אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת^ תודה על העזרה, שבת שלום לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד להלן פרטי המחשב: Windows Vista home premium, למחשב יש יציאה DVI Duo CORE- T2450 2GH.1GH RAM 1) שאלתי האם אפשר להוריד למחשב הנייד סרטי HD ,וכיצד עושים זאת 2) האם אפשר לנגן דרכו סרטי HD ל- LCD? האם צריך תוכנות מסויימות או מקודדים מסויימים. תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת 5.1 של לוג'יטק (X-540). ידוע לי שהיא לא הכי איכותית שבעולם אבל יחסית למחירה , היא עושה עבודה ממש לא רעה. יש לי המון סרטי HD ותכני DTS וכשאני רואה סרט אני לא שומע את האפקטים בצורה המיטבית שלהם. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את עוצמת ה GAINS ולהסביר לכל חברי האתר שלא מכירים מה תפקידם הכללי (למשל יש INPUT ו OUTPUT) או להרחיב מעבר... בכל מקרה אם אין לאף אחד סבלנות/זמן - אשמח לקבל הגדרות GAINS למערכת של חבר שעובדת לו בצורה משביעת רצון. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-