אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש למישהו תוכנה מומלצת להמרת DVD ל DIVX אני רוצה להעביר את כל ספריית ה DVD למחשב אבל לא מוצא תוכנה נורמלית שתעשה את זה תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג אם הדבר אפשרי ב- WIN7 בעבר האפשרות הזו היתה נתמכת בכל כרטיס מסך פשוט כיום הבנתי מקריאה ברשת שיש עם זה בעיות בעיקר כשמדובר בWIN7 למרות כשהכרטיסים עצמם אמורים לתמוך באופציה הזו הדרייברים החדשים אינם מאפשרים זאת. האם יש דרך לפתור את המגבלה? הפונקציה מכונה ATI Theater mode או purevideo video NVIDIA ובעצם מאפשרת, בעת פתיחת קובץ וידאו ע"ג המוניטור הראשי, שליחת סיגנטל וידאו למסך הטלויזיה, לא מדובר ב- CLONE ולא ב-DUALVIEW. מסך הטלויזיה משמש אך ורק בעת הקרנת קובץ וידאו על גבי הצג הראשי (המוניטור). עפ"י מה שהבנתי היום הפונקציה הזו אינה ניתנת לתפעול האם יש דרך אחרת ליהנות מהפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי נושאים רלוונטים בפורום, וגיליתי שהתחום גדול עלי, בכמה מספרים :-) אני בסך הכל מעוניין בסאונד היקפי בסיסי, שיהיה נחמד יותר לשמיעה, מאשר הרמקולים של הטלויזיה, ושלא יעלה יותר מידי :-) הבנתי שעלי לרכוש 5 רמקולים (2 מאחורה, ימין ושמאל + 3 מקדימה, ימין, שמאל ומרכז), וגם רסיבר שינהל את כל נושא החלוקה לרמקולים השונים. 1. האם זה אכן כל מה שאני צריך, מבחינת ציוד ? האם יש רכיבים נוספים שכדאי לשקול ? 2. אשמח לקבל המלצה לחברות ודגמים מסויימים עבור הרמקולים והרסיבר (לא העמדתי תקציב לנושא, מכיוון שאין לי מושג לגבי עלויות, אך אני מניח שהצורך ברור, משהו בסיסי יחסית) בנוסף : 3. אני מעוניין להפוך את הסלון גם למרכז בידור, כלומר, את היכולת לבחור סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' מ…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בסיפור שקראתי, על רמקולים מיוחדים בטירוף: Transmission Line Pro 9. הרמקול היה גמור, והוא נשלח לרפי האוזמן האחד והיחיד, שעשה עבודה מעולה, והחזיר את הרמקול למצב שבו הוא נמכר לראשונה. רציתי להגיד שגם אני בדרך לתיקון רמקולים אצל האוזמן ( JBL LX-55 ), ואחרי שקראתי את הסיפור הנ"ל, אין ספק שהרמקול שלי, יחזור למצב חדש ! לנושא : http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37372 לפי דעתי, הדבר המרגש בנושא הזה, הוא שהבן של מי שבנה את הרמקולים האלה, נמצא בפורום הזה, והגיב ואמר שאברהם קדמוני ז"ל (בונה הרמקולים בארץ) היה אביו, איזה עולם קטן...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עורף, בסגנון כזה: * כאילו שהמוט המחבר הוא מאחורי הראש... השימוש שלהם הוא לגיימינג כעיקרון, יש לי מקסימום 300 שקל להשקיע, מה יש לכם להציע ? אני מצאתי את זה סוני אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= ומצאתי גם את אלו של לוג'יטיק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683 מה דעתכם עליהם ? ואם יש משהו יותר טוב מהם במחיר? ועכשיו נעבור למערכת X530, אני כנראה בקרוב אקנה אותה, האם היא איכותית ושווה ת'כסף ? או עדיף ללכת על מערכת לא 5.1 אלה 2.1 או 4.1 יותר איכותית ? התקציב הוא 550 שקל מקסימום. תודה על העזרה, טימור.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי creative t7900 וכרטיס קול audigy 2 zs ואני רוצה לשמוע רדיו דרך הכרטיס קול ניסיתי מהאינטרנט אבל האיכות ממש גרועה וחשבתי לקנות רדיו ממש זול בלי רמקולים ובלי כלום רדיו נטו שאני יוכל לחבר לכרטיס קול ולשמוע רדיו ברמקולים אני צריך כמובן שלרדיו תיהיה קליטה טובה בינתיים מה שמצאתי היה או יקר או עם קליטה לא טובה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה לכל האנשים שעוזרים בפורום הזה באמת שעזרתם לי בכל מה ששאלתי תבדקו בעצמכם זה באמת פורום תותח מזל שמצאתי אותו
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה של רוק בוס לג'וקבוקס רקורדר 20 והיא ממש אחלה, המון אופציות וכאלה והמון שפות, אבל כשאני בוחר עברית בתור שפה ראשית חלק נהייה עיברית וחלק ג'יבריש... התפריט הראשי כולו עברית חוץ ממסך ההקלטה... וכשאני מסתכל על תיקיות איפה שאמור להיות מסך, אפשרויות, תפריט גם שם הכל ג'יבריש... אני חייב לציין שהוא מציג את הקבצים בעיברים בצורה ממש טובה ובכלל זו גירסא מגניבה עם משחקים וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר חיברתי את הרסיבר Denon AVR 1909 למערך 5.1 שלי, אתחיל מזה שהייתי מחובר עם רסיבר Denon ישן יותר עד לפני שבוע ושמעתי מצוין מכל הרמקולים. עם הרסיבר ה"חדש" אני מחובר עם כבל SPIDF (כמו שהיה מחובר הרסיבר הקודם). הכבלים מחוברים בקונפיגורציה הבאה - FR ו- FL מחוברים ל- Front 1. הסנטר מחובר לסנטר, RR ו- RL מחוברים ל- Surround (ולא ל- Surround back - אשר מיועד לקונפיגורציה של 7.1) וסאבוופר מחובר לכניסה של Subwoofer. כאשר אני מריץ בדיקה דרך הרסיבר של הרמקולים, אני שומע FL חלש באופן קיצוני, Center חזק מאוד, FR בינוני, RR ו- RL זהים והווליום שלהם חלש משל הסנטר וחזק משל FR. הסאבוופר עובד סבבה. ניסיתי להתגבר על הבעיה, אבל ז…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לדוגמא כמו שנראים בסרטון http://youtube.com/watch?v=wcet5EwdcDo אתם חושבים ששתיים כאלה עדיפים ממערכות 5.1 כמו למשל הx-530 פשוט אלה גדולים ואהבתי את העיצוב שלהם והם יותר מרשימים מהרמקולים הקטנים האלה .. אשמח לקבל את דעתכם בנושא
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מכיוון שאני מנגן ומקליט שירים, והרבה, והALC889 המעפן לא מספיק לי כלל וכלל בנושא של הקלטות, הוא בואו נאמר את זה ככה, עלוב, גרוע, ופשוט לא מספק. אני חושב על לקנות כרטיס קול איכותי להקלטות בדגש גדול על איכות הקלטה גבוהה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התחום ויכול לעזור.. אני מחבר את המגבר בכבל PL לMINIPL וגם את האורגן בכבל MINIPL רגיל אני מקליט עם CUBASE את שניהם ומחבר אותם ביחד עם קול... בהזדמנות זו אשמח גם להמלצה על מיקרופון איכותי בשביל הקלטות(לא ברמת סטודיו או אולפן, אבל איכותי) תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
???? אני לא אשים אותם ממש צמודים, יהיה ביניהם מרחק של 11 ס"מ האם יש בזה סיכון?.. tnx
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס והתקנתי אותו במחשב חיברתי לו אורגן והכרטיס מתפקד רק ככרטיס MIDI ואינו משמיע את האורגן וכשמשמיעים MP3 נשמעת מוסיקה באכות נמוכה . פניתי לחברה והם טענו שיש לי בעיה עם WINDOWS XP התשובה שלהם לא נראת לי ולכן אני צריך את עזרתכם האורגן תקין עובד יפה על מחשב אחר מחשב E8400 P5Q G.SKIL 4 MB 1000MHZ WINXP רמקולים אלטק לנסינג 5021 שעובדים יפה עם הכרטיס קול שבלוח האם תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי Z5500 ויש לי סרט שהוא שהקידוד שלו הוא DTS, אני פותח את הסרט הזה עם הנגן Mv2Player בשביל שיהיה אפשר להכניס תרגום והנגן הזה משתמש בפילטר AC3 שהתקנתי. הבעיה שלי היא שאני רוצה להשתמש בנגן הזה ולשמוע בDTS, מה אני אמור להגדיר בפילטר AC3 ע"מ לשמוע ב DTS? או שאני אמור להוריד את הפילטר הזה לגמרי? או שיכול להיות שהנגן Mv2Player לא תומך ב DTS?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום,יש לי הרבה סרטים על המחשב הנייח בחדר ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה בסלון ולצערי בגלל המרחק העברת כבל לא אפשריתהסרטים הם סרטי HD עם כתוביות בצד כל הסרטים נמצאים גם על HDD חיצוני אז גם דרך לראות דרך הHDD זו דרך שבאה בחשבון אבל יש שתי בעיות1.הכתוביות בצד ככה שצריך מכשיר שתומך בזה 2.זה לא יכול להיות מכשיר גדול מידי כמו DVD אלא משהו כמה שיותר קטן (אם זה אפשרי משהו בגודל של DOK יהיה מעולה)חשבתי על הchromecast אבל הבנתי שזה לא ממש מראה את מה שרואים במחשב אלא רק מאפשר לראות סרטוני YOUTUBE וכאלא(?)התקציב עומד על 500-700 (כמובן שעדיף כמה שיותר זול)תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, אם למישהו יש הצעה לרמקולים מדפיים עד 1500 שקל בשביל מוזיקה אני פתוח להצעות. בכל אופן רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם של ורפדייל FORCE 2080 (אם לא טעיתי בשם) הם שוכבים כאלו ונראים קצת מכוער. מישהו יודע מתי יצא הדגם הזה או כל פרט עליו ? לא מצאתי שום דבר אודותיו. בכל אופן אני מתלבט בינו לבין הורפדייל דיאמונד למרות שאמרו לי שהבאס שלהם לא משהו בכלל.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע של LG.. אני מנסה לחבר אותהה למחשב עם כבל של צד אחד אדום לבן צד שני חיבור 3.5.. ואני שומע רק ברמקול אחד קידמי ובסאב.. הורדתי תוכנה של REALTEK בחרתי סוג 5.1 וכו' ועדיין לא עובד.. אך אני אמור לסדר את זה אתם יודעים בבקשה עזרה ועוד שאלה שאני מחבר את הרסיבר לטלוויזיה אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמים והסאב, פעם אחת רק שמעתי בכולם ששמתי ב DVD סרט מקורי אבל דיסקים של מוזיקה וכו' אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמיים לא כולל הסנטר והאחוריים. בבקשה עזרה))
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה על מיקרופון רצוי מאוד לרכישה ברשת גדולה, שמאפשר להקליט דיבור בצורה ברורה. מדובר בהקלטת דרשות לבר מצווה, אז חשוב שתהיה איכות סבירה, אבל לא צריך איכות מקסימלית. אודה לכם לכל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-