עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי שלום לאחרונה הכרטיס המסך שלי התחיל להתקלקל כן כן רואים שחור במשחקים,והרבה קווים שחורים. בקיצר שהלכתי למעבדה בשביל בעיה אחרת,זיהו את הבעיה בכרטיס מסך ואמרו לי שנשרף הזיכרון שם. והם שמו לי אוטומטי 9800GT במקום ה 7600GT MSI שהיה לי. אני בא לבדוק טמפרטורה שהמשחב IDLE והטפרטורה 80-83 הגיוני ? כן כן זה אייבורי. מה לעשות ? כי על כרטיס מסך אין לי כבר אחרויות ואני בטוח שאם אני ישאר אם 7600GT בקרוב הוא ילך למות... כלומר אני לכאורה הרווחתי את 9800GT אבל הטפרטורה,מה יקרה אם אני יריץ משחק ? מה לעשות להשאיר או ללכת אליהם בחזרה ולצעוק כמו גדול או לקנות קירור שזה יוצא יותר זול במחיר מכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by OmEr.il,

שלום יש לי מסך wiewsonic va712 לאחר פירמוט נתקלתי בבעיה מוזרה. בחלקיו העליון והתחתון של המסך יש לי מעין שוליים שחורים שאי אפשר להיפטר מהם, כשניסיתי להגדיל הרזולוציה התיקייה "נבלעה"בשולי המסך.... תודה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by hck,

שלום! יש לי את המחשב הנ"ל: ABIT AI7 p4 2.8 HT 2x512MB 500Hz Dual FX 5900XT משום מה, כאשר אני מגיע לשלבים מסויימים במשחק שיש שם הרבה כוחות בשטח שנעים ולחמים במקביל, המחשב מתחיל "לקרטע" והתמונות רצות במקוטע. אני גם חושב שזה לא תמיד קורא. מישהו מעלה על דעתו מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  4. שלום יש לחבר שלי כרטיס מסך shappire 9800pro והוא רוצה לעשות לו סופטמוד ל XT עם מדריך שהוא מצא בנט, במדריך כתוב שרק עם הליבה R360 אפשר לעשות את זה, השאלה שלי זה איך אפשר לדעת בביטחון של 100% האם הליבה שלו R350 או R360? האם אפשר לסמוך על מה ש EVEREST אומרת? האם איכשהו הדרייברים של ATI אומרים?, האם כתוב על הליבה עצמה? הוא דיי פחדן ולכן אני צריך שיטה שבה הוא יוכל לדעת כמעט ב 100 אחוז שזאת הליבה שלו. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  5. לכרטיס החדש יהייה 2 גרסאות אחת עם 256MB והשנייה עם 512MB והמחיר הוא 180$-200$ ו230$-250$ בהתאמה. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3461&Itemid=1

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by INFERNO,

שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה ב 400 שקל בערך חשוב לי שיהיה לו שלט ושיהיה לו חיבור לממיר של הכבלים (מה שיש לכולם בערך) אני ישתמש בו לראות טלוויזיה ורדיו במחשב ולא יותר לא צריך פיצרים של ווידאו וכאלה

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by itay127,

איזה כרטיס כדאי לי לקנות(AGP)?? Sapphire Radeon 9600Pro 256Mb Retail AGP - 326 שקל Sapphire Radeon 9600XT 256Mb AGP - 288 שקל ATI Radeon X9550 256MB Palit - 271 שקל ATI Radeon X9550 256MB Gigabyte -288 שקל ATI Radeon X9600 256M Club 3D - 304 שקל איזה כדאי?? אני לא משחק בהרבה משחקים רק בפיפא..

9. השאלה בכותרת(אני יודע שהכרטיס GT320M הוא לנייד).

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא או דומה מאד (עם מעבד I7 920?). GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Seagate Barrcuda 1TB (7200.12) 32MB 7200 S-ATA SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail COOLERMASTER (CM-690) 690 + WINDOW Samsung 24'' LCD SyncMaster 2443BW - DVI-D 5ms - PIVOT לגבי כרטיס מסך אני בהתלבטויות... האם כדאי להסתפק בגרסה טובה של 4870 שעולה כ-900 ש"ח או שכדאי להשקיע את הכסף הנוסף ולרכוש 4870 או 275? אם כן? איזה מהם כדאי יותר ובאיזו גרסה? מוכן לחריגה מסויימת בתקציב אם יש הצדקה. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by aka_katz,

אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?

13. Started by DeNon,

שלום, אני צריך עזרה בבקשה יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 X2 כשאני מפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש שיצא המשחק קופץ לי בטרוף גם כשאני ב WINDOWS זה קורה חלונות נפתחים לי לאט מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם Striker II Formula מעבד E6750 ספק 750W של TT תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

יש לי שאלה קטנה שדי מציקה לי מדי פעם אנחנו רואים שחברה מסןימת מוציאה גרסא "מסורסת" של כרטיס מסוים עם מספר מופחת של צינורות עיבוד ואחרי כמה שבועות אנחנו רואים איזה OCקר שמצליח לפתוח את הצינורות הסגורים ואז הכרטיס נהפך לגרסא היותר חזקה אז השאלה שלי לי היא מדוע החברה שמה את הצינורות האלה מלכתחילא עם הם מיועדים להיות סגורים!!! בכל מקרה עולה להם כסף לשים את הצינורות האלה אז מה הקטע?? זה כמו לסלול כביש ולהשאיר אותו סגור!! מה הקטע פה? אם כבר סללת את הכביש תשאיר אותו פתוח!!

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by nesber,

אני רוצה לרכוש את ה6800 הרגיל. הבעיה היא שכמו תמיד בארץ יש בעיות עם סחורות והדבר היחיד שתמיד זמין בכל מקום זה ג'יגה בייט. אין לי בעיה עם החברה הזאת, רק שהכרטיס הספציפי הזה בא עם קירור פאסיבי ללא מאוורר- ואני ממש לא אוהב גימיקים למיניהם ולא סומך על הקירור הזה כשמדובר בכרטיס שפולט כל כך הרבה חום. חוץ מזה יש לי מארז עם שני מאווררים בלבד, ככה שאין מצב שאני קונה את זה. ראיתי שפנדה יש לידטק(אפילו במלאי לשם שינוי...) אבל אני גר באזור המרכז ולא רוצה לנסוע לקיסריה במקרה של תקלה. בKSP יש של PINE ב1800 שקל בלבד אבל זה רק שנה אחריות(אחרי שנה אני גם ככה מוכר את הכרטיס אבל יהיה לי קשה למכור בלי אחריות) כמו כן של MSI אני לא קונה כי KSP אומרים שהם מצאו בו פגם והזהירו אותי לא לקנות אותו..…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by nim901,

רציתי לדעת אם אפשר בדרך כל שהיא להפוך את ה TV שלי שמתחברת כ TV OUT לעוד מסך וכך כשאני אראה סרט אני אוכל להמשיך להשתמש במחשב? למי שלא הבין, אני רוצה כאילו לעשות 2 מסכים שבכל מסך מוצג משהו אחר

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  17. אני מעוניין בגדול לקנות את ה-8800GTX (דרך ארה"ב, לא לקנות בארץ) לפי מה שפרסמו פה וראיתי במס' אתרים נוספים הולך לצאת בנובמבר 9800GTX והוא יעלה אותו הדבר. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לחכות 3 חודשים לכרטיס החדש - אך השאלה שלי האם כל מה שאומרים מסביב נכון? אני לא ראיתי שום הצהרה של NVIDIA או משהו כזה אז אני לא יודע מה להחליט. אני לא רוצה לחכות 3 חודשים לראות שלא יצא כלום ואז לקנות 8800GTX... מה אתם אומרים / יודעים?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by OmerS,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך המתאים לעבודה עם תוכנת Photoshop. אני מחפש איזון בין מחיר לביצועים. השימוש הוא לא כבד מאוד וחוץ מזה הכרטיס לא ישמש למשחקים וכדומה אלא בעיקר, כמו שאמרתי, לעבודה עם Photoshop. האם כרטיסים בסגנון ה- FX5500 או RADEON 9550 יספיקו למטרה זו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. הי, כרטיס Radeon 4670 עבד אצלי לפחות שנה באופן סביר עם ווינדוס XP - מסך LCD בחיבור DVI וטלויזיה בחיבור S-VIDEO. מצב CLONE. לפני שבוע שידרגתי לווינדוס 7 ומאז אני נאבקת. שידרגתי דרייבר לגירסה: 10-7_vista32_win7_32_dd_ccc_enu והוא נותן לי רק מצב EXTEND THE DESKTOP, ובנסיון לעבור ל-CLONE הוא מוריד רזולוציה ל600X800 , וגם אז העכבר הולך לאיבוד בין המסכים ושום דבר לא עובד כמו שצריך. הצלחתי סופסוף לחזור ל-EXTEND, אבל צריכה חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים. אנא עצתכם! תודה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת בקשר לכרטיס מסך אני מתלבט אני מחפש כרטיס למשחקים כבדים כמו כל המשחקים החזקים שיוצאים היום ובעתיד GTA CRYSIS COD וכ'ו על הדרישות הכי גבוהות כמובן יש לי מסך 17 אינ'ץ אבל התיכנון לקנות בעתיד מסך 22 אינ'ץ השאלה שלי אם שווה לי לקנות HD4870 והאם שווה לי של ג'יגה או של 512 ואם כן מה ההבדלים גם כן ל DDR5 ו DDR3 יש לי העדפה ל ATI תודה לעוזרים :] המחיר שאני מוכן להשקיע בערך 1400 - 1700 ש"ח

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by Eskimo,

אוקי אז ככה יש לי כרטיס מסך ATI X700 512MB SAPPHRE קניתי אותו ליפני כשנתיים והכול עבד מצוין עד היום הואהריץ את המשחקים הכי חדשים. בזמן האחרון נישרף לי הספק כוח(500W)מייד החלפתי אותו באחד חדש סופר שקט אם מאוורר גדול במיוחד לאחר שחיברתי אותו והכול המסך פשוט לא עולה לא הבנתי מה הבעיה באותו רגע ואז ניזכרתי שיש לי עוד כרטיס מסך מובנה אל הלוח אם חיברתי אותו והוא עבד לאחר מכן בחור אחד רמז לי דרך לבדוק אם הכרטיס מסך נישרף(ליראות אם המאוורר שלו עובד)וכן אכן הוא עובד אבל לא היתי בטוח לחלוטין לכן הבאתי אותו לחברי שיבדוק אותו ואצל חבר שלי זה עלה והכול עובד יופי מייד אחרי זה התחלתי לחשוב שנישרף לי הסלוט בלוח אם למרות שזה לא סביר כולכך היתקשרתי לקרוב משפחה שהוא עובד בזה והוא אמר שזה ממ…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. פשוט אני חושב שהרסתי את הכרטיס מסך שלי. בטעות הורדתי את הסינק בצורה לא טובה והוא התנתק בפיתאומיות. האם אני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית? אולי הרסתי משהו בכרטיס? בעיקרון אני רוצה שלפעמים פיקסל אחד מתוך מיבנה שלם תלת מימדי מקבל מין זווית כזאת ואז זה נראה כמו שמולש כזה לנמשך עד אין סוף. משהו מאוד מוזר. וגם לא רואים אותו מכל זווית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה. תודה עריכה: סליחה על הדאבל טופיק... :-\ האקספלורר שלי עשה בעיות הנה תמונה :

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by wewe1,

אני לא גיימר גדול אבל אני מעוניין בכרטיס שיריץ משחקים חדשים בצורה חלקה. בעניין התקציב אפשר לחרוג , השאלה שלי האם שאר המפרט שלי יכול ומסוגל: א.להחזיק כרטיס מסך ברמה גבוהה. ב.האם המעבד מספיק חזק להריץ משחקים חדשים.

24. Started by X-It,

New Features * GeForce 7 series SLI support * GeForce 6 series SLI support (pending QA review) * GeForce 7950 GX2 support (both GPUs are now operational) Key Bug Fixes * Brief corruption (flickering, boxes) on screen at Windows Vista login, CTR-ALT-DEL (Task Manager), or other function that requires Vista User Account Control * Playback issues when playing TV/DVD/video in Media Center with Aero enabled * Outputting via TV-Out shows only a black and white display * HDTV output does not keep HDTV resolution after restart * Adjusting Video Color settings from the NVIDIA Control Panel are not getting applied. * Change Flat Panel Scaling page does not correct…

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by -Tal-,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים