עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by acoca_net,

שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by alvin,

האם קרה לעוד מישהו שהדיסק שהוא קיבל עם הכרטיס מסך דפוק לגמרי ולא קריא?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Started by MrAlex,

אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  4. שלום הסמן של העכבר פשוט "יוצא" יותר מדי מצידו הימני של המסך, וגם ICQ לפעמים נפתח לי "מחוץ" למסך. בצד שמאל ולמעלה למטה אין בעיה. איך אני פותר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by Kitzony,

שלום התקנתי דריבר של הכרטיס מסך שלי [מימין] אני פותח את הווינדוס 32 בית ואני שומעה שהמערכת עולה את הקולות האלה של הווינדוס ואני לא רואה את המסך פשוט שחור ניסיתי להעביר ל Safe mod אבל זה לא עזר פשוט נתקה שם איפה שהוא אם יש אזה דרך להתקין את ה דריבר מ64 בית ל32 או אם יש איזה משהו אחר תעזרו חשוב מאוד!!! - עריכה - יש איזה דרך להתקין את הכרטיס דרך הביוס ? רק את הDefult

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  6. חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by asmon,

PCI-E. תודה.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by gjook,

שלום לכולם בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: " Minimum System Requirements: · OS:Microsoft Windows 2000/XP · CPU:Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher · Memory:512 MB RAM · Hard Drive:5 GB free disk space · Sound Card:Dire…

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by shay33,

ערב טוב הכרטיס (יותר נכון השבב) 300X של ATI לאיזה כרטיס הוא משתווה של נוידיה? אני פשוט לא מכיר את הכרטיסים שלהם :s05: דרך אגב מישהו יכול להביא לי את הדגמים בהשוואה בין שניהם תודה ;D

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by pinkmasta,

שלום , יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות : מזה TFT ? מה יותר טוב LCD או CRT , ולמה LCD לא טוב למשחקים , האם יש משחק LCD שיכול לשמש גם למשחקים .. מחכה לתגובות , ותודה מראש..

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by DuDsAn,

לאחרונה רכשתי עוד כרטיס 6870 והוספתי 6870 הנוכחי שלי. ישנם משחקים כגון : STARCTAFT 2 , need for speed shift 2 שבהם אני רואה FPS ותוצאות טובות יותר כשאני עם כרטיס אחד פועל. לעומת זה במשחק BFBC2 אני רואה תוצאות יותר טובות כשאני מפעיל את מערך הCROSSFIREX. האם יש משחקים שנתמכים ומשחקים שלא נתמכים בCROSSFIREX? אם כן האם ישנה רשימה כזו? או HOTFIX שמתקן את הבעיות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by KF,

שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by yacovmateo,

שלום יש לי מסך גודל "17 אינצ' הנה לינק למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2057&CatCode=398 עלה לי 550 אבא שלי קנה בשביל העניים למה היה לי CRT 17 אינצ שזה הורס תעניים עכשיו זה סבבה רצח ויש לי תמערכת מחשב הבאה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 אבל עם 2GB RAM וספק EZCOOL 450W איזה כ.מ יתאים למחשב הזה שיהיה הכי טוב בשבילו למשחקים חזקים מאוד כמו קרייסיס וכול אלה אני ישחק ברז' סבירה 1280X1024 או שאפילו פחות אם יהיה אני עוד לא ממש יודע איזה רז' לשחק אבל חשוב לי שהמשחק יפעל לי חלק וטוב תתנו לי המלצות לכ.מ עד 350 שקל בבקשה לא יותר מזה למה אין לי שקל יותר

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by elmi,

שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. שלום לכולם! המסך שלי מוגדר על 1920 על 1080,בכל המשחקים החדשים כמעט(COD4 DEMO,TD unlimited,PES8) אני משחק על הרזולוציה הזו.אבל בדמו של Crysis הרזולוציה המקסימלית שהדמו נותן לי לבחור 1280 על 720..למה?

16. Started by x-dude,

שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב בכרטיס הזה יש לי גם HDMI ורציתי לשאול עם הוא רק מוציא ווידיאו או שיש אפשרות גם ליבר דרקו ממיר HD של HOT ? אני יודע שבמקרה כזה המחשב צריך להיות דלוק השאלה עם זה אפשרי בכלל ? ועם כן מה אני אמור לכוון בתוכנה כדי ליראות ווידיאו ?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  18. נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  19. היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. אז כאמור, אני מחפש כ.מסך אשר ישמש אותי בעיצוב גרפי 2D, סרטים וטיפה משחקים (פעם שבוע, וגם זה לא בטוח), התקציב הוא 600 ש"ח, אך מכיוון שאני לחוץ מאוד בכסף, עדיף שיעלה כמה שפחות. חשבתי על ה-HD 3650, של שפיר GDDR3 512MB שנמכר בנועה מחשבים, מה דעתכם עליו? אגב, תנו לי מחנויות מאזור חיפה בלבד (TMS, פנדה, נועה, KSP וכו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. קניתי עכשיו כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK באיזה דרייברים להשתמש באלו שבאו בדיסק עם הכרטיס או באלו שבאתר של NVIDIA??? באתר של LEADTEK לא כתוב כלום על 8600 ואין שם דרייברים הבעיה היא שניסיתי לחבר מקודם את הLCD ולראות ברזולוציה 1080i אין לי שום סרט ברזולוציה הזאת אבל את הדסקטופ ראו ממש ממש חרא (יש לי LCD של LG שעלתה בסביבות ה7000 לפני 5 חודשים בערך) בכל אופן ירדתי לרזולוציה 720p הדסקטופ נראה יותר נורמלי הפעלתי סרט וגם ראו בסדר אבל ציפיתי ליותר.... בנוסף התמונה לא היתה על כל המסך כאילו המסך נגמר 5 סמ בערך לפני הצלע השמאלית של המסך אני חושב שזו בעיה של הדריברים או של התוכנה של NVIDIA למישהו יש רעיונות או פתרונות?? יכול להיות שלא ראיתי טוב ב1080 בגלל שזה לא בprogressive??

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by zerocool15,

X800 GTO/PRO SPEC: 128mb 256bit DDR1 390mhz core 700mhz mem 12 pipe lines 7300GS SPEC 256mb 256bit DDR2 550mhz core 700mhz mem 4pipelines מי מהם יותר טוב? יש לזכור שהGTO שלי בא עם די די אר 1. http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=568&model2=531&chart=196 מה יהיה ההבדל [לכמה FPS זה יגיע] אם אני יקח את ה GTO הזה ויסרס אותו במקום DDR3 לDDR1 ורק 700 ארץ ב Mem..? בערך....! יש לי כרטיס כזה, הוא מסורס אני רק רוצה לדעת מה הביצועים שלו לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  23. אם אני מחבר כרטיס מסך רגיל ללוח אם שמותאם לכרטיסי מסך LOW PROFIL זה עדין יעבוד? אין לי בעיה שיבלוט החוצה מהמחשב. יש לי את ה המחשב DESKTOP הדק.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by roadrunner,

בגירסת AGP כמובן. לא מצאתי שום סקירה שבה פתחו את הצינורות הנוספים בכרטיס הזה . יש למישהו מושג האם זה אפשרי (או לינק לסקירה כזאת) ?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד קצת על עריכת וידיאו ולשם הנוחות חיברתי מסך CRT ישן שהיה בבית..(בנוסף ל LCD 19") לאחר החיבור וההגדרות(EXTEND DESKTOP) ניסיתי לשנות את הרזולוציה במסך הנוסף, וגיליתי שכאשר אני עולה על רזולוציה של 800X600 הרזולוציה משתנה, אבל לא נמתחת על כל המסך, זאת אומרת, צריך לגלול כדי לראות את כל המסך, למישהו יש מושג למה זה נגרם? כרטיס מסך: HD 4850 powercolor תודה מראש

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים