כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כותרת, עם חריגה קטנה. אוקי אז בדקתי ומצאתי, ויש לא התלבטות, בין 7600GT ב954 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14907 או 7600GS (DRR2) ב700 ש"ח http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15492 האם ההבדל בין הGS לGT וזה שGT הוא DDR3 מצדיק את ה250 ש"ח? (ואל תציעו לי את ה7600GS sonic plait הזה)
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שמעתי שלפליט יש את הכרטיסים גם בין הזולים וגם עם GDDR3 ... אז הם הכי עדיפים מבין החברות של ה- 7600gs , אפשר לינק לאיזה חנות בארץ שמוכרת ? אני לא מוצא ... תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500± הוא יהיה מיועד למשחקים קלים יחסית ולעבודה שוטפת במחשב... יש הצעות? מה הכי משתלם? אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב הזה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חברה אחרת
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי! אחי קנה מסך LCD חדש של סמסונג (731B) מחוברת למחשב גם טלויזיית Toshiba הבעיה היא שהוא מנסה לראות משהו בMedia Player ואפשר לראות את הOverlay (התמונה עצמה) רק באחד המסכים: או בLCD או בטלויזיה הוא בוחר ביניהם במסך תצוגות כלשהו (לא ראיתי עדיין, הוא סיפר לי בטלפון) בכולופן, קיוויתי שאולי זו בעיה מוכרת ותוכלו להדריך אותי איך לטפל בה, אם לא אז אני אגיע מחר אליו ואני אתן יותר פרטים תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי פה בפורום, אני מחפש כרטיס מסך תומך HD 1080I עם קירור פאסיבי, ללא מאווררים (כי הרעש מפריע). האם קיים חייה כזאת? במידה ופיספסתי משהו בחיפושי בפורום גם לינק יהיה טוב.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים בכרטיס ושניהם מחוברים למסך (אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי) ושכאני מפעיל סרטים במחשב הוא לא מציג אותם אלא רק משמיע קול אז אני מעביר את המסך חיבור האנלוגי ואז זה עובד וזה די מעצבן. יש למישהו פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 915 צפיות
-
-
וכן חוות דעת על עצם הרעיון אם כדאי או לא.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש בגוגל ולא מצאתי השוואה ישירה ביניהם, למרות זאת מצאתי השוואה בין X800PRO ל 6600GT בחלק מהמשחקים ה PRO/GTO לוקח ב8 FPS אבל ב באנצ' מארקים של tom רואים הפרש של 25 FPS ליתרון של X800, עכשיו השאלה שלי היא האם ה SE שווה ל 6600GT?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי (dell Inspiron 6400 ) לרסיבר של yamaha ומשם לטלוויזיה. מהנייד זה יוצא כ-s-vedio בעזרת מחבר זה הופך ל-rsa ומשם לרסיבר. התצוגה בטלוויזיה משום מה היא בשחור לבן. בדקתי והטלוויזיה היא על אוטו' זאת אומרת היא תקלוט כל סיגנל שנכנס אליה. ניסיתי לשנות את הפלט מהנייד לכל מיני וזה עדיין לא שינה כלום. לפני שחיברתי את זה לנייד זה היה מחובר באותה צורה לנייח , ובנייח היה לי כרטיס מסך של nvidia ושם הייתה לי אפשרות לשחק עם היצאות של ה-s-vedio . וזה הראה לי את זה טוב על הטלוויזיה. הכרטיס מסך בנייד זה ATI Radeon X1400 ועוד דבר חוץ משחור לבן אני רואה גם מיגנוט ברגע שאני מפעיל את התצוגה שתיהיה גם על הטלוויזיה כשאני רואה yes אין לי מיגנוט בכלל אני כבר מתחיל להשתגע
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום(: רציתי לדעת אם יש עדכון ביוס לכרטיס מסך שלי shapphire X1800XT ראיתי כמה דברים כמו ביוס של X1800XT-PE שהליבה היא על 700 במקום 625 והזיכרונות גם מומהרים ב100 מגה הרץ איך אני מעדכן ממש את הביוס? ואיך אני מחזיר לביוס הקודם במקרה של תקלה? תודה![br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 21:47:38 מישהו עזרה בבקשה :s05:
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-