כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי- ATI hd4870. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים, ולאחרונה יש לי hard crash בכל משחק, אפילו הפשוטים ביותר, גם ברזולוציה של 640X480. אני מעוניין בכרטיס של NVIDIA, הנה המפרט שלי: -מעבד intel core 2 duo e8400 -לוח אם gigabyte EP43-UD3L -ספק corsair 550 w -זיכרון RAM 4GB רק מדגיש שהכרטיס מיועד למשחקים. ברמה של לשחק assasins creed 3 על ההגדרות הגבוהות. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בטווח מחיר הזה, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לפתוח את CONTROL CENTER של ATI DRIVERS זה עושה כאילו זה פוצח אבל זה לא :-X
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של HEC, עם הספק 300W. כרגע יש לי כרטיס מסך HD4350, שדרישת המינימום שלו היא אכן 300W. חשבתי להחליף לכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=313 כתוב באתר היצרן שזה הכרטיס היחידי שיש לי צריכה מקסימלית של 20W בעומס מלא, ועם זאת, בדרישות המערכת כתוב שצריך ספק עם מינימום 400W. אני לא מבין את זה.... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT שקניתי אותו לפני ארבעה חודשים והוא עלה לי 3400 שקל ואני חייב לעשות ביטוח לאוטו ואני לא ממש עובד עכשיו... ואני חייב למכור אותו השאלה שלי בכמה כדאי לי למכור אותו כדי שכל הצדדים יהיו מרוצים הכרטיס עם כל הבנדל שלו _ עוד 2 ושמונה חודשים אחריות + הקופון של האלף לייף...
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ה 6800GS חזק בהרבה מה-RX1600XT ותומך גם הוא ב SM3.0 ומתומכר גם כמוהו . מה לערכתכם משתלם יותר ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שמתי לב שיש הבדלים בין מחיר של כרטיסים של ATI בין הדגמים עם התוספיות הללו בסוף, ורציתי לדעת מה ההבדל ובאיזה סדר עדיפויות הם?
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום.מצאתי את הכרטיס GT630 http://www.tms.co.il/product/11617 ב264 , ואת הHD6670 http://www.tms.co.il/product/10569 ב328 יש לי מעבד INTEL I2500K ולוח אם Gigabyte P67A-UD3-B3 ויש לי מסך 17" המשחקים שאני רוצה לשחק בהם הם : Heroes IV,Dirt3,GTA IV,Battlefield 3,Combat Arms, המטרה שלי היא שיעלה אותם על MED. השאלה היא עד כמה ה6670 טוב יותר מהGT630 והאם זה מצדיק לקנות אותו ב60 שקל יותר? והאם ה6670 יוכל להריץ את המשחקים על MED?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
א.קראתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422597.msg3632706#msg3632706 שבקרוב ממש צריך לצאת כרטיסי מסך חדשים אז רציתי לשאול מתי ושל מי ב.האם כל כרטיסי המסך של NVIDIA תומכים בCUDA או שזה מהסדרה האחרונה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 19 ואני לא יודע איזה .... אז ראיתי כמה מסכים ורציתי שתעזרו לי לבחור : Mitsubishi Diamond Pro 930 SB19 19" IIyama Vision Master Pro 455 Samsung CRT 19" - 959NF /// 19" Samsung 955DF Monitor תודה
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה רגילה,ויצא לי 11.670 - רזולוציה 1024X768 עשיתי בדיקה עם 6AF ואני לא בטוח של 16AA, גם רזולוציה 1024X768 ויצא לי 8690. כל ההגדרות על HIGH זה הגיוני? המעבד ללא אובר קלוק- אני חושב שהוא "מאיט" את בצועי הכרטיס.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מבין אלו חזק יותר למטרות גיימינג (ואם זה משנה אז יש לי מסך 22 ואני אשחק בו ברזולוציה של 1680x1050) ??? וכמובן ששתי הכרטיסים PCI-E X16 ובעלי 512MB של זיכרון. ואם מסתבר שה-8800 לוקח פה בלי בעיה...אז: מי יותר חזק? HD 3850 או 8800GS 320MB G92 ?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, משה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
אם יש לי שני כרטיסי מסך אחד תומך DX10 והשני תומך DX9 ואני מפעיל משחק/תוכנה שעובדת על DX10 ואז מותח את החלון שלה (בהנחה שזה אפשרי) כך שהיא גולשת גם למסך המחובר לכרטיס התומך רק ב DX9, מה יקרה ?! המחשב יתפוצץ ?
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-