עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dolev16,

שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by most,

שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by zapa,

שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. אז ככה הזמנתי כרטיס מסויים וקיבלתי כרטיס אחר משציפיתי. עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים ביניהם אולי זה שקיבלתי יותר טוב מזה שציפיתי מדובר על סוגים שונים של כרטיסי Shappire Ati Radeon HD 3870 512MB DDR4 אוקי אחד מהם הוא סינגל והשני הוא דואל סלוט עכשיו השאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב. שלי שקיבלתי הוא ה סינגל וציפיתי לדואל. הכרטיס שקיבלתי : (SINGLE SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=219&grp=3 הכרטיס שציפיתי לקבל : (DUAL SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 מה ההבדלים בניהם מכל הבחינות. (אובר קלוק, עוצמת הרעש, מ'ס חלקים מקוררים...וכו') מה יותר כדאי לי. בבקשה אני צריך את זה אני במידה וכדא…

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by ebrami,

חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. חבר'ה יש לי geforce 3 ti 500 הצלחתי לחבר את הטלויזיה למחשב והכל טוב ויפה הבעיה היא שכל פעם שאני מחבר את הטלוויזיה אז רואים רק עליה אני מחבר את הטלוויזיה אז אני רואה רק על המסך של הטלוויזיה מה אפשר לעשות כדי לראות על שניהם בו זמנית?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by orengreen,

אני גר בקנדה ומחפש כרטיס תקציבי חדש (יש לי כרגע sapphire radeon 9600 atlantis). לוח האם שלי: AMD Athlon XP 2800+ t מצאתי באותו מחיר ($200) שלושה כרטיסים: Sapphire ATI Radeon X800GTO 256Mb DDR 256-Bit VGA/Tv-Out/DVI PCI Express Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 Edition 256MB DDR3 PCI Express x16 Video Card Sapphire Radeon X850 XT 256MB GDDR3 PCI-E w/ TV-Out,DVI (OEM) אני יודע שאת הGTO אפשל להמהר בקלות ובטיחות עד בערך 500MHZ, אבל לא עדיף כבר לקנות את הX850? מה מהם יותר טוב? כמו כן, אשמח לקבל הערות או טיפים אחרים הקשורים. תודה!

10. צריך המלצה לכרטיס מסך: http://pdfcast.org/images/s/895/of-sand.jpg (הספק כח שודרג לזה: Mustiff 550W Retail MU550W) תקציב: עד 600 שימושים: משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by qpalzm,

איך ייתכן שהכרטיס הזה מגיע עם שני חיבורי מולקס, בניגוד לשאר הכרטיסים מסוגו? ???

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by chizbat,

Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

15. שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.

16. http://skypc.co.il/pl_product~44430~8~0.htm בקצב הזה לא אתפלא אם עד סוף החודש הבא, גם ירד ל2000 שקל ואולי אפילו 1800 עכשו, במחיר הזה, אפילו לבנות מערך SLI זה כבר לא מחיר נורא בשמיים. (נניח 4.3 לשניים כאלו + לוח אם וזכרונות שלצערנו עדיין הם DDR3 בלבד ל790I) בכל מקרה יכול להיות ש4870X2 אכן נותן ביצועים יותר טובים, אבל המחירים האלו ממש ברצפה, מי שלא זוכר הכרטיס עלה בהתחלה 3000 שקל בארץ! אפילו גרסאות OC עולות היום כבר פחות. אז, מה כשיצא ה 4870X2 נראה את הכרטיס ב1800 ? כמה שטוב שיש תחרות, מאפשר ללקוחות לקנות כרטיסים מעולים במחירים טובים (260GTX עולה כבר כמעט כמו 4870 כ1400-1600 שקל)

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by crik,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by noam-r,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס המסך הטוב ביותר מבחינת מחיר/איכות בקבוצת המחירים 400-550 ש"ח המשחקים שאני מריץ הם בעיקר (Microsoft Fs 2004) והמחשב אמור לשרת אותי לפחות 3 שנים...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. הכרטיס הוא BFG Tech GeForce GTX 260 OCX Maxcore עם מעבד של Q9550 עם OC ל4 עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך יחזיק משחקים ברזולוציה ה1680 x 1050 ? כי אני מתלבט בין שני מסכים T190 הרגיל או T220 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by -נדב-,

שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by Tal-T,

תראו: תלחצו זה ייגדל המחשב פועל עם DX10.1 (לא יודעתי שהכרטיס שלי תומך) וזה מוריד לי בטח מלא FPS! שווה להוציא אותו ולעבוד עם 9? אם תסבירו לי איך אני אודה לכם. ואגב, איך הטמפ' ?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  24. השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  25. אני מתכוון שעדיין ישארו בכמה מקומות קווים מגעילים כאלה...הגיוני?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים