עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by klayton,

חבר צריך המלצה לרמקולים 2.1. תקציב 1300-1400 ש"ח גג חשבתי להמליץ לו על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31325 מה אתם אומרים? יש משהו טוב יותר בתקציב?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by luckybucky,

אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by eyazlaz,

היי, מעוניין לרכוש רמקולים שיחוברו בעיקר למחשב ואולי גם קצת לטלוויזיה, אבל העיקר זה למחשב. התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח, אם הם יהיו תומכי בלוטות' זה יהיה בונוס נחמד, אבל לא חובה\על חשבון איכות. חשבתי על Microlab solo6c \ Logitech Z337 מה אתם אומרים? אפשר לשים את הסולו על הרצפה בחדר?

4. Started by eliXir,

אז ככה, אני רוצה לקנות רמקולים עם איכות ממש גבוהה, ואני מתלבט אם לקנות את הרמקולים של BOSE מדגם ה-AM5 או ללכת על משהו יותר יקר ואיכותי, לא רמקולים ביתיים כמו ה-BOSE. מה אתם אומרים, עדיף להסתפק ברמקולים של ה-BOSE כי גם ככה הם עולים בערך 3000 ש"ח ועוד בלי הרסיבר... אם אתם הולכים לשאול בשביל מה אני צריך את זה, אך ורק למוזיקה, אני רוצה להפציץ את כל השכונה אולי גם למשחקים בין השאר כי גם ככה אני משחק רק עם אוזניות. נ.ב הנה תמונה של הרמקולים למי שלא מכיר: http://mirror.bose.co.uk/images_global/home_audio/ht_speakers/pam_am5.jpg מה אתם מציעים?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by ranyr,

אני מחפש רמקולים 2.1 לחדר בצבא משהו איכותי אבל קומפקטי שאני יוכל לחבר לנגן שלי שמתחבר לחשמל, לא על בטריות יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by dor444,

היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Aner,

שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by zahiz007,

שלום לכולם, חמותי (לעתיד) קנתה לא מזמן טלווזית LCD חדשה - Toshiba, Regza 42" היא לא מרוצה מהרמוקלים שלה. היא מעוניינת בעוד 2 רמקולים (רצפתי? שולחני?) ללא בס. השאלה היא האם הרמקולים מתחברים בפשטות דרך חיבור RCA אדום ולבן? או שצריך איזשהוא רסיבר? (אני יודע שעדיף אבל....) תודה רבה מראש, צחי

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by roma,

שלום חברים, לסבתא שלי יש יומולדת עוד יומיים וחשבתי לקנות לה רמקולים לטלוויזיה (היא לא שומעת טוב, והרמקולים בטלוויזיה לא מספיק חזקים) כעקרון אני מחפש משהו פשוט, לא יקר, שלא תופס הרבה מקום ועם עוצמה חזקה. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח וגם זה הרבה בהתחשב שהטלוויזיה(22") עלתה גרושים בדיוטי.. יש המלצות? נ.ב סבתא שלי היא לא אודיופילית

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by 12131,

תקציב בעקרון לא מוגבל אבל בלי להיסחף.. כמובן שיהיה כמה שיותר משתלם ביחס למחיר.. 5 רמקולים ששקועים בקיר, לא גדולים מדי (20 על 40 כזה). צריך המלצה.. ועוד משהו.. המוכר המליץ על החברות Pure acoustic, Speaker craft.. חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by itsik1231995,

יש לי מערכת קולנוע בבית אבל אני כניראה לא יהיה בבית הזה ואני עדיין רוצה לישמוע מוזיקה באיכות גבואה ... המערכת שיש לי היא HARMAN KARDON AVR 142 וסט של 5 רמקולים של JAMO Jamo S 406 HCS ואני מבסוט מהם אבל אני כניראה לא יהיה מספיק בשביל לשמוע אותם ואני לא יכול להעביר אותם כול יומיים אז אני צריך רמקולים + רסיבר המערכת הקודמם עלת לי הרבה 3500 שח ... אני מתלבת בן מערכת 5 ערוצים או רק 2 (סהב וואפר לא חייב כול עוד זה לא רמקול סיילנטים) אבל אני צריך משהוא ברמה טובה תודה ...

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by chen902,

אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  15. אהלן אשמח להמלצות על רמקולים(עם הגברה..אין לי מגבר\ רסיבר) בעיקר לכיוון המוזיקה אני לא מחפש עצמה מטורפת חשוב לי שהסאונד יהיה נקי וצלול. אני מאוד אוהב את הסאונד של אלטק אבל הבנתי שאין שום דגם בין ה VS4621 ל MX6021 - זתמרת או רמקולים ב 350 או ב 1200 על מה תוכלו להמליץ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני מחפש רמקולים למוזיקה בווליום רגיל בחדר, לא מסיבות ולא עניינים.. אני גם לא שומע מה ההבדל בין מערכת של אלפיין לבין DRAGON FIRE של 50 שקל שיש לי באוטו אז זה בסדר.. כרגע יש לי SBS 2.1 של קריאטיב, אבל נשרף לי הסאב.. האמת, יש לי בארון עוד 2 רמקולים של SBS, ככה שיש לי 4 רמקולים עובדים מצויין אבל ללא סאב, אז האפשרות היא או לקנות 2.1 חדשים לגמרי ולשכוח מהכל, או לקנות לרמקולים היתומים שלי סאב 4.1 כלשהו (מוכרים דברים כאלה ? ) ולחבר את כולם. אם לקנות חדש, איזה ? לוג'יטק, קריאטיב.. ? אם לקנות סאב בלבד לרמקולים למחשב שכן יש לי (נראה לי שזה יהיה עדיף לא ?) מאיפה משיגים כזה, כמה זה אמור לעלות (ברמה של הסאב המקורי) והאם אפשר לאתלר ממערכת ישנה ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. איזה רמקולים הכי טובים לתקציב הזה ואיזה רמקולים עדיפים למוזיקה מ-ה 5.1??? שיש קיום בשוק ומה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=14090&nav=1

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by אבשה,

שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by Zilberberg,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, אני צריך רמקולים לחבר. אין לו מושג ברמקולים והוא הולך לקנות משהו מטופש שאיזה חבר FXP גאון אמר לו. אני צריך המלצה מידידינו פה המבינים הוא בעיקר משחק, אבל הרמקולים בטוח ישמשו לצפייה ביוטיוב \ מוזיקה או סרטים. התקציב שלו זה 400 ש"ח. (אני קניתי JBL ספיירו ב-300 בבאג שהיה להם מבצע) אני הסתכלתי קצת, הוא התלהב ממיקרו לאב (יש לחבר שלו את הדגם הבא: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15360&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=442) יש לכם המלצות? הוא לא אודיופיל בשום מובן של המילה)

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  23. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, אני שומע הרבה מוסיקה ולפעמים גם משחקים. איזה רמקולים יהיה עדיף לקחת: Logitech Z4 Logitech X-530 או Altec Lansing ATP3 . השימושים הם בעיקר מוסיקה ! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by german103,

שמתי עין על Microlab Solo 4c. לדעתי 6c יהיו אוברקיל לחדר 4X3 הז'אנר הוא אלקטרונית - טראנס, אמביאנט. עריכה: Microlab FC330 - יתכן ועדיפה? למרות שזולה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים