כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק AMD 3200 אבל הכרטיס מסך שלי חלש ולא ממש תומך במשחקים RADEON 9250 אני רוצה לשחק יותר ולרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני לא מעוניין לקרוע את הכיס (ככה שאל תביאו לי כרטיס מסך ב2000 ש"ח) אני לא גיימר מושבע אלא רק רוצה להנות יותר ממשחקים. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך, השאלה שלי היא כזאת. אמרו לי שלא כדאי לקנות כרטיס כי עוד מעט יוצא DIRECTX 10, ושום משחק חדש לא יעבוד עכשיו אני מבולבל מה לעשות? מה ההמלצות שלכם?
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כרטיסי הDX10 שעומדים לצאת, כמו ה- 8300, 8600 יהיו חזקים יותר מX1950Pro או X1950XT, והאם הם יעלו יותר. תודה ויום טוב! =)
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם. הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים: 9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו) כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות. רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca). בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm רציתי ל…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי את ה IPOD החדש של 80GB שאפשר לחבר אותו לטלויזיה קיבלתי כבלים איתו והכל אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה ואי אפשר אני חיברתי הכל עשיתי TV OUT : ON וניסיתי לשחק גם אם PAL ו NTSC בתוך ה IPOD ועדיין אני לא רואה כלום בטלויזיה מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מעדיף לא להתעסק בלקנות כרטיסים מאנשים אחרים וזה אני מעדיף לפקנות כרטיס חדש דנדש מהחנות אומנם פשוט יותר אבל לפחות יהיה לי אחריות והכל התקציב שלי זה עד (!) ש"ח 500 הכרטיסים שמתאימים לי הם AGP4X בלבד.... ולכן אין לי יותר מידי ברירות אז אני מנסה להוציא את הטוב ביותר שאני יכול מהמצב הזה ולכן יש לי 2 כרטיסים ששמתי עליהם עין הייתי רוצה לדעת מה הם אתם חושבים יותר טוב או שאולי אתם מכירים כרטיס אחר שיותר טוב משני אלו הראשון : sapphire ATI ?X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E ?PCI Express x16 / AGP 4x,8x versions available מחיר : 490 והשני : ATI ?9600XT 256MB, TV, DVI model : ?RADEON 9600 XT ? AGP slot? :?8X/4X/2X מחיר: 460 בדקתי מחירים באתר של KSP אם אתם מכירים מקום אחר שבוא יש …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ^^ יש לי בעיה והיא דיי דחופה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי... עכשיו כשאבא שלי טס לאמריקה ביקשתי ממנו לקנות לי משם הארד דיסק חצי טרה וכרטיס מסך טוב, הבעיה היא שעכשיו אני רואה את טכנולוגית הDX10 נכנסת ואני לא רוצה לקנות כרטיס שהולך להתיישן בקרוב כשהמשחקים יתחילו לדרוש את זה. בעיקרון אבא שלי כבר קנה את הכרטיס וההארד דיסק. הכרטיס שביקשתי שיקנה זה GeForce 7900GS, שבהחלט נראה לי ראוי, הבעיה היא שהוא לא בנוי לתמוך בDX10 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להגיד לאבא שלי להחזיר אותו ולחכות ליציאה של כרטיס תומך באותו טווח מחירים (שאגב היה ~190$ לכרטיס הזה אחרי מיסים), את ההארד דיסק לא נראה לי שיש טעם להחזיר אבל הנקודה היא שאני קונה אותם בשביל מחשב חדש ולא לגרוטאה שאני…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח כלכך הרבה אשכולות אבל אני מבטיח שזה האחרון זהו הגעתי סוף סוף ל2 הכרטיסים הפינאליסטים: הראשון: Radeon X800GTO 256MB AGPוPalit שעולה: 590 השני: nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGPוMSI שעולה :650 אני מזכיר שהלוח אם שלי תומך גם ככה רק ב4X כלומר הוא לא ינצל את כל היכולות של הכרטיסים הללו בכל מקרה ולכן אני לא ידוע מה עדיף מבניהם בבקשה זה האשכול האחרון שאני פותח ולכן חשוב לי מאוד ההמלצה שלכם פה תודה רבה רבה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
איזה חברה יותר טובה האם הקירור הHIS יותר שקט או בקיצור מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16404 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
האם זה 1950PRO או שיש יותר טובים ממנו למחיר הזה? לא עושה OC...
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-