עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by geebor,

שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. צריך עזרה בהרכבת מערכת של זוג רמקולים איכותיים לסטריאו בצורה שאוכל לחבר אותם למחשב, תקציב של עד 2500 ש"ח כולל רסיבר/מיקסר (לא מעוניין ביד שניה)... אני מעוניין בהמלצות לקומבינציות שונות... או לרמקולים/מיקסרים/מגברים מסויימים בנפרד... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by deluxe,

איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. אם אפשר זה הכי דחוף שיש למה לי נשרפו הקודמים ואני חייב על שלט אל חוטי. עם אפשר פירמה סבירה ואיכות טובה!! תודה רבה לעוזרים

6. Started by arkadur,

אני מחפש רמקולים בתור תחליף ל ATP3 , לצערי יש לי בעיות עם מיקום הסאב ואני אאלץ להסתפק בזוג רמקולים בלבד אשמח לקבל המלצות לרמקולים טובים באזור ה300-400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  8. יש לי זוג רמקולים של PANASONIC מדגם SBPM29. המערכת שהרמקולים באים ממנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=33504& רציתי לדעת אם זה ייצור בעיות לחבר את הרמקולים למערכת 5.1 בתור רמקולי סראנוד? ראיתי שלכל אחד מהרמקולים האלה יש 4 כבלים לחיבורים. במערכת רגילה יש רק שניים (לכל רמקול). מה זה אומר??

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by shlomik101,

רכשתי win tv pvr 150 ולמרות שהתקנתי את הדרייבר פעם מהדיסק ופעם נוספת מעודכן מהאתר (בנפרד כמובן) XP לא מזהה לי את הכרטיס אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, יש לי רמקולים של CREATIVE 2500 ולאחרונה אני שומע רק ברמקול אחד. לבסוף עליתי על הבעיה והיא החיבור לכרטיס המובנה בלוח אם. כאשר אני משחק איתו אז שומעים פתאום בשני הרמקולים. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס קול חיצוני,והשאלה שלי האם יש הבדלים בכרטיסי הקול הזולים נגיד עד 150 ש"ח. למשל בKSP יש C MEDIA 5.1 שעולה 40 ש"ח וCreative Audigy SE 7.1 שעולה 150 ש"ח. יש הבדל ביניהם? שווה להשקיע יותר לCREATIVE? וכנראה בעתיד אני יחליף את הרמקולים לX540 של לוג'יטק. במצב הזה הכרטיס קול יהיה משמעותי יותר?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  12. המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by stingeR-,

אני הולך בקרוב לקבל את הפלזמה הנוכחית.. רציתי לדעת האם הסמסונג A450 טובה ממנה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708611 http://www.necdisplay.com/Products/Product/?product=b5aee1d2-ca9c-4148-840c-005128911bea לא מבין בזה כלל וכלל לכן אצטרך את עזרתכם

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. שלום, יש נושא שלא מצאתי לגביו תשובה ברורה ואשמח אם מישהו מהנוכחים יוכל לעזור. יש לי דיוידי של פיוניר DV400 עם כניסת USB. המכשיר קורא סרטים וכו' שאני שם על הDOK שגודלו 8GB השאלה היא האם הוא יעבוד גם עם דיסק קשיח חיצוני. ראיתי מספר תשובות שונות לגבי השאלה הזו- רובם אומרים שצריך לפרמט את ההארדיסק ל FAT32. משם הדעות חצויות האם הוא יקרא יותר ממחיצה אחת, האם גדול מחיצה מקסימאלי יהיה רק עד 32GB או יותר וכו'... אגב, לא מצאתי התייחסות לגבי סוג הדיסק הקשיח , כלומר, "2.5 או "3.5 שמגיעים עם ספק כוח חיצוני. מצורף שירשור באתר אוסטרלי שדן בנושא (מדברים שם גם על ההארדיסק שאני רוצה LACIE 500GB) - גם שם לא ברור מה צריך לעשות והאם אפשרי או לא: http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. היי אנשים, אני מרכיבה כעת מפרט מחשב שישמש למשחקים בינוניים, צפייה ב TV , גלישה וכ' התקציב מאד מוגבל עד 2000 - 2100 ש"ח. אני רוצה להוסיף למפרט כרטיס טלויזיה שישמש לצפייה בערוצים הפתוחים בלבד 1 + 2 מאחר ואין לי כבלים / ממיר / ריבוי ערוצים כך שהדרישה מהכרטיס TV איננה גבוהה במיוחד פשוט צפייה איכותית ע"ג מסך או 17 או 19 אינטש של המחשב [ מסך CRT כרגע ] אני לא דורשת סוס הקלטות משובח, אז על איזה כ. TV אתם ממליצים? כאן יש חלק ממפרט שהכנתי: 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX 370 ש"ח או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box 440 ש"ח 2. לוח אם Gigabyte GAMA78GDS3H 450 ש"ח. 3. 2 יחידות : Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 200 ש"ח. ------------…

18. קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by LaSagna,

אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by zombie,

הכרטיס מחובר ליאס בקבל אדום לבן(וצהוב שזה הוידיאו אני חושב) וכשבגמירים קצת את הרמקולים(שמחוברים למחשב)יש מין רעש סטטי?אפשר לבטל אותו ולהשאיר את הרמקולים מחוברים למחשב?תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by deluxe,

איך אני יכול להוציא איכות מקסימלית מSONY MDRV700? התקציב זה באיזור ה600 ש"ח.... האם אני צריך מיקסר, מגבר אוזניות מיוחד, או אפילו רסיבר מספיק (או שתלוי באיכות שלו)....? מה הכי מומלץ מהדוג' שהבאתי? אם יש אופציות טובות יותר ציינו בבקשה..... וכמובן דגמים... שאלה נוספת... האם הדגם הזה צריך BURN IN ואם כן איך עושים אותו? תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.

24. Started by xlSnaK,

אני מחפש טלויזיית LCD טובה עד 6000 ש"ח בחדרה. צבע כסוף... 37 Inch תודה D:

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by rivzid,

האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.