עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by darq,

אני מניח שכולם מכירים את האתר Can You run it http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest אז עד לפני חודש שהייתי נכנס לטסטים שם הייתי מקבל כמעט על כל משחק שם ! FAIL באדום עצבני. אז הרגשתי שאני מעצבן את האתר, אז החלטתי לרכוש לי מחשב שלא יעצבן את האתר אחרי הכל לפי סרטים שאמינים להפליא המחשבים ורובוטים למינהם התחילו לתקוף כי עיצבנו אותם או בגלל אוברקלוקים מטורפים ששרפו להם את המוח, זה נתון לוויכוח בכל מקרה גם ככה יש לנו מספיק מלחמות. ולעניינו אנו. אבל היום עשיתי טסט וגיליתי משהו מוזר, שהאתר שלהם מגלה לכרטיס מסך שלי יש 1.2GB (שערורייה) ולא 512MB ולא כמו ש ATI רימו אותי ( לא אני לא באמת חושב שרימו אותי, אני מדמיין כל מיני פאנבויס ומביני עניין, שלא נדבר על נציגי ATI…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. השאלה כנ"ל . והאם זה כל כך רציני ? האם כדי להתקין את זה ? ומאיפה יכולים להשיג את זה ?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by avraham711,

רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by dvirs12,

שמתי לב שיש הבדלים בין מחיר של כרטיסים של ATI בין הדגמים עם התוספיות הללו בסוף, ורציתי לדעת מה ההבדל ובאיזה סדר עדיפויות הם?

• 14 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by manticore,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל על לפטופ? ATI Mobility Radeon HD 4570 512M ATI Mobility Radeon HD 5470 1GB והאם שידרוג ל 5470 שווה 150 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. Started by asmon,

PCI-E. תודה.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  8. ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by Leonidex,

Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by duhifat,

יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  12. הכותרת אומרת הכול

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by YT,

האם GT 7300 תומך ב-DirectX 10?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by PCguy,

אני קונה מעבד 3000 סוקט939 של AMD ולוח שתומך בPCIe לכן אני צריך כרטיס טוב שיעבוד עם משחקים אם כי אני לא ממש משחק הרבה וגם לא ממש משחק בחדשים אני צריך משהו מעל לממוצע אם כי לא להיט וכמובן שיהיה בתושבת PCIe אה כן וגם שלא יהיה ממש יקר תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by pergola,

צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by moshe_91,

מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, משה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. שלום חברים=] כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce 5700LE 256mb. אני לא מתכוון להוציא יותר מידי כסף על כרטיס מסך מכיוון שגם ככה זה כנראה יהיה שדרוג אחרון של המחשב. מצד שני אני גם לא הולך לקנות אחד חדש. אני יכול לקנות Redeon 9800PRO 256mb ב450 ש"ח. לאחר שעיינתי פה בהמלצות, המלצתם על 6800 הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 . יש לי כמה שאלות: 1) מה יהיה ההבדל בביצועים בינו לבין ה 9800PRO? שווה את ה120 ש"ח? 2) האם יש סיכוי שהוא יתנגש לי עם הלוח אם שכנראה של SIS? (נמצא בחתימה)? תודה רבה רבה לכם!! P=

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. קניתי לאחי הקטן מחשב עם הכרטיס הנ"ל של חברת פאליט במאפיינים של התצוגה כתוב hd4800 איך אני ידע בוודאות שקיבלתי hd4850 ולא דגם אחר..? והאם תוכנה כמו everest יכולה לעזור לי או תוכנה אחרת שאומרת את השם של החומרה בדוייק? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by sivick_ch,

אני קונה מחשב שלא מיועד למשחקים, לכן אני הולך על כרטיס חלש: 7300GS TD256MB . רציתי לדעת אם יש חשיבות לחברה שמייצרת את הכרטיס. בכל מקרה תמליצו לי בבקשה על איזה חברה ללכת. תודה לעוזרים.

21. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. כ.מסך 7800GT דגם מואץ מהמפעל של לידטק, הייתי בטוח שזה המאוורר של המעבד שמרעיש אבל התברר שלא הוא דיי עושה חור בראש

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by imac,

קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by waizman,

בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)

• 2 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים