עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

3. שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.

4. http://skypc.co.il/pl_product~44430~8~0.htm בקצב הזה לא אתפלא אם עד סוף החודש הבא, גם ירד ל2000 שקל ואולי אפילו 1800 עכשו, במחיר הזה, אפילו לבנות מערך SLI זה כבר לא מחיר נורא בשמיים. (נניח 4.3 לשניים כאלו + לוח אם וזכרונות שלצערנו עדיין הם DDR3 בלבד ל790I) בכל מקרה יכול להיות ש4870X2 אכן נותן ביצועים יותר טובים, אבל המחירים האלו ממש ברצפה, מי שלא זוכר הכרטיס עלה בהתחלה 3000 שקל בארץ! אפילו גרסאות OC עולות היום כבר פחות. אז, מה כשיצא ה 4870X2 נראה את הכרטיס ב1800 ? כמה שטוב שיש תחרות, מאפשר ללקוחות לקנות כרטיסים מעולים במחירים טובים (260GTX עולה כבר כמעט כמו 4870 כ1400-1600 שקל)

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by Cr4ck,

בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by crik,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600GT ZALMAN. לאחרונה נתקלתי בכך שבזמן משחק נהיה לי FPS נורא נמוך מתבטא בכך שהוא מתחיל לגמגמם ולא נותן לשחק. המקרים קרו לי בשתי משחקים שהם יחסית די "קלים" NBA 2K10 FIFA 2010 תופעה נוספת שקוראת, מדי פעם המחשב נדלק - מאוורים - אך המסך לא עולה. אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה, תודה, משה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by noam-r,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס המסך הטוב ביותר מבחינת מחיר/איכות בקבוצת המחירים 400-550 ש"ח המשחקים שאני מריץ הם בעיקר (Microsoft Fs 2004) והמחשב אמור לשרת אותי לפחות 3 שנים...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. הכרטיס הוא BFG Tech GeForce GTX 260 OCX Maxcore עם מעבד של Q9550 עם OC ל4 עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך יחזיק משחקים ברזולוציה ה1680 x 1050 ? כי אני מתלבט בין שני מסכים T190 הרגיל או T220 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by -נדב-,

שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by Tal-T,

תראו: תלחצו זה ייגדל המחשב פועל עם DX10.1 (לא יודעתי שהכרטיס שלי תומך) וזה מוריד לי בטח מלא FPS! שווה להוציא אותו ולעבוד עם 9? אם תסבירו לי איך אני אודה לכם. ואגב, איך הטמפ' ?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  12. השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  13. http://www.ncix.com/products/index.php?sku=13575&vpn=128-A8-N350-TX&manufacture=eVGA האם זו חברה טובה והאם שווה לקנות את הכרטיס הזה יוצא לי 740 שקל

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  14. האם אפשר להגביל את קצב הרענון של מסך ל-30Mhz במקום 60Mhz במשחקים ? ואם אפשר, איך עושים זאת ? ועוד שאלה שלא קשורה: Xbox 360 הוא מוגבל ל-30 FPS ?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  15. צריך עזרה לגבי BFG NVIDIA GeForce GTX260 OCX MAXCORE 896MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=22799 אתם יכולים להביא לי ספק כוח שיחזיק אותו. כמה שיותר זול תודה

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by alzi.art,

שלום אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך אופטימלי לעבודה בגרפיקה (פוטושופ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by elearteam,

מה אתם אומרים? אני קונה משומש , שניהם עולים לי 400 ש"ח , מה עדיף לגיימר בינוני ולמחשב חדש !?!? תודה רבה לעונים, רונן

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by AvivCh,

התבקשתי לברר לחבר לגבי כרטיס למערכת מחשב שנמצאת מחוברת לLCD 40 המערכת היא E8400 EP43UDL 1066 PATRTIOT 2X2 W.D 1T 32MB PSU-‏500W Modular M12II הוא מעדיף לשחק את כל המשחקים על 1366X768 כולל כל הפילטרים..רזולוציה טבעית של המסך ואם הכרטיס יחזיק 1920X1080 שהמסך מתמודד עם הרולוציה ללא שום בעיה השאלה אם הכרטיס יתמודד יפה? ואם נילך על הכרטיס הזה איזה מהגרסאות הכי מומלצת תודה ויום טוב לכם.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by MentalisT,

שלום =] אני חדש בפורום. : בכל מקרה עד לפני מספר שבועות השתמשתי במחשב מאוד ישן [פנטיום3] שההילייט היחידי שלו היה כרטיס הראדון 9000 פרו 2 שקניתי לפני 4 שנים והחזיק לי עד היום במה שהייתי צריך. בכל מקרה ההורים שלי קנו מחשב נייד ואני קבלתי את המחשב שלהם. P4 2.66GHZ [שעשיתי לו אוברקלוק ל3.2GHZ]. RAM 512MB 667MHZ דיסקים קשיחים: HITACHI 120GB\80GB ספק כוח: JSP TECH EZCOOL 420W אוקיי אז ככה. התכנון שלי היה להעביר את הRADEON שלי ששירת אותי נאמנה אל המחשב החדש. אך כמובן שכרטיס ישן שכזה... משתמש בחיבור AGP. אז אוקיי אני צריך כרטיס חדש בחיבור PCI-E שיריץ משחקים לא הטופ שבטופ אבל שלא יאכזב. משחקים כמו: NFS PROSTREET רמה כזאתי בערך. עכשיו התקציב שלי נמוך יחסית. בגלל ש.. א…

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by coolmeen,

קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  23. לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  24. שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים