כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כמו שאומרת הכותרת, יש לי נייד של DELL ללא שום יציאה. הייתי רוצה להוסיף לו יציאת S-VIDEO ע"מ לחבר לטלוויזיה מישהו מכיר דרך? אולי כרטיס מסך PCMCIA??
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מה שראיתי נורמלי זה Gigabyte FX7600GS http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9176 מה דעתכם ? דעות ? הצעות? לצערי שונה התקציב ...
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף בקשר לביצועים במשחק סרטים . הם בערך אותו איכות לא ?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס מסך רגיל ללוח אם שמותאם לכרטיסי מסך LOW PROFIL זה עדין יעבוד? אין לי בעיה שיבלוט החוצה מהמחשב. יש לי את ה המחשב DESKTOP הדק.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 ואני רוצה לחבר כבל HDMI לטלויזיה וקראתי שאני צריך בשביל זה מתאם מיוחד של ATI, אחרת רק הוידאו יעבוד בלי הסאונד. אם למישהו במקרה יש, או שיודע אם מוכרים דבר כזה בארץ בכלל... כי עד שמגיעים דברים מחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ומישהו די מתמצא סיפר לו שלא מומלץ לקחת שילוב של HD4850+לוח אם Gigabyte, מכיוון ש"הם לא עובדים טוב ביחד וידוע שהשילוב הזה גורם להרבה בעיות", לכן המליץ לו לקחת GeForce. התשובה שלי אליו הייתה שזו כמובן לא יותר מסטיגמה חסרת כל ביסוס. הוא מבקש עוד חוות דעת חוץ משלי- ולכן פתחתי את הדיון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כרטיס אחד זה הHD 6850 OC 1GB GDDR5 בעלות של 575 ש"ח כרטיס שני זה HD 7750 1GB GDDR5 בעלות של 640 ש"ח השאלה מה יתן בצועים יותר טובים במשחקים המסך הוא 19"
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני זמן קצר, גרסה חדשה של תוכנה הנדסית בה אני משתמשת, אך ניתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת התוכנה, בה רשום כי להפעלת התוכנה דרוש כרטיס מסך שתומך בחומרה ב-DirectX 9.0c. כרגע יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X - לפי מה שכתוב ב-Display Properties ב-Windows ומותקן אצלי DirectX 9.0c - אבל כנראה שזה לא מספיק. במדריך למשתמש של התוכנה רשום לגבי כרטיס המסך, כי הדרישות הן: Graphics card with 128MB of RAM supporting DirectX 9.0c or higher (24-bit color or higher is recommended for better quality). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס AGP (ולא התקן החדש) מתאים ורצוי שלא יהיה יקר מדי. כמו כן, האם קיימים כרטיסי מסך שתומכים כבר בגרסאות מתקדמות יותר של DirectX? בת…
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
את האמת אני די מתלבט אשמח לקבל תשובה מקצועית עם קצת הסבר! יש לי כ 3000 שקל והשימוש היה למשחקים בעיקר...
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקי קיבלתי לא מזמן את ה9800PRO שלי שמעתי שאפשר לעשות לו צריבה אומשהו כזה ל9800XT אם יש לו ליבה מסויימת מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה? איך לבדוק איך לצרוב אולי בכלל לא צריך לצרוב ואפשר אחרת....תודה לעוזרים:
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
גם שם יש אפשרויות כמו ברדאון?-למשל- הרדאון 9500 -9700פרו [לא עקרוני]
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים ( overwatch/ battlefield / world of warcraft ) בסביבות עלות של 600-900 ש"ח. חשוב לי לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסים ואינני מתכוון לשחק בהגדרות גרפיות גבוהות במיוחד, גם הגדרות בינוניות יספקו את הסחורה. אשמח מאוד להמלצותיכם ועזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס במזל טוב ועכשיו אני רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר, מה לעשות? * אני מוציא ב ?(3D2001 12K) וב (AQUAMARK3 39K) הלוח שלי דיי חלש (רק AGPX4).
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17בעיקר למשחקים אני לא מבין ממש במסכים אז בבקשה אם אתם יכולים להסביר לי על כל מסך תודה!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
בעיקבות הרבה ויכוחים שאני טוען שהכרטיסים +- דומים בכח וביגלל זה המישחקים יהיו דומים בין 2 הקונסולות ויש כאלה שטוענים שהכרטיס בPS3 יהיה משמעותי יותר חזק אני צריך שהמבינים באמת יחליטו עד כמה שאפשר מה ההבדלים בין 2 הקונסולות ותיזכרו מדברים פה רק על הכח הגרפי ולא על אף דברים אחרים 360 http://en.wikipedia.org/wiki/XBOX360#Graphics_processing_unit PS3 http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Graphics_processing_unit_.28GPU.29
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, הנה פרטי המערכת שלי : Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 7.0.5730.13 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2584 MHz (9.5 x 272) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type …
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-