עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום אני מעוניין לדעת על הרמקולים האלה ,עם הם שווים משהו בעקבות מחירם הזול.! על תדאגו אני לא קונה אותם.! תודה THANKS

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  3. שלום... אני מחפש אוזניות (עדיפות לכפתור - נייד ונוח) שישרתו אותי נאמנה בשביל ה-MP3 (הדי מעפן, של Teac, אני חייב לציין) שלי. אני לא רוצה להוציא עליהן הרבה כסף, כך שכדאי לחפש משהו באיזור הפלוס מינוס 100 ש"ח, מקסימום 150 אם ההבדל באמת משמעותי. חבר שלי מצא אוזניות סנהייזר Mx400 ב-100 ש"ח בחנות ברחובות, מה שאפשר למצוא באינטרנט במינימום 150. יצא לי לשמוע איתן, לא רעות בכלל. איך הן נחשבות? ומה לגבי דגמים אחרים, במידה והן כן יעלו לבסוף 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות יותר איכותיות לנגן sansa e250 שלי ואני רוצה לדעת מה הכי משתלם,הכי איכותי,הכי טוב,הכי אמין... אשמח אם בנוסף להצבעה תגידו חסרונות והיתרונות של כל אחד מהאוזניות... בבקשה להצביע רק אנשים שמבינים... תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. אהלן, יש לי שתי רמקולים של 8" של חברת peerless רציתי לשאול דבר ראשון איך אני יודע בכלל אם זה רמקול שיכול לשמש כסאב בכלל? (קיבלתי אותם מחבר והוא לא יודע של מה הם).. חיברתי אותם למגבר ביתי ליציאה של הסאב והם נשמעים טוב אבל רציתי עוד חוות דעת ממכם.. עוד משהו שאני בונה את הקופסה באיזה עץ כדאי להשתמש? יש לי את הסוג עץ כמו שבבים דחוסים ביחד זה טוב? (אני יביא לינק לתמונות של הסאב והעץ).. תודה מראש! תמונות: https://picasaweb.google.com/dvirper3/SubwooferBox#

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by EagleX2,

המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by razoli,

יש למישהו מוסג למה הם יקרים כל כך וגם כבדים? http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=megaline&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=145&aff=Zap

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120 זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובד כמובן הפוך ורק כשלוחצים play מי שרוצה לנסות שיצור איתי קשר תמונות בקרוב בשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו לי בלעדיהם זה לא היה קורה אז תודה לכם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Shumy2,

איפה מוכרים ?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. חיבורים יש לי בטלויזיה ובמעכרת קולנוע אולי תמצא את הכניסה כי אין לי מושג מה לעשות כניסות ויציאות:של הטלויזיה כניסת HDMI כניסת Component שתי כניסות Composite כניסה למחשב: כלול Optical Digital Audio: יציאת שמע דיגיטאלית יציאה לאוזניות: יציאה לאוזניות חיבורים: של המערכת קולנוע Composite Component Video Audio L/R for AUX USB אנטנת FM

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bono_71,

שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מחפש כרטיס קול של חברה מוכרת אני ממש לא מבין בעיניין הבנתי שה E-MU0404 טוב. המטרה להגביר Beyer DT770 וכרטיס קול טוב גם להקלטות. הוא חייב להיות לפחות 5.1 ערוצים ולתמוך בפורמטים של HD. וסוג של הגברה למצות את הפוטנציאל מהאוזניות אני לא קונה עוד דרגה של משהו זה אוזניות לכרטיס קול ללוח. תודה לעוזרים למרות שאף אחד כבר לא עונה לי. על הדרך עם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה DT770 80ohm ל250ohm אני אודה לו.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום, אני מניח שפורום הזה בדרך כלל מדברים על נגנים יוקרתיים ואיכותיים, אך אני כרגע מחפש נגן זול, נניח באזור ה-100 ש"ח, שככל הנראה יהיה ג'נרי. אני צריך שיהיה לו: * תמיכה בעברית * שמיעה סבירה * ממשק פשוט להעברת שירים * עדיף קליפס כלשהו, כך שאפשר לתלות על החולצה. * נפח של עד 1GB, לא נחוץ לי יותר מזה. תודה רבה! מחכה לתשובותיכם...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. יש לי עכשיו בבית Auditek 4.1 (הסוובפר כמו מגבר), ומתכנן לקנות עוד מערכת -2. ויש לי לוח GIgabyte NF4 ULTRa-9 עם כרטיס קול בנוי של .REALTEK השאלה אם אני יקנה את ה AUDIGY 2 אוו את ה X-fi XtremeMusic אני ירגיש שיפור שיהיה שווה תהשקעה?? וווליום חזק ואיכותי יותר במוזיקה ובמשחקים, אוו שלא שווה.

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by din707b,

שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by dddd01,

שלום רב לכולם, קניתי היום divx itt 4400 (מכשיר כמו dvd כזה שמראה סרטים ) עכשיו יש בעיה אני מכניס דיסק עם סרט עם תרגום לא מובנה( תרגום סיומת sub\srt ) והוא לא מראה תרגומים ...הוא מזהה שיש תרגום אך לא מראה אותו... מה צריך לעשות !? אולי לשנות פורמט תרגום ,אם כן אז למה צריך להמיר אותו ואם אפשר בבקשה תביאו קישור לתוכנה שעושה את זה. אם צריך לעשות משהו אחר תפרטו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by Silver Dragon,

תראו, בעיקרון התקציב הוא 3000 לחדש מחנות, אבל אני בעיקר מתעניין ביד שניה לטלויזיות שהמחיר שלהן בחנות הוא 3000 ז"א שהתקציב הוא בעצם 2000.. אני מעודכן עד לשנה שעברה, מלפני שנה לא התעדכנתי בקשר ל LCD, אז ה LA32 של סאמסונג עדיין מובילה? יש הצעות יותר טובות? ייעודה של הטלויזיה היא חיבור למחשב וצפייה בHD... (יש לי יציאת DVI) פחות לצפייה מהממיר! תודה לעוזרים!!!!! **** כמעט שכחתי: כשאני הולך לבדוק יד שניה, תנו לי תדרוך מהיר מה לבדוק כמובן שעד עכשיו חשבתי על סדקים ופיקסלים..

19. שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by SyMiC,

יש לי 600 שקל אני רוצה לקנות אוזניות לא רוצה רמקולים יש לי כבר מערכת השימושים הם בעיקר משחקים !! CS;CSS;CRYSIS;FARCRY2;NFS אני מתלבט בין SteelSound 5h v2 קישור : http://www****eelseries.com/us/produ...sb/information ================================================== ========= Medusa 5.1 ProGamer Headset אם איזה כרטיס קול תמליצו עד 600 שקל ביחד חייב שהכרטיס לא יקח ביצועים מהמעבד קישור : http://www.speed-link.com/ ================================================== ========== Icemat headset siberia + usb sound card קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...ia-soundcard_w קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...siberia-full_w ================================…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by kofikoking,

מה קורה כולם, אני מחפש רמקול\ים לסלון,מטבח,שיושבים עם חברים אז גם בחוץ...בקיצור לשמוע מוזיקה נטו. התקציב הוא עד 1500שקל,אם יש משהו ששווה הוספה של 500שקל(גג) אני מוכן להוסיף(רצוי שלא) הוא מיועד בעיקרון להכל,עברית,פופ,טראנסים,הכל באמת..(מחובר לרדיו גם) בקיצור משהו אמין,איכותי,לא כל כך מבין בזה אז אם יש שאלות תשאלו ואני יענה בשמחה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

כשחיברתי את המיני שלי למחשב הוא פתח לי או יצר לי כונן נוסף g והופיעו לי שם תיקיות של notes מה זה צריך להיות? :

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Chamuelm,

בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.