עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by njosef,

שלום לכולם! אני צריך המלצה לכרטיס שישמש להקלטה מהטלוויזיה והמרה מקלטות ווידאו ישנות רצוי עם כניסות RCA

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by oded6188,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by imons,

ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  5. אהלן, הטלוויזיה שלנו בסלון הלכה... החזיקה איזה 10 שנים מאוד ישנה האמת שאבא שלי פשוט רואה הרבה... הייתה 34 אינץ' אם אני לא טועה ולא מזיז ממש להורים שלי היה להחליף אותה אבל עכשיו הם יהיו חייבים ... ;D אוקיי כמו שרשמתי בנושא אני מחפש 42 עד 46 אינץ' בטווח מחירים בין 4 ל 5 אלף גג שבגג חריגה ל 5200 . אני מעדיף טלוויזיה שתתמוך ב FULL HD אם אבא שלי ירצה לפתוח את זה מתישהו ביאס או משהו, ומה שחשוב לי שתהיה טלוויזיה עם תמונה חדה סאונד טוב ואיכותית ואמינה בכללי, מצטער אם זה נשמע קצת פלצני אני לא מבין בזה ממש. ואם זה עוזר המרחק של הספה הכי רחוקה שלנו מהמיקום של הטלוויזה בסלון זה 4.4 מטר, והכי קרוב משהו כמו 2 מטר. אשמח לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by es88,

קניתי כ.מסך HD4770. שאר המפרט: C2D6320, ASUS P5B, 4GB DDR2 מחובר לטלוויזיה 42 LCD טושיבה, בעזרת כבל HDMI. Windows Xp32 התקנתי דריבר חדש לכ.מסך, ועדכנתי דריבר ל-HDMI. אחרי שעדכנתי את שניהם, שאני מעלה את המחשב, הוא אומר שהוא מזהה כל פעם חומרה חדשה שזה ה- Microsoft UAA bus driver for high defnision ועוד איזה חומרה של PCI. בקיצור מראה כל פעם על חומרה חדשה. יש סאונד במחשב, שירים, סרטים, (ורק ה-HDMI מחובר לא איזה רמקולים דרך הלוח-אם) , שהווינדוס עולה יש איזה דפקה מסויימת ששומעים רק את הסוף של הצליל (הפתיח) וגם כשיוצאים אותו קטע. מחקתי ועדכנתי גם את הדריבר של הכרטיס קול של הלוח אם, ושוב חזרתי על הפעולות, חיפשתי את הדריבר של מייקרוספט הזה שהוא מחפש, אבל עדיין קופצת אותה בעיה. ב-…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by dudu2683,

שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by r1sk,

חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by Syrex,

שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!

12. לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by ophir91,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD לחדר שתתחבר גם למחשב ואני צריך המלצה... אני רוצה משהו בסביבות הגודל 26 אינץ ובתקציב עד 2000 ש"ח בערך אפשר לחרוג קצת... עדיף למסך FULL HD... ועוד שאלה זה נוח לעבוד על מסך בגודל כזה?? אם כן עד איזה גודל ממולץ? ואם לא זה נוח שאני פשוט ישאיר את המסך הקיים שלי ואוסיף גם את החדש ויעבוד כאילו עם שני מסכים??? תוה מראש לממליצים...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Slash87,

ראיתי כמה דברים, אבל אני מתלבט בנהם Creative SBS A500 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7721975 Altec Lansing VS2421 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=146&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 Logitech X230 http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=X230&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE SonicGear EVO3 http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1563 תודה על העזרה...! בעקרון אני נוטה ל altec lansing פשוט כי הם חברה מעולה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by fifaclub,

אני מעוניין ברמקולים למחשב ולסרטים, בעיקר למוסיקה. עד 200 שקל . אין אפשרות לחריגה. חשבתי על Creative SBS A300 . מה אתם חושבים? יש לכם המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אז כמו שכתבתי בכותרת אני צריך כרטיס קול טוב שאני יוכל לחבר עליו רמקולים 5.1 ובנוסף גם זוג רמקולים גדולים, (אני רוצה לחבר אותם ישר לכרטיס קול, אם יש כזה דבר וזה אפשרי בכלל). חשוב לי מאוד שהוא יהיה חיצוני כי אין מצב להכניס אותו במארז כי יש לי שם כרטיס TV ו SLI 260, וכרטיס רשת. מה שאני רציתי לציין זה שאני לא הולך לעבוד עם תוכנות לעיבוד קול, פשוט שיוצאי סאונד נקי וזהו. תקציב עד 300 ש"ח, אבל אם זה שווה את זה אז אפשר יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by BaDevil,

אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... יש סיכוי לחריגה של 50 שקל תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. חברי הפורום שלום רב. נא עזרו לי בעצתכם בבחירת כרטיס טלויזיה. אני מתלבט בין כרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE Low Profile w/Microsoft Remote לביןCOMPRO VideoMate E600F Real time HW MPEG 2 MCE PCI-E מה דעתכם ומה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס. באם אתם ממליצים על כרטיס אחר נא כתבו. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by gbonfil,

שלום. עברתי על המדריך באתר הזה לגבי בדיקת כרטיס הקול בעזרת התוכנה RightMark Audio Analyzer 5.5 קיצור: RMAA 5.5 עברתי לפי ההוראות של המדריך אבל התוכנה מראה שיש לי בעייה בכרטיס ואין לי מושג איך לפתור אותה. זאת הבעייה: PROBLAM: the input level is low. try to increase recording or playback levels in your mixer עכשיו, אני חושב שהתוכנה מתכוונת שאני יעלה את רמת הווליום אבל אצלי הרמת עומדת על 100 אחוז. בבקשה עזרו לי. מצורפת תמונה של הבעייה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ברשותי 9400GT של GAINWARD שבעל VGA DVI וHDMI היום קיבלת את הLCDTV החדשה וניסיתי להוציא סאונד דרך הHDMI ללא שום הצלחה :\ כמובן שאת הכבל SPDIF OUT חיברתי לכרטיס המסך ולכרטיס הקול ועדכנתי דריברים להכי חדשים של שניהם ושום דבר לא עזר. כבר התייאשתי והשתמשתי בכבל PL בשביל הסאונד ואז עלה בי רעיון - להתקין את הדריברים ואת כל התוכנות של GAINWARD שמגיעות עם הכרטיס התקנתי אותם והופה - הכל פעל ושומעים מצויין מקווה שזה עזר לכם =]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. טוב אחותי רוצה לקנות צלמת ווידיאו ואין לי הבנה גדולה בזה זה נועד למשפחה ולא לדברים מקצועים אז תתחשבו בזה הם ביקשו גם מצלמה ששומרת על ארד דיסק או פלש למישהו יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by oryrm19,

היי, קניתי היום כרטיס טלוויזיה מדגם TV2100 של Leadtek. הכרטיס עובד מצויין, קולטים שידורים בעזרת התוכנה שהגיעה איתו. הכרטיס הגיע עם שלט, שאמור לשלוט גם על הווינדוס מדיה סנטר. אכן בלחיצה אחת, המדיה סנטר מופעלת ואפשר לנווט בתפריטים. בהגדרת טלוויזיה במדיה סנטר, יש צורך שהמדיה סנטר תקלוט את השלט עצמו, מה שמשום מה לא מצליח. אני מזכיר, אפשר לנווט בתפריטים של המדיה סנטר עם השלט בלי בעיה, להפעיל ולכבות אותה. השידורים נקלטים במדיה סנטר, רק בהגדרת הטלוויזיה השלט לא נקלט. הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Leadtek. מדובר ב-Vista 64bit SP1. אשמח לעזרה אור.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by yonir,

יש לי לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H, כרטיס הקול המובנה בא עם Realtek HD Audio Manager שבו אפשר להגדיר מה היא כל יציאת סאונד. תמונה לדוגמא (לא שלי, סתם אחת שמצאתי באינטרנט): ישלי אפשרות לבחור לכל יציאה בין Line-out לבין Headphone. ברמקולים אני כמעט ולא שומע הבדל אם אני שם על Line-out לעומת headphone. לעומת זאת באוזניות הheadphone יותר חזק מאשר line-out. מה בדיוק ההבדל? (הגברה חזקה יותר? התאמה אחרת לאימפדנסים שונים או משהו כזה..?) כדאי באמת לשים את האוזניות על headphone ואת הרמקולים על line-out? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.