עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imac,

קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. שלום, התכוונתי לקנות בשבועות הקרובים מחשב שיכיל את כרטיס המסך GTX 560 TI, התקציב שלי הוא עד 1350 שקל. ייעוד הכרטיס הוא עבור עריכה גרפית במהלך קורס עריכת וידאו, דרך התוכנה Adobe Premiere. בניגוד לציפיות שלי, ראיתי שGTX 660 TI של Gigabyte יצא במחיר שערורייתי של 2119 שקל בTMS, וזה של Gainward במחיר 1746 שקל (סביר יחסית) ב-IQPC. לא נראה לי הגיוני שבTMS כרטיס של 300 דולר יהיה כ"כ יקר וכ"כ צמוד לGTX 670 שעולה 100 דולר יותר בחו"ל. זה צריך לדעתי להיות בסביבות 1500-1700 שקל בארץ. בכל מקרה, מה דעתכם? האם המחירים של GTX 560 TI וGTX 570 צפויים לרדת בעקבות ההשקה של GTX 660 TI? מתי יצא GTX 660/GTX 650 TI ואיך הוא ישפיע על המשוואה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by navk2,

ולמה לעזאזאל הוא לא מופיע באתר בכלל ? (אני מדבר על הגיסה שמוכרים בפלונטר) קישור למוצר בפלונטר : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GCHV195XTG3-E3 קישור לאתר של גקיוב : http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=8&prod_cat_id=159 מראים שם רק את 1950XTX...

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by roeesnir,

מה אתם אומרים? http://www.techpowerup.com/167975/Colorful-Unveils-Fanless-GeForce-GTX-680-Graphics-Card.html סוף סוף יש מצב להרכיב מפלצת שקטה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by McMerc,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. יש לו לוח אם בעל אפיק AGP בלבד. המחשב שלו נראה ככה: ראידון 9100 או משהו כזה (OB). פנטיום 4 2.8 אולי פרסקוט (או אחד לפני זה). ג'יגה זיכרון. התקציב שלו זה אלף ש"ח.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by Access Denied,

המלצה לחבר שלי על כרטיס מסך עד 450 גג 500 שח... מה עדיף מאילו?? או אולי אחד אחר בכלל?? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2372 http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1212 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=561 מה הכי כדאי?? ובבקשה אל תתחילו עם "אם הוא יוסיף עוד 100 אלף דולר יהיה לו מספיק כדי לקנות..." יופי תמיד אפשר להשיג כרטיס יותר טוב ביותר כסף אבל זה מה יש... מה הכי כדאי בתקציב הזה??

7. שלום, כרגע יש לי כרטיס מסך בין 3 שנים - Asus EN7900GS. עד היום הוא שירת אותי נאמנה ולאחרונה התחילו להופיע כל מיני ארטיפקטים במשחקים. בדיקה קצרה העלתה כי הוא מתחמם מאוד (הקיץ הזה עוד לא התחיל והכל מאוד חם שם במארז). אני תוהה האם לקנות קירור לכרטיס המסך (נניח Accelero S1, עם מוד מאוררים יוצא כ 150 ש"ח), או שפשוט לקנות כרטיס מסך חדש ב 200-300 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר בלי על ההתחממות הזו. המשחקים שאני משחק הם לא הכבדים ביותר שיש, ואפילו די רחוקים מזה. Bioshock, Team Fortess, C&C RA3 - כולם רצים יפה על הכרטיס, אבל C&C3 התחיל ממש לגמגם לאחרונה, כנראה באשמת ההתחממות הכללית. מה עדיף? קירור חדש או כרטיס חדש? אילו כרטיסי מסך מומלצים בטווח המחירים הזה יש? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  8. או כל מקור אחר שנותן השוואת ביצועים בין כרטיסי מסך של ATI בדגש על X800GTO 128MB DDR3 מול X1600PRO 256MB DDR2 PCI-E תודה מראש על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by HONDASR,

ערב טוב לחברי הפורום הכרטיס מסך מרעיש וברצוני להחליף לכרטיס מסוג GIGABYTE GV-N56GOC ברשותי מחשב ישן מדגם: INTE CORE 2 DOU E6550 ASUS P5B KINGSTON 2*2 DDR2 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2 420 NP האם זה יתאים?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by tiger18,

מה יותר חזק למשחקים ופחות מתחמם? ורציתי להבין האם הכרטיס מסך של Radeon HD 3870 X2 יש בו שני כרטיסים מחוברים? או שזה כרטיס אחד?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by saimonh5,

שלום,יש לי מחשב די ישן.. 2.4 MHZ 768 RAM DDR1 AGPוINVIDA GEFORCE 4 MX ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי,לati radeon x1650 512mb 256bit agp הציעו לי עליו 410 ש"ח,האם זה מחיר שווה עבור מוצר זה? האם משתלם לי לקנות כרטיס מסך אחר? במחיר שווה,או פחות? האם הספק לא ישרף,ניראה לי 400W(אשמח אם מישהו יגיד לי איך לבדוק,חוץ ממדבקה על הספק שנעלמה...) האם אני יצליח להוציא ממנו את המיטב עם המחשב שלי?(שהוא דיי ישן,מפרט למעלה) ואני מזכיר עוד פעם החיבור הוא AGP. תודה רבה לעונים...:} *שולל את האפשרות לקנות מחשב חדש

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  12. לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by idan007,

מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  14. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני צריך דחוף הסבר מה ההבדל בין ה 8800GTS 320MB לבין ה 640MB כיום, והאם בעוד כ- 3 שנים הם יפעילו את אותם המשחקים או שה 320MB יפעיל פחות טוב... זה ממש דחוף!! יש לי מסך L1760TR של LG. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by redti,

תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by firebug,

אהלן אני מחפש כרטיס חדש בגלל שהכרטיס שיש לי או יותר נכון שהיה לי (ati hd4850) כי הוא פשוט נשרף ולא פועל יותר ואני חייב כרטיס חדש בכללי יש לי רק כרטיס אחד בראש וזה זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2139 אבל ראיתי בנתוני של התחממות שהכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1995 מתחמם קצת פחות (הבדל של 6-8 מעלות) עכשיו השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה ולהוסיף עוד כסף או שזה לא קריטי והאם בכלל leadtek היא חברה טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. יש את האתר הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 שמוכר את ה 9800 פרו של sapphire ב-1555ש"ח בגירסת oem ליקנות או ליקנות רק retail למי שמכיר את החנות אפשר ליסמוך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  19. שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  20. היי, לפני כמעט שנה רכשתי מחשב חדש (E6600, 2GB RAM) אני שוקל לעשות שדרוג של כרטיס המסך בעקבות יציאת המשחקים GEARS OF WAR ובקרוב UT3, וכמובן (בתקווה שבקרוב) STARCRAFT2 עכשיו בעיקרון אני משחק על מסך LCD 19 אינץ, ומקסימום בתקופה הקרובה אני אשחק על 22אינץ שאני אקנה לי במקום, השאלה היא, האם ללכת על ה 8800GT או לחכות לכרטיסי 10.1.... האם זה באמת משנה? (אגב , אני משתמש ב WINDOWS VISTA) אשמח לעזרה. מבחינת התקציב, אני מעוניין להוציא 1000+-

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  21. פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. יש לי HD5850 יש לי גם 2 צגים : 1.DELL 2209WA 2.LG 37LH35FR FHD ברגע שאני עובד עם שני הצגים יחד השעון בכרטיס מסך מראה : core clock 400\ram 1125 כשאני משאיר צג אחד אז זה 300\157 . בהתאם גם הטמפ' עולה מ31-2 ל44-45 מעלות . השאלה היא למה ואיך אפשר להימנע מכך ועדיין להשתמש ב2 צגים יחד . שמתי לב גם כאשר אני מפעיל 2 צגים יחד יש בעיות בניגון סרטונים בyoutube זה מתחיל לנגן ואז אחרי מספר שניות עושה זום ענק ולא מאפשר לי לשנות כלום וגם חותך את הקליפ . בדקתי בכמה קליפים ישנים וחדשים HD ולא HD.. ניסיתי להתקין את הפלאש מחדש אך לא שינוי.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by romarkus,

שלום , מהו כרטיס המסך המומלץ ל- PCIE 1 ? רצוי ש: עד 300 ש"ח תומך DVI , HD אומנם אני לא גיימר אבל משחק המון fifa , ולמעשה מחפש כרטיס מסך שיתאים ל-FIFA09 . האם הכרטיס הנ"ל ATi Radeon HD4350 Silent LP יתאים ל-PCIE1 ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים