כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן הלך לי המחשב,ואני אקנה אחד חדש עם מעבד i7,ולוח אם וזיכרון בהתאם. ברשותי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680*1050. מה הכרטיס המומלץ לרזולוציה הזו?אח שלי אמר לי לא ללכת על ati... אז מה?gtx570?אולי כן ati ואז 6970? המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות : מזה TFT ? מה יותר טוב LCD או CRT , ולמה LCD לא טוב למשחקים , האם יש משחק LCD שיכול לשמש גם למשחקים .. מחכה לתגובות , ותודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
(לא מצאתי מקום אחר כדי לפרסם את ההודעה הזאתי..) האם יווצר צוואר בקבוק במשחקים אם יש לי מסך כזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1502 האם זה ממש יפגע בגרפיקה/איכות במשחקים? (ה"כבדים") (לא מדובר על הכי הכי הכי גבוהה שאפשר... אלא על איכות טובה.) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום =] אני חדש בפורום. : בכל מקרה עד לפני מספר שבועות השתמשתי במחשב מאוד ישן [פנטיום3] שההילייט היחידי שלו היה כרטיס הראדון 9000 פרו 2 שקניתי לפני 4 שנים והחזיק לי עד היום במה שהייתי צריך. בכל מקרה ההורים שלי קנו מחשב נייד ואני קבלתי את המחשב שלהם. P4 2.66GHZ [שעשיתי לו אוברקלוק ל3.2GHZ]. RAM 512MB 667MHZ דיסקים קשיחים: HITACHI 120GB\80GB ספק כוח: JSP TECH EZCOOL 420W אוקיי אז ככה. התכנון שלי היה להעביר את הRADEON שלי ששירת אותי נאמנה אל המחשב החדש. אך כמובן שכרטיס ישן שכזה... משתמש בחיבור AGP. אז אוקיי אני צריך כרטיס חדש בחיבור PCI-E שיריץ משחקים לא הטופ שבטופ אבל שלא יאכזב. משחקים כמו: NFS PROSTREET רמה כזאתי בערך. עכשיו התקציב שלי נמוך יחסית. בגלל ש.. א…
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 שקלים אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל רק אם זה שווה את זה יכול להיות גם נבידיה וגם אייטי איי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הם מופיעים רק לכרטיסי BBA, מה שאומר שאני לא יכול להוריד, נכון? כי אם אני נכנס לדף של הPBA של הדריברים, אז אני מוריד את ה6200, מה שיש לי עכשיו, ובBBA אני מוריד את ה2.5... ??? מה הקטע, הם תומכים רק בכרטיסים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אתמול הופיעו 3 סקירות על Quad-SLI באתרים X-bit Labs, techPowerUp!, The Inquirer. בבנצ'מארקים בדקו ביצועים במשחקים עם פילטרים עד AA*16 ו AF*32... שווה להכנס ולראות. כמובן, יש צוואר בקבוק ענק בגלל הגבלת המעבד...
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו כרטיס מסך 8800gts 640mb יש לי אותו כבר שנתיים+ ואני רוצה לשדרג , זה בעיקר למשחקים , מה יותר מומלץ היום NVIDIA או ATI ? אני מתלבט , 4890 או ה GTX 275 . אה ועוד משהו , יש לי לוח ASUS Striker Extreme שמבוסס על ציפסט של נוידיה , תהיה איזשהי בעיה עם אני ישים עליו כרטיס של ATI ? יש קשר בין הדברים ?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
כמו שבכותרת צריך שיהיה גם למשחקים וגם לתמיכה מלאה בdx 10 .. תביאו כמה בין 1000 ל 1500 ש"ח .. תודה...
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום everybody כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח דוגמא נוספת מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם אז החלטתי לנ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בקניית כרטיס מסך האם אני צריך לקחת בחשבון את גודל המסך שלי ? כלומר, נניח ואני משתמש בכרטיס חלש יחסית, משחקים יראו טוב יותר אם אני מציג במסך "19 לעומת "22 ? מן הסתם, אם יש לי כרטיס מסך חלש הדבר הטוב ביותר לעשות יהיה להקטין את הרזולוציה. אבל אם אני נאלץ להקטין אותה, עדיף שזה יהיה על מסך קטן יותר, לא ? שלא לדבר על נתון נוסף של מרחק מהמסך: ככל שהמסך גדול יותר, כדי לקבל את אותו אפקט צריך להתרחק ממנו (הבעיה שלא ניתן כל כך להתרחק ממסך מחשב). בקיצור... גודל המסך אמור להיות שיקול בקנייית כרטיס מסך או לא ??
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני לא משחק משחקי מחשב אז מה שמשנה לי זה רק שהיה חיבור DVI בגלל הLCD. חשבתי על ה6200/9550/5500 מה אתם חושבים יותר טוב? בתקציב בסביבות 250-300 שקל ה-6200: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6776&CatCode=124 ה-9550: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379354 ה-5500: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=75&CatCode=124
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Shappire Radeon HD 3870 512MB PCIE אני לא יודע בידיוק אם התקנתי DX10. מה בטוח יש לי DX9 אני בטוח שהתקין לי בזמן שהתקנתי משחק. ואחרי זה הורדתי קבצים מהאתר של מיקרוסופט של מרץ שקשורים לקבצי DIRECTX זה שקל בסביבות ה 400MB עכשיו אני לא יודע אם יש לי DX10 על המחשב.. או אם לפחות המחשב תומך. בדריברים של הכרטיס מסך לא היה. יש לכם אולי מקום בשבילי להוריד DX10? ומזה DX 10.1? הכרטיס שלי תומך? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד את זה? יש לי WINDOWS XP PRO SP3
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני זמן קצר, גרסה חדשה של תוכנה הנדסית בה אני משתמשת, אך ניתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת התוכנה, בה רשום כי להפעלת התוכנה דרוש כרטיס מסך שתומך בחומרה ב-DirectX 9.0c. כרגע יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X - לפי מה שכתוב ב-Display Properties ב-Windows ומותקן אצלי DirectX 9.0c - אבל כנראה שזה לא מספיק. במדריך למשתמש של התוכנה רשום לגבי כרטיס המסך, כי הדרישות הן: Graphics card with 128MB of RAM supporting DirectX 9.0c or higher (24-bit color or higher is recommended for better quality). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס AGP (ולא התקן החדש) מתאים ורצוי שלא יהיה יקר מדי. כמו כן, האם קיימים כרטיסי מסך שתומכים כבר בגרסאות מתקדמות יותר של DirectX? בת…
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך הללו: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1097&modelmenu=1 לבין- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1078&modelmenu=1 שניהם בעלי אותם תכונות בערך (חוץ מגוף הקירור), רק שה- Silent עולה באיזה 300 ש"ח פחות מיריבו עם גוף קירור שונה. עד כה אסוס עושים רושם שהסיילנט מתחמם פחות מיריבו, אז למה ה7600GT הרגיל עולה יותר?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-