כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס המסך הטוב ביותר מבחינת מחיר/איכות בקבוצת המחירים 400-550 ש"ח המשחקים שאני מריץ הם בעיקר (Microsoft Fs 2004) והמחשב אמור לשרת אותי לפחות 3 שנים...
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה אחד כזה יש לי לוח תומך שתומך גם ספק מתאים אני מבין בחומרה קצת ובדקתי והכל מתאים ספק 750W SEASONIC לוח עם מערך עכשיו יש לי PCI X16 וPCI X8 אמרו לי שזה מוריד בבצועים זה נכון? תרחבו קצת את הידע שלי... ונכון יש לי 2 כרטיסי 1GB אז היה לי 2GB במערך או רק 1GB עם האשכול עובר על חוקים אז בבקשה לא לסגור :\
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: " Minimum System Requirements: · OS:Microsoft Windows 2000/XP · CPU:Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher · Memory:512 MB RAM · Hard Drive:5 GB free disk space · Sound Card:Dire…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
(לא מצאתי מקום אחר כדי לפרסם את ההודעה הזאתי..) האם יווצר צוואר בקבוק במשחקים אם יש לי מסך כזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1502 האם זה ממש יפגע בגרפיקה/איכות במשחקים? (ה"כבדים") (לא מדובר על הכי הכי הכי גבוהה שאפשר... אלא על איכות טובה.) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המסך צריך להיות למשחקים בעיקר ולגלישה באינטרנט, חשבתי על המסכים SONY HS74P או SONY HX73, למרות שהם מסכים רק של 16MS איכות התמונה שלהם נחשבת לאיכותית מאוד, איזה מסך הייתם ממליצים במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום =] אני חדש בפורום. : בכל מקרה עד לפני מספר שבועות השתמשתי במחשב מאוד ישן [פנטיום3] שההילייט היחידי שלו היה כרטיס הראדון 9000 פרו 2 שקניתי לפני 4 שנים והחזיק לי עד היום במה שהייתי צריך. בכל מקרה ההורים שלי קנו מחשב נייד ואני קבלתי את המחשב שלהם. P4 2.66GHZ [שעשיתי לו אוברקלוק ל3.2GHZ]. RAM 512MB 667MHZ דיסקים קשיחים: HITACHI 120GB\80GB ספק כוח: JSP TECH EZCOOL 420W אוקיי אז ככה. התכנון שלי היה להעביר את הRADEON שלי ששירת אותי נאמנה אל המחשב החדש. אך כמובן שכרטיס ישן שכזה... משתמש בחיבור AGP. אז אוקיי אני צריך כרטיס חדש בחיבור PCI-E שיריץ משחקים לא הטופ שבטופ אבל שלא יאכזב. משחקים כמו: NFS PROSTREET רמה כזאתי בערך. עכשיו התקציב שלי נמוך יחסית. בגלל ש.. א…
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום היום קניתי באופיס דיפו מטליות למסך LCD של חברת Fellowes.... האם המטליות האלה טובים ? האם יכול להיגרם נזק למסך ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית גייסה את מפתחת אמצעי הקירור האוסטרית עם החיבה לצבעי חום ובז' לשיתוף פעולה ראשון מסוגו עבור כרטיס GeForce RTX 3070 מאסיבי ביותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הופיעו 3 סקירות על Quad-SLI באתרים X-bit Labs, techPowerUp!, The Inquirer. בבנצ'מארקים בדקו ביצועים במשחקים עם פילטרים עד AA*16 ו AF*32... שווה להכנס ולראות. כמובן, יש צוואר בקבוק ענק בגלל הגבלת המעבד...
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום everybody כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח דוגמא נוספת מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם אז החלטתי לנ…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
X800 GTO/PRO SPEC: 128mb 256bit DDR1 390mhz core 700mhz mem 12 pipe lines 7300GS SPEC 256mb 256bit DDR2 550mhz core 700mhz mem 4pipelines מי מהם יותר טוב? יש לזכור שהGTO שלי בא עם די די אר 1. http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=568&model2=531&chart=196 מה יהיה ההבדל [לכמה FPS זה יגיע] אם אני יקח את ה GTO הזה ויסרס אותו במקום DDR3 לDDR1 ורק 700 ארץ ב Mem..? בערך....! יש לי כרטיס כזה, הוא מסורס אני רק רוצה לדעת מה הביצועים שלו לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-