כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
http://home.comcast.net/~rene-mauricio/sneak.jpg http://www.beyond3d.com/interviews/fm04/index.php?p=1 The next 3DMark will require a fully PS2.0 capable graphics card for all game tests. None of the game tests will use shaders below version 2.0, and the benchmark is really mainly targeted at the second generation of DX9 compliant cards. Of course users with older/first generation DX9 hardware can run the benchmark and get reliable results, but the tests loads arent really designed for that generation.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך 17 LCD חדש. מצאתי את המסך הזה במחיר מעולה וזה מעלה חשד איפה החסרון שלו? אם יש לכם הצעות, אני מקשיב
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/gffx-27.html ביצועים של הכרטיסים של nvidia מאוד מרשימים אבל נופלים מול ה radeon ב הלף לייף 2 ( אבל הם שמו שם את ה אניסטרופיק עד הסוף איפה שכרטיסי ה fx ושאר כרטיסי nvidia מאוד חלשים.)
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי nVidia 9600 ואני מעוניין לשדרג כרטיס מסך. אז השאלה שלי מה יותר עדיף: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728641 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 השימוש שלי במחשב זה בעיקר משחקים, ואני מעוניין להריץ את Crysis לפחות על High.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נישרף לי ה8800GT ונגמרה לו האאחריות,עכשיו אני חייב כרטיס חדש ומהר,שיהיה מאייבורי מחשבים,המפרט שלי: E8400 @ 3.0GHZ GIGABYTE P35C-DS3 2GBRAM HEC POWER 500W יש לי התלבטות: ATi AMD HD4850 512MB - יושב לי בול מבחינת התקציב ATi AMD HD4850 1024MB - חורג לי דיי הרבה אבל אמרו לי שזה משנה. ATi AMD HD4770 512MB - אמרו לי שהוא מצוין והוא יוצא לי טוב בתקציב. אם יש לכם עוד הצעות בגג ה600שקל .. המסך שלי הוא 19אינץ'
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GeForce 6200 128MB בחיבור AGP ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מיושן ומגביל אותי במשחקים מסוימים. המעבד הוא Pentium D 820 2.8GHz , מסך 20" ולוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) אני מבין שיש בלוח רק חיבור AGP (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני די בבעיה. האם יש כרטיסי מסך שיתנו שיפור לעומת ה6200 במחיר סביר? אני יודע שאי-אפשר להוציא הרבה מכרטיס מסך בחיבור כזה אבל אני צריך שיריץ את cod:MW2 שיוצא על LOW. נ.ב. הספק הוא 300W
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המערכת : Q6600 Gigabyte G41M-ES2L G.skill 2 GB GTS450 1GB ספק כוח - HuntKey 550 ( נשללה בעיית ספק כבר ) . 3DMARK06 - 12,000 FPS נמוך ב COD החדש ( 25-40 FPS על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציה 1440-900 ללא פילטרים VSYNC וכדו' ) , CRYSIS ועוד כמה .. עברתי כבר 3 דרייברים , 260.63 , 260.89 , והנוכחי 260.99 השאלות שלי הן : האם יש צוואר בקבוק עם הלוח/מעבד ? האם הביצועים הנמוכים נגרמים עקב כך שהכרטיס חדש והדרייברים שתומכים בו עוד "צעירים" ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 6950 אסוס רפרנס 2 ג'יגה או GTX 560 מומהר ל900 ג'יגהבייט המחיר אותו הדבר.. אני תמיד עם נוידיה אבל עכשיו לא יודע מה לקחת? שאר המחשב יהיה כזה מעבד I5 2500K 4 ג'יגה זיכרון המסך שלי 1920 1080 ספק כח אני קונה SEASONIC 620
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
שלום , חבר המליץ לי ללכת על שני כרטיסי 5750 בקרוספייר מאשר כרטיס 5850 אחד , מה יותר חזק ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ ואני מרגיש שהו חלש כבר אז רציתי להחליף אותו במשהו יותר חדש התקציב של הוא 1500 גג 1600 ויש לי עדיפות גבוה לNVIDIA המערכת שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI P35 NEO קירור למעבד ZALMAN CNPS 9700 LED ראם 4GIGA CORSAIR XMS2 DHX מארז ANTEC 902 ספק כוח CORSAIR 750 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI מדגם Radeon HD4800 . לכריס מחוברים מסך של viewsonic בחיבור DVI וטלויזית LCD של סוני בחיבור HDMI. בדרך כלל כשאני רואה סרטים אני מפעיל את הטלויזיה ע"י התוכנה של ATI ע"י extended desktop ולאחר הצפיה אני מבטל את הטלויזיה. היום הפעלתי את הטלויזיה כרגיל רק שלא ביטלתי אותה לאחר הצפיה והכנסתי את המחשב למצב standby עכשיו כשהדלקתי את המחשב שוב על המסך הרגיל לא רואים כלום והמחשב כאילו לא מזהה אותו , אני יכול לראות את הדסקטופ הרגיל על הטלויזיה בלבד ורק אותה המחשב מזהה... זה קרה לי לפני יומיים אבל אז פשוט עשיתי ריסטרט למחשב ובאותו רגע ניתקתי את הטלויזיה מהמחשב והמסך הרגיל התחיל מיד לעבוד. הפעם ניסיתי כל דבר אפשרי כולל לחבר את המסך ליציאת VGA ושום ד…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך די ישן 8800GTS שכרגע מחובר למסך מחשב רגיל אבל בקרוב מתוכנן להתחבר לLCD 42" FULL HD השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך יתמוך באיכות הHD כאשר אני יפעיל סרט דרך המחשב? האם חיבור כבל הDVI לטלוויזיה הוא החיבור היחידי או האם יש אפשרות נוספת שאולי תעלה את האיכות? תודה מראש, אריאל
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, קנית את הHD4350 והופתעתי לגלות שהציון של הAERO בווינדוס 7 השתנה ל3.7 כשהכרטיס OB שלי (3100 INTEL) היה על 3.9... כמובן התקנתי את הדרייברים מאתר ATI. מה שמוזר זה שציון הגרפיקה הוא 5.8 זה הציון אגב לכל שאר הקטגוריות.. קיצור מישהו יכול להסביר את זה? יש פה עוד מישהו עם הכרטיס הזה שיכול לאמת את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב עם לוח אם P5B DELUXE וספק 450W הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי כרגע הוא ATI RADEON HD2900 PRO אני רוצה להחליף אותו ל HD5450 1GB ורציתי לדעת אם אנייכול לשים אותו במחשב שלי מבחינת לוח אם, צריכת חשמל וכל מה שקשור, או שזה יעשה לי בעיות? זה הכרטיס שאני רוצה לרכוש : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1606 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש הבדל של כ-50 שקל פחות לטובת ה-sapphire האם יש הבדל בינהם? או שפשוט עדיף לי לקנות את הזול מבינהם?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי לפני כשבוע כבר ווינדווס 7 32ביט. אני עם הכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT ואני פשוט לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך שלי, היא תקועה על 800x600 ועל מצב 16bit בצבע במקום 32. אין אפשרות בכלל אפילו לראות גדלים אחרים של תצוגות או מס' אחר של ביטים. פרסמתי את הבעיה בפורומים הרשמיים של NVIDIA ואף אחד לא עזר לי, וראיתי שעוד אנשים נתקלו באותה בעיה ובשום מקום לא מצאתי פתרון. יש לציין שניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין חדשים, כלום לא עזר. ניסיתי גם דרייברים ישנים יותר. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות - הוא יעזור לי מאד, אני משתמש במחשב גם לצרכי עבודה ואני פשוט מנוטרל כרגע... תודה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הי, מפרט: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz - על ליבה רביעית פתוחה D: Gigabyte GAMA 78LMT US2H 4GB DDR3 Antec EarthWatts 500 Dell U2311H (23" FHD הכרטיס מסך הנוכחי הוא ATI Radeon HD 3850 256MB שכפי שאתם וודאי צופים מתקשה להוות כרטיס מינימאלי להרבה משחקים היום. התקציב הוא 600-750 ש"ח. איזה כרטיס לדעתכם מתאים? והאם כדאי להסתפק בכרטיסים קצת "ישנים" כדוגמת 4870 ולקנות יד שניה במחיר טוב? יש לי איזה העדפה סמויה ל ATI (לא AMD, בשבילי תמיד ישארו ATI!) למרות שאני לא מתלהב מבעיות החום בכרטיס 4XXX וגם לא יודע עד כמה הפיזיקס הזה משמעותי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-