עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yoni_yoni,

שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

נא למחוק פוסט זה, שוכפל בטעוצ

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by yolh4f,

C530 מה אתם אומרים לקנות ? מה אתם אומרים על פנסוניק .. ?? תנו לי המלצה הטובה ביותר לפי מחיר תמורה .. ויש גם תLD460 LG

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by boogie,

יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. שלום לכולם ! אז ככה נראה לי הצלחתי לצמצם את האופציות רכישה שלי למסך ל-3 הדגמים הבאים: טלויזיה LCD LA32S81B Samsung 32 טלויזיה LCD L32A01 Hitachi 32 טלויזיה LCD LC32WD1E Sharp 32 עכשיו השימישו העיקרי של בערך 90% זה למחשב !!! מבין האופציות מה לדעתכם הכי טוב זה דבר ראשון ועוד משהו שחשוב לי לדעת זה האם כשמסך תומך בNR רק דרך HDMI האם זה יתפוס גם אם אני אעביר את השידור דרך כבלים ןמתאמים שמתחילים ב- VGA עד שזה יעבור לHDMI ? בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by Itai Loushy,

הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה Audigy 2 ZS ל Audigy 2 Value שמצדיק קנייה של ZS מבחינת ביצועים, אפקטים ואיכות במשחקים. ה-ZS עולה 470 ש"ח, ה-VALUE עולה 295 ש"ח. איזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים 750 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?Creative Inspire 7900 שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי בבקשה לבחור ביניהם או תציעו רמקולים עדיפים, תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

10. שלום לכולם (: התחלתי בסקר שוק ובין השאר עשיתי כמה חיפושים בפורום לגבי MP3 CD PLAYER... ועיקר ההמלצות הם על IRIVER.... מפתיע (; בקיצור ראיתי המלצות על ה- IPM-50 שעולה 299 בארקדיה.... אבל לא ראיתי שאף אחד המליץ על ה- IMP-100 שעולה 330 ש"ח.... זה בערך טווח המחירים שלי.... וזו ההתלבטות.... מי מהם לקנות? זה פשוט נראה מוזר שהבדל המחירים בין הדגמים הוא 30 ש"ח בלבד... ורציתי לדעת אם מישהו יודע את הסיבה לכך.... ובכלל... מה ההבדלים בין 2 הדגמים? חיפשתי באתר בארץ ובחו"ל ולא ממש מצאתי הבדל.... אם למישהו יש המלצה על נגן טוב יותר באזור ה-250-300 ש"ח... אני אשמח לשמוע.... תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. מה המשמעות של כל עמודה, מה השינויים שזה עושה בסאונד, האם יש הבדל משמעותי, ואיך משתמשים בזה בדרך כלל כדי להתאים לאווירה או כל שאר הסיבות שתרצה לווסת אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by מאפיונר,

יש איזה דרך לעשות ריסט להגדרות לעשות את זה כמו שהיה בהתחלה כי שיניתי כול מי ני דברים ועכשיו יש אפקטים מעצבנים?

13. ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by benwin21,

מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by yigalb,

אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  16. עם כן יש דרך windows media center

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Bartleby,

הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by turjeman,

טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by SilentD.M,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון מרחק הצפיה הוא כ 4 מטר. אין לי ממש כיוון על מה אני רוצה ללכת, בכל מקרה התקציב הוא 13Kגג מעדיף כמה שפחות. רוב הזמן אני צופה בYES קצת DVD, יש אפשרות לקנות HD TV בתקציב הזה? ואז להזמין YES HD? זה כדאי בכלל (HD) כי רוב הזמן אני רואה שידורים רגילים. LCD\PLASMA ...? אין לי מושג. גודל? חשבתי על 42"? אהה והסביבה בד"כ מאוד מוארת (אם זה משנה בכלל ). אז על מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HitmanX,

כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by sha-256,

מה דעתכם על Pioneer HTZ161? תודה.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. מחפשים אוזניות קומפקטיות עם סאונד גדול? ה-TITAN 5 החדשות של חברת Dunu נראות לא רע בכלל, נשמעות נהדר, ויוכלו להוות בחירה טובה מאוד עבורכם אוזניות הכפתור (או תוך-אוזן) בדרך כלל לא מקבלות את אותה תשומת הלב כמו אוזניות הקשת הגדולות. הרי זה טבעי שאם אנו קונים טלפון חכם אשר בדרך כלל מגיע עם אוזניות כפתור חינם אנו לא נקנה את אותו סוג אוזניות שוב. אל תטעו, ישנן אוזניות כפתור אשר מסוגלות להתחרות אפילו עם אוזניות קשת. היום אנו נבדוק מה יש לאוזניות תוך-אוזן איכותיות להציע. חברת Dunu Topsound הטיוואנית הוקמה בשנת 1994 בתור חברה אשר ייצרה אוזניות עבור חברות אחרות ולאחר מספר שנים החלה לתכנן ולייצר גם אוזניות משל עצמה. אחד הדגמים אשר עזר למקם את החברה על מפת האודיופילים נקרא T…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.