עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan1836,

אני מפעיל למשל סרט ואיפ אפשר לשמוע אותו ברמקולים של הטלויזיה, אפשר רק דרך הרמקולים של המחשב והם די חלשים! אפשר לעשות משהו שיהיה אפשר לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by urielka,

אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by nim901,

אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  5. מעבד Q6600 מסך 20" LCD לצפיה בHD ולא ממש למשחקים. חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=713221 אך הבנתי שיש גרסאות מתקדמות יותר במחירים טובים יותר. מה אתם אומרים על http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-GraphicCard&keyword=3450 מה אתם אומרים על http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-GraphicCard&keyword=4350

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by ykg,

היי, הנה פרטי המערכת שלי : Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 7.0.5730.13 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2584 MHz (9.5 x 272) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type …

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by parker8,

אני פשוט צריך חיבור כזה, כדי לחבר בצורה הכי איכותית מחשב HTPC ל-LCD... האם קיים משהו כזה? אפילו לא חייב כרטיס מסך... העיקר החיבור HDMI במחשב... אלא אם כן אתם ממליצים על דרך אחרת. תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by dolev16,

שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by DavidGol,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 3DMARK06 ל- 3DMARK VENTEGE ומה הבדיקה המתאימה יותר לכרטיס AMD HD Sapphire 4670 512MB DDR 3 אשמח לעזרה ממי שיודע.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. אני פשוט מת לקנות אחד מהם... הם יעלו בין ה- 2500 ל-3500 ש"ח שהם רק יגיעו, לא?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  12. חבר'ה יש לי geforce 3 ti 500 הצלחתי לחבר את הטלויזיה למחשב והכל טוב ויפה הבעיה היא שכל פעם שאני מחבר את הטלוויזיה אז רואים רק עליה אני מחבר את הטלוויזיה אז אני רואה רק על המסך של הטלוויזיה מה אפשר לעשות כדי לראות על שניהם בו זמנית?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by yoavb,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שתיהם עולים אותו כסף.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT של אסוס רציתי לדעת אם הוא אם טוב יותר מ 9600XT של סאפיר?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

תכננתי לקנות HD4870 1GB VAPOR-X.. דיברתי על זה עם החנות והם הציעו לי שאם אני קונה כרטיס מסך בסכום כזה.. עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204 שלפי הנתונים ומה שהם אמרו משתווה לGTX275... מה חושבים?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by vip133,

אז ככה יש לי כרטיס מסך Radeon X1950 Pro עכשיו שאני מתחיל לזוז או לשחק גם לפעמיים שאני עומד בכל מיני משחקים יש לי רעידות מחרפנות כאלה מה יכולה להיותת הבעיה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  18. בחודש הבא יוצאים כרטיסי ה8600 לפי התכנון של NVIDIA. שאלת השאלות - האם כדאי לחכות לכרטיס 8600GT והאם הוא יתומחר פלוס מינוס כמו ה7600GT ויהיה זמין לAGP? (הנקודה הקריטית כמובן) או שאני סתם מבזבז את הזמנן בהתלבטויות וDX10 על AGP לא הולך להיות ליביו

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by deking,

שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by nick988,

LEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Deluxe - Retail LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail שלום אני רוצה לקנות כטיס טוב אבל לא ממש מבין בנושא עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי אף תרד שבו ענו על השאלות נשאלות... יש לי 3 שאלות: 1)באיזה כרטיס מסף האיכות עדיפה ובכלל העם תיהיה פחות טובה מטלוויזיה 2)עד כמה זה מעמיס על המחשב אם אני מקליט באיכות טובה..האם המחשב שלי ישפיק לי(אי אם די 3000 +512 מגבייט) 3)על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים מה האבדל בינהם והאם אפרש במחיר משתלם בסוף? תושה מראש

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by DarkX,

ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Drogba,

Connect3D Radeon X1800 GTO GDDRIII 256MB vs. Gigabyte GeForce 7600GT DDRIII 256MB דחוף . תודה רבה .

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by eLado,

קניתי מסך 24" של דל, ובנוסף מחשב המכיל כרטיס Gigabyte 8600GT. את המחשב עוד לא קיבלתי ויש לי אפשרות להתחרט על חלקים. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט וסרטים ומעט מאוד משחקים. האם הכרטיס יספק את צרכי וידע להתמודד עם המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.