אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקיי ברשותי הנגן FOXDA MP3 PLAYER 256MB , האוזניות שקיבלתי זה האוזניות הקטנות האלה שדוחפים לאוזן, הם לא נוחות לי באוזניים אז אני רוצה לקנות אוזניות גדולות יותר. חשוב להגיד שאני רוצה אך ורק אוזניות עורף ולא קשת! והתקציב שלי זה עד 70 שקלים... לא חשוב לי שישמעו מצויין, רק שישמעו סטריופוני ובצורה סבירה לא משהו של מקצוענים... תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%96%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-solo2-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי טלוויזיה 32 אינץ' חדשה מדגם Toshiba 32AV605PG וקניתי כבל Dvi To HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ואני חושב שיש בעיה ... כל סרטון שאני רואה באינטרנט אם זה ב - Youtube ואם זה ב - Vimeo או כל אתר אחר, כשיש בסרטון נגיד יותר מדי תזוזה אז התמונה קצת נחתכת וזה ממש לפחות משניה וזה מסתדר וזה שוב חוזר כשיש עוד תזוזה חדה מדי אבל עדיין זה קורה לכל אורך הסרטון איפה שיש יותר מדי תזוזה ... הורדתי סרטון שראיתי שהתמונה נחתכת לי שם ושמתי לב שגם במסך של המחשב התמונה נחתכת (פחות מאשר בטלוויזיה אבל גם שמים לב לזה שם) וגם בטלוויזיה אבל זה קורה רק בסרטונים שאני מסתכל באינטרנט (יעני Live Streaming). הימרתי את הסרטון לפורמט אחר והתמונה הפסיקה להחתך (מוזר) ... אני חייב לציי…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס TV המחובר בחיבור RF לממיר של YES יש וידאו והוא מצליח להקליט אבל אין אודיו מה עושים ואיך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של חיפושים לא באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר את המכשיר הזה (נגן MP3 בעל 1 ג'יגה זכרון) בארץ. אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר אותו (ומחיר) אני אשמח לשמוע היכן. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להזרים שמע מהטלויזיה למקרן קול בסלון (מסיבות אסתטיות אני מעדיף מקרן ולא מערכת) אך גם מעונין ביכולת שידור השמע לרמקולים בגינה. אני גם רוצה שאפשר יהיה לשמוע בשניהם ביחד וגם אופציה לכבות כל אזור בנפרד. אין לי צורך ביכולת להזרים שמע שונה לכל אחד מהם בנפרד. הטלוזיה מדגם LG 65SM8100. אפשר לחבר BT מהטלוזיה למקרן או לרסיבר שמחובר לגינה, אבל אז לא אוכל לשמוע במקביל כי הטלויזיה לא תומכת בשידור BT (או כל שידור אחר) לשני מכשירים במקביל. אשמח לקבל הצעות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם יש המלצה לדונגל DVB-T USB לקליטת שידורים דיגיטליים? כזה שתומך גם בWIN 7/64
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בא לי רמקולים דיי טובים למחשב. שימוש עיקרי הוא שמיעת מוזיקה. אני מתלבט אם ללכת על 2.1 כמו M820, M880 או 2.0 כמו Microlab Solo 4C. יש לכם המלצות? גם לדגמים אחרים אם אתם מכירים.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-