עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה לקנות סט רמקולים משהו במחיר סביר, בדקתי רמקולים וראיתי שיש כאלה שמתאימים פחות או יותר לתקציב שלי אבל הבעיה היא שהם דורשים רסיבר שזאת העלות היותר יקרה. בדקתי בזאפ וראיתי שיש פה את הסט רמקולים הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איך הוא? והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה בחיבורי הבננות שלהם בלי קשר לרסיבר והאם הרמקולים מתחברים לסנטר הזה שאפשר לשלוט דרכו בעוצמה וכו' עם חיבורי רמקולים רגילים (תופסנים) והשאלה השניה היא האם זה יספק אותי ויש לציין שאני לא דורש איכות מעולה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  2. קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by i004i80,

שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר

4. שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי..לחברה שלי בבית יש מערכת סטיראו של AIWA...היא יושבת אצלם בסלון איזה שנה וחצי ולא ראיתי אותה פועלת פעם אחת....אז לפני כמה ימים אבא שלה ביקש שאם אני יכול לחבר אותה וזה כי הוא לא יודע איך...אז חיברתי את הכול חיברתי לחשמל והיא לא נידלקת...טוב אמרתי אני ינסה לבדוק ניסיתי ניסיתי לא הלך...לקחתי את המערכת הבייתה ומה אני מגלה?! חיברתי לחשמח והיא נידלקה בשניה כאילו כלום...טוב לקחתי חזרה אליהם אחרי יומיים (ובדקתי לפני שיצאתי שהיא נידלקת) ואצלם היא שוב לא נידלקת...לקחנו לשכנים שלהם והיא כן נידלקת.... מישהו יודע אוליי למה? כאילו המערכת לא אוהבת אותם או מה?! זה רק אצלם בבית...ניסיתי בכול השקעים בבית (חשבתי יש בעיה עם השקע המסויים) ואצלי ואצל השכנים ואצל שכנים אחרים ובבית של חבר שלי…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. Started by Access Denied,

זה המוצר - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/LG-Streamer/4199632 המחיר הרגיל (חשבתי לקנות אחד לפני שבוע) הוא כ-550 שח דעות? למישהו יש את המוצר?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by mrraz,

הייתי אצל חבר שהריץ את אווטאר בגירסה 1080P על המחשב שלו המעבד אינטל כפול ליבה פשוט היה על 80% והתצוגה מכרטיס O/B היתה על הפנים עם קווי סינכרון שריצדו על המסך. רכשתי עבורו ‏HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ ב-440 ש"ח (רצה משהו יותר מפשוט) הרצתי את אווטאר 1080P והופתעתי, המעבד היה על 10% !!! מעבר לתוצאה המצויינת לכרטיס יש 3 יציאות VGA, HDMI, DVI אני התרשמתי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. Started by yortem,

נהרס לי הספק כח של המיקסר שלי ואני לא יודע מאיפה קונים. ראיתי כאלה באיביי http://www.ebay.com/itm/Behringer-Power-Supply-Class-2-Transformer-VAMPUL-20VAC-200mA-11VAC-800mA-4-PINS-/121585547088?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4f103750 אבל 1. יש לזה חיבור אמריקאי (לא נורא, יש מתאם) 2. המשלוחים עולים 100-300 שקלים וזה כבר לא משתלם. מישהו יודע מאיפה קונים? אפילו פה בארץ? חיפשתי במלא חנויות ויש להם רק כל מיני דברים שהם מכינים בעצמם \ חיקויים.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. שלום לכולם - נתקלתי בסרימר מהסוג בכותרת בחיפושיי מחירו כולל 320GB הוא פחות מ-900 ש"ח. מחיר האקסטרימר כולל 320gb מגיע ל-1000 ש"ח מה העדיפות של האקסטרימר ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. אני כבר הרבה זמן מחפס תוכנה כזאת, שיכולה להקליט דרך הline out של הכרטיס קול, מוזיקה, וגם מסננת את הרעשים והסריטות של התקליטים. איפה אני יכול להוריד אותה.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by amir_segev,

אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!

16. יש לי סקייפי ומיקרופון דיי מעפן ב 10 שקל ויש לי תמיד רעשים מעצבנים ממנו , צריך המלצה למיקרופון + אוזניות אלחוטיים משהו איכותי מ SKP או SKPYPC

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  19. Started by R0ck,

התגלה באג כלשהו בייצור? או שהם סתם החליטו להשוויץ עם ה Z-680 ולהכחיד את ה Z-560? לא ממש ניתן להשיגו בחנויות בארץ.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by OmerS,

היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…

21. Started by icebreak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078972,00.html#n http://www.petitiononline.com/HebiPod/petition.html מומלץ לחתום ולו רק בשביל שאם יוסיפו, זה ידרבן את שאר החברות לעשות גם כן...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. רכשתי אתמול רמקולים מדגם Altec Lansing MX5021. אשמח להמלצה לכרטיס קול עד 300 ש"ח על מנת למצות את הפוטנציאל שלהם. נתונים של המחשב: windows vista ultimate 64-bit sp1 intel core 2 duo e6750@2.66 ghz,2.0gb,nvidia geforce 8800 gt תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by MarkK2003,

מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. Started by oren85600,

יש לי מערכת קולנוע עם 5 רמקולים ואני הולך לקנות מחשב כנראה שבוע הבא.. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס קול.. על איזה אתם ממליצים לי והאם לקחת 5.1 או 7.1 ? ומה המחירים ? התקציב לכרטיס הוא עד 150 גג ! זה הלוח אם: לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.