עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 114508534,

אהלן הגעתי לדיון הנ"ל שמסביר איך לבצע סופטמוד לכרטיסי ATI ע"י שינויי הדרייברים וע"י כך לספר אותו לכרטיס מקצועי, פעלתי לפי ההוראוה והסתבכתי לקראת הסוף היות והמדריך מדבר על דרייבר אחד (ישן יותר) אשמח לקבל עזרה אם מישהו עשה את זה והצליח . תודה זה הקישור לאתר http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313065 תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by alone66,

מה ההבדל בין כרטיסי מסך GT ל GS בכלליות

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  3. ^^^ כותרת. http://tweakers.net/nieuws/46366/Geruchten-over-details-nieuwe-nVidia-G80-generatie.html

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שהכפתור של "מאפיינים נוספים" לא לחיץ? האם יש דרך לגרום לו כן ליהיות לחיץ? הסתכלתי במדריך של הכרטיס מסך שלי, ובאחד מההסברים הם מבקשים להכנס לשם, אבל אני לא יכול אני סתם סקרן מה אפשר למצוא שם

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?

7. Started by nick988,

LEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Deluxe - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail שלום אני רוצה לקנות כטיס טוב אבל לא ממש מבין בנושא עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי אף תרד שבו ענו על השאלות נשאלות... יש לי 3 שאלות: 1)באיזה כרטיס מסף האיכות עדיפה ובכלל העם תיהיה פחות טובה מטלוויזיה 2)עד כמה זה מעמיס על המחשב אם אני מקליט באיכות טובה..האם המחשב שלי ישפיק לי(אי אם די 3000 +512 מגבייט) 3)על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים מה האבדל בינהם והאם אפרש במחיר משתלם בסוף? תושה מראש

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Kongo,

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  12. בשביל הHTPC לא למשחקים אני מקווה שהוא יהיה זול כמו שהוא אמור להיות ושלא ידפקו עליו מחיר בארץ כי אחרת הוא לא שווה דרך אגב זה הכרטיס מסך הראשון של Nvidia עם כרטיס קול מובנה (7.1)

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

מה יותר טוב במהירות?..מה יותר טוב בפילטרים....ועד כמה זה באמת משנה ברזולוציה של 1024*1280?... מה המהירות שעון?...איזה תזמוני זיכורון...ואת כל הפרטים הישבשים...

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by TC,

היי לכולם שוב אני תכננתי לקנות את הרדאון 9800 פרו עם 256 מב ... והציעו לי GVX210 חינם ... במקום 1800 דולר הכרטיס טוב ? יותר טוב מהרדאון שתכננתי לקנות ? אם אפשר בנצ'מרקים בבקשה . תודה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  16. אני לא מצליח לפתוח את CONTROL CENTER של ATI DRIVERS זה עושה כאילו זה פוצח אבל זה לא :-X

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by User_Name,

אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. יש לי שאלה הבאתי ספק של 480 וואט ומשום מה יש לי הרגשה שהוא לא כול כך טוב... דבר ראשון איך שאני מחבר אותו לחשמל ישר אני רואה מין עיבוב מהיר במנורה של החדר.. אפשר לדעת למה?? כמו כן משום מה הכרטיס שלי 6800 אולטרה מוציא ב 3dmark 03 כולה 12600 שזה כלום.......... יכול להיות שהספק שלי הלך?? כמו כן עם הספק לא טוב וכאלה אז זה ישפיע גם על הביצועים של הכרטיס מסך שלי?? כמו כן זה ישפיע גם על האוברקלוק של המחשב שלי הכוונה ליציבות וכו וכו?. תודה............... ;D ;D

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by a-v-i,

היי, איך הכרטיס הבא? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 לעומת ה 7600GS וה 7300GT? רציתי ללכת על ה 7300GT אבל לנועה אין אותו במלאי ואנחנו קונים משם. התקציב הוא עד 600 ש"ח לכן ה 7600GS הוא בעייתי כי הוא עולה 700 ש"ח. תודה.

20. Started by avraham711,

רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by cohentw,

שנה טובה לכולם שמעו, יש לי את הבעיה הזאתי שיש לרוב הילדים שיש להם כרטיס מסך חדש וצריכים לשנות את ההגדרות וכל החארטה הזה קיצור אני משחק במשחק Counter Strike כבר עם הכרטיס מסך הזה איזה 10 חודשים והתחיל לרדת לי ה FPS משהו מפחיד, הלכתי לחנות אמרו לי להחליף כרטיס ואני לא רוצה להחליף אותו כי הוא רק חצי שנה אצלי הוא עוד צעיר ATI RADEON XPRESS 200 Series למרות שהוא ישן (הדגם עצמו) יש אפשרות שאני יכול לשנות את ההגדרות בכרטיס הזה ? או שיש דרך אחרת בלי לקנות כרטיס חדש ? או... לעשות סנכרון אנוכי?! אני לא יודע איפה עושים פה את הסנכרון בכרטיס הזה.. בבקשה נסו לעזור לי ובלי לכתוב תקנה חדש! שנה טובה

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  22. במדריך קצר זה נדגים כיצד אנחנו מבצעים אוברקלוקינג ומודדים בצורה נכונה את שיפור הביצועים תוך שמירה על טמפרטורה תקינה - על שולחן הניתוחים יושב GeForce RTX 5070 Ti החדשלכתבה

23. Started by shloosh,

טוב לאחר טירוף של כמה ימים שרציתי קירור מים וכל מיני שטויות,חשבתי לעצמי שאני בכלל בקושי משחק וכדאי להשקיע במשהו יותר נורמלי. אני קונה זיכרון טוב שיאפשר לי לעשות אוברקלוק. ומסך דק! אז ככה אני צריך מסך טוב כדאי מאוד מאוד 12ms כי אני בכל זאת משחק ורואה סרטים. תקציב 1700 שקל בערך. אני מנסה להשיג בפומביות בזול... חשבתי על הסאמסונג 710N או על איזה benq... אני לא כ"כ מת על LG.... ומה עם mag עדיין חיים?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by ben060,

שלום, יש לי בעיה במחשב הישן: ברגע שאני מדליק אותו אני לא רואה שום דבר על המסך, חוץ מהאות שהוא אומר לי "no signal detected" ומיד אחרי זה מופיע שוב השחור. במחשב אין כרטיס מסך ולכן כבל המסך מחובר ללוח. דבר נוסף שחשוב לציין זה שהבעיה הופיעה מספר פעמים בעבר ותוקנה על ידי הכנסה והוצאה של הכבל הכחול (אשמח לדעת מה שמו). אשמח הצעות לפיתרון. בן

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by kobibo,

ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים