עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SinfuL-,

ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. Started by KMA12,

כן שלום ... הלכתי למס חנויות מחשבים בשביל לבנות הצעה של מחשב עם 9800PRO ובחנות אחת הציעו לי של CLUB-3D ובחנות אחרת הציעו לי של GIGABYTE מה אתם ממליצים??? תודה.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://home.comcast.net/~rene-mauricio/sneak.jpg http://www.beyond3d.com/interviews/fm04/index.php?p=1 The next 3DMark will require a fully PS2.0 capable graphics card for all game tests. None of the game tests will use shaders below version 2.0, and the benchmark is really mainly targeted at the second generation of DX9 compliant cards. Of course users with older/first generation DX9 hardware can run the benchmark and get reliable results, but the tests loads arent really designed for that generation.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by ebrami,

חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

http://www.digit-life.com/articles2/gffx/gffx-27.html ביצועים של הכרטיסים של nvidia מאוד מרשימים אבל נופלים מול ה radeon ב הלף לייף 2 ( אבל הם שמו שם את ה אניסטרופיק עד הסוף איפה שכרטיסי ה fx ושאר כרטיסי nvidia מאוד חלשים.)

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. Started by friedman3010,

קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Akimbo,

מחפש לקנות מסך 17 LCD חדש. מצאתי את המסך הזה במחיר מעולה וזה מעלה חשד איפה החסרון שלו? אם יש לכם הצעות, אני מקשיב

11. Started by Access Denied,

יש לי אפשרות לקנות GeForce 4 TI4200 128mb שהוא AGP X4 בלבד (לא שמחשב שזה יגיע אליו תומך יותר מזה..) ב-250 שקל השאלה שלי אם עדיף באותו מחיר לחפש כרטיס אחר או שזה שווה? לינק לכרטיס: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4200-TD&class=vga

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  13. שלום לכולםםםםםםםם אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שיש לי עכשיו (אתם יכולים לראות בחתימה שהוא מעפאן...) וחשבתי להחליף ל6600GT אני צריך את הדעה שלכם אם שווה..... ראיתי ב KSP את הכרטיס הזה ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? והוא עולה שם 1020 ש"ח זה נראה לכם הגיוני.... לי נראה שזה זול מידי...... אני פתוח להצעות.... תגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה.....

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  14. הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by naorai,

היי חברה מה קורה? כמו שכתבתי, יש לחבר שלי כרטיס חדש והוא רוצה לעשות לו את המוד. אז אני צריך עזרה. אני צריך מדריך איך לעשות את המוד ואת כל התוכנות שצריך בשבילו ממש צריך עזרה תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by PCguy,

אני קונה מעבד 3000 סוקט939 של AMD ולוח שתומך בPCIe לכן אני צריך כרטיס טוב שיעבוד עם משחקים אם כי אני לא ממש משחק הרבה וגם לא ממש משחק בחדשים אני צריך משהו מעל לממוצע אם כי לא להיט וכמובן שיהיה בתושבת PCIe אה כן וגם שלא יהיה ממש יקר תודה

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by pk1,

מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by a-v-i,

שלום, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי דעה חד משמעית... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=4e9223a75d4e954e0949b3fceb1363bb איך המסך הזה? המחיר נראה לי קצת נמוך כי VIEWSONIC נחשבים לחלוצים בתחום המסכי LCD... מה ה Catch? וגם האם מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של היבואן של המוצר הזה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי. אם גם לקונסולות משחקים וגם למחשב יש מאיצים גרפיים למה כשמחברים מחשב לטלויזיה לא רואים טוב אבל בקונסולה כן ? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by hidrox,

שלום, האם כדאי לי לקנות את הכרטיס הבא במחיר שצוין? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 האם Albatron נחשבת לחברה טובה? האם הקירור כה טוב? אולי עדיף חברה אחרת? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. רציתי לדעת עם הניקוד טוב :s05: ] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by ban26,

יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[

• 4 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.