עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oranili,

מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות חודש מרץ..עד עכשיו תכננתי לקנות את הXFXGF7950GT512MV 610M או את הX1950XT, אבל לאחרונה התחלתי להבין שכבר שווה לי יותר לקנות כרטיס DX10, התקציב שלי הוא עד 1800-1900 לכרטיס. אז הGTS והGTX מחוץ לתמונה....רציתי לדעת כמה בערך יעלה הGTS של ה320 מגה והאם יהיו שינויים במחירים של הGTX והGTS הקיימים עכשיו. שווה לי אולי לקנות פשוט X1950XTX?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש אך אני רוצה לדעת את דעתכם (כנראה שאין מידע רשמי לגבי זה) לגבי האם ה 8800GTX או כלל סדרת ה 8800, תתמוך ב Direct X 10.1 וגרסאות עתידיות? שאלתי בפורומים בחול ועדיין לך הגעתי למסקנה האם מידע זה יתגלה בעתיד הקרוב?

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by anafi,

אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469911 GF-7950 512... מדובר הרי בכרטיס highend מדור ישן אם אני לא טועה. ואפשר היום להשיג אותו תמורת 1500 ש"ח... הוא שווה קנייה בכלל? או שאני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A275073B-5ACF-482A-A103-6223459A9E43}&details_type=1&itemid={17C3762C-47A5-4F65-AD92-BD46AACD6BB4} זול בהרבה מכל מקום אחר מישהו מכיר את החנות ?? או יכול להבין למה המחיר כל כך שונה מכל חנות אחרת??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by idani1983,

שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  10. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by CrashZone,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה400 שקל. AGP. אני צריך המלצה לכרטיס מKSP, אם זה ממקום אחר אני אצטרך לקחת גם משלוח ואז אי אפשר לעבור את התקציב בהרבה. אם יש כרטיס במחיר הזה שהוא נתון לשינויים מרשימים, OC סופטמוד וכו' - בכיף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by d pro,

אצלי כמו אצל הרבה יש מסך שחור ברגע שמתקינים אז חזרתי ל 100.54 השאלה שלי זה אם יש שם כבר את ה overscan? כי הבנתי מהמניול שיש

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. המפרט שלי כרגע הוא Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה. שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים? תודה

14. Started by danielw,

אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים במקום המעפן שיש לי מובנה התקציב שלי הוא 650 שקל והתקן הוא PCI-E

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by SugarFreeBoy,

אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. Started by redead,

יש לי 6600GT .. השאלה אם כרגע מומלץ לקנות חדש או לחכות שהעסק אם DX10 יכנס יותר חזק? אני לא גיימר רציני אבל מידי פעם מתמכר למשחק ואז משחק מה שנקרא "שעות נוספות" בכל מקרה אם אני יקנה התקציב לא יהיה יותר מ1000 שקל וגם זה בקושי.. תודה..

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by nosterdmus,

שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …

19. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by psychuil,

ברשותי לוח אם מסוג A8N-SLI של אסוס, וכרטיס Radeon X800 של אסוס. האם יש אפשרות להתארגן על X800 נוסף ולהריץ אותם בCF, או שאני צריך לוח אם שתומך בCF?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by generalA,

מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by THE FOX,

שני הכרטיס בתקן AGP. עם ה 6800GS שלי אני מגיע ל6200 נקודות ב3DMARK05 ואפשר יותר... ועם ה 7600GT הביצועיים דיי דומים?... האם כדאי להחליף ל7600GT? הוא אמור לצרוך פחות חשמל? :-\ כי ה 6800 GS דיי מתחמם אפילו עם HS מסיבי.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  24. יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים