עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469911 GF-7950 512... מדובר הרי בכרטיס highend מדור ישן אם אני לא טועה. ואפשר היום להשיג אותו תמורת 1500 ש"ח... הוא שווה קנייה בכלל? או שאני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות חודש מרץ..עד עכשיו תכננתי לקנות את הXFXGF7950GT512MV 610M או את הX1950XT, אבל לאחרונה התחלתי להבין שכבר שווה לי יותר לקנות כרטיס DX10, התקציב שלי הוא עד 1800-1900 לכרטיס. אז הGTS והGTX מחוץ לתמונה....רציתי לדעת כמה בערך יעלה הGTS של ה320 מגה והאם יהיו שינויים במחירים של הGTX והGTS הקיימים עכשיו. שווה לי אולי לקנות פשוט X1950XTX?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by redead,

יש לי 6600GT .. השאלה אם כרגע מומלץ לקנות חדש או לחכות שהעסק אם DX10 יכנס יותר חזק? אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם מתמכר למשחק ואז משחק מה שנקרא "שעות נוספות" בכל מקרה אם אני יקנה התקציב לא יהיה יותר מ1000 שקל וגם זה בקושי.. תודה..

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by nosterdmus,

שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  6. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by CrashZone,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by SugarFreeBoy,

אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  11. Started by THE FOX,

שני הכרטיס בתקן AGP. עם ה 6800GS שלי אני מגיע ל6200 נקודות ב3DMARK05 ואפשר יותר... ועם ה 7600GT הביצועיים דיי דומים?... האם כדאי להחליף ל7600GT? הוא אמור לצרוך פחות חשמל? :-\ כי ה 6800 GS דיי מתחמם אפילו עם HS מסיבי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by generalA,

מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by psychuil,

ברשותי לוח אם מסוג A8N-SLI של אסוס, וכרטיס Radeon X800 של אסוס. האם יש אפשרות להתארגן על X800 נוסף ולהריץ אותם בCF, או שאני צריך לוח אם שתומך בCF?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  15. בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  16. שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  17. יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by nivi125,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=14600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981 או את הכרטיס הזה ATI Radeon X1300PRO 256MBוGigabyte השאלה היא מה הכרטיס שהכי מתאים למעבד המסכן שלי כאילו מי מהם הכי טוב שהמעבד שלי יכול לנצל במלואו תודה מראששש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by ashkenazone,

יש לי שאלה חברים, מה קורה אם מחברים כרטיס AGP 8X לחיבור AGP 4X הוא פשוט עובד פי 2 יותר לאט? אילו בעיות עשויות לצוץ?

22. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by ZiV PerRy,

חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.