אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני חייב שתדבר איתי באיסי או משהו אני רוצה לשלוח לך סרטון קטן שהקלטתי שתראה את האיכות של הכרטיס טלוויזיה אני רואה טלוויזיה בתוכנה WinFast PVR2 הערוץ שאני רואה בו זה cvbs היחיד שנותן תמונה יש רק עוד 3 ערוצים רציתי לדעת אם אפשר לשפר את האיכות של התמונה והסאונד איך שהו אם ע"י תוכנה או משהו???דבר איתי 332024440 האיכות סבבה לגמרי אבל רק בסרטים האיכות יורדת התמונה נימרחת טיפה וכאלה יעני הסרטים לא באיכות גבוהה כמו ערוצים רגילים בממיר כרטיס טלוויזיה שלי זה pxdvr3200 h
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב - ללא מיקרופון. ראיתי שיש מבצע בבאג ל AKG : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6786 אני שומע המון סגנונות מוזיקה - כולל טראנסים, האוסים וקלאסי איזה אוזניות מומלצות לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, הבעיה: כשאני מצלם וידיאו עם המצלמה שלי האיכות תמונה טובה (HD) אבל איכות הקלטת הסאונד לא משהו ויש גם בעיה במקומות כמו ים וכו' שיש רוח והרעש של הרוח מוקלט ולא מבינים מה אני אומר בצילום הוידיאו. אז אני מחפש נגן MP3 או מכשיר דיגיטלי קטן כלשהו שאפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני. המיקרופון יהיה מיקרופון קטן שאפשר לחבר על על החולצה ולא ישימו לב שהוא עליי. יש לי חבר שעשה את זה עם אייפון והאיכות יצאה מדהימה ובלי רעשים חיצוניים כמו רוח וכו' אבל אין לי אייפון. אני מחפש משהו קטן, זול אבל עם הקלטה יחסית איכותית. ראיתי שלכל הנגני MP3 יש מיקרופון מובנה אבל לא מצאתי נגן שיש לו חיבור למיקרופון חיצוני. תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ישש לי מסך lcd של haier מסדרת blueline דגם l26r1 ורציתי לדעת האם האור הכחול למטה שמופיע בתמונות ובפרסומות הוא סתם או שיש או כזה ואני לא יודע להפעיל אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות את הכרטיס קול Extigy Creative ולא יקר? ואם לימישהו היה או יש כזה כרטיס קול אז ספרו לי בבקשה אך הוא עובד.....ביצועים מבחינת אכות ואך הוא עובד ללא מחשב.....ודע מומלץ ליקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום, בעיקר כי אין להם חורי הברגה מאחורה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך עם יציאת hdmi ואני מעוניין להשתמש בחיבור הזה כדי להעביר קול דיגיטלי לרסיבר. אין לי חיבור hdmi ברסיבר. האם קיים מתאם כלשהו המאפשר לחבר באמצעות כבל קואקסיאלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתלבט בין : Philips 5604 42" או SONY S5600 40" מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל: שיהיו איכותיות, נוחות (לא אוהב את העיצוב של האוזיות שמגיעות עם האיפוד, נופלות כל הזמן)... תודה נ.ב: כמה נראה לכם שוות האוזניות של האיפוד, ברצינות? אתם חושבים שאוזניות ב60 שקל יהיו יותר טובות מהן?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לטלויזיה בגדלים 32-42. תקציב 1500, כאשר באל''מ שקם אלקטריק יש לי 300 ש''ח מתנה פלוס הנחה 5 אחוז. (ז''א טלווייזיה ב1800 גם נכנס). צריך עזרה בהמלצות לדגמים + חנות זולה ואמינה. אפשרות גם ליד 2 או מבצעים שאתם מכירים ויכולים לעזור לי. תכנים : PS4, ו1080P מקסימום, לא בלוריי. לא צריך סטרימר מובנה, לא טלוויזיה חכמה, ולא תלת מימד עדיפויות לפי סדר גודל איכות צפייה תודה ושבוע טוב חברים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני "חושק" בזאת : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132511 מה אומרים? יש משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי, קודם נסביר את הסיפור: אמא שלי אחרי ניתוח (לא לדאוג הכל סבבה) מרותקת לבית שבועיים וכמו שכולנו יודעים אין מה לראות בטלויזיה, מזמן רצינו לקנות לה DVD בשביל שאני אצרוב לה מדי פעם סרטים וכו' ( לצרוב = NO) חשבתי כבר לקחת DVD עם חיבור USB ולחבר לה קשיח חיצוני (יש לי כמה קשיחים בצד) אבל אז אני מוגבל עם AVI ולמי יש כוח להמיר בימינו? אז הלכתי שלב אחד קדימה וחשבתי לקנות לה סטרימר ואליו לחבר קשיח. עכשיו הנה הדרישות והמגבלות: 1. אין צורך בחיבור אלחוטי או חיבור רשת בכלל, אין לה מחשב בבית, אני מתכנן לחבר את הקשיח אלי פעם בX ולהעביר אליו מידע. 2. חובה תמיכה בכתוביות ברוסית ובממשק רוסי (היא תשרוד עם עברית אבל רוסית זה עדיפות) 3. מחיר = אם היא תדע שאני מבזבז עליה יותר מדי היא תסרס או…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-