עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by coch,

אהלן אז הנה לנו אחד המשחקים הבולטים של 2019 במלוא תפארתו. חשוב לציין שהבנצ'מארקים שפורסמו ב guru בלינק שאתן פה, נלקחו ( בטבלאות עם מלוא הכרטיסים ) מהבנצ'מארק של המשחק. ההבדל גדול ולכן חשוב להבדיל. במידה ויסקרן אתכם לגבי בנצ'מארקים אמיתיים מתוך המשחק עצמו, יש אתרי חומרה \ יוטיוברים מוכרים שכבר נותנים מספרים אחרים שהינם גבוהים יותר בעשרות אחוזים ( מהמשחק עצמו, שזה מה שחשוב ), וזה הגיוני לגמרי. אז קודם כל יש כאן דברים מעניינים בביקורת של גורו, בגלל : - DLSS -> נושא לדיון מעניין. בפורומים של גורו ובאחרים יש תלונות על מריחות די משמעותיות כאשר DLSS פועל. טוענים שזה פתרון AA מאוד בעייתי למרות תוספת הביצועים המשמעותית ש…

2. היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כל האתרים בוחנים משחקי דום, אנריאל, אבל אף אחד לא ראיתי שבוחן דווקא דברים כבדים כמו סימולטורים של טיסה כגון: Flight Sim 2004, LockOn ןכו' האם מישהו יכול לתת פה לינק לאתרים כאלה שבוחנים כרטיסים בסימולטורים. חשוב לי מאד תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מפרט: Q9550 4G RAM 3-4-4-15 OCZ HDD ב RAID0 לוח X38 של ג'יגה בייט כרגע כרטיס ASUS 8800 GTS 640 MB (80) מסך HANSG 28" . למשחקים סרטים ובכלל. שוקל 4870 או GTX280 או צמד CF לא סגור איזה כדאי. הכרטיס יקנה בארה"ב (אם יש המלצות היכן ?),האם יש עוד משהו להביא איתי??? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by Shoshan01,

נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לקנות מסך שטוח 19 אינצ' הכי טוב שיש מי שמבין שבבקשה יעזור לי לבחור ויביא ושיראה לי איזה מסך אמרו לי שהכי חשוב זה גודל נקודה קטן אבל אני בטוח שיש עוד דברים שמשפיעים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by 120788,

אומנם ה-8400GS תומך ב-DX10, אבל הוא עובד על 64BIT לעומת 128 ב-7300GT וה-7300SE. האם זה יתרון באמת משמעותי? והאם יש באמת הבדל גדול בין ה-7300GT וה-7300SE שמצדיק את פער המחירים ביניהם??

10. Started by moshemaman25,

1.Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מחיר בחנות: 687.00 ₪ ע או [table][tr][td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 מבצע ברכישת מחשב חדש בלבד [/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] 689 [/td][/tr][/table] בבקשה תעזור לי תקציב של 700 שקל רק משחקי רשת

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by Pika007,

אפשר לדעת למה לעזאזל אני לא מצליח להתקין את הקאטאליסט החדש?!?!?!?!? (5.11) אני מתקין אותו עם ה Catalyst Control Center ושהווינדוס עולה, כמובן- שגיאה! כמה נפלא! ומה חדש? כלום! זה הדבר הכי מעצבן שקרה לי אי פעם. כבר 8 פעמים עשיתי ריסט למישהו יש פיתרון? הכרטיס- X800GT

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by voodo,

BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by icchan841,

הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי.[ATTACH=CONFIG]4175[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. 8600 gts רושם לי שיש 512 זיכרון בכל תוכנה שבדקתי מוזר לי כי רשום באתר 256 מישהו יכול לעזור

15. Started by _Amaterasu_,

שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ishayw,

אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by madix,

אהלן, הסתכלתי קצת בבנצ'מארקים ב-tomshardware ונראה שברזולוציות גבוהות עם פילטרים מופעלים הכרטיס שנותן את היחס עלות תועלת הגבוה ביותר הוא מערך SLI של ה-8800GT, כאשר ברוב המקרים הוא די זהה בביצועים ל-GTX280, אבל בערך ב-1000 ש"ח פחות במחיר! דרך אגב, הסתכלתי גם על ה9800gx2 אבל נראה שבחלק מהמקרים הביצועים שלו עולים אפילו על ה-GTX280, ובמקרים אחרים יש לו ביצועים עלובים ביותר. אז מה אתם אומרים, שווה ללכת על מערך של 8800GT במקום 9800gx2 או GTX260 (כולם *בערך* באותו סדר גודל של מחירים)? אלה הבנצ'מארקים שהסתכלתי עליהם בעיקר (חלק עם פילטרים וחלק ברזולוציות קצת נמוכות יותר): http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Crysis-v1-21,753.html http://www.tomshardwa…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by y10,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by liiight,

שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?

20. Started by sambusak,

מישהו יודע מתי יצאו כרטיסים האלה? ואם זה לא בקרוב, אז איזה כרטיס טוב אבל לא יקר כדאי לקנות? יש לי P4 1.7 ואני זקוק לכרטיס בשביל עבודה בתלת מימד. שמעתי ביקורות מאד טובות על RADEON, האם הוא מוצלח למשימה שכזו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. איזה מהם יותר טוב? ATI Radeon x1300 512MB PCI Express 16x dual head, tv out או GeForce 7300GS 256Mb PCI EXpress 16X dual head, tv out על הATI אני צריך להוסיף עוד 40$ שזה לא כזה הבדל משמעותי מה שמשך לי את העין זה ה512MB של הATI אבל ה-X1300 זה לא הכי טוב, לא? קיצר אני לא מבין בזה כלום אז תעזרו לי להחליט...

22. שוקלים לרכוש כרטיסי מסך מדור ה-Navi הטרי? כעת יהיו לכם שתיים או שלוש סיבות טובות יותר לעשות את זה - בתלות בדגם אותו תבחרו לעצמכם לכתבה

23. Started by DakloN,

האם הכרטיס הנ"ל, שהבנתי שהוא הכי חזק כיום יספיק להריץ לי את כל המשחקים על 1920X1200 עם כל הפילטרים והאפקטים? המסך המיועד הולך להיות DELL 2709W... ועוד שאלה.. כדאי לקנות לו קירור שונה ממה שהוא מגיע איתו? אני הולך לשחק דיי הרבה.. ואם כן, איזה קירור הכי מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by athi,

איזה redeon מישתווה לgeforce 7950gt האם redeon x1950 pro או משהו אחר ואיך הוא בכללgeforce 7950

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  25. היכונו לגל חדש של מחשבים ניידים לגיימינג, עם מעבדי ה-Ryzen 4000 וה-Comet Lake של AMD ואינטל - ועם דגמי GeForce עדכניים של NVIDIA שעלולים להגדיל את הבלבול אצל המשתמשים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.