עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cow king,

יש ברשותי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W האם הוא יכול להפעיל TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail או שאני צריך חדש והאם הכרטיס הזה נחשב לטוב?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by Leopardo,

עכשיו שהחלטתי לקנות את הכרטיס התחלתי לברר יותר פרטים בSkyPC - חנות שהרבה ממכם נותנים כהצעת מחיר, הכרטיס הוא אכן 128BIT - מבירור עם החנות. בגולדטופ - למרות שכתוב שהוא 256BIT - בבירור איתם אחת מהמכירות אומרת, שאחד החזיר להם את הכרטיס בטענה שהוא 128 BIT ( לא אשמתם כמובן - אבל הם בודקים את זה). כרגע אני לא יודע איזה עוד חנויות יש.. אבל בשתי החנויות הנ"ל הכרטיס הוא כנראה 128BIT, לא זוהר במיוחד...

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  4. אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  5. קניתי אתמול 6800GT לאחר שהיה לי לפני זה 9800P , מחקתי את הדריוורים של הראדון התקנתי את הכרטיס ואז התקנתי את הדריוורים החדשים של נווידיה הבעיה היא שכמעט בכל המשחקים אני לא יכול להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך שלי 1280x1024 למסך LCD17 מישהו יודע מה מקור הבעיה ? האם מומלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. *החוקים לגבי הכותרת ממש לא חכמים, למה אני צריך לכתוב את התקציב אם הוא לחלוטין לא רלוונטי לשאלה? בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך AGP. חשבתי על הHD2600XT , אבל הוא לא זמין בחנות שבה אני רוצה לקנות... ראיתי שיש באותו מחיר את ה- HD3650 אז, מי מביניהם יותר טוב? כמה משמעותי השוני? האם צריכת החשמל בשניהם זהה? (אם הספק שלי מספיק ל2600, הוא יספיק גם לשני?) האם אתם ממליצים לי ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by NightElf,

שלום, יש לי את המחשב שמופיע במפרט... באמצע משחקים המשחק יוצא ואני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף קובץ). יש למישהו רעיון מה קורה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by XxehsomxX,

שלום, איך אני יכול לדעת אם הרזולוציה של כרטיס המסך שלי תתאים למסך lcd רחב שאני קונה. במקרה הזה, כרטיס המסך הוא geforce 4 440 והמסך שאני רוצה לקנות הוא samsung 226bw. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 תודאה לקוראים moshe

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. 1. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3216&catcode=478 2. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3042&catcode=447 כמה שאלות שאני צריך שתעזרו לי : 1. איזה כרטיס מבין השניים יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר ? 2. במהירות שעון דיפולט - איזה מהשניים יתן ביצועים טובים יותר עם פילטרים ורוזולוציה 1280X1024 ? אם יש הצעות אחרות מהדגמים של ATI בלבד אז אשמח לשמוע. אני מעדיף ATI כי אני מקבל מחירים מיוחדים לכרטיסים שלהם. אני יודע שאולי במחיר הזה 6800GT היה עדיף לי אבל אני לא מעוניין בו. שמתי גם לב כאשר חיברתי את המסך שלי לכרטיס RADEON של חבר ראו הרבה יותר טוב מאשר ה-6600GT שלי. אין לי מושג למה אבל חרשתי על ההגדרות שבוע שלם…

11. Started by איתמר נ,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים ( overwatch/ battlefield / world of warcraft ) בסביבות עלות של 600-900 ש"ח. חשוב לי לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסים ואינני מתכוון לשחק בהגדרות גרפיות גבוהות במיוחד, גם הגדרות בינוניות יספקו את הסחורה. אשמח מאוד להמלצותיכם ועזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by igig19,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1100 ש''ח מקסימום מעבד - I5 2500K לוח אם - GIGABYTE B75M ספק - SEASONIC 620W מסך - 1080P 144MHZ חשבתי על זה:https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494591785&sr=8-1&keywords=06g-p4-6163-kr יוצא כולל משלוח ומס כ1060 ש''ח תודה מראש

13. אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה

14. Started by gaby1992,

טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דגמים ראשונים מבית אסוס ו-MSI יוכלו להציע יעילות גבוהה יותר בהשגת מטבעות ZCash ו-XMR תודות לוויתור על יכולות התצוגה? לכתבה

16. אני בונה מפרט למחשב לאחותי בת ה8, ואני מתלבטת בקשר לכרטיס מסך. בתור התחלה היא תריץ משחקי SIMS. יש סיכוי טוב שהיא תשתמש במחשב למשך 5 שנים פלוס, ושכרטיס המסך לא יוחלף בכלל אז אני יודעת שהדרישות של SIMS לא גבוהות, אבל אני מעדיפה לרכוש כרטיס שיתאים גם לדרישות קצת יותר גבוהות, ליתר ביטחון.. אז מבחינת Nvidia האפשרויות שחשבתי עליהן הן :Geforce 9400, 9500 GT או 9600 עם חריגה מהתקציב לגבי ATI לפי מה שהבנתי מהאינטרנט האפשרויות הן: Radeon HD 4350, 4550,4650,4670. גם HD4670 חורג מהתקציב אז אין לי מושג איזה כרטיס עדיף. כמה שיותר זול - יותר טוב, אבל אני מעוניינת גם שהSIMS ירוץ טוב במחשב, לא על LOW QUALITY או משהו כזה אז מה אתם חושבים שעדיף? כמה שאלות נוספות: 1. יש כרטיסי מסך ש…

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  17. תודה מראש לעונים, הכרטיס מיועד ללוח בתצורת ATX

18. Started by XCG120,

לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:

19. https://www.facebook.com/groups/HW.GIL/permalink/514134155605395/ אני חושב שהדיון הזה מראה הכל. לטענתו של טכנאי פלונטר, GTX 1070 JETSTREAM הוא כרטיס גרוע כיוון שהוא מכיל קירור "פלסטיק" ומאחר שמדובר בכרטיס מסך של היצרנית Palit, ואני מצטט: "אמרת PALIT אמרת גרוע". לא די בכך, הוא טוען ש-Galax ו-Gainward שתיהן שייכות ל-Palit, ועל כן אומר בעקיפין שגם הן גרועות. מה דעתכם על כך?

20. Started by nashdy,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין . יש לי 2 כרטיסים של GTX480 של גיגהבייט האם אני יכול לחבר כרטיס שלישי של GTX480 של חברת ZOTAC בנוסף לשני כרטיסים שיש לי? יעשה בעיות אם זה חברות שונות , אבל אותם כרטיסים ? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by musari,

3DMARK03 וX1950 במערך קרוס פייר זו תוצאה סבירה? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by M-a-T-a-N,

לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by gryffin,

As I've seen the Hyundai ImageQuest Q17 should be the best in this price... What you say?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by ברק,

לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.

• 11 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.