עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איפה הקא'צ פה בדגם הזה ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3620 הוא עולה רק 1990 שקל ..הרבה פחות מכל מתחריו בקטגוריה 19 אינצ' 8 MS לדוגמא הסמסונג 2500 דגמי 19 של LG גם בסביבות ה 2300 קיצר איפה הקאטצ' כאן ? (מחיר נמוך מדיי למסך 8 מיליסקונד...ומחברה יחסית טובה) שתי שאלות עוד הוא DVI ? (כולל כבל) האם הרטיו שלו 1 ל 600 או מתחת ? תודה.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. ^ המפורט לעיל. תודה ושבת שלום!!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המחשב בעל נתונים הבאים מעבד:amd 64 bit 3200 לוח אם : Epox 8kda3j אני לא יודע מה מהכרטיסים החדשים יתאים הכי טוב למחשב שלי, הכרטיס מיועד בעיקר להפעלת משחקים אשמח לקבל ייעוץ

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by DanielHatuka,

יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. אני מעונין לקנות כרטיס מסך למערכת חזקה ואני לא יודע על איזה ללכת. הראשון gtx 285. השני ati 4890hd הכרטים מיועד למשחקים כבדים מאוד ועריכות, השאלה מופנת הן לגבי ביצועים והן לגבי תמיכה. אם תוכלו לכתוב לי את היתרונות והחסרונות של כל כרטיס ביחס לשני.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Yossi-m,

היי לכולם, כן הבקשה קצת הזויה, אבל החלטתי למכור את הפלייסטישן 3 שלי ובנתיים אני ממתין עם הקונסולה הבאה. חשבתי על להוסיף לhtpc כרטיס מסך ולסגור סיפור עם 2 בקרים של xbox למחשב. בתכלס המפרט הוא כזה- fractal degign arc mini r2 antec 380w intel g630 intel dh67bl 4 גיגה ראם. ניתן לחרוג מהתקציב טיפה אם יש צורך. ניתן גם להסתפק בכרטיס מסך זול יותר אם אין צורך בכל התקציב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Avi313,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך הללו: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1097&modelmenu=1 לבין- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1078&modelmenu=1 שניהם בעלי אותם תכונות בערך (חוץ מגוף הקירור), רק שה- Silent עולה באיזה 300 ש"ח פחות מיריבו עם גוף קירור שונה. עד כה אסוס עושים רושם שהסיילנט מתחמם פחות מיריבו, אז למה ה7600GT הרגיל עולה יותר?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. כרטיס של חבר נדפק HD4890 מפרט מחשב של החבר ספק כח 500 איכותי לא יודע של איזה חברה אבל לא גנרי מעבד כפול ליבה מחפש המלצה למשהו יותר טוב ממה שהיה לו

10. Started by assassino,

מה שבטוח שאני רוצה אחד http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2742

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by yot,

שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?

12. Started by Lord^Lior,

יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה

14. Started by nim901,

אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  15. לוח אם : VM900M מעבד : Intel Pentium 4 640 זיכרון : 1gb 8400gt היה טוב ??? משחקים כמו cs1.6 מסך 22

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש AMD 939 3200 עם לוח NFORCE4 אני צריך כרטיס מסך טוב עד 1000 ש"ח ואם זה לא הגזמה במחיר הזה אז שיהיה גם VIVO תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by dolev16,

שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by most,

שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. אז ככה הזמנתי כרטיס מסויים וקיבלתי כרטיס אחר משציפיתי. עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים ביניהם אולי זה שקיבלתי יותר טוב מזה שציפיתי מדובר על סוגים שונים של כרטיסי Shappire Ati Radeon HD 3870 512MB DDR4 אוקי אחד מהם הוא סינגל והשני הוא דואל סלוט עכשיו השאלה איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב. שלי שקיבלתי הוא ה סינגל וציפיתי לדואל. הכרטיס שקיבלתי : (SINGLE SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=219&grp=3 הכרטיס שציפיתי לקבל : (DUAL SLOT) http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 מה ההבדלים בניהם מכל הבחינות. (אובר קלוק, עוצמת הרעש, מ'ס חלקים מקוררים...וכו') מה יותר כדאי לי. בבקשה אני צריך את זה אני במידה וכדא…

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by orengreen,

אני גר בקנדה ומחפש כרטיס תקציבי חדש (יש לי כרגע sapphire radeon 9600 atlantis). לוח האם שלי: AMD Athlon XP 2800+ t מצאתי באותו מחיר ($200) שלושה כרטיסים: Sapphire ATI Radeon X800GTO 256Mb DDR 256-Bit VGA/Tv-Out/DVI PCI Express Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 Edition 256MB DDR3 PCI Express x16 Video Card Sapphire Radeon X850 XT 256MB GDDR3 PCI-E w/ TV-Out,DVI (OEM) אני יודע שאת הGTO אפשל להמהר בקלות ובטיחות עד בערך 500MHZ, אבל לא עדיף כבר לקנות את הX850? מה מהם יותר טוב? כמו כן, אשמח לקבל הערות או טיפים אחרים הקשורים. תודה!

23. Started by qpalzm,

איך ייתכן שהכרטיס הזה מגיע עם שני חיבורי מולקס, בניגוד לשאר הכרטיסים מסוגו? ???

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by chizbat,

Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים