אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
השימוש היחידי הוא מוזיקה, ביחד עם רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני רסיברים אחד של (Harman Kardon AVR 100 (200W ואחד של (100WX2 Panasonic SA-HE75 . אני משתמש ברמקולים של Peerless KIT84 230W RMS . כשאני מחובר איתם ל Panasonic על ווליום 50 שומעים חזק , אבל כשאני מחבר אותם לHK על ווליום 50 שומעים ממש חלש יחסית ... האם זה בעיה במגבר ? אפשר לתקן את זה או שעבר זמנו של המגבר הזה (שווה לתקן? או שעולה כמו חדש)? שאלה נוספת - האם אפשר לחבר את שני הרסיברים + הרמקולים ביחד למחשב ? http://aycu22.webshots.com/image/36501/2002493393491989569_rs.jpg
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רמקולים הכי טובים שאתם מוצעים אבל אני לא יכול לחרוג התקציב הוא 150שח' הרמקולים ישמשו סתם לשמיעת שירים סרטים וכל מיני (למחשב) תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הי, איזו מערכת הכי משתלמת היום בשוק ביחס עלות-תמורה? נניח ומשקיעים בכזו עד 1000+-, מה הכי משתלם? יש היום מערכות שניתן להאריך את הכבלים של הרמקולים שלהן? כל המערכות שראיתי באות עם כבל באורך קבוע עם מחבר RCA בקצה, מה הסיפור הזה? אין יותר Clip? ובעדיפות ככל שהרמקולים יותר קטנים יותר טוב לי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אפשר מערכת קולנוע בערך עד מחיר 900 שח שיהיה 5 רמקולים + סאב .....אם זה רק מגבר יותר טוב מאשר DVD מגבר.. איך זאת ? הנה : http://www.topsale.co.il/product.asp?productid=348 איך היא ? יש לה חיבור למחשב וגם טלויזיה ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
עוד חודשיים אני נוסע לפולין והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות נגן mp3 חדש. על איזה נגן של 20 gb אתם ממליצים(לא אייפוד) ברמה של עד 200 יורו ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
2.1 XFREE של קריאייטיב הם פשוט מעולי סוף הדרך כל מילה מבוזבזת לי זה עלה 150 שקל אבל אני מתאר לעצמי שבחנות זה עולה כפול הם פשוט מדהימיםהבטחתי שאני יגיד איך הם! אז אני ממש מפסוט אש פשוט איכות הסאונד היממה אותי מה גם שהיו לי סטיראו מאפנים רגילים! החוויה של משחקים ומוזיקה היא פשוט תותלית וזה הופך לחוויה של ממש ניד פור ספיד 2 פתאום גם נראה יותר טוב ;D זה הופך את העניין של סאונד מחשב פשוט ליותר כיף חברה רמקולים מומלצים בחום
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר DVD איכותי, שיכול לקרוא Divx ו-Xvid. תקציב עד 1500 ש"ח. אולי 2000. ובבקשה, אל תיתנו לי צעצוע סיני ב-500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה http://www31.brinkster.com/gali10/microphone.JPG הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דודים שלי בארצות הברית ואני רוצה לקנות אוזניות... זה האוזניות שאני רציתי http://www.logitech.com/lang/images/0/3027.jpg אבל כל-כך הרבה אמרו לי שעדיף אוזניות סגורות שכבר נראה לי התייעשתי. ואם זה חשוב אז האוזניות הם בשביל משחקים\לראות סרטים בלילה. ועדיף מאוד שזה יהיה עם מיקרופון האוזניות תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-