עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה לרמקוליים איכותיים בשביל מחשב גיימינג כבד בסביבות 100-200 שקל ועדיף מפלונטר תודה לכולם !!!

2. Started by shdrthki1,

אני צריך רמקולים למחשב , למוזיקה משחקים וסרטים . מאוד חשוב שיהיה למערכת באס טוב תעזרו לי לבחור רמקול מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848 ראיתי שיש מערכת 5.1 ב250 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=29515 אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית אם אין מערכות סראונד טובות בתקציב הזה אני יסתפק ב2.1 תודה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by IP,

כרטיס קול מובנה של abit NF7-LS עם suondstorm(?). אני מחפש רמקולים טובים (עד כמה שאפשר) לשמיעת מוסיקה קלאסית (לא צריך בס) בסביבות 300 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים, משתלמים ועמידים עד תקציב של 250 ש"ח. אני רוצה לנצל את התקציב שיהיו רמקולים טובים מאוד ושיהיו משתלמים לתקציב. המטרות הן שמיעת מוזיקה ומשחקים. חשבתי בנתיים על הSBS370 שעולים 185 ש"ח, הם נראים לי אופציה טובה, אבל אני מחפש משהו טוב יותר שיהיה עמיד יותר עד 250 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eins,

אני צריך רמקולים איכותיים לחדר קצת רקע למהלך, אני בשלבים של קניית מחשב חדש, לא יודע אם אני יקנה כרטיס קול מיוחד או שאני יסתפק בכרטיס קול המובנה בכל מקרה החדר שלי הוא 4 על 3 , אני מעוניין ב 4 רמקולים סראונד וגם לא יזיק איזה סאב ככה למטה הרמקולים בעיקר למוסיקה, וקצת גם משחקים בקשר לתקציב עד 1200 שח תודה לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים איכותיים עם באסים שישמעו כמו שצריך,אני חושב שאני ילך על 2.1 או 2.0 למרות שהחדר שלי יחסית גדול אבל אם יש בתקציב הזה 5.1 יותר טובים אז זה סבבה. התקציב שלי הוא עד 850 עם חריגה של 50ש"ח. אני משתמש בעיקר או אך ורק למוסיקה. ושיהיה חיבור למחשב+לפלאפון.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by Avivo,

יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים? יש כזה דבר בכלל? אם כן, איפה משיגים? ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by bugosdckh,

האם יש הבדל באיכות בין רמקול רגיל לאלחוטי. כמו כן אשמח לקבל המלצה על רמקולים טובים שניתן לקנות בדיוטי פרי. תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by wizzede2,

הופניתי למערכת הבאה שכוללת רמקולים אלחוטיים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=151621 הרעיון שהרמקולים אלחוטיים ולא צריך להתעסק עם חוטים ממש מפתה, אבל קצת מרתיע אותי העובדה שהם אלחוטיים. האם זה לא סיכון לקחת רמוקלים אלחוטיים? מה קורה במקרה של קצר או בעייה? קשה לתקן את הדברים האלה, האם למישהו יש ניסיון עם רמקולים אלחוטיים?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by theking7,

היי, לאחרונה אני מחפש לקנות לי למחשב רמקולים איכותיים, וחיפשתי באינטרנט ובפורומים שונים, ולבסוף דיי ננעלתי על Altec Lansing VS4121. הם נראים לי הכי טובים שאפשר למצוא בטווח מחירים הזה... כמובן שאם הייתי רוצה איכות ממש, הייתי קונה שני רמקולים מדפיים עם רסיבר, אבל לכאלה חדשים אין לי ממש תקציב... בקיצור השאלה שלי היא האם הדגם הזה (Altec Lansing VS4121) או דומיו (Creative Inspire 2.1 2500) כוללים סאב וופר ושני רמקולים שהם אלחוטים, כלומר הסאב מתחבר למחשב, ושני הרמקולים האחרים פשוט ללא חוטים? ממקמים אותם איכנשהו בחדר, והם כבר בגלי רדיו או משהו מתחברים לסאב או משהו? - או שלמעשה שני הדגמים , הרמקולים עובדים על חוטים ? תודה מראש! (:

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  11. עריכה: היי. אז לפני כמה ימים קניתי Audioengine A2 והייתי די מרוצה, אבל הבנתי שזה לא בדיוק הצליל שאני מחפש. אחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שאני אעשה אודישן לרמקולים פאסיביים, ה Energy RC-10 לצורך העניין. ב Specs כתוב שאמפליפייר מומלץ יהיה בעוצמה של עד 175 RMS, כלומר סביבות ה 80w-90w לערוץ אני מניח (כי קשה לי להאמין שכל ערוץ צריך 175w...). בכל מקרה הייתי רוצה המלצה לאמפ איכותי וטוב במחיר זול יחסית, לא יותר מ 80-90 דולר אם זה אפשרי (אני אזמין אותו באינטרנט). הבנתי שיש amps טובים ל dayton lepai ו - topping, אבל יש כל כך הרבה אפשרויות שזה פשוט מבלבל. אני צריך שהאמפליפייר ייפעל באופן הטוב ביותר שניתן עם הרמקולים. ד"א, כל המערכת תחובר למחשב נייד, אם זה משנה. תודה.

12. Started by AkermAn,

שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MotoCross,

אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by fp581,

יש לכם עצות

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Oprapc,

יש לי 200 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים. הם מיועדים בעיקר לשמיעת שירים ולכן חשוב שיהיו איכותיים, חזקים אם אפשר ולא חשוב אם 2 או יותר רמקולים. תודה לכל העוזרים!!! ;D אם אפשר מאיזור כפר סבא זה יעזור!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by TimoTy,

השאלה בכותרת. תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by JediMaster,

אהלן, איזה רמקולים (כמה שיותר איכותיים) אפשר למצוא בסביבות ה400 ש"ח (פחות או יותר), על מנת לשמוע מוסיקה במחשב? והאם זה שיש לי כרטיס קול יחסית ישן ישפיע על העניין? (אני מחפש משהו כמו 2.1, או 4.1, למרות שאני מניח ש2.1 יתן לי איכות יותר טובה ב400 שקל).

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אח של חברה שלי רוצה לקנות jbl creature 2.1 אמרתי נשאל פה לפני שהוא קונה.

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by itay127,

איזה רמקולים מומלצים יש ב400 שקל? הרכב 2.1

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by apoelole,

אני רוצה לקנות רמקולים שאמורים להתחבר לנגן מסוג Ipod. טווח המחירים הוא בין 400 ל500 שקל, יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by t d,

שלום! אני צריך עד יום חמישי הקרוב להחליט על אילו רמקולים אני רוצה לקנות למחשב... נאי מעוניין ב2.1 בטווח מחיר של 600-650 שח. אני ממש התלהבתי מaltec lansing.... מה אתם ממליצים? השימוש המרכזי שלי הוא מוזיקה, שאפשר גם להגביר ממש ממש חזק בלי שידפקו הרמקולים, ושעדיין ישמעו טוב... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by Idanp,

אני מחפש המלצה לרמקולים טובים באיזור ה800 שקל עדיף שיהיו 5.1 + תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים