כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה יש לי geforce 3 ti 500 הצלחתי לחבר את הטלויזיה למחשב והכל טוב ויפה הבעיה היא שכל פעם שאני מחבר את הטלוויזיה אז רואים רק עליה אני מחבר את הטלוויזיה אז אני רואה רק על המסך של הטלוויזיה מה אפשר לעשות כדי לראות על שניהם בו זמנית?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר 4 שנים והוא התחיל לעשות בעיות ולקרוס בגלל טמפ' שמגיעה עד ל-70 בשיא אבל גם ב-60 יש כבר סימנים של הפיקסלים ממש לפני הקריסה באמצע המשחק,ניקיתי ופתחתי את המארז דבר שלא עזר לפתירת הבעיה אז יש לי 2 אפשרויות:1.החלפת כרטיס מסך 2.קניית קירור ב-155 ש''ח,האם יש כרטיס מסך שאתם ממליצים (PCI) בסביבות המחיר של הקירור ועדיף על פני קניית הקירור?... תודה גדולה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, התלבטתי היכן לפרסם את הודעה זאת, בפורום תצוגה וגראפיקה או בפורום תוכנה. נראה לי שיותר מתאים פה, אך תמיד אפשר להעביר את האשכול . ולנושא, אני מחפש דרייברים, כמו סדרת ה OMEGA לראדונים, רק לסדרת ה GF4. הדרייברים של Nvidia עושים לי בעיות עם ה AA במשחקים מסויימים וכבר ממש נמאס לי מזה!!! - את הפתרון לבעיית ה AA מצאתי ע"י מעבר לדרייברים בגרסא 52, אך חשבתי אולי אשפר לסחוט עוד מהכרטיס הזה (שגם ככה סחוט לחלוטין עכשיו), ע"י דרייבירים שעברו מודים מסויימים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
פניתי ל IQPC והם תיקנו את הטעות. המחיר הנכון הוא 1152 שקל. הם אמרו שיחזרו אלי אבל אין טעם כבר במחיר זה.
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך: http://pdfcast.org/images/s/895/of-sand.jpg (הספק כח שודרג לזה: Mustiff 550W Retail MU550W) תקציב: עד 600 שימושים: משחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שמתי לב (עם RivaTuner Statistics Server) שבמשחקים כמו Dead Space ,Godfather 2 ,Wanted הטמפ' של הכרטיס עולה כשהוא בתפריט הראשי. מישהו יכול להסביר לי למה :s05:
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זאת הטלויזה טלויזיהוLCDו32A3500וToshibaו32ואינטש רזולוציה: 1366x768 , High Definition: HD Ready כרטיס מסך : ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIeוSapphire אני מצליח לראות רק ברזולוציה 640X480 בLCD מקסימום מה עושים
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני הזמנתי מ-TMS מחשב חדש עם CF של 6870 ובעיה שהתעוררה לי היא שאחרי כמה זמן שמתי לב שה-CF לא עובד בכלל! ה-CCC וה-GPU-Z לא מזהים אותו בכלל אפילו שהכל בסדר עם המחשב ,הכרטיסים מותקנים בסדר גמור והגשר עובד ושני הכרטיסים עובדים. התקשרתי ל-TMS והטכנאי אמר לי להחליף את המקום של הכרטיסים אבל זה לא עוזר וזה עדיין לא מזהה אשמח לעזרה,תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
במחשב נייד של HP יש TV-OUT מסוג S-VIDEO הייתי בטוח שעם כבל וידאו מתאים שצד אחד שלו זה S-VIDEO והצד השני COMPOSITE לא תהיה בעיה להתחבר לטלויזיה שלי.. אבל נראה שטעיתי התמונה מתקבלת בשחור לבן בעעעעעע יש מה לעשות ? או שרק להחליף את הטלויזיה לאחת שתומכת ב S-VIDEO ?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ארכיטקטורת Lovelace, על שמה של המתמטיקאית שנחשבת לאחת מאלו שהניחו את היסודות ליצירתם של המחשבים, תהיה זו שתחליף את Ampere עם שדרוג אפשרי נוסף בתהליך הייצורלכתבה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס המסך הטוב ביותר מבחינת מחיר/איכות בקבוצת המחירים 400-550 ש"ח המשחקים שאני מריץ הם בעיקר (Microsoft Fs 2004) והמחשב אמור לשרת אותי לפחות 3 שנים...
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן Radeon 9800 Pro של Sapphire, ובזמן שהוא משחק במשחקים המחשב נתקע. ניסינו להפעיל את המשחקים שהמארז פתוח והוא לא נתקע. (המאוורר של הכרטיס פועל כשורה) מה אפשר לעשות בכדי שהמחשב יפסיק להתקע? המפרט - AMD Athlon XP 2500 Barton 256 Mb DDR 800 Mhz Agp 8X MotherBoard (לא זוכר של איזו חברה)
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כ.טלוויזיה עד כ200 ש"ח בבקשה רק מסקאי פי סי איזה כרטיס מתוך המגוון הרחב שלהם לקחת? המפרט שלי בצד אם צריך למרות שלא נראה לי מי יותר איכותי? חשוב לי איכות התמונה, ואמינות לאורך השנים וחשוב לי גם שתהיה יציאת RCA צהובה אם מישהו יכול לפרט לי בכרטיס שהוא המליץ איזה חיבורים יש מאחורה זה יהיה נחמד מצידו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE. במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN. לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח. הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ). החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה. קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט. הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה.... אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה gtx 570 oc- http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=3685#sp gtx 460 soc- http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3613#sp הקטע שאמרו לי שה 570 יותר טוב אבל לפי הנתונים אני רואה שה 460 יותר חזק אבל עם פחות זיכרון מישהו יכול לייעץ ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-