עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Taco,

שלום חברים רכשתי כרטיס Sapphire HD5450 כדי לנגן סרטי HD דרך המחשב בצורה חלקה יותר ולצפות לטלוויזית ה-LCD (איני משחק במחשב). חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI איכותי, הורדתי Catalist חדש ועדכנתי DirectX11, בסה"כ זה נראה בסדר (האמת, ציפיתי ליותר חדות...) אבל - אחרי חצי שעה בערך של נגינת סרט, בבת אחת כל הצבעים מתחרבשים והכל נראה בגוון ירוק/כחול מזוויע. אם אני עוצר את הנגן ומתחיל שוב אז לפעמים זה חוזר לעצמו.. (בדקתי את הטמפרטורה דרך התוכנה מיד אחרי קרות התופעה וזה על 60 מעלות). בבקשה עזרה - מה הבעיה שלו?? מכירים את הנושא? צירפתי תמונות להמחשה. נתוני המחשב: AMD Athlon 2Ghz עם 2GB זיכרון. מערכת הפעלה חלונות 7 ULTIMATE. לוח אם Gygabyte GA-M55Plus-S3G תודה רבה על העזרה! טל עדכון אחרי נ…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Tony_Almeida,

שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by deannahum,

אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המחשב בעל נתונים הבאים מעבד:amd 64 bit 3200 לוח אם : Epox 8kda3j אני לא יודע מה מהכרטיסים החדשים יתאים הכי טוב למחשב שלי, הכרטיס מיועד בעיקר להפעלת משחקים אשמח לקבל ייעוץ

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by Krazy-Hawk,

שלום, רציתי לדעת האם הכרטיס הזה משתלם למחיר של עד 800 שקל. LEADTEK - Geforce FX 5700 128 mb 256BIT 810 שקל מזומן. מידע על הכרטיס : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_td_1.html תודה. עריכה: *הלינק תוקן*

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך מהחנות tms.co.il בתקציב של עד 330 שקל! PCI-E הכרטיס צריך להיות מספיק טוב בשביל להפעיל ויסטה, ושאני יוכל לשחק איתו בפיפא..

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by OmEr.il,

שלום יש לי מסך wiewsonic va712 לאחר פירמוט נתקלתי בבעיה מוזרה. בחלקיו העליון והתחתון של המסך יש לי מעין שוליים שחורים שאי אפשר להיפטר מהם, כשניסיתי להגדיל הרזולוציה התיקייה "נבלעה"בשולי המסך.... תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by H.I.V,

קניתי את המסך 19 F900B והוא תותח חבל על הזמן מומלץ בחום

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  10. אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by איתמר נ,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים ( overwatch/ battlefield / world of warcraft ) בסביבות עלות של 600-900 ש"ח. חשוב לי לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסים ואינני מתכוון לשחק בהגדרות גרפיות גבוהות במיוחד, גם הגדרות בינוניות יספקו את הסחורה. אשמח מאוד להמלצותיכם ועזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by super4life,

יש לי AMD ATHLON 4800+ , 2GB RAM, ו8600GT 128MB. חלק מהמשחקים עובדים לי עכשיו על MEDIUM-MAX על 1280X1024. יעבדו לי סרטים על 1920X1080 על הקודקים ברמ הכי גבוהה? מה עם משחקים?

14. Started by TheWave,

אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  15. כאן מופיע לי gpu 575 memory 999 בעוד שבחלק של הsensors מופיעים לי מספרים אחרים לגבי הgpu / memory זה הגיוני או שקיימת לי כאן סוג של בעיה עם הכרטיס ? :< אם כן מה לעשות ? דרך אגב שיניתי את המהירות של הfan מ40% ל60% עם riva :> תודה לכל מי שיכול לעזור =>

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. האם באמת הספק לא מספיק? כאמור כורסאייר 520, לפני אמרתם לי שיחזיק את שניהם אפילו באברקלוק. עכשיו אני נכנס לכאטליסט,ואני פשוט לא רואה שם כלום יענו הכל נמחק,ולפני זה נותן הודעת שגיאה שאולי הספק חלש..

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by srolik,

רכשתי השבוע את הכרטיס מסך הבא : http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=218 ללוח SLI שלי EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 DDR אחרי בדיקה באתר החברה שהכרטיס תומך SLI הרכבתי את הכרטיס , בינתיים קניתי אחד והתכוונתי לקנות את השני בהמשך . ושני דברים מוזרים ראיתי . 1. תמונה על המסך אני רואה רק באופציה של חיבור SLI ולא של חיבור כרטיס בודד כמו שמוגדר במדריך של הלוח . 2. במדריך מצויין שכדי לחבר שני כרטיסים יש לחבר עליהם את איזה רכיב שמחבר בין שניהם (מצורף ללוח) , אך בכרטיס שלי אין אופציה להרכיב עליו את הרכיב הזה . האם או לא תומך SLI ?

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  18. עזרה ממומחים ומבינים: אני רוצה להציג סרטון ב 4 מסכי LCD פשוטים,וזולים, 15 אינצ, תלויים אחד ליד השני בשורה. (הרעיון שמור). אני לא מעוניין לעשות את זה ממחשב. המסכים אמורים לעלות גג 1000 שקל לאחד, אז חשבתי על מאג פשוט וזול. מה אתם אומרים? איך ניתן לעשות את זה? אני חשבתי על זה, תגידו לי אם זה טוב: קנייה של מכשיר DVD, עם יציאת VGA. לחבר לו מפצל ל 4 VGA ולחבר כל חיבור למסך לחיבור VGA רגיל. האם זה יפעל? אשמח לרעיונות במהירות האפשרית. תודה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

יש חיה כזאת? מישהו יכול להמליץ על דגם טוב?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  20. או יכול לרשום לי בקצרה מה כל חברה שמה בבאנדל שלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by alex321,

שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

מישהו יודע למה אין את האופציה של ה-TRUEFORM בדרייברים החדשים של ATI? או שזה רק אצלי? תודה, דודי.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by friedman3010,

קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.