עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ???? אני לא אשים אותם ממש צמודים, יהיה ביניהם מרחק של 11 ס"מ האם יש בזה סיכון?.. tnx

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by motorishta,

ערב טוב ושבת שלום. ברצוני להכין לבד כבל אופטי, האם יש אפשרות כזאת? אם כן איכן ניתן להשיג סיבים אופטיים וסופיות? מישהו נתקל במדריך במידה וניתן לבצע זאת לבד? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by SagroN,

שלום לכולם. השבוע פירמטתי את המחשב. התקנתי את הקודק שהיה לי במחשב הישן שהוא K-Lite codec full - כמובן שאת הגירסא הכי חדשה. עכשיו שומעים ממש ממש חלש בסרט שהוא MKV - HD, בסרטי DVD רגילים שומעים סבבה וכמו שצריך. מה שהיו שומעים ברמקולים לפני הפירמוט בחצי מעוצמת הווליום לדוגמא(X-530- מערכת Surround 5.1) עכשיו שומעים כאילו זה על מקסימום מהווליום - ואני לא מגזים! אם לא יותר. שומעים על מקסימום מהווליום ממש חלש, אני רואה סרט ואני שומע את האנשים כאילו זו עוצמה חלשה, מה שלפני הפירמוט שמעו כמו שצריך - חזק. אבל אם לדוגמא משתמש מתחבר למסנג'ר ויש את הצליל, אז הוא מקפיץ אותי מרוב שזה חזק. כך שבסרט שומעים ממש חלש - משהו בקודק כנראה, ובמחשב עצמו כמו שצריך. עכשיו אני מבקש פתרון יעיל שלא יור…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  6. אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי אחרי פירמוט , ויש לו סט רמקולים 5.1 של קריאטיב(אם אני זוכר נכון) אבל כשהוא מנגן מוזיקה הוא שומע רק מ2 רמקולים. לפני הפירמוט הוא שמע מכל החמש. ניסיתי לשחק קצת ב FFDSHOW וב SOUNDMAX אך כלום לא הועיל לי. שום תוכנה , לא מדיה פלייר ולא ווינאמפ, לא ניגשים להשתמש ב FFDSHOW כאשר הם מנגנים מוזיקה. מה הפתרון ? תודה רבה נ.ב חשוב שזה ינגן ב5 רמקולים דרך הוינאמפ. נ.ב 2 אם זה עוזר אז הלוח אם שלו זה ASUS P5B והכרטיס קול הוא מובנה והרמקולים הם CREATIVE INSPIRE T6100 הקבצים המנוגנים הם MP3 ולמרות שהם לא מוקלטים ב5 ערוצים לפני הפירמוט הוא יכל לשמוע אותם ב5 ערוצים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by GoldenACE,

אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by Noam0101,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול באיזור ה-100$ (בארה"ב). יש לי נטייה חזקה לכרטיס קול חיצוני, שאותו אני אוכל לנייד (למשל לעבודה, שם אני יושב עם אוזניות רוב הזמן). מבחינת ציוד קיים מה שיש לי כרגע זה את ה-AD900 שהגיעו אלי בשבוע שעבר. אולי יהיה עוד זוג אוזניות יותר קומפקטי בנוסף. יש לי רמקולים פשוטים יחסית, ובכל מקרה אני לא מתכנן על סראונד גם כשאקנה רמקולים איכותיים (ולכן כרטיס קול של סטריאו יכול להתאים לא פחות מכרטיסים של 5.1 ומעלה). הסתכלתי באמאזון וסיננתי על כרטיסי קול ב-50-100$. כמה מהאופציות שחשבתי עליהן: EMU 0202 Turtle Beach Audio Advantage SRM M-AUDIO Transit ONKYO SE-U55 (חברה שמוכרת לי בעיקר כיצרן רסיברים) אשמח להמלצות מה עדיף מהאופציות הנ"ל, או על איזושהי חלופה יות…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. מחברה טובה ואמינה. חשבתי על האופציה גם לקנות יד שניה ...? מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. שלום אני מחפש לחבר מערכת סראונד עד 4000 ש"ח + כרטיס קול בתקציב. הוא רוצה לקנות Z5500 ב2700 ש"ח. מערכת שלפי דעתי לא מצדיקה את המחיר שלה ואם יש לו תקציב גבוהה כל כך... חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ על משהו טוב יותר.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by jety,

אני לא מבין כל כך בנושא הקולנוע הביתי. שמעתי שיש דיסק חיצוני שניתן לחבר ישירות לטלוויזיה וככה ניתן לצפות בסרטים אפילו באיכות HD, מה התהליך של זה? איך קוראים לדיסק חיצוני כזה? אני לא מדבר על סטרימר שמתחבר למחשב. אני מחפש כונן חיצוני שאפשר להעביר אליו מהמחשב קבצי סרטים ואז לחבר לטלוויזיה ולצפות באיכות HD. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by lavi1172,

תקציב: 100-200 אם יש יותר טוב ב220 או משו כזה אז לא נורא לא מבין גדול באוזניות אז באתי לכאן בעקרון אני רוצה שיהיה אטימות(בלי רעשי רקע של מכוניות וכל הרעשים האלה) שומע בעיקר טראנס וprogressive באס דיי חשוב אבל שלא יהיה יותר מידי דומיננטי שומע באמצעות IRIVER e100 ככה שיש מקור דיי איכותי חשוב שיהיו נוחות גם בזמן פעילות (ריצה הליכה) כי זה המטרה העיקרית הבנתי שיש אוזניות שפשוט משמיעות חלש, משו שקשור לDB לי דיי חשוב שאוכל לשמוע בווליום גבוה ונקי הערות: *נהנתי נורא מהאוזניות המקוריות שקיבלתי עם הE100 אבל פשוט נהרסו לי(תאונה נוראית אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אתה הדגם הזה ספציפית זה יהיה אדיר *חשוב שיהיה אפשר לקנות אותם בארץ ואני גר בדרום אז עדיפות מן הסתם(באר שבע)

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by lgmtk,

אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה רגילה 29 אינצ' במחיר זול 1000-1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by oded5,

היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ? כל אתר מחול שאני בודק לוקח פשוט פי 3 מחיר על המשלוח לפחות!!! או שמישהו יכול לתקן אותי על זה גם. אני מחפש גדלים שונים לנסות כי שלי מחליקות לי מהאוזן ואני רוצה לרוץ איתן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Iko89,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708411 אם אני אקנה אותו אני אחליף לממיר HD .. בעיקרון יחובר למחשב כ. מסך GTX260 ושאר המפרט בצד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by oren21,

שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. אהלן, אני מעוניין לחבר אקסבוקס למסך מחשב 24 אינץ' LCD ולסאבוופר 5.1 של 4Q (פשוט, רק יציאות אנאלוגיות שמתחברות למחשב). העניין הוא, שאני מעוניין להשתמש בכבל HDMI ובמפצל אופטי. בנוגע למסך אין לי בעיה, כי יש לו יציאת HDMI, הבעיה זה עם הסאב שהוא מיושן. האם יש דרך כלשהי לחבר את האקסבוקס למחשב בעזרת כבל אופטי (לוח אם מסוג gigabyte ga-x48-ds, שיש לו יציאה של SPDIF שרשום עליה SPDIF OUT) ככה שבאותו זמן גם הסאבוופר והרמקולים יהיו מחוברים למחשב (יציאות אנאלוגיות) ואני אוכל לשמוע דרכם את הסאונד מהבוקס? חשוב לי אבל לא לרדת לכבלים של RCA/VGA ולהפסיד את האיכות של HD מהבוקס. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.