אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מצאתי באינטרנט את הממתג הזה. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ אשמח מאוד אם תגידו לי איפה... http://www.shop.com/op/~Digital_Audio_Video_Selector_Switch_S_Video_Optical_Switcher_with_Remote_Control-prod-28155602-37046567?sourceid=298
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות. - הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן. - כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות). - כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?).. חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם? כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר? ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו ש…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה נגן Mp3 של deejay קיבלתי רק את הנגן הנגן לא חדש . ואין לא עברית וזה מבאס אני יודע שיש בדיוק אותם נגנים עם firmware שיש בו תמיכה בעברית אז עם למישהו יש כזה נגן או יודע מאיפה להוריד את הקשוחה אני מאוד ישמח עם הוא יעלה אותו לאתר
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עובר דירה והסלון לא כל כך גדול, אני לא מחפש מערכת מקצועית אבל כן מערכת שאני ארגיש אותה, בעקרון המערכת תחובר למסך ה LCD בסלון אבל אני ארצה מדי פעם לחבר אליה גם את המחשב. אני צריך גם מכשיר DVD אז רצוי שהמערכת תכלול אותו אבל אם מומלץ לקנות בנפרד אז אין בעיה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני לא מעוניין במשהו מקצועי יותר מדי). אז איזה מערכות מומלצות ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך evga Geforce 8800GTS , וממיר של הוט thomson dci 46 gc , וטלוויזיה רגילה ו\או לחילופין עוד אחת LCD של סמסונג , אני לפעמים נמצא בדירה של ההורים שלי ואין להם שם כבלים או טלוויזיה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולעשות STREAM ככה שאוכל לראות טלוויזיה מרחוק.... תודה מראש הנה המפרט: כרטיס מסך: NVIDIA 8800GTS 650 MHz GPU 128 Processing Cores 400 MHz RAMDAC Memory 512 MB, 256 bit DDR3 1940 MHz (effective) 62.1 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16x DVI-I, DVI-I, HDTV-7 SLI Capable Resolution & Refresh 240Hz Max Refresh Rate 2560x1600 Max Analog 2560x1600 Max Digital טלוויזיה SAMSUNG HD DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מה…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום יש לי Creative X-Fi XtremeMusic ואני לא מצליח למוצא לו דרייבר אבל אני יסביר בדיוק עד לפני כמה חודשיים הייתי מתקין מהדיסק שקיבלתי אם הכרטיס אבל הוא אבד לי ומאז אני ממש מחפש. באתר הרשמי יש דרייברים והם עובדים אבל זה לא אותם דרייברים שהיו לי מקודם אין את התוכנה שהיתה ליד השעון שהיה כול כך קלה לשימוש http://hwzone.co.il/reviews/xfi/3 תכנסו לכתובת הזאת ותביינו בדיוק מה אני מחפש אני ממש יודע לכם אני כבר חודש מחפש ברשת ולו מוצא תודה ענקית מראש...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב, אז מסתבר שm-audio הפסיקה לייצר את ה ozone וה ozonic... עכשיו אני צריך לשבור את הראש- אני צריך audio interface, לא חשוב מס' כניסות/יציאות (כל עוד יש לפחות כניסת XLR אחת וכניסה אחת לTRS עם Preamp (שאוכל לחבר אליו גיטרה ישירות ולהקליט). כמובן שלפחות 24bit/96Khz. הבנתי שעדיף חיבור firewire. ובנוסף אני צריך מקלדת שליטה, שתהיה ניידת (לא יותר מ49 קלידים). שיהיו מספיק כפתורי מידי אבל לא צריך לאבד את הראש. וכל זה בתקציב של 2000-2500 שקלים... יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית DVD של Apex אם אני לא טועה דגם 811 והוא מספק אותנו מאוד. במיוחד לאחר השדרוג גירסא שלו שפשוט עשה אותו מושלם אך לצערי אין לו כניסת USB .. אני מחפש נגן פשוט מאוד,זול בעל יכולת קריאת כתוביות בעברית ו-DVIX .. שיוכל לקרוא בקלות סרטי AVI שנצרבים מהמחשב ,והכי חשוב -כניסת USB . אני לא מחפש בנגן יכולות כמו סראונד וכו ..הנגן ישמש את ההורים שלי בחדר שלהם ואין שם מערכת ואפילו לא טלוויזיה גדולה..אז אנחנו פשוט מחפשים נגן זול . תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות DVD לחבר שלי(מתנה),ואין לי שום מוסג בהם. הדרישה העיקרתי שלי שיוכל לקראו דיסקים צרובים מהמחשב ושיהיה איכותי. אם מישהו יכול להביא לינק מאחת החנויות שיש ברשת,זה יהיה מצויין. תודה רבה לממליצים אאהה והסכום 400-500.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-