אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חברה, כבר כמה זמן שיש לי את הCreative SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro http://hwzone.co.il/reviews/audigyzs/ הכרטיס עובד מעולה יחד עם הHD595 שלי... למרות שגם הלוח אם שלי סחב אותם יפה אין כמו לשמוע את DARK SIDE OF THE MOON בפלאק, בשביל להעריך כרטיס קול טוב (ישן אבל טוב) דבר אחד שלא יצא לי לשחק איתו הרבה זה השלט, איך אני מגדיר אותו כמו שצריך שיוכל לשלוט על הפונקציות של הישומים הרגילים (winamp וכו'...)
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול על לוח האם. כנראה של אינטל. לא יודע מהו הלוח אם שלי, ולא מוצא את הדיסק עם הדרייברים של הלוח אם. אז כיצד אני יכול להפעיל את הכרטיס קול? כרגע יש לי רק את הביפר של המחשב, ואני מתגעגע לצליל ששומעים כשאתה נכנס לווינדוס. מה אני יכול לעשות כדי שאשמע צלילים ערבים לאוזן מהמחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הכרטיס קול הוא 7.1 של ASUS און בורד עכשיו אני משחק אני שומע רק חלק מהצלילים למשל דיבור רעשי מנוע וכאלה לא שומעים אשמח לעזרה הלוח חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מערכת רמקולים שאני אוכל לחבר בדרך כלשהי לPS וכמו כן גם למחשב. ראשית, אני מתלבט איזו מערכת תתאים לי יותר, 5.1 או 2.1. מבחינת מקום אין לי את המקום בשביל רמקולים אחוריים או לפחות המקום הזה לא נגיד במיוחד ואני בספק אם אני אשמח בסאונד כה חזק. אני מתלבט בכל זאת לגבי ה-5.1 משום שאין הבדל גדול במחיר בין מע' 2.1 במחיר של 400~ לבין מע' של 5.1 ב600~ השימוש העיקרי שלי הוא משחקים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על דגמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז אחרי המוות של הוידיאו השלישי הוחלט שזהו הגיע הזמן הלתקם-השאלה לאן? הרעיון הוא שתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה של ערוץ\תוכנית וגם לראות תוכנית אחרת במקביל(2 טונרים) אני חושב שלאור מחירי הרצפה של ההארדדיסקים נלך על פתרון שכולל hd אבל אם כבר לקנות משהו חדש אז אני רוצה את כל הסט של pause בשידור חיי,הקלטה מראש,הקלטה מ2 ערוצים,הקלטה לhd וניהול נוח ופה השאלה מה עדיף? מכשיר יעודי או להרכיב מפרט למחשב htpc ? בדקתי קצת את הנושא והבנתי שהמחירים זהים ולכן עדיף לי להסתכל לכיוון הhtpc. עכשיו במידה ואני צודק ויש טעם ללכת על htpc אז אני צריך להחליף גם tv כי הtoshiba הישן שלנו לא סוחב חיבור ממחשב(מתקבלת תמונה בשחור לבן) ופה השאלה לאיזה מסך להחליף? lcd או פלאזמה? האם 32 אינץ' יספיק?(כרגע …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזית LCD 26" לחדר שלי. הנתונים לא צריכים להיות מדהימים אבל שתיהיה מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של 3K עדיף פחות כמובן אם אפשר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב אם 8800 gts שאותו אני מחבר hdmi ל hdmi לטלוויזה אל גי סקרלט שמתהדרת בקצב רענון של 4 ms. שזה ממש מהיר. אני שם לב שבמשחקים ולעיתים גם בסרטים רואים בטלוויזיה מעין קן כזה שעולה במסך (רק בטלווויזיה) שקוף שנראה שזה רענון כזה. אפשר להמשיך לראות אבל בטוח אפשר לתקן את זה איכשהו. אגב ניסיתי וגם אם טלוויזיה טושיבה 5 ms רואים את הקו למישהו יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה..זה סיפור קצת ארוך.. לפני שנה בערך ניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, כאשר הטלוויזיה היא פשוטה כזאת עם חיבורי RCA (כמו של PS אם לא הסברתי את עצמי נכון). הכרטיס מסך הינו 7600gt מתוצרת Inno3D. בכרטיס מסך יש יציאת svideo ויש מתאם לrca שמתחבר לטלוויזיה. הבעיה הייתה שראו רק שחור לבן. לאחר אינסוף נסיונות והגדרות שונות, עדיין לא פתרתי את בעיית השחור לבן. אמרתי לעצמי שאם זה לא יילך דרך התוכנה אולי יש בעיה בחומרה.לאחר חיפושים ברשת מצאתי עוד כמה אנשים שהייתה להם אותה בעיה. כמו כן מצאתי גם כמה פתרונות (לייתר דיוק קומבינות) שהתעסקו בחומרה. באחת מהן אני קצת הרחבתי שתיים מהחורים הקטנים האלה שבsvideo והכנסתי בינהם עוד חוט מוליך (גם זה לא עזר) ואז כבר די התייאשתי. עכשיו אני שוב רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סימני קריאה על כרטיס הקול ב DEVICE MANAGER. אין לי שום סאונד כרגע. אני יכול לעשות דיסאבל, אבל לא UNINSTALL או REINSTALL יחד עם דיסק ההתקנה של הדרייברים. האם יש דרך למחוק אותם בכוח או להסירם ? ד"א מישהו כנראה מחק את הדרייברים מהספריה שלהם (אני מטפל במחשב של חבר) מדובר בסעיפים Realtek high definition audio ומתחת מופיע Unknown device תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הורדתי מספר שירים לדוגמא כקובץ של DTS באיכות גבוה עכשיו שאני מפעיל אותם בווינאמפ הוא לא מנגן אותם הפעלתי במדיה פלייר קלאסיק וזה עבד עכשיו ברגע שאני מגדיר על SPDF במגבר זה רושם DTS אבל שומעים מין נקישות בהפסקה של שניה או שתיים כאלה ולא שומעים מוזיקה.. רק שאני מחזיר ל5.1 זה חוזר לPCM ושומעים... ובכלל מזה PCM ??
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
^ צרכים: הקלטת גיטרה ושירה (בעיקר), מוזיקה (פעם ב...), סרטים (מאד נדיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159203 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159215 אם יש משהו יותר משתלם ומתאים לצרכים שלי, בסביבות אותו מחיר, אתם יכולים להציע. עדיף מרשת גדולה מארה"ב כגון: ניו אג, אמזון וכד'... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מחשב המתחבר ל- LNB ? האם הוא שולט על דייסיק ?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-