עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה עדיף WinFast PX6800 TDH או Radeon X1600 Pro Sapphire 256MB מי יותר חזק ? תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by Access Denied,

10000 נקודות ב-3DMARK כללי, זה הרבה?? ויחסית לנייד?? ולמה זה שווה במחשב שולחני בערך??

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by oded1,

מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  4. חג שמח לכולכם המחשב הוא Compaq Evo N1020V ניסיתי להוריד דריברים מאתר של ATI אבל הם לא עובדים . באתר של COMPAQ הלינקים לא עובדים , קיצר לא יודע מה לעשות . תעזרו לי בקשה

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  5. הוא יהיה יותר טוב אם כן למהלא קראים לו נגיד 6900 ואם לא למה רק עכשיו נזכרו להוציא אותו??? תודה

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by smood,

אוקי קיבלתי לא מזמן את ה9800PRO שלי שמעתי שאפשר לעשות לו צריבה אומשהו כזה ל9800XT אם יש לו ליבה מסויימת מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה? איך לבדוק איך לצרוב אולי בכלל לא צריך לצרוב ואפשר אחרת....תודה לעוזרים:

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by RONG23,

שלום לקראת שידרוג מחשב מתלבט בין 2 כ"מ חדשים 6850 או 6950 2giga? כמה ההבדל בביצועים מורגש והאם שווה להוסיף ולקחת את ה6950? אני עובד עם מסך samsung lcd 23" אשמח לההארות וההערות תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. יש לי 6600GT ויש לי פריזים במשחקים . זה הDRIVER שיש לי - DRIVER DNA 1.8 השאלה למה זה קורה והאם היתה למישהו בעיה דומה שנפתרה לדוגמא DRIVER זכרון בקיצור יש למישהו פתרון בבקשה תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  9. אני רוצה לקנות את זה של POWER COLOR שזול ב150 שקל מזה של הרקולס שאני יודע שיש בו חיישנים ושמעתי על הרבה שעשו OC לכרטיס מסך שלהם והוא נשרף להם אז איך אנ יכול לעשות OC לכרטיס מסך בצורה בטוחה אני חייב כרטיס של הרקולס כדי למדוד את הטמפרטורה?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by IlanF,

יש לי כרגע 8500GT במחשב, אני יודע שאני צריך לשדרג... אין לי ממש תגציב כרגע... אני מתלבט אם לקנות עוד 8500GT ולחבר ב SLI, או שבכלל עדיף לי לקנות את ה4850? מה אתם אומרים עדיף לי לעשות? אני רוצה להוציא את המחשב כל מה שאפשר כדי שיריץ משחקים כמה שיותר טוב, אבל אין לי ממש כסף להוציא על חלקים... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  11. שלום! אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים: HD4870 במערך CrossFire או HD4870X2 R700 מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר.. כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות! שווה לחכות?! אשמח לשמוע את דעתכם.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…

13. Started by SandLegion,

שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by INFERNO,

שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. היי ;D ברצוני לשדרג את המחשב בשני כרטיסי מסך חדשים אנה עזרו לי קצת קשה לי... איזה מערך עדיף יותר ומשתלם ביחס ללוח מעבד וזכרון שיש לי! לוח: ABIT NI8 SLi http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=280 מעבד: E2200 2.6 @ 3.2 זכרון: 3GB 667HZ @ 800HZ והמערך שאני מתלבט הוא: Palit 9600GSO 384MB שח472 Sparkle Geforce 9600GT 512MB שח657 Palit 8800GT G92 512MB שח818 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 שח349 אשמח גם לקבל בנצמרקים של אתרים במידה ואתם מכירים בנוסף סתם ככה לידע כללי יש מערך שך CF שיותר כדי במחיר ובבצועים מ 8800GT SLI?

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  16. ההבדל ביניהם זה איזה 600 שקל אבל האם ההבדל בביצועים כל כך גדול?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by totah,

מישהו יודע מתי יוצא ה4890X2? ובכלל, אם Nvidia הולכת להוציא משהו חדש בזמן הקרוב?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by RadeonXt,

צהריים טובים וכמו שבכותרת - מי ביניהם עדיף? (של PowerColor אם זה משנה) למיטב הבנתי, ה-PRO עדיף במקצת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  21. פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by DaMn18,

קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  23. היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  24. רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by DeNon,

שלום, אני צריך עזרה בבקשה יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870 X2 כשאני מפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש שיצא המשחק קופץ לי בטרוף גם כשאני ב WINDOWS זה קורה חלונות נפתחים לי לאט מישהו יכול לעזור לי יש לי לוח אם Striker II Formula מעבד E6750 ספק 750W של TT תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.