עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Badi_Mami,

שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by E-rAzOr,

עד כמה טוב הכרטיס קול בלוח אם חדש ? ולאיזה כרטיס קול ניתן להשוות אותו ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)

4. Started by intel suck,

היי אני חושב על לקנות את האוזניות האלה יש מקום בראשון שאני אוכל לשמוע אותם ואם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליהם

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by IAF.ofek,

שלום,במהלך סיורי באינטרנט היום ,ראיתי בכמה אתרי מכירות מיני דיסק של סוני דגם MZ-NE410,במחיר ממוצע של 500 ש"ח,אכן מחיר זול מאוד ומפתה,למכשיר יחסית תכונות מאוד טובות למיני דיסק- -כניסת USB -תמיכה בפורמט MP3 -מהירות העברה של 32X -מקליט -הכפלת זמן הקלטה -אנטי שוק 160 שניות אני חובב מוזיקה,אבל אני לא מוריד מוזיקה בכמויות שאני יכול למלא איפוד 15 ג'יגה,ונפח איכסון של מיני דיסק מתאים לי בול,עד היום נרתעתי ממנו בגלל מחירו המוגזם. שאלתי אלייכם האם המיני דיסק הזה שווה קניה?האם הוא נחשב טוב יחסית לשוק המיני דיסקים? איך המחיר? אשמח עם בעלי מיני דיסקים יוכלו להמליץ,לתת חוות דעת,לא דווקא רק לדגם הזה תודה מראש,אופק

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by eins,

שלום, אני כבר זמן מה מתכנן לקנות סט רמקולים למחשב, החדר שלי הוא 3 על 3וחצי מטר . העיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה, אך אני גם צופה בסרטים וגם משחק, אך לרוב השימוש במוסיקה האם ההבדל בשמיעת המוסיקה בין 5.1 ל2.1 היא כזאת משמעותית ? האם מבטלים את הרמקולים האחוריים ונשארים עם סנטר וימין ושמאל, האם האיכות לא שווה ל 2.1 ? כמובן שאני צריך המלצה לרמקולים חשבתי על 5450 של לוגיטק בגלל הרמוקלים אחוריים האלחוטי... אני מעדיף יותר איכות של הסאונד מאשר עוצמה. תודה לעוזרים *אני משתמש בלוח אם של גיג'ביט 945G , האם הכרטיס קול אונבורד ינצל את הרמקולים או שאני חייב לקנות כרטיס קול איכותי ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by kobi3211,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר דרך אולי יותר משתי רמקולים עכשיו לי המחשב קצת ישן יש לו כרטיס קול של 2.1CH מה אני צריך בשביל זה איזה כבלים ואם הכרטיס קול הזה יספיק ואם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך בדיוק מחברים את זה תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. Started by roadrunner,

הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. כלומר אפשרי יהיה להעביר מידע מה H320 לכ. זיכרון שבפאלם ? ובעצם לא לשלם 4K על כרטיס זיכרון CF של 8GB או להיסתובב עם ים כרטיסים כאלה .. אני יודע שיש לו אפשרות לקבל מידע ממכשירים אחרים כמו מצלמה או נגנים אחרים.. אבל אני לא יודע אם זה עובד גם לצד שני.. כלומר להוציא מידע ...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by Psychological,

צריך להתאים ל Wharfedale Diamond 8.3 תקציב מקסימום, 3,000 שקל. מתוכם, 1600 הולכים על הרמקולים ... מה תמליצו ? נ.ב. 1,600 מחיר טוב לרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by ranran,

זה האופציות -CX 300 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500830 -EP-630 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397&nav=1 -MDR-EX51LP http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11035138 איזה משלושת אלה הכי עדיף?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. תגידו איזה מסך הכי טוב מביניהם? LC42SA1 או LC42WD1E או LC42RD2E תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by Lior4543,

ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Be BEN,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. יש לי דיסקים של מוזיקה(חינמיים שאין עליהם זכויות יוצרים),אני רוצה להתעתיק אותם לכונן הקשיח ללא קידוד בפורמט אחר(שישארו wav) ושהדיסק יהיה מחולק לטראקים על הדסיק הקשיח ולא בתור קובץ ארוך שמכיל את כל האלבום על טראק אחד,איך אני צריך להגדיר את התוכנה שתעתיק את המידע בצורה הכי מדויקת ואופטימלית עם תיקוני שגיאות וכל מה שצריך בשביל שיצא דיסק זהה??

23. Started by oren99,

http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Royz,

מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים