אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקראתי בפורום על אנשים ש"מצאו" בביתם אוצרות ישנים, נזכרתי שיש ברשות הוריי רמקולים רצפתיים ישנים והחלטתי לחקור... מצאתי את הרמקולים במחסן, הרמקולים הם בני 12~15 שנה, רמקולים רצפתיים מעץ, מחברת Sansui ובעצם זה כל מה שידוע לי; מה דעתכם? הם שווים משהו? -רון
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שבוע טוב, אין לי מושג אם זה הפורום המתאים - אני לא שומע סאונד כאשר צופה במגה וידאו בסרטים שהם BDRip (גם באקספלורר וגם בכרום) יש פתרון לזה ?? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DELTA SP-120 הכל מחובר אבל אין דרייבר ואני לא יכול לשמוע קול ! מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,עוד מעט אני קונה מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ורציתי לחבר אותו למחשב. במחשב יש לך זוג יציאות Dvi בכרטיס מסך יש לי גם spdif. אם אני אחבר את הSpdif מהלוח אם לכרטיס מסך ,ואחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם מפצל dvi-i לhdmi הקול יעבור וזה יעבוד? אשמח גם לדעות וגם להצעות אחרות בנוסף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לשימוש ביתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. אוזניות לשימוש בייתי, שמיעת מוזיקת רוק לכל סוגיו, לא שומע מוזיקה אלקטרונית. טיפה למשחקים. 90% מוזיקה ו-10% משחקים. חשוב שהאוזניות יהיו מעל הראש, לא בתוך האוזן. שיהיה סאונד מעולה למוזיקה, לא ממש חשוב היופי, ורצוי שלא יהיה מותג שמשלמים בשבילו יותר, כמו SkullCandy. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, אז אתם מוזמנים לתת הצעות גם לאוזניות שאי אפשר להשיג בארץ. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ישלי תקציב של 800-900 שקל ואני מחפש רמקולים עם האיכות הכי טובה לשימוש של סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע איזהשהו מיקרופון שולחני זבלי כזה "גמיש", שקניתי באופיס דיפו.... האם שווה לי לקנות מיקרופון נורמלי, כי אני רוצה להקליט באיכות נורמלית, השאלה היא אם זה תלוי במיקרופון או בכרטיס קול. מבחינת איכות צליל, יש לי GTXP, אז לא תהיה בעיה... ;D האם Smartcom Headphone +Microphone טוב? אם לא, אז איזה כן? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית lg שקניתי ב 200 דולר בדיוטי פרי והיא באה עם חמישה רמקוךים וסאב יש אפשרות לחבר אותה למחשב שלי? ואם כן מהו החיבור שאני צריך. תודה.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קודם כל חשוב לי לציין שחיפשתי ת'רדים המלצות של אנשים אחרים אבל לא מצאתי משהו שאני מרוצה ממנו. בעיקרון אני מחפש אוזניות בתקציב של 200-250 שקל (באמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אפילו 250 זה המון לדעתי בשביל אוזניות), כאשר חשוב לי הדברים הבאים: 1. שלא יצא מהאוזן כל שנייה. הבנתי שיש מה שנקרא Foam tips או Ear tips, אני לא בטוח, שמתאים את האוזניה לצורה של האוזן. 2. מיקרופון שאוכל לדבר עם האוזניות בטלפון. מעצבן להוציא אותם כי אני מקבל שיחה. 3. איכות - שיחזיק לאיזה שנתיים. אפילו אוזניות שקניתי באייבורי החזיקו עד לפני כמה ימים מאז שקניתי אותם במאי 2012, הבעיה היחידה בהם עכשיו היא שיש בעיה עם המגעים באוזן שמאל. 4. אשתמש בהם בעיקר לספורט אז שיהיה נוח. זהו בעיקרון. העניין של ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
http://www.wooaudio.com/products/ מבוססי מנורות. הכונה היא גם עבור HD650 שיהיה לי ממש בקרוב (ההזמנה יצאה לדרך) וגם עבור GRADO GS1000 אני חושב מאוד לכיוון המגבר הזה: http://www.wooaudio.com/products/wa6se.html בתוספת כל השדרוגים שיש שם. מה דעתכם? (חבל רק שיקר למדי )
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה מוזרה קצת..יש לי SMART TV של SAMSUNG..דגם 5500. היא מחוברת בכבל לראוטר ביתי ודרכו למחשב שבו מותקנת תוכנה של SAMSUNG LINK שדרכה אני מזרים סרטים . הכל טוב ויפה..אלא שלפני שבוע בערך הפסקתי לראות קבצי MKV...כשנכנס לתיקיה שבה אמור להיות סרט בפורמט MKV זה רושם לי שאין בקצים שמורים בתיקייה זו...ואם יש קבצי MKV שלא נמצאים בתיקייה אז כשמנסה לנגן אותו הוא רושם שפורמט לא נתמך. (שוב..עד לפני בערך שבוע שבועיים הכל עבד תקין) זה קורה כשאני נכנס דרך כפתור SOURCE בשלט ובוחר את הכונן המשותף של המחשב לחלופין כשאני מנסה לנגן את אותו הסרט דרך תוכנה של הסמסונג לינק עצמה מהמחשב..זה כן מזרים אותו לטלויזיה ומנגן אותו...אני משתגע פה..עשיתי כבר עדכון לטלויזיה..לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את ה- hd4870 שלי לטלויזיה. בטלויזיה יש לי כניסה של Scart וכניסה של S-Video. אם אני מבין נכון, הכי כדאי (מבחינת איכות וידאו) זה להוציא מה-HD4870 כבל Component ולחבר אותו לטלויזיה על ידי מתאם Scart-Component. אבל הבנתי שאין מתאם אמיתי כזה אלא זה רק מתאם ל-RGB וש-RGB זה לא בדיוק כמו Component. ואם כן אז צריך מקודד מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אפשרות שנייה היא להוציא מה-HD4870 כבל S-Video ולחבר לטלויזיה. אפשרות שלישית זה להוציא כבל Composite ולחבר ל-Scater בטלויזיה (יש לי Scater to Composite). אני כמובן מעדיף את האפשרות הראשונה שניראת לי הכי איכותית. אז מה כדאי לי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה בווליום רגיל בחדר, לא מסיבות ולא עניינים.. אני גם לא שומע מה ההבדל בין מערכת של אלפיין לבין DRAGON FIRE של 50 שקל שיש לי באוטו אז זה בסדר.. כרגע יש לי SBS 2.1 של קריאטיב, אבל נשרף לי הסאב.. האמת, יש לי בארון עוד 2 רמקולים של SBS, ככה שיש לי 4 רמקולים עובדים מצויין אבל ללא סאב, אז האפשרות היא או לקנות 2.1 חדשים לגמרי ולשכוח מהכל, או לקנות לרמקולים היתומים שלי סאב 4.1 כלשהו (מוכרים דברים כאלה ? ) ולחבר את כולם. אם לקנות חדש, איזה ? לוג'יטק, קריאטיב.. ? אם לקנות סאב בלבד לרמקולים למחשב שכן יש לי (נראה לי שזה יהיה עדיף לא ?) מאיפה משיגים כזה, כמה זה אמור לעלות (ברמה של הסאב המקורי) והאם אפשר לאתלר ממערכת ישנה ? תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
רשמתי את זה פה כי כאן יש את הקהל שמשתמש בדברים האלה הכי הרבה. שניהם סיליקונים שעוטפים את הiPod, אבל הiSkin עולה 30 דולר והXskn עולה 15 ואפילו פחות. מה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול של הרקולס - Home Theater XP 6.1 . אני מחפש רמקולים בתקציב של עד 1300-1400 שקלים. הרמקולים לשמיעת מוסיקה, סרטים ומשחקים. יש לי מספר שאלות: כמה רמקולים כדאי? 2.1 , 4.1 , 5.1 או אפילו 6.1? והאם אפשר להוסיף למשל רמקול center אח"כ בנפרד אם אני מעדיף 4.1 . ואיזה סוג רמקולים יהיו איכותיים מספיק? תודה מראש על כל תשובה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים למחשה, 1 גדול ו 5 קטנים. אני לא מבין איך עלי לחבר אותם לכרטיס קול עם יציאה ירוקה אחת סטנדרטית. האם צריך לקנות כרטיס מתקדם יותר עם יציאות נפרדות? תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-