כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
היי! אחי קנה מסך LCD חדש של סמסונג (731B) מחוברת למחשב גם טלויזיית Toshiba הבעיה היא שהוא מנסה לראות משהו בMedia Player ואפשר לראות את הOverlay (התמונה עצמה) רק באחד המסכים: או בLCD או בטלויזיה הוא בוחר ביניהם במסך תצוגות כלשהו (לא ראיתי עדיין, הוא סיפר לי בטלפון) בכולופן, קיוויתי שאולי זו בעיה מוכרת ותוכלו להדריך אותי איך לטפל בה, אם לא אז אני אגיע מחר אליו ואני אתן יותר פרטים תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
וכן חוות דעת על עצם הרעיון אם כדאי או לא.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו התנסה בכרטיס הנ"ל? גירסאות הסוניק מגיעות עם DDR3?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי את המסך הנ"ל אך התצוגה ממש בהירה והתמונה ברקע המחשב רואים את הפיקסלים מה שבמסך הקודם לא היה.. לא הבנתי מה הבעיה שכן המסך הזה אמור להיות איכותי יותר?? האירו את עיניי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש בגוגל ולא מצאתי השוואה ישירה ביניהם, למרות זאת מצאתי השוואה בין X800PRO ל 6600GT בחלק מהמשחקים ה PRO/GTO לוקח ב8 FPS אבל ב באנצ' מארקים של tom רואים הפרש של 25 FPS ליתרון של X800, עכשיו השאלה שלי היא האם ה SE שווה ל 6600GT?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הכרטיס, שיקרא X2900XTX, ישוחרר בהתחלה בגרסאת DDR4 ובהמשך עם DDDR3. יהיו לו שני חיבורי חשמל - אחד עם 6 פינים ואחד עם 8! כבר לא יהיה צורך בכרטיס מאסטר בCF לפחות =] והוא ישוחרר לשוק ב30 למרץ! (תודה ל-Monopoly, לא שמתי לב לכך בעצמי =]) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6138
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי (dell Inspiron 6400 ) לרסיבר של yamaha ומשם לטלוויזיה. מהנייד זה יוצא כ-s-vedio בעזרת מחבר זה הופך ל-rsa ומשם לרסיבר. התצוגה בטלוויזיה משום מה היא בשחור לבן. בדקתי והטלוויזיה היא על אוטו' זאת אומרת היא תקלוט כל סיגנל שנכנס אליה. ניסיתי לשנות את הפלט מהנייד לכל מיני וזה עדיין לא שינה כלום. לפני שחיברתי את זה לנייד זה היה מחובר באותה צורה לנייח , ובנייח היה לי כרטיס מסך של nvidia ושם הייתה לי אפשרות לשחק עם היצאות של ה-s-vedio . וזה הראה לי את זה טוב על הטלוויזיה. הכרטיס מסך בנייד זה ATI Radeon X1400 ועוד דבר חוץ משחור לבן אני רואה גם מיגנוט ברגע שאני מפעיל את התצוגה שתיהיה גם על הטלוויזיה כשאני רואה yes אין לי מיגנוט בכלל אני כבר מתחיל להשתגע
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני כותב כאן מאחר ולא הצלחתי להעלות את המשחק RAINBOW SIX VEGAS . משחקים אחרים ודי חדשים (COH למשל) עולים לי בסדר יחסית. הסיבה הפשוטה היא שאני משתמש בכרטיס מסך של ATI דגם-X300 SE אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך איכותי מן הראוי לציין שאני לא גיימר כבד. המפרט הבסיסי שלי : AMD Athlon 64 3500 2.21 ghz1 gb ram ומסך רחב של Asus PW191 http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=749 עודו דבר,האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של ATI שסביר להניח ינחיתו את מחירי הכרטיסים ה"ישנים" ? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לכרטיס מסך יותר טוב מ ATI ראדאון X300 שהסכום הכספי שלו הוא בערך כמו ה X300 מצאתי שתי כרטיסים הראשון : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424509 השני : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424555 תגידו לי איך הכרטיס הראשון הוא יותר טוב מ x300 של ATI ראדאון ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
^^^ כותרת. http://tweakers.net/nieuws/46366/Geruchten-over-details-nieuwe-nVidia-G80-generatie.html
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, והייתי מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח פלוס מינוס 10%. הייתי מעוניין שזה יהיה כרטיס מסך שכבר יש לו דרייבר לויסטה. אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. (מפרט המחשב שלי בסה"כ טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי את גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בנועה, 2000 ש"ח, על המפרט: e6300 Gigabyte 945G-S3 2GB DDR2 667, PQI TURBO יש 8800 עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בת'רד של 3DGOD בנושא כרטיסים מומלצים הוא נתן שלושה כוכבי זהב - X1300Pro לכרטיס למשתמש מתחיל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0. הכרטיס בא עם 256M וזיכרון GDDR3. עם משלוח הכרטיס עולה 415 ש"ח. ב-440 ש"ח כולל משלוח ניתן להשיג 7300GT עם 256M DDR2. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1609. בכל ההשוואות שמצאתי ה-7300GT טוב יותר (למשלב-VGA Charts אצל Tom's Hardware בדף http://www23.tomshardware.com/graphics.html. לצורך הבדיקה עברתי על כל הבנצ'ים ברזולוציה של 1280x1024) אבל שם ה-x1300Pro עם DDR2 ולא GDDR3. למשהו יש השוואה או ידיעה עד כמה משפיע המעבר ל-GDDR3, או ששוה להשקיע עוד 25 ש"ח ולקחת 7300GT (ואז שלושת הכוכבים של ה-1300 כבר פחות מנצנצ…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, כהקדמה לקנייה ולהחלטה בין מסך CRT ל-LCD רציתי לשאול האם במסכי LCD יש צורך בהתקנת דרייבר למסך (בניגוד למצב במסכי CRT)? תודה
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
החלטתי לבסוף לקנות את ה GeForce 8800 GTS, לרשותי תקציב המספיק כדי לקנות את הכרטיס של כל חברה. אני בא לאנשים שכבר קנו את הכרטיס ויודעים איזה המשתלם ביותר ואת המלצתם. - שוב אני מזכיר שאין לי בעיה להוציא גם 2900 על הכרטיס, האלמנט שנבדק כאן הוא בעיקר בבאנדל.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקום לקנות 8800GTX במחיר הכי טוב שאפשר ונתקלתי היום בזה XFX 8800GTX XXX ב3059 ש"ח אני לא מאמין שזה המחיר האמיתי כי זה בערך 1000 ש"ח מתחת לממוצע בארצנו רציתי לדעת אם במידה ואני מזמין הם יכולים לשנות לי את המחיר פתאום אחרי שביצעתי הזמנה??
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתר שסוקר סורקים. אני פשוט מעוניין לרכוש סורק שמסוגל לסרוק פילם 35 מ"מ. מישהו מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-