עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by d0r0n,

ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by ZenMaster,

לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. HTPC ?(אשר יגיע בעתיד) מרחק צפיה כ 4 מטר מחיר עד 6000 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. במדריך כתוב שההעברה הזאת מאטה את פעילות המכשיר? במה זה בא לידי ביטוי ומה הרמה של השינוי אני מתכוון האם השינוי ממש נראה לעין או שזה משהו בקטנה? חשוב ביותר! זה ישפיע על סוג הנגן שאקנה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by BUNG,

הכל בכותרת. תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by the_lighting,

אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Shoko,

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by Ben N,

שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. אני אסביר בקצרה אני קונה עכשיו LCD 32" 32LG30R כניראה הדגם הנ"ל שימושי המערכת: PS3 מחשב טלווזיה וסרטים... אני מניח שאני צריך גם רסיבר עכשיו אני לא מבין בזה יותר מדי ואני יודע שיש מלא מבצעים כאלו של קומבואים רסיבר ורמקולים... התקציב כמו שאמרתי בין 1500-2000 אם נצטרך לחרוג תמיד אפשר אבל עדיף שלא גם ככה הLCD הזאת גומרת לי תכסף... ועוד צריך לקנות משחקים לPS המזדיין הזה הרבה כסף החרה הזה... באמת תודה מראש לכל עוזרים באשר הם D: אם צריך עוד פרטים שלא אמרתי אז תגידו לי... אגב השימוש הוא בחדר לא סלון משהו כמו 3X3 זה לפי העין לא מדע מדויק... אם אתם רוצים להמליץ גם על LCD גם אפשרי תקציב 3000 גג..

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. שלום, המוכר בחנות הציע לי ללכת על ה Altec Lansing ATP3. המחיר הוא 387. רציתי לשאול בלי שום קשר למחיר, האם הרמקולים האלו טובים? אני רוצה שהסאונד יהיה מאוד טוב ויאכותי. האם הם יספיקו אותי? או שיש משהו אחר עדיף במחיר הזה? הם בעיקר למוזיקה, והרבה... כרטיס הקול שלי הוא Leadtek 8 channels והלוח הוא Gigabyte 945P-S3

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by ofer214,

קניתי רסיבר של דנון. יש לי רמקולים רצפתיים של "וורפידל" 150 RMS. יש גם סאב של "דום". יש שם פונקציה של "קרוס אובר" שאפשר לבחור מ 50 עד 250 מה כדאי לבחור ומה זה נותן ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי כרטיס קול של כריאייטיב - LIVE 5.1 אך לצערי לא קיבלתי את הדרייברים שלו ניסיתי וחיפשתי אך שום גרסא לא התאימה. מאחר ופה בפורום אנשים לא מתייחסים או שלא ממש מבינים אז לא קיבלתי שום תגובה אז ניסיתי אופציות אחרות שגם לא עזרו. פניתי לקריאייטיב אמריקה הם טענו שאין גרסא להורדה של הדרייברים שלי ואם אני רוצה אני יכול לרכוש CD חדש, מאוד נדהמתי - כרטיס קול חדש יחסית ואין אפשרות להורדת דרייברים או עדכון, לא ויתרתי פניתי לקריאייטיב אסיה - שאני יודע שהם רציניים יותר, הם חזרו אלי מהר מאוד עם לינק להורדת IMAGE מלא של הדיסק וכמובן ללא תשלום והם עוד שמחו שפניתי אליהם ועוד יותר שמחו לעזור לי!!! כל הכבוד להם וציון גרוע לסניף האמריקאי שלהם!!! מיותר לציין שהדרייברים שהם סיפקו ה…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by FeedMe,

אהלן חברים, אני לגמרי נוב בקטע של אודיו, הכי קרוב להבנה שלי באודיו זה לקנות מערכת ATP3 אז רציתי ייעוץ ממכם, לאוזניות טובות עם צליל טוב, בעיקר לגיימינג. דרישות: 1. שיהיו בסראונד 2. שלא יהיה צורך במגבר חיצוני כלשהו, שיילך ישר לחיבור ONBOARD של הלוח 3. שלא יהיו כבדות או מגושמות מדי 4. ניתן להשכה בארץ, לצערי אני מוגבל מרכבישה בחו"ל 5. עוד דבר שנורא מציק לי באוזניות לפעמים: הן מחממות נורא. ואני קניתי אוזניות, לא earcuffs! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. מחפש המלצה עבור כרטיס קול כמה שיותר פשוט אבל שיצליח להתחבר לטייפ סטנדרטי על מנת להמיר קלטות ל MP3 באיכות סבירה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Dalmedigos,

מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים