אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
משום מה לא מצאתי כמעט בכלל סקירות על הרמקולים האלה , אבל ממה שראיתי הם נראים לי ממש מעולים. האם מישהו יכול לתת פידבאק עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני רוכש בקרוב מחשב עריכה חזק ואני רוצה לצרף אליו זוג רמקולים 2.0 בטווח מחירים של עד 1000 שקלים. אחרי סקירה של דגמים רבים הגעתי פחות או יותר לשני הדגמים האלה, ואשמח אם יש לכם תובנות עליהם או על אחרים שיכולים לעזור לי. רמקולים Microlab Solo6 2.0 מוניטורים M-AUDIO Studiophile AV40 תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן חברים! אז קניתי רמקולים חדשים של פיונייר שראיתי עליהם הרבה המלצות ואני מניח שהם באמת טובים ביחס למחיר.. https://www.bhphotovideo.com/c/product/884051-REG/Pioneer_SP_FS52_Andrew_Jones_Designed.html עכשיו, יש לי מגבר בן איזה 7-8 נראה לי כבר.. הוא די זקן אבל עדיין עובד! רציתי לשאול עד כמה אני אאבד מאיכות הרמקולים אם אחבר אותו איתם? יש צלילים שלא אקבל מהרמקולים איתו? ובכלל, עד כמה משמעותי התפקיד של המגבר במערכת לעומת הרמקולים.. זה המגבר של Kenwood: http://www.kenwood.eu/home/headphone/KRF-V5100D-S/?view= פשוט אנחנו במעבר דירה וחבל לי לבזבז עוד 1000-1500 מינימום על מגבר טוב וחדש אם זה לא ממש נחוץ. תודה לעוזרים! שבוע …
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
נפלו לידי הרמקולים הנ"ל. אין לי ספק שהם יותר טובים המרמקולים הישנים שהיו לי (כי הם קצת מזמזמים), אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע עליהם משהו. בגוגל אני מוצא רק פורומים בגרמנית ובאתר החברה אני לא מצליח לאתר את הדגם הזה. ועוד שאלה: באחד הרמקולים יש משהו משוחרר. כשמטים אותו מצד לצד זה נשמע כאילו יש גולה שמטיילת בפנים... נשמע כמו בעיה רצינית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קידמיים כל אחד 100 וואט מאוד חזקים דיי ישנים ככה 6 שנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ויודע עליה משהו הרסיבר מאותה תקופה סתם מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו.... מכירים את החברות האלה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקיבלתי לאחרונה את הרמקולים של microlab solo 7c אני חייב לומר שהם ממש איכותיים אבל! יש בעיה של חוסר בסאב שיתן את "הבס ללב". כרגע הרמקולים מונחים על שולחן העבודה שלי ואני חייב לומר כשהם עובדים על ווליום גבוהה כל השולחן רועד אבל עדיין לא מרגישים את הבס. השאלה שלי היא אם הם אמורים להיות רצפתיים בשביל לתת את האפקט של הבס? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע שעבר הוצעה למכרז בעיתון כלכלה של ידיעות אחרונות מערכת 5.1 של sweex http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 המחיר הכי זול שהציעו זה 490 מישהו מכיר את במערכת הזאת ? זה שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני יוצא לטיול ארוך, ואני מחפש רמקולים עם חשמל USB, שיהיו קלים ושישמעו טוב. שמעתי אצל חבר את ה Logitech V10 שנשמעו לי טוב והיו חזקים מספיק. אני אשמח לדעת אם יש רמקולים אחרים מומלצים באיזור התקציב הזה. תודה גדולה וחג שמייח
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, אז התכוננתי לקנות מערכת x530, עד ששמתי לב לאוזניות... אני בינתיים די מתלבט בין הרמקולים לאוזניות... כאשר אקנה אחד מאחד אני מתאר לעצמי שהתקציב יהיה סביב המחיר של הX530, 460 ש"ח. האם בכלל יש מה להשוות? יש דגם של אוזניות שאתם ממליצים עליו בתקציב הזה? המטרה היא למשחקים, ככה שצריך סראונד.... תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל לשן חיבור למחשב ולקונסולה? איזה חיבורים יש להם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע את הרמקולים X-530 ולא כולם עובדים הלכתי לחנות שקניתי מהם והסברתי להם שרק חלק מהרמקולים עובדים הם אמרו לי לקנות כרטיס קול של 5.1 הלכתי קניתי כרטיס קול של sweex חיברתי אותו התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא כולם עובדים לי... יכול להיות שלא חיברתי לסלוט הנכון את הכרטיס קול?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם: Abit NF 7 -SL רמקולים: Logitech X-530 כאשר אני מחבר את הרמקולים לכניסות ה- 5.1 שלו, אני לא שומע בכל הרמקולים! כאשר אני מחבר את הרמקולים למפצל שקיבלתי איתם רק ליציאה הירוקה הרגילה של הכ. קול, אני שומע בכל הרמקולים, אבל אין חלוקת צלילים יפה כזאת כמו ב-5.1 איכותי. ובדרייברים ב-WIN אני מכוון את הכל האפשרויות על 5.1 בכל מקום אפשרי, גם ב- nvmixer וגם בדבר הזה של הWINDOWS עצמו. וכלום לא עוזר. יש לכם פתרונות נוספים? אולי שינויים בBIOS? ואם לא, האם קניית כ. קול PCI יפתור לי את הבעיה, כגון למשל Creative 7.1 24 bit? תודה מראש לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שבוע שיש לי רמקולים x530 לוגיטש חלק מהרמקולים לא עובדים בבקשה שמישהו יעזור חיפשתי כבר שבוע באתר שלכם... אני שבוע עם הבעיה הזאת תודה..
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ראיתי שיש טרד וקראתי אבל הרוב שם סתם דיבורים בין אנשים ולא מובן בדיוק.. רציתי לדעת אם עדיף לקנות אוזניות טובות של לוג'יטק + רמקולים 2.1. או לקנות רמקולים X530.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שקניתי לאחרונה - Creative inspire 5200 5.1. חיברתי אותם על פי השרטוט והם עובדים אך מהרמקולים האחוריים אני שומע ללא הפרדה של ימין ושמאל. כלומר , שני הרמקולים פועלים בו זמנית. עשיתי autotest באודיו מנג'ר של Realtek והרמקולים הקידמיים והסנטר/סאב עובדים בסדר , אך באחורייים רק צד שמאל עובד, ואז שני הרמקולים פועלים ואילו בתור הצד הימני אין צליל בכלל. מישהו כבר נתקל בבעיה כזו ? אם כן אשמח לדעת את הפתרון. המערכת שיש לי היא : פנטיום 4 3.0 ג'יגה כרטיס NVIDIA 6600 256 MB כרטיס קול מובנה (7.1) על לוח האם - ASUS P5GD1-VM 1 ג'יגה זכרון Win XP - SP 2 תודה מראש על העזרה. עמיר.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בחדר 4 רמקולים שמחוברים למערכת שמחוברת למחשב רק 2 עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברו לי YES HD. הממיר מחובר למערכת קריאטיב 5700 DIGITAL עם כבל קואקס (ניסיתי גם אופטי) ושמתי לב שהאחוריים לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברסיבר, אבל עם דיוידי רגיל האחוריים עובדים. הרסיבר מאתר אות DD ללא בעיה ולפעמים בערוץ NG HD (נשיונאל גיאוגרפיק) בחלק מהתוכניות האחוריים עובדים. מישהו נתקל בבעיה? בדקתי בהגדרות של הממיר לסאונד ויש רק אופציה של DD\PCM ובמצב PCM אין שמע כלל.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי , אני משתמש בכרטיס קול המובנה על Epox 8rda+ עכשיו שאני מחבר את 2 זוגות הרמקולים , קידמיים אחוריים ומגדיר אותם בתוכנה של הלוח אם ועושה Test Sound שומעים את ההיא אומרת "Left" "right" ואז היא גם עוברת לרמקולים האחורים , ככה שהגדרתי אותם כמו שצריך. הקטע שבווינאמפ אני לא שומע בהם... (בשאר התוכנות כן!) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי creative inspire 4400 4.1, ובווינאמפ שומעים רק ברמקולים הקדמיים.. הכרטיס קול הוא כרטיס מובנה על nvidia nforce 3 250 איך אפשר לסדר את זה? עריכה: טוב עכשיו אני יכול לשמוע בכל ה-4 אבל אבל בקונפיגורציה זה כאילו 2 אפשר לשמוע בכל ה4 בדולבי דרך הווינאמפ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-