDR3 AC COOLER מה הכרטיס מסך המגביל של חברת NVIDA תודה,
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליו במחיר של 700 ש"ח למשחקים... דרך אגב האם ההבדלים בינו לבין ה-LG700P גדולים? כי אני רואה שהוא מגיע לרזולוציות גבוהות 1600X1200 וגם ל-85HZ
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז כאמור, אני מחפש כ.מסך אשר ישמש אותי בעיצוב גרפי 2D, סרטים וטיפה משחקים (פעם שבוע, וגם זה לא בטוח), התקציב הוא 600 ש"ח, אך מכיוון שאני לחוץ מאוד בכסף, עדיף שיעלה כמה שפחות. חשבתי על ה-HD 3650, של שפיר GDDR3 512MB שנמכר בנועה מחשבים, מה דעתכם עליו? אגב, תנו לי מחנויות מאזור חיפה בלבד (TMS, פנדה, נועה, KSP וכו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עכשיו יש לי geforce3 ti200 128mb ואני קונה redeon 9700 אני רוצה לדעת אם אני ירגיש הבדלים משמעותיים במשחקים ובכלל בוינדווס?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מסך 19 LCD עם יציאת DV במחיר עד 2500
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך יותר טוב מHD5770 שאני יאכל לשלב אותו עם המעבד Q8300? עם Q8300 ו HD5770 יש צוואר בקבוק? תקציב לכרטיס מסך בלתי מוגבל תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תכינו הרבה מזומנים בשביל ה8950GX2 שיעלה 600$. בטח ובטח אם אתם מתכננים לקנות אותו בארץ
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיפעיל משחקים כמו שצריך כרגע זה המפרט שלי: AMD +3200 2 GHz 1GB RAM X1600XT האם יספיק לי לשדרג רק את הכרטיס מסך? משהוא בסביבות ה500 ש"ח להפעלת משחקים בצורה נורמלי (40 FPS) לא אכפת לי שתיהיה איכות בינונית, אני אשמח לשמוע המלצות לכרטיס מסך במחיר הזה. האם אני יצטרך להחליף את כול המארז? תודה,
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-