כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה ב 400 שקל בערך חשוב לי שיהיה לו שלט ושיהיה לו חיבור לממיר של הכבלים (מה שיש לכולם בערך) אני ישתמש בו לראות טלוויזיה ורדיו במחשב ולא יותר לא צריך פיצרים של ווידאו וכאלה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי את ה INNO3D OC 650\1900 אני חייב לשים את אותו כרטיס בדיוק .. או שאני יכול לשים גם ASUS שפועל על מהירויות שונות (600 \1800) תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קחו בחשבון שיש לי מסך דק עם כניסת DVI. FX6200 Max 256MB TurboCache,PCI RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV? ללא עניין ה-DVI - מי טוב יותר מהשניים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחרי שעברתי על המון סקירות ברשת, סרטוני youtube ומה לא, לא מצאתי את התשובה. העניין הוא שאני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בקרוב למערכת מבוססת AMD X2 6000 (בגלל שזה מאפשר לי לשדרג למעבד מרובע ליבות חדש בעתיד) וכרטיס מסך HD4850. איך השילוב הזה, לנוכח הדרייבר האחרון ששיפר משמעותית את הביצועים ב-Crysis אמור להריץ את המשחק? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי geforce 3 ti 500 הצלחתי לחבר את הטלויזיה למחשב והכל טוב ויפה הבעיה היא שכל פעם שאני מחבר את הטלוויזיה אז רואים רק עליה אני מחבר את הטלוויזיה אז אני רואה רק על המסך של הטלוויזיה מה אפשר לעשות כדי לראות על שניהם בו זמנית?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ביום שני, מבוסס CORE2DUO של 2.16, עם 2 ג'יגה ראם... אני לא אפרט את כל המפרט כי מה שאני צריך עזרה פה בעצם זה הכרטיס, ואם אני אפרסם מפרט שלם יתחילו להגיד לי להוציא את זה ולהכניס את זה וכו', אני קונה מפרט ספציפי ואני לא הולך לשנות אותו יותר ממה שעזרו לי בפורום חומרה פרט לכרטיס מסך, זה בעצם מה שאני לא יודע מה לעשות איתו... אז ככה, התוכנית שלי כזו, אין לי כוח לחכות לתומכי DX10 שיכנסו בתור סטאנארט עם מחירים לא אסטרונומיים, ולסדרת 8 של NVIDIA, ואישית אני חובב ATI ולהם עדיין אין תומכי DX10... אז מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת כרטיס שיספק אותי למשחקים באיכות בינונית+- ויריץ חלק (יותר חשוב לי החלק מאשר האיכות) למשך כשנה שנה וחצי בערך, ואז לעבור לכרטיס תומך D…
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB איזה חברה אבל לקנות?? מישהו יכול להביא לי גם לינק לאתר
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חברה אני צריך המלצה למסך LSD טוב (איך FUJITSU 17 אינץ 8MS במחיר עד 1300 שקל
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
זה למחשב חדש שאני קונה בחודש וחצי הקרוב ה-radeon hd3850 גירסת 256MB של חברת Sapphire ה-GEFORCE גירסת 320MB של חברת Zotac חשוב לציין שהלוח הוא עם צ'יפסט nForce 630i אז חברה אם מישהו יכול לעזור לי אז אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע באיזה קצב יורד המחיר של כרטיס מסך בחודשים הראשונים לאחר צאתו? אני שואל את זה כי אני הולך לקנות מחשב ביולי עם כרטיס מסך מסדרת G300 של Geforce שייצא בסביבות מרץ.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, כרטיס Radeon 4670 עבד אצלי לפחות שנה באופן סביר עם ווינדוס XP - מסך LCD בחיבור DVI וטלויזיה בחיבור S-VIDEO. מצב CLONE. לפני שבוע שידרגתי לווינדוס 7 ומאז אני נאבקת. שידרגתי דרייבר לגירסה: 10-7_vista32_win7_32_dd_ccc_enu והוא נותן לי רק מצב EXTEND THE DESKTOP, ובנסיון לעבור ל-CLONE הוא מוריד רזולוציה ל600X800 , וגם אז העכבר הולך לאיבוד בין המסכים ושום דבר לא עובד כמו שצריך. הצלחתי סופסוף לחזור ל-EXTEND, אבל צריכה חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים. אנא עצתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שיעבוד חלק במשחקים ברזולוציה 1280X1024 בלי פילטרים אבל שעל כל הגראפיקה תהייה על very high איזה כרטיס מתאים?! שיחזיק לשנה שנתיים
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קראתי שהביצועים שלהם לא נורמלים. אני מקווה ש-ATI יעלו בחזרה על הסוס ויספקו מלחמה הולמת לכרטיסים המצויינים של NVIDIA. http://hwzone.co.il/news/1183830355/91639/
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פשוט אני חושב שהרסתי את הכרטיס מסך שלי. בטעות הורדתי את הסינק בצורה לא טובה והוא התנתק בפיתאומיות. האם אני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית? אולי הרסתי משהו בכרטיס? בעיקרון אני רוצה שלפעמים פיקסל אחד מתוך מיבנה שלם תלת מימדי מקבל מין זווית כזאת ואז זה נראה כמו שמולש כזה לנמשך עד אין סוף. משהו מאוד מוזר. וגם לא רואים אותו מכל זווית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה. תודה עריכה: סליחה על הדאבל טופיק... :-\ האקספלורר שלי עשה בעיות הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT שקניתי אותו לפני ארבעה חודשים והוא עלה לי 3400 שקל ואני חייב לעשות ביטוח לאוטו ואני לא ממש עובד עכשיו... ואני חייב למכור אותו השאלה שלי בכמה כדאי לי למכור אותו כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים הכרטיס עם כל הבנדל שלו _ עוד 2 ושמונה חודשים אחריות + הקופון של האלף לייף...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
forsa 7800GT מה אתם אומרים עליו שווה את המחיר? 1850 שקל ב ksp מומלץ\לא מומלץ
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי את הקירור הזה ואני רוצה לשים אותו על הכרטיס שלי 9800GTX. זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברכות באפשרותי לקנות מסך חדש באריזתו המקורית אשר הובא מחו"ל.על האריזה רשום LG 17 L 1710 BU-DVI . המחיר המבוקש הוא 2200 ש"ח,אולי אוכל להוריד עוד 100 שקלים. מישהו מכיר את המסך?האם העיסקה משתלמת ?(אין אחריות כמובן) מוסכם עם המוכר שאוכל לוודא תקינות מלאה לפני התשלום. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי..קניתי לא מזמן מחשב עם מסך LG F700P וכרטיס מסך ג'יפורס 6600 של גיינוואד ויש לי מספר בעיות עם התצוגה. קודם כול הבעיה הכי גדולה היא שמשום מה בחלק העליון של המסך התמונה נמתחת כלפי מעלה באופן כזה שנגיד ואני מציג עיגול בחלק התחתון של המסך (מתחת לחצי נדמה לי) ואז מעלה אותו לחלק העליון של המסך העיגול נהפך לאליפסה. תוספת באורך היא של מ"מ לדעתי. פניתי גם כן ליבואן של LG, והטכנאי שם אמר שאני צריך לעבוד עם ריפרש רייט של 85 ולא 100. יש לציין שגם ב100 הוא עושה לי בעיות מוזרות של מתיחה. בכול מקרה,הצדדים נורא אבל נורא לא ישרים וזה כאילו איזה גל כזה,ז"א השוליים של התצוגה..זה מציק לפעמים. והגבול העליון פשוט הולך באלכסון למטה,מתחיל בצד ימין ברווח של 0 מ"מ ומגיע לחצי מ"מ. מאחר ואני עוסק…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-