עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. סאפ יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster Live 2.1 ורמקולים 5.1 של KOSS.. קיצר FRONT אחד נהרס , שאולי זאת הסיבה לבעיה: אבל נגיד כשאני שומע באוזניות הכל סבבה - שומעים את כל הקטעים, אבל ברמקולים- לא שומעים ערצים מסויימים, וקורה שאני לא שומע גיטרה כל השיר או שירה מצד ימין\שמאל כזה.. ככה שאני מנחש שזה מהרמקולים כי באוזניות זה מצליח..אז השאלה אם זה הגיוני? אם יש דרך לשנות את זה (להגדיר במחשב?) או שפשוט לקנות רמקולים 2.1 וזה יפתור את הבעיה? תודהה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by shaharo,

שלום לכולם . אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי. ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שלי Logitech Z640 Creative Inspire 5200 Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305 רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by parker8,

אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום לכולם, אני אשמח לקבל קצת הצעות בנוגע לרמקולים חזקים לשימוש מוסיקה וסרטים. התקציב עומד על 1500 (נגיד 1800 גג) . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by aonn45,

מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by almog1620,

לאבא שלי יש מערכת קולנוע ביתית עם רסיביר של דנון בפורמט 7.1. איפה אפשר לקנות סרטים (בדיסקים) שתומכים בתצורת רמקולים כזו??? האם גם פורמטי סאונד כבדים יותר כמו 9.2 ו-11.2 מופצים בדיסקים\בלו ריי???

• 17 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by Royz,

אני קונה מחשב חדש, כרטיס קול XFI , איזה רמקולים 7.1 מתאימים? צריך שהרמקולים יהיו טובים למשחקים בעיקר, סרטים ומוסיקה. אבל הכי חשוב משחקים. החדר שלי הוא 3.2 מטר על 3.7 מטר. 3.7 זה הרוחב ו 3.2 זה אורך. הנה סרטוט של החדר: עריכה: מחר אני אסרטט אחד הרבה יותר מדויק.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by x-boy_24,

חברה תיראו מה מצאתי בזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&DB58893=129104&DB26646=68811 זאת טעות נכון? כי לא יכול להיות שהם 800 ואט

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by Tzion,

שמעתי על האפשרות של רמקולים A וB ואני לא בטוח שאני יודע מה זה... חשבתי בינתיים לקנות רסיבר ו5 לוויניים וסאב ושיהיו לי עוד איזה 1000 שקל, לקנות רמקולים מדפיים לסטיראו (שיהיו בקיר מאחורי- ליד הלוויניים האחוריים) ושהם יגברו במקום הקדמיים כשאני אשמע מוזיקה. האם כדי לעשות זאת צריכים לחבר אותם לחיבורי הB ואז להחליף בין הרמקולים בלחיצת כפתור?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by BeRo,

אני מאוד רוצה אותם, יש למישהו מושג איפה נשארו כמה סטים למכירה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

קניתי את הרמקולים Altec Lansing VS4121 עכשיו התקנתי אותם והכל אני עובד על win 7 אני לא מבין למה הרמקול הקונטרולר מאיפה שאני שולט לא עובד בכלל ומוצי שמע ממש חלש..כמו כן אשמח לקבל את הדרייבר של realteak ללוח אם שלי P35 DS3L rev 1 המערכת שלי 64 ביט..

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. Started by niv251,

היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by leoleo,

שלום, מתעניין ברכישת רמקולים למחשב שיחליפו creative inspire 2400 2.1 . תקציב - עד 300 ש"ח - שימוש: לסרטים ומוזיקה. התחלתי לבחון אפשרויות חדשות של creative 2.1 ואיכשהו השתכנעתי שגם 2.0 יספיקו כגון microlab b-77 . יצא שהגעתי לקרוא על creative T-15, שהוא גם bluetooth וכאן יש לי פער - האם רמקולים bluetooth יעבדו עם PC ?האם אני צריך מתאם שישדר מה-PC? אם השימוש שלי הוא רק בחיבור ישיר ל-PC האם עדיין רלוונטי לי לרכוש רמקולים שהם גם bluetooth ? האם איכות השמע של רמקולים bluetooth מחיבור חוטים של הרמקולים למחשב? האם היתרונות היחידים של רמקולים bluetooth זה פחות כבלים ואפשרות לנגן הטל"ס? אשמח לכל התייחסות

15. האלה בכותרת בעיקרון אני מעשיג אותם ב 460 שקל (חדשים) אם יש רמקולים 5.1 עדיפים?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  16. ניסיתי לבדוק בהגדרות צלילים של WINDOWS XP זה מכוון על סטריאו..... מה אפשר לבדוק? יש לציין שהשמאלי הוא המרכזי זה שיש בו את הצלחנים להגברה והכל, והימיני (ששומעים בו) איך בו כלום רק חוט שמתחבר לשמאלי.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by ewjX,

שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by uh615,

איך הרמקולים Eacan E-510 ? ביחס לקריאטיב או לוגיטק [br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 13:15:40 מקפיץ אולי בכל זאת מישהו מכיר, שמע, חוות דעת :s05:

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  19. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

חברת Microlab מתפרשת על שוק הרמקולים למחשב מזה שנים. בין מערכות הסטריאו הנחשקות שהן מציעות, מתחבאים גם הרכבי 2.1 מסורתיים. איך הם עומדים היום במבחן הסאונד? לכתבה: http://hwzone.co.il/רמקולים-fc530u-מבית-microlab-בביקורת-נוגעים-בכולם/

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by TeaTime,

אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by LIRON1,

אהלן קיבלתי היום ממשהו זוג רמקולים של JVC ,אלה שבתמונה. א. הם שווים משהו? ב. למה שחיברתי אותם למערכת פשוטה של מחשב (creative sbs 2.1 370) הם לא נותנים באס ונראה לי גם שהטוויטרים לא עובדים?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by adizarko,

אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by efi2000,

שלום אני רוצה חוות דעת על רמקולים של MB QUART הגרמני, איך הם? יש דגם כמו QL-C400/404 150 וואט, 3 אלמנטים בכל צד, 4 אוהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. היי ראיתי את הרמקולים הנ"ל ב-KSP והנה הקישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan רציתי לדעת אם חייבים לחבר אותם למגבר/רסיבר או אם אפשר לחבר ישירות לממיר הוט? או ישירות לנגן DVD? וכו'... תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by broshg,

שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים