עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, תקציבי ירד קצת כי בעבר הלא רחוק רציתי לקנות X1950PRO אך בגלל המחיר של 1100+ הוא לא שווה לעתיד הקרוב כי אני מתכנן לשדרג עוד חצי שנה לגרסאות ביניים של כרטיסי הHIGH-END של NVIDIA אוATI אם יציגו מתחרה נאוט לDX10.. צריך כרטיס בינוני שיפעיל לי משחקים בצורה חלקה ועל הגדרות מקסימליות עם העדפה למס' גורמים. 1.כרגע יש לי כרטיס של חברת HIS אשר מריץ לי משחקים כמו NFS-C וSPLINTER CELL PANDORA כמו כלום על גרפיקה מקסימלית ביותר..בלי תקיעות וכו' ראיתי את הסטיקי של הX1800GTO ורציתי לשאול קודם כל איך הוא מבחינת טמפ' כי הHIS שלי יושב עליו קירור רציני עם צלעות ותעלת אוורור ואני מאוד מרוצה ממנו רק אם היה לו SM3.0 אשר ממש מגביל אותי למשחקים ורק מהבחינה הזו נובע השדרוג.. 2.רציתי לדעת…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by zerocool15,

X800 GTO/PRO SPEC: 128mb 256bit DDR1 390mhz core 700mhz mem 12 pipe lines 7300GS SPEC 256mb 256bit DDR2 550mhz core 700mhz mem 4pipelines מי מהם יותר טוב? יש לזכור שהGTO שלי בא עם די די אר 1. http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=568&model2=531&chart=196 מה יהיה ההבדל [לכמה FPS זה יגיע] אם אני יקח את ה GTO הזה ויסרס אותו במקום DDR3 לDDR1 ורק 700 ארץ ב Mem..? בערך....! יש לי כרטיס כזה, הוא מסורס אני רק רוצה לדעת מה הביצועים שלו לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by A1eX,

העיניין הוא שרכשתי מסך חדש, (L1970HR של LG) וחיברתי אותו בDVI, כמובן העלתי רזולוציה לאופטימלית שהיא 1280X1024 ושמתי לב שכל היישומים התחילו לרוץ הרבה יותר מהר לעומת החיבור האנלוגי שהיה לי במסך הקודם שלי (L1730S) וברזולוציה 1024X768... אז האם באמת נכון הדבר שהDVI מוריד מהעומס של הכ. מסך או שפשוט האות שמגיע דרך DVI הרבה יותר מהיר מהאות האנלוגי ובגלל זה ההבדל במהירות?

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by יהונתן,

איזה ספק צריך ל8800 GTX sli ???

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by Kukishin,

האם יהיה פער ביצועים שמצדיק את הפרש המחיר? נאמר שתקציב אינו בעיה, אלא מצד העניין. וביצועים כן חשובים לי במידה וההבדל משמעותי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NIRHA,

יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):

7. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  9. שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני יודע שיש ל-ATI תוכנה שנקראת ATITOOL . מה המקבילה של NVIDEA ?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by PAKAPAKA,

שלום וברכה! יש לי מחשב עם חיבור AGP , רציתי לדעת האם ייצאו גרסאות AGP של ה- 8300 האם צריך ספק מיוחד עבור ה- 8300 ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  12. המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by RDS,

אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו על עידכון, חיפשתי באתר של אנבידה ואני פשוט לא יודע מה לבחור שם..... למה כל כך מסובך לעדכן תוכנה? מחפש את התוכנה של הכרטיס ועידכון בכלל.. הכרטיס לא עושה בעיות אבל אני משתמש במה שקיבלתי עם הכרטיס בקניה שלו..ונראה לי שעדיף לעדכן... הכרטיס הוא LEADTEK PX7600GT EXTREME GEFORCE 7600GT 256 DDR3 HDTV.. תודה מראש. בראל.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by cooper,

מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by mz155,

איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by yonishema,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות את גיפורס 7600GT או 7800GT אין לי תקציב מוגבל יש לי מעבד חדש של אינטל 6700 דיואל קור משהו כזה הציעו לי לחכות טיפה עם המחשב ולקחת את ה-8600GT שיצא בקרוב בגלל התמיכה שלו בDirectX 10 שלפי המדובר מרגישים אותה חזק בוינדוס ויסטה החדש מה אתם ממליצים מה היתם עושים במקומי מחכים קונים? יודעים מתי צריך לצאת ה8600 ?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  18. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברזולוציה 1024 בקלות וקיצר שיספק אותו לתקופה של חצי שנה עד שאני אחליף את המפרט שלי האם כדאי לחקות עד שיצא משו עם תמיכה של DX10? התקציב עד 1050 תודה רבה את המפרט שלי אפשר לראות ע"י לחיצה על (מפרט)

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  19. עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עומדים על בערך 2000 ש"ח

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by YarYar,

הקירור טוב? אפשר לעשות איתו OC כמו שצריך? הוא ברמה של הקירור של leadtek או XFX או שהוא מאעפן כזה? זה חשוב לי. תודה! ואם כבר, הקירור של ה 7600GS DDR3 של Gainward טוב מספיק בשביל לעקוף את ה 7600GT ואפילו יותר מזה? שמעתי שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dood,

שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Dn2k,

שלום, יש לי כרטיס מסך Sapphire X1950XT 256MB עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה. אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים. עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K..... תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים