כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכוללללם מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מה אתם אומרים על הכרטיס מסך במפרט זה? הוא יריץ לי משחקים? אתם בטח שואלים תלוי איזה ואני עונה: אני לא סגור על איזה, אני יודע שאני אוהב משחקי אסטרטגיה כמו heroes, commandos פשוט הפעם האחרונה שבאמת שיחקתי משחק במחשב שלי היתה ממזממן כי המחשב האחרון היה דפוק ולא הריץ לי אף משחק. גם שיחקתי gta וworms.... אה חברה שומעים? מי שאומר הכרטיס הזה לא טוב בבקשה בבקשה שיכתוב מה לא טוב וכן איזה כרטיס אחר הוא היה ממליץ במסגרת התקציב 2200 שח תודה לכווווולללם מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 - מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שיש שני סוגי חיבורים לכרטיס הזה. האם יש הבדל בביצועים? (ברור לי שכל כרטיס מתאים ללוח אם אחר).
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המפרט של הכרטיס Radeon™ RX 6600 XT 1. לא מובן איזה טווח צבעים מגיע ? BT 2020 או REC 709 או DCI -P3 2. איזה סוגי HDR תומך יש 4 סוגים עיקריים ולא כותבים ? 3. 128-bit במחיר 2200 ש"ח ? זה נקרא זול ? 4. H265/HEVC Decode אבל לא מצויין מרחב צבעים שתומך ומספר ביטים לכל רזולוציה ? 5. HDMI™ 2.1 VRR and FRL - מה קורה עם כל התקנים האחרים של HDMI ? ALLM ? Quick Frame Transport (QFT) 6. מגיע ל- 48Gbps ? 7. אין תקן DP 2.0 8. האם מגיע עם dynamic HDR ושל איזה שיטה ? זה נראה כרטיס מסך מיושן עם מחיר חדש AMD לא נותנת נתונים רשמיים כמעט לכלום זה זלזול בלקוח
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שמי שי ואני חדש פה. רציתי לשאול אם אפשר לעשות SLI עם ההכרטיסים האלה 260-280 או שSLI אפשרי רק עם 2 הכרטיסים הם אותו דבר? והאם SLI אפשרי על הלוחות אם החדשיםX58 למעבדי הCOREI7? למשל על לוח כמו אינטל SMAKROVER אני פשוט מתלבט אם לחכות קצת ולקנות לוח אם חדש, זכרונות חדשים ואת המעבד החדש ולעשות אחר כך SLI עם הכרטיסים האלה. או פשוט לא לחכות, לקנות מעבד 2-4 ליבות מהדור הנוכחי עם לוח עם שתומך SLI ולעשות את זה (גם כן עם אותם כרטיסים שציינתי). ועוד שאלה, האם הHD4870 של ATI עדיף כיום על כל הכרטיסים? כי הרבה ממליצים לי עליו, אבל יש לי נטייה לקנות תמיד של NIVIDIA. הם אף פעם לא אכזבו. תודה לעוזרים(: יום טוב
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש : AMD 3200 64 BIT GEFORCE 6800 GT 256 MB 1 GB RAM הרצתי את ה3DMARK 2005 וקיבלתי 3823 רציתי לדעת האם זאת תוצאה טובה? אם לא תוכלו לתת לי טיפים לשיפור הביצועים ואיזה תוצאה אני בערך הייתי אמור לקבל עם מחשב כזה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך כמו שתוכלו לראות במפרט אם יציאת S-Video ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, עכשיו אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני רוצה שבמסך המחשב אני יראה משהו אחד ובטלויזיה אני יראה משהו אחר. השאלה שלי היא איך לעשות את זה? יש לי את הכבלים והכל, אך איך אני עושה שבמסך של הטלויזיה אני יראה משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
?? AMD ATHLON 4400@2.78 OCZ 2G 800MHZ OC EDITION EZCOOL PS-1000 500WAT CM690 EPOX MF-4 J3 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Co יש צוואר בקבוק?אם כם עד כמה? עוד שאלה איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס יש לי? כי בכל התוכנות רשום 4800SIRS
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב עם לוח אם של ASUS או ג'יגבייט וכרטיס מסך מהסדרה החדשה של G92 GT/GTS, האם עדיף שהכרטיס מסך מסך יהיה מאותו יצרן? למשל, לוח אם וכרטיס של ASUS. יש שיפור בתאום בניהם? או אפילו שיפור בממשק או פיצ'רים כלשהם? או שאין אפילו קמצוץ של יתרון בהתאמה שכזאת?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2284&p=1
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים? הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#) הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm# אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר... תודה.
-
- 18 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מבירור על TMS ה8800GT קליבר כבר לא מיובא כך שלא יהי יותר יש לכם המלצות אחרות או חנות שאתם מכירים שמוכרת את ה8800 קליבר?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בימים הקרובים , הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכרטיסי מסך ואני רוצה משהו שיריץ לי את המשחקים החדשים כמה שיותר טוב , הכרטיסים שהבאתי הם ממחשבים שנמצאים בתקציב שלי אז אם מישהו יוכל בבקשה לדרג אותם ולומר לי מה הכי משתלם אני אהיה אסיר תודה NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 2GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GeForce GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GTS 360M with 1GB VRAM DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M Graphics with 2GBGDDR3 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 discrete memory NVIDIA GeForce GTX 570M Graphics with 1.5GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 1.5GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום 2 כרטיסי 6870 של sapphire (גרסה רגילה, לא רפרנס - אבל לא טוקסיק או פלקס). מה שהפתיע אותי היה שכאשר פתחתי קופסה ראשונה - נוכחתי לראות שאין בה גשר ל - Crossfire. פתחתי את הקופסה השניה - וגם בה אין. קצת הפתיע אותי שאין - כיוון שבדרך כלל זה אמור להגיע כברירת מחדל למיטב הבנתי. על הקופסה רשום: In the Box: Sapphire 6870 card Driver CD, Cables User Manual אוקיי.. אז יכול להיות שבאמת אין.. הסתכלתי ביוטיוב בסרטוני אנבוקסינג עד שמצאתי מישהו מגרמניה שפותח בדיוק את אותה הקופסה.. והפלא ופלא שם דווקא כן היה לו גשר CF... האם יש סיכוי שמישהו פשוט הוציא אותם לפני? האם זה פשוט דרך להוזיל את מחיר הכרטיס באמצעות באנדל ממש חסר?.. עכשיו אני צריך ליצור קשר עם החנות שיביאו …
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שאלה אחרונה בהחלט.... ;D לעבודה נטו!!! גרפיקה פוטושופ, 3D MAX רנדור ואנימציה, ועריכת ווידאו. מה עדיף מבחינת יחס תמורה.... ועבודה. 7950GT שעולה 1500 ש"ח - או 7600GS 512MB שעולה 800 ש"J כל המערכת כבר "מוזמנת"...למעט התלבטות לגבי כרטיס המסך. הבעיה, שאם אני הולך על כרטיס מסך של ה-8800 320MB או על ה 7950GT זה מעלה את מחיר המערכת בכ-1,000-1,200 ש"ח. לעומת....כרטיס מסך של GIGABITE 7600GS 512MB DDR2 PCX ואז המערכת נשארת בטווח שלי (7K) ההתלבטות היא שאני זקוק לכרטיס מסך ל3D, רנדור וגרפיקה בלבד. ולא למשחקים(!) והבנתי שהכרטיסים היקרים יותר שציינתי למעלה ייעודם יותר למשחקים ולגרפיקות שלהם, ולעבודת 3D נטו לא צריך אותם. אשמח לתגובות. תודה,\ ונראה לי שזו ההודעה האחרונה בנושא
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם יכול להיות שאיזשהו רכיב מהמהערכת שלי מגביל אותו ?? או שמא יש לי הגדרות מסוימות לא נכונות ? לא ציפיתי שאף משחק יקרטע לי, במיוחד שהמשחקים שאני משחק לא כאלה כבדים ! מה גם שב 3DMARK 06 אני מוציא תוצאה נמוכה מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-