עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lyor,

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...

3. Started by vmaddog,

מעונין בכרטיס הקלטה מהטלויזיה למחשב (שמע ווידיאו) משהו פשוט וטוב מחיר - לא יודע כמה עולה מה העדפה לדברים זולים אם אפשר כמה אפשרויות לכמה רמות

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by gilsna,

חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  6. שמעתי שיכולות להיות בעיות להריץ קבצי וידאו HD. האם זה תלוי במעבד ובכרטיס מסך? יש בכלל היום כרטיסי מסך (חדשים) שלא מסוגלים להריץ תכני HD? משהו יודע איזה בעיות של SOUND יש? (הבנתי שעדיין אין דרייברים לתמיכה בכל קבצי ה SOUND - למשל סרטים של BLUE RAY) משהו יכול להרחיב בנושא?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  7. Started by lironxxx,

יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by roadrunner,

הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. יש לי מדיה סנטר בסלון עם לוח אם של ASUS RAMPAGE FORMULA והכ.קול המובנה של הלוח. אני מוציא סיגנל אופטי לרסיבר דרך היציאה האופטית של הלוח ומעוניין במקביל להוציא גם סיגנל סטראיופוני מהיציאה האחורית או הקדמית של הכרטיס קול שמיועדת לחיבור אוזניות/ רמקולים בחיבור ישיר. התוכנה של כרטיס הקול היא SOUNDMAX ובאפשרות של ההגדרות של הזיהוי האוטומטי של חיבור התקנים סימנתי את האופציה הזו של זיהוי של חיבור וניתוק התקנים וכאשר אני מחבר את האוזניות לדוגמא בזמן ניגון קובץ דרך ה-SPDIF קופץ לי חלון שאומר לי שזוהה חיבור התקן ואני מסמן לו שחיברתי רמקולים/אוזניות וזה אומר לי שבחרתי בכניסה הנכונה ושההתקן עובד כראוי.. רק שלא שומעים דרך האוזניות במקביל ל-SPDIF. גם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!

13. Started by metal_25,

אני רוצה להמיר קובץ של MKV.... ? איך אני עושה זאת..?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000

15. Started by yarivot26,

אני מחפש רסיבר שיעבוד עם החיבורים הבאים: כניסת HDMI - בשביל PS3 כניסת DVI / - בשביל המחשב כניסת Component - ממיר דיגיטלי כניסת אודיו לחיבורים ממחשב ואני צריך יציאת DVI / HDMI ויציאה לרמקולים 5.1 אני לא יודע מה טווח המחיריםבשביל רסיבר כזה, יש לי 2000 ש"ח אבל אני לא רוצה ממש להוציא הכל. אני פשוט מחפש משהו שיעבוד טוב וכמו שצריך ואמין. במידה ויש מכשיר מומלץ שיש בחו"ל ואין בארץ אז גם אפשרי כי יש סיכוי שההורים שלי יהיו בניו-יורק בקרוב.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by SyndromE,

סבא מחפש מע' סטריאו עם הפיצ'רים הבאים: 1. CD (קורא צרובים ו-mp3) 2. TAPE (לקסטות הישנות שלו) 3. RADIO הוא מצא כזה בעיר ב-260ש"ח ורצה להתייעץ איתי לפני רכישה. אני צריך למצוא כזה דבר כמה שיותר זול, ושיכיל את 3 האפשרויות הנ"ל אמור להיות משהו קטן יחסית, אני חושב שזה מיועד למטבח... :s05:

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by ycf85,

היי תוכלו להמליץ על טלוויזיה טובה? חשבתי על TH-42PZ80U אודה לתגובות

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by thifi,

היי חבר'ס! ההורים שלי קונים לי טלויזיה ליום ההולדת ואני רוצה ממכם המלצות לטלויזיה משתלמת בגדול של 32" בסביבות ה-3500 ש"ח. השימוש שלי בטלויזיה יהיה בעיקר למשחקים מהמחשב, סרטים, שימוש שותף במחשב וצפייה בשידורים מהארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מגבר של DENON מדגם 1803, הבעיה שאבד לי השלט שלו וקניתי שלט אוניברסלי אבל אני לא מצליח להדליק אותו עם האוניברסלי. 1. איך אמור להיות להיקרא רסיבר באנגלית על שלט אוניברסלי? יש שם כל מיני גברים כמו HIFI, LD, CAB, CD, CATV, DBS... 2. אין אפשרות להדליק את הדבר הזה בלי שלט? מקוה שמישהו יודע למה זה מחרפן אותי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ozeini,

קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום לכולם, כרטיס הקול OB שיש לי על לוח האם מחרפן אותי לחלוטין (משמיע "תיקים" מעצבנים כל הזמן..) ולכן אני מחפש כרטיס קול לא יקר (אבל גם לא גרוע, שלא אצטרף להחליף גם אותו) בעל יציאה דיגיטלית קואקסלית (המחשב מחובר לרסיבר) - מעבר לקיום יציאה דיגיטלית קואקסלית שאר הפרמטרים לא ממש רלבנטיים עבורי (הרסיבר מפענח את הסאונד) - הכרטיס הזול ביותר שמצאתי היה M-Audio Revolution 5.1 במחיר של 450 ש"ח לערך - האם יש המלצות לגביי משהו אחר ועדיף זול יותר ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by amircx,

היי יש לי כרטיס מסך evga Geforce 8800GTS , וממיר של הוט thomson dci 46 gc , וטלוויזיה רגילה ו\או לחילופין עוד אחת LCD של סמסונג , אני לפעמים נמצא בדירה של ההורים שלי ואין להם שם כבלים או טלוויזיה ורציתי לדעת האם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולעשות STREAM ככה שאוכל לראות טלוויזיה מרחוק.... תודה מראש הנה המפרט: כרטיס מסך: NVIDIA 8800GTS 650 MHz GPU 128 Processing Cores 400 MHz RAMDAC Memory 512 MB, 256 bit DDR3 1940 MHz (effective) 62.1 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16x DVI-I, DVI-I, HDTV-7 SLI Capable Resolution & Refresh 240Hz Max Refresh Rate 2560x1600 Max Analog 2560x1600 Max Digital טלוויזיה SAMSUNG HD DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מה…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. היי כולם! היום ששמעתי שירים דרך ה-ITUNES וגם אחרי זה דרך ה-Media Player שמתי לב שלא שומעים בכלל את הסאב וופר. ניסיתי למצוא את הסיבה ולא כזה הצלחתי, מה שכן גיליתי זה שבתוכנה שאחראית על הקול (Realtek HD Audio Manager) כשסימנתי את ה-BOX של "Enable Bass Managment" אז התחילו לשמוע את הסאב, אבל עדיין חלש הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לשמוע אותו במחשב הישן. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by gabriel,

אני חושב לקנות מחשב HTPC כי נואשתי מלנסות להשיג HOT MAGIC (אני לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה, אני מתחיל לחשוב שזה מוצר דימיוני לעומת הYES MAX הפופולארי), אבל מה שמפריע לי זה שהבנתי שבמחשבי HTPC אני יכול להקליט רק את מה שאני צופה בו, אז ככה אין לי בעצם שום יתרון משמעותי. האם יש דרך לפתור את זה? ומה אני צריך לבדוק כאשר אני קונה מחשב כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by EAD,

היי ברשותי (בקרוב מאוד!) ASUS D2X. וזה כידוע כרטיס קול מעולה לצורכי סאונד ומוסיקה ומאוד איכותי. השאלה שלי, אני מתכון לחבר אותו למגבר אוזניות (את הכרטיס) והשאלה שלי האם כדי לי להשקיע בDAC חיצוני על מנת להפיק איכות גבוהה יותר? האם אכן אשמע את ההבדלים ואהנה מסאונד איכותי יותר? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.