עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

I must know if the difference worth the extra money, i saw the other threads but in nethier of them there is complete conclusion. and please if you can tell how big is the difference is will be great. Thanks!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. Started by sunsetter,

רציתי לדעת אם יש למישהו תוכנה מומלצת להמרת DVD ל DIVX אני רוצה להעביר את כל ספריית ה DVD למחשב אבל לא מוצא תוכנה נורמלית שתעשה את זה תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by liiight,

לא צריך דגם עם רדיו, אבל מה שכן היה יכול להיות נחמד, זה דגם שיש לו איזהשהיא הגנה לנפילות. או לחילופין, איזהשהוא מין תיק שיתאים לדיסקמן שיבוא ביחד איתו או משהו.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by eitanir,

אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. טוב, אני לא בחור שמבין הרבה ברמקולים וציוד אני מתכנן לקנות מערכת של 5.1 לחדר שלי יש לי כרטיס creative live 5.1 עכשיו עד עכשיו ראיתי את אלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=2253 ב800 מה אתם אומרים? עכשיו עוד שאלה יש סיכוי שאני אוכל לקנות פשוט רמקולים ולחבר אותם לכרטיס? או שהם חייבים לעבור דרך רסיבר? אם יש הצעות יותר טובות לרמקולים יתקבלו בברכה :-* (כמובן שכסף משחק....לא לעבור את ה900 אם אפשר) תודה!

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by elad-k1,

אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by skuki1,

אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה

16. ברשותי הרמקולים הבאים : http://www.amazon.com/Creative-Labs-Cambridge-SoundWorks-Computer/dp/B00000JDH5 Cambridge SoundWorks PCWorks 4.1 הוא מגיע עם 4 רמקולים וסאב. דיי איכותי אני רואה סרטים ושומע מוזיקה האם אני ירגיש הבדל אם נגיד אני אקנה X530? כי הווליום שלי לא כל כך חזק. אבל דיי חזק והייתי רוצה יותר איכות ויותר עוצמה ויותר אפקטים של 5.1 אמיתי . ברשותי DS3L P31 של גיגהביט השאלה שלי היא אם יהיה הבדל בין שלי לבין הלוגיטק?? הבדל קטן? או כמעט כפול וגם בעוצמה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  17. מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by Skippy,

הוא לא רלוונטי תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by Drek Boy,

אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by PhoeniX-FlamE,

אני מתכוון להתחיל לעבוד עם עריכת סאונד והקלטות, בעיקר עם cubase, ואני מחפש כרטיס שאני יוכל לעבוד איתו - לא איזה onboard. בתקציב יש בסביבות ה1000, עם אפשרות חריגה קלה. אשמח לשמוע הצעות!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by golans1,

יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה

דיונים חדשים בפורומים