כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הוא יהיה יותר טוב אם כן למהלא קראים לו נגיד 6900 ואם לא למה רק עכשיו נזכרו להוציא אותו??? תודה
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, חושב על שדרוג כרטיס מסך, השאלה שלי כמו בכותרת האם CORSAIR 450W מספיק לHD6950? אם לא אז האם ל HD6870? אם גם לא אז איזה ספק חדש כדאי לקנות ? בתודה מראש לכל העוזר.. נ.ב. קראתי שאמורים להיכנס לשוק כרטיס הדור החדש HD 7XXX השאלה האם כדאי לחכות עד שהם יכנסו לשוק עד לירידת מחירים של HD 6XXX? יש לי כרגע HD5770 ותכלס לא בוער לקנות עכשיו.. מפרט: Q6600 6GB RAM לוח אם ASUS P5K WINDWOS 7
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כרטיס של חבר נדפק HD4890 מפרט מחשב של החבר ספק כח 500 איכותי לא יודע של איזה חברה אבל לא גנרי מעבד כפול ליבה מחפש המלצה למשהו יותר טוב ממה שהיה לו
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רצות שמועות שהפסיקו את הייצור של Radeon 9500 Pro בגלל שהוא לא משתלם ל-ATi או משהו כזה, והיא מתכוונת להכניס לנעליו את Radeon 9600 Pro. האם זה נכון? או שאלו סתם שמועות מופרחות?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חברה אחרת
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בכרטיס המסך http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7621 6600GT יש DDR III ובכרטיס המסך http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7618 x800GTO יש DDR II מה ההבדל בין DDR III ל- DDR II של שני הכרטיסים??
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לכרטיס החדש יהייה 2 גרסאות אחת עם 256MB והשנייה עם 512MB והמחיר הוא 180$-200$ ו230$-250$ בהתאמה. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3461&Itemid=1
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
השאלה בכותרת(אני יודע שהכרטיס GT320M הוא לנייד).
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי GE- FORCE 3 ל REDEON- 9800 PRO או GE FORCE FX 5900 ULTRA הדילמה שלי היא בנוגע ללוח אם שלי שתומך בתקן AGP 4X בלבד והכרטיסים הנ"ל הם תומכי AGP 8X האם עלי בנוסף לקנות לוח אם חדש על מנת להינות ממשחקים עתידיים כגון HL- 2 ודום 3? אני שומע דעות מנוגדות ממספר אנשים : חלק אומרים שאני חייב לוח שתומך ב AGP 8X כדי להינות מהכרטיס החדש במשחקים הנ"ל וחלק אומר שאין סיבה בשלב זה להשקיע עוד במחשב. מה דעתכם? המחשב שלי הוא: 2000 MHZ 512 מגה בייט ראם לוח אם AGP 4 X תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Ati Sapphire 1950X pro לאחר לא קצת שעות משחק הגיע מצב שבו אחרי כמה דקות משחק המסך נכבה, ואז מופיע הודעה מעצבנת "No Signal" ורק לאחר כיבוי והדלקה המסך שוב מראה משהו ניסיתי להוריד רזולוציה, מה לא ניסיתי ואין....אחרי כמה זמן משחק (לא פרק זמן קבוע) שוב פעם זה קורה קרה לי בכל משחק שאני משחק עכשיו גם על רזולוציה 640X640 וזה קורה גם אם הכרטיס מרגיש חם ביד ומראה בערך 70 מעלות במחשב( שלפי החברה זה מצב תקין(?) ) או אם הכרטיס קר ממש. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם לא הלך. השאלה היא כזאת, בדוק שהכרטיס מסך שלי מת? או שיכול להיות שהבעיה דווקא נובעת מהמסך? המסך הוא דיי פשוט 19 אינץ של AOC זה קרה לעוד מישהו פה? ואם הוא פתר את זה, איך הוא עשה את זה?!?! תודה.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הרצה באמצעות tridef מהו הכרטיס המינמלי לזה שיתן תוצאות טובות במשחקים חדשים. כרטיס נוכחי 4850 HD מעבד AMD Athlon Dual 3800 (לא חדש) ספק פשוט 520w תקציב 400-500 תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בעיה ראשונה יש לי מארז גנרי הכרטיס הותקן ואי אפשר לחבר לו חיבור DVI משום שהשקע כל כך צמוד לחלק העליון בעיה שניה יש לי לוח אם של MSI והתקנתי את DUAL CORE CENTER והוא מראה שהשעונים של הכרטיס מסך הם: GPU 135 ו MEM 50 איך יכול להיות מהירויות כל כך נמוכות ???? איך אני מעלה לכם תמונות אני לוחץ הכנס תמונה והוא מכניס גיבריש לטקסט ולא פותח אפשרות ליבא תמונה ? שמתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה קלה מקוה שזה לא יעשה לי נזק עד שאני אקנה מארז לא משוק שחור
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לסרטים ולמשחקים, חובה שהכרטיס יתמוך בHD. התקציב נע בין 300 ל550 ש"ח.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני שנה, שקניתי את המחשב שלי (2.8C , Asus P4P800 , Radeon 9800PRO) , התוצאה שלי ב3DMark01 הייתה כל פעם בסביבות 17700. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב, ולהתקין 3DMark, ולהפתעתי התוצאה ירדה בכ1000 נקודות, ל16500 בערך. חשבתי על הגורמים שיכולים לגרום לזה, אבל לא מצאתי כלום. אני חושב שהבעיה היא לא הכרטיס מסך, כי בניגוד ל2001, ב2003 התוצאה עלתה לי ל6000 מ5800. יכול להיות שפשוט החומרה התיישנה והביצועים ירדו? אני משתמש בדרייברים 4.7, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W אחרי יעוץ כאן בפורום, המליצו לי לקנות בתקציב שלי את כרטיס המסך : Radeon X2600XT Sonic 256MB PCIeוPalit עכשיו כשאני מסתכל ב ZAP אני רואה כרטיסי מסך עם 512 MB כמו למשל : Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כשהם שווים במחירים שלהם אז השאלה שלי, חוץ מנפח הזיכרון לאיזה דברים אני צריך לשים לב בבקשה ? כי אחרת היו ממליצים לי לקנות את ה 512 MB במחיר הזה. תודה! נ.ב Guardian Angel הכרטיס שהמלצת לי לקנות לא נמצא אצל אף אחד במלאי, והמחיר שהם מפרסמים הוא סתם בשביל למשוך אותך אליהם.
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-ms-576.htm זה הלינק שיש בו מידע... אבל אין שם גודל של המסך... חיפשתי בכל מיני אתרי מכירות, ובכל מיני מקומות שאמורים להיות שם מפרטים מי שיכול לעזור לי, יבורך תודה רבה, נדב
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן רכשתי מחשב חדש לפני פחות מחודש. המפרט בצד (I5 2500K + GTX570) ומשום מה יש לי הרבה בעיות במשחקים שניסתי עליו. ההירוס החדש מקרטע מאוד , ב-NBA2K12 ו-PRO12 רואים מטושטש ולא איכותי. וזה עוד מהמעט שניסתי! אני חושש שהדרייבר שהתקנתי אולי גורם לתקלות. מדובר בגרסאת הבטא (-אולי זו הבעיה) 285.27. יעצו לי לנסות להתקין את הגרסה הקודמת ולראות מה קורה, עכשיו השאלה היא איך הכי טוב לעשות את זה? להסיר את הנוכחית במצב בטוח ואז להתקין? אם כן - איזה מהם להסיר? את הכל (העלתי תמונה)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-