כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת(אני יודע שהכרטיס GT320M הוא לנייד).
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב בכרטיס הזה יש לי גם HDMI ורציתי לשאול עם הוא רק מוציא ווידיאו או שיש אפשרות גם ליבר דרקו ממיר HD של HOT ? אני יודע שבמקרה כזה המחשב צריך להיות דלוק השאלה עם זה אפשרי בכלל ? ועם כן מה אני אמור לכוון בתוכנה כדי ליראות ווידיאו ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולםםםםםםםם אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שיש לי עכשיו (אתם יכולים לראות בחתימה שהוא מעפאן...) וחשבתי להחליף ל6600GT אני צריך את הדעה שלכם אם שווה..... ראיתי ב KSP את הכרטיס הזה ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? והוא עולה שם 1020 ש"ח זה נראה לכם הגיוני.... לי נראה שזה זול מידי...... אני פתוח להצעות.... תגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה.....
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לדברים כמו:קצב ריענון, עוצמת הארה, זווית צפיה וכו'. כשאני אומר טוב אני מתכוון למסך לא יקר מדי אבל שגם לא יהיו בעיות של ghosting במשחקים. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות GeForce 4 TI4200 128mb שהוא AGP X4 בלבד (לא שמחשב שזה יגיע אליו תומך יותר מזה..) ב-250 שקל השאלה שלי אם עדיף באותו מחיר לחפש כרטיס אחר או שזה שווה? לינק לכרטיס: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4200-TD&class=vga
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה מעבד 3000 סוקט939 של AMD ולוח שתומך בPCIe לכן אני צריך כרטיס טוב שיעבוד עם משחקים אם כי אני לא ממש משחק הרבה וגם לא ממש משחק בחדשים אני צריך משהו מעל לממוצע אם כי לא להיט וכמובן שיהיה בתושבת PCIe אה כן וגם שלא יהיה ממש יקר תודה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברה מה קורה? כמו שכתבתי, יש לחבר שלי כרטיס חדש והוא רוצה לעשות לו את המוד. אז אני צריך עזרה. אני צריך מדריך איך לעשות את המוד ואת כל התוכנות שצריך בשבילו ממש צריך עזרה תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ולצצות הטתר המקסים חג פורים שמח ברצוני לשאול שאלה אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8800 gt בחנות המוכר המליץ לי על כרטיס הזה:palit 8800 512 sonic האם הכרטיס הזה טוב הוא אמר לי שזה כרטיס לגיימרים אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד לי על משחקים כבדים והכי חדשים מחיר עד 1600 תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני הזמנתי מארה"ב מסך 22" והמפרט שלי הוא : E6750 @ 3.00ghz,2GB RAM,1950pro,TT TR2 550W לא נראה לי שה1950PRO יריץ לי משחקים כמו שצריך על הרזולוציה של המסך (1680x1050) אני יכול להזמין כרטיס מסך מארה"ב אבל צריך שהוא יהיה עד 250$-270$ חשבתי על ה3870 נראה לכם שכדאי לקנות? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3584432&CatId=1826
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום דיברתי בטלפון עם גיבור מחשבים לגבי קנייה של 8800GT. הוא אמר לי שהיה להם "מבצע" של 9800GTX ב1070 שקל!! אם זה ככה אז שווה לחכות אולי עוד חנויות יצאו עם זה, לא? מישהו שמע\קנה\ראה את זה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מניח שכולם מכירים את האתר Can You run it http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest אז עד לפני חודש שהייתי נכנס לטסטים שם הייתי מקבל כמעט על כל משחק שם ! FAIL באדום עצבני. אז הרגשתי שאני מעצבן את האתר, אז החלטתי לרכוש לי מחשב שלא יעצבן את האתר אחרי הכל לפי סרטים שאמינים להפליא המחשבים ורובוטים למינהם התחילו לתקוף כי עיצבנו אותם או בגלל אוברקלוקים מטורפים ששרפו להם את המוח, זה נתון לוויכוח בכל מקרה גם ככה יש לנו מספיק מלחמות. ולעניינו אנו. אבל היום עשיתי טסט וגיליתי משהו מוזר, שהאתר שלהם מגלה לכרטיס מסך שלי יש 1.2GB (שערורייה) ולא 512MB ולא כמו ש ATI רימו אותי ( לא אני לא באמת חושב שרימו אותי, אני מדמיין כל מיני פאנבויס ומביני עניין, שלא נדבר על נציגי ATI…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מתכנן לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה של מסך lcd 32 אינץ ברזולוציה hdr. אני יכול לקנות אך ורק דרך הספק של אבי. מה עדיף? hd 4830 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=243&prod_cat_id=244&prod_id=384036 או 9800gt (הדגם המדויק לא ידוע לי) המחיר ממש זהה ואשמח לעזרה. מעבד e 7200 מארז + ספק sonata 3 לוח g45 תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
האם ישנה איזו שהיא טבלה שממנה ניתן לדעת איזה כרטיס של חברה אחת מקביל (פחות או יותר) בתכונותיו ובביצועיו לכרטיס של חברה אחרת? לדוגמא, NVIDIA GEFORCE FX9400 מקביל לכרטיס XYZ של RADEON . האם קיימת טבלה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר. השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה. הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא. שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לhd 4670 איזה דגם הכי עדיף? חשבתי על msi מksp ב420 יש לי לוח עם ציפסט945 מעבד e6300 1.86 מסך 19 אינץ' ספק 400w זיכרון 2gb
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך ON BOARD שאילו מחובר מסך והוא התצוגה הראשית שלי חיברתי למחשב כרטיס מסך נוסף 9500GT ןאני מעוניים לחבר לכרטיס מסך זה שני מסכים נוספים האחד DVI והשני VGA שאני מחבר אותם אני רואה רק בצג שמחובר בDVI תמונה ואילו ב VGA לא רואים כלום (למרות שבהגדרות עשיתי להרחיב את שולחן העבודה לשני התצוגות הללו) מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר שיראו בשניהם (כי כנראה אני לא עושה משהו טוב ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-