עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adirnasri,

כותרת.. תודה אדיר

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  2. את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by eran270,

האם תוכלו לשאלה בכותרת?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  5. תגידו יש טעם להחליף את הגי פורס ברדאון 9000pro יש לי הזדמנות להשיג אותו ב-660 ש"ח פשוט הרדאון 9500 פרו הוא באמת עולה הרבה מידי ואני עדיין מתלבט לא החלטתי סופית אבל עם אין הבדלים בין מה שיש לי עכשיו לרדאון 9000 אז פשוט חבל להוציא את הכסף אז תציעו לי אני מוכן לחכות קצת אולי עם הרדאון 9500 פרו אם זה באמת שווה מה אתם אומרים?? ???

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by jeyjey,

החברות: 1. ג'יגהבייט 2. אלבטרון 3. אלסה הנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנות אז מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  7. היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

9. Started by maverick,

יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by moshe_ha,

מה אתם אומרים עליו במחיר של 700 ש"ח למשחקים... דרך אגב האם ההבדלים בינו לבין ה-LG700P גדולים? כי אני רואה שהוא מגיע לרזולוציות גבוהות 1600X1200 וגם ל-85HZ

11. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  13. אני צריך מסך טוב לעבודה בעיקר עם תמונות בשביל לקוח שלי. יש לי חבר שעוסק בצילום, הראתי לו את המסך שלי (LG 1780U) בתקווה שלמוע משהו טוב, אבל הוא אמר שהתמונות נראות בו גרוע. כמו כן הוא לא ממליץ על LG F700B אז מה להמליץ??? תודה

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

מה עדיף? זה אותו מחיר ה9800GT של גיגהבייט עם באנדל יותר טוב שכולל כבל SPDIF ויציאת HDMI אם אני לא טועה. וגם גיגה זיכרון הGTS250 עם באנדל פחות מרשים ושתי יציאות DVI ואחת HDTV. ו512 מגה זיכרון

15. Started by valorien,

אהלן וסהלן לכולם. עם בואם הקרוב של החגים החלטתי סוף סוף לשדרג. ראיתי בKSP שמוכרים את ה-9600XT של SAPPHIRE ב880 ש"ח ואת זה של GIGABYTE ב930 ש"ח. שניהם 128 מגה-בייט, TV, וDVI . מה הסיבה להפרש הזה במחיר? האם היא קשורה איכשהו לאיכות או לביצועים? אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים - ובכלל בטווח המחירים הזה.

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by udist,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  17. Started by E-T 24,

יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Access Denied,

10000 נקודות ב-3DMARK כללי, זה הרבה?? ויחסית לנייד?? ולמה זה שווה במחשב שולחני בערך??

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by avi2014,

??

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by evy,

יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…

22. Started by dragon772,

יותר טובים מה CATALYST או שאין הבדל?

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by vourt,

בחיבור של טליוזיה Toshiba CRT 29 עם תמיכה של High Definition, לכרטיס ATI x1900GT שנקנה במיוחד למטרה לחבר אותו לטלויזיה עם חיבור הHigh Definitiom הבעיה שיש אחלה תמונה אבל היא ממש קטנה, מופיעה באמצע המסך עם שוליים ענקיים. ניסיתי לתמרן בין הגדרות של 1080I ו780I אבל שום דבר לא עוזר... מישהו מכיר או יודע לאיפה אפשר לפנות בבעיה כזו? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9800gt או 9800gtX+ האם החברה zotac תהיה מספיק אמינה בשבילי. מחפש value for money אמיתי.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by RONG23,

שלום לקראת שידרוג מחשב מתלבט בין 2 כ"מ חדשים 6850 או 6950 2giga? כמה ההבדל בביצועים מורגש והאם שווה להוסיף ולקחת את ה6950? אני עובד עם מסך samsung lcd 23" אשמח לההארות וההערות תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים