עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD ומבולבל קצת מכמות האפשרויות, אודה לתשובה המכילה דגמצים ואפילו עצה היכן זול ביותר לקנות (זאפ גם יוכלו לעזור לי) שימושים ולבטים: 1. טלוויזיה - אני לא כל כך מבין בזה, HD, FHD, שידור רגיל - אני רוצה טלוויזיה שתהיה טובה גם עוד שנתיים כשיותר ערוצים יהיו HD ומצד שני שלא תהיינה מריחות 2. מחשב וקונסולות משחק - את המחשב אני בטוח אחבר, אני גם בטח אקנה בקרוב איזו קונסולת משחק, הייתי רוצה שהטלוויזיה תתאים. מה צריך Refreshing rate? שלא ימרחו צבעים בתנועות מהירות במשחקים.. 3. חיבורים - לקונסולת משחק, למחשבים, לעוד דברים שארצה. יש טלוויזיות עם חיבור Wii-Fii מובנה? המון המון תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול 4.1 שקיבלתי עם המחשב. ואני רוצה לחבר גם רסיבר וגם סאב אקטיבי. כל אחד ליציאה אחרת בכרטיס אך אחת מהיציאות אינה פועלת.. היציאה הירוקה פועלת אך היציאה השחורה מהכרטיס קול לא פועלת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  3. האם יש הבדל בין האוזניות EP630 EP635 של קרייטיב ? מה ההבדל בניהם? מה יותר טוב אני שואל כן EP635 זה נראה לפי המספר דגם יותר חדיש מEP630 אז הוא צריך לעלות יותר כסף אבל מצד אחר הוא עולה יותר זול מהEP630 למה ככה? האם EP630 שיותר ישנים מEP635 יותר טובים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים

5. Started by coorva,

למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by Lior4543,

ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by yotam360,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 האם כדאי לקנות אחד כזה???

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. אני רוצה לקנות דיסקמן. הדרישה היחידה שיהיה עם איכות צליל גבוהה כי הוא יתחבר לי לבגבר נייד AIRHEAD ולסהייזר HD555 תוספות של מסך פלזמה, שלט לא מעניינות אותי גם לא רוצה להוציא על זה כסף? אולי לפעמים אשמע בפורמת MP3, לרוב דיסקים מקוריים או צרובים מפורמטים APE או FLAC!!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by Chymes,

אני מחפש מכשיר DVD איכותי, שיכול לקרוא Divx ו-Xvid. תקציב עד 1500 ש"ח. אולי 2000. ובבקשה, אל תיתנו לי צעצוע סיני ב-500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by D@nny,

שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by a_beilis,

אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by Warped,

אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by Mihoogle,

אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. אני יודע שיש 20 שונים. האם אפשר לבנות לבד אקולייזר שם? {זאת אמרת custom}. האם הממשק שונה מן הipod הרגיל? או בדיוק אותו Ipod רק מיני?

18. אז ככה יש ברשותי רמקולים 2.1 מסוג Altec Lansing Atp3 אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה משו טוב לא במחיר מופרז תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by אבי11,

הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. Started by J S Bach,

כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by GoldenACE,

אחרי שנה אוניברסיטאית בלי טלוויזיה קצת היה חסר לי העסק (חחח), החלטתי שהגיע הזמן לא להרוס לי את העינים בצפייה במסך המחשב שלי (19 אינצ') ולקנות משהו שישרת את הרגלי הצפייה שלי, והחלטתי לשאול את המומחים מה כדי, איך ובאיזה גודל. הטווח שלי מהטלוויזיה יהיה בערך 2 מטר (כנראה קצת פחות), כך שאני מניח (לא ממש סגור על זה) שלמשל 40 אינצ' יהיה גדול מדי. והנה בא הקאטצ אני אראה בעיקר דברים שהורדתי מהמחשב (הרוב דיוידי ריפ ובלורייריפ), כך שאני עדיין לא בטוח אם לא כדי לי לקנות מסך מחשב ממש איכותי בגודל נניח של 26 אינצ', גם חשובה לי הדעה שלכם בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=102 מישהו מכיר? שמע אותו עם ציוד איכותי (CDP, DAC, אוזניות טובות) ויכול לתת לי ביקורת לגביו ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by liho,

שלום אני בשלבים ראשונים בקשר לקניית מכשיר pmp ויש לי מספר שאלות: 1)האם אין צורך בקידוד בשביל לצפות בסרט על המכשיר?פשוט לשים בתוך המכשיר 2)האם יש מכשיר שתומך בכתוביות בעברית?האם אני צריך לקודד את הכתוביות ואת הסרט ביחד או פשוט אפשר לשים את 2 הקצבים במכשיר והוא ידע לקשר 3)מה שעות הבטריה בדרך כלל שיש למכשירים? 4)איזה חברה ידועה ואמינה ? 5)האם המכשירים היום גדולים ומסורבלים או נוחים ואפשר לקחת בכיס?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - מסוגל לקרוא קבצי MKV - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.