אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
משתלם לקנות את הסאנדיסק סאנסה ב-785 ש"ח? זהו המחיר הזול ביותר בזאפ (החנות היא פוטופילם) והמשלוח חינם. אני בודק את המחיר של הנגן כבר חודש בצורה יומיומית בזאפ זהו המחיר הכי נמוך,יש מצב שהמחיר יירד עוד יותר?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות (בארץ) את הכבל הבא : http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=10367 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי Creative X-Fi XtremeMusic ואני לא מצליח למוצא לו דרייבר אבל אני יסביר בדיוק עד לפני כמה חודשיים הייתי מתקין מהדיסק שקיבלתי אם הכרטיס אבל הוא אבד לי ומאז אני ממש מחפש. באתר הרשמי יש דרייברים והם עובדים אבל זה לא אותם דרייברים שהיו לי מקודם אין את התוכנה שהיתה ליד השעון שהיה כול כך קלה לשימוש http://hwzone.co.il/reviews/xfi/3 תכנסו לכתובת הזאת ותביינו בדיוק מה אני מחפש אני ממש יודע לכם אני כבר חודש מחפש ברשת ולו מוצא תודה ענקית מראש...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הלך לעולמו כרטיס הקול שלי ולכן צריך לקנות אחד חדש. אני רוצה כרטיס שיתמוך ב- 5.1 (אין צורך ב-7.1), איכות טובה עד כמה שאפשר ודריברים ללינוקס. עדיפות לפנדס כי הם עשר דקות מהבית שלי אבל לא חובה. אם צריך עוד פרטים אנא אמרו לי שאוכל להוסיף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן של 512mb בסביבות ה-300-400 ש"ח. שיהיה עם טייפ מנהלים , איכות שמיעה טובה ועדיפות גבוהה לתמיכה בעברית. מישהו יודע עם הנגן Clubin newStick 512MB הוא בעל תמיכה בעברית (מתוך ידע אישי ודאי ,לא על סמך פרסומים!)? אני מתלבט בינו לבין הדגם של mag שלפי מה שהבנתי יש לו תמיכה בעברית, אבל זמן ניגון יחסית קצר לסוללה? למישהו יש מושג על הבדלי איכות השמע ביניהם? אודה מאוד למי שכול לעזור לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DVD חדש. עכשיו: אני מחפש DVD טוב-לא סתם, איכות טובה, סאונד טוב, מפרט טוב+קריאת תרגום בעברית+כל הפורמטים החדשים והכל. אז ככה: יש את הDVD של PIONEER דגם DV-380S. לפי מה שהבנתי יש לו מפרט טוב מאוד. רק לא מצאתי שיש לו קריאת תרגומים בעברית. יש את הDVD של XORO. דגם HSD 4000. גם הבנתי שהוא טוב- רק הבנתי לפי כמה פורומים שצריך לעשות לו עידכון לפני השימוש הראשוני, ושיש לו בעיה עם איחור בהצגת הכתוביות. אז ככה: א. בDVD של PIONEER דגם DV-380S - יש יכולת קריאת תרגומים בעברית? SUB וSRT? (הכי חושב) אם לא, - יש לו עדכון לזה? ניתן להוריד? זה בא עם דיסק לזה? ומה דעתכם עליו? טוב? שווה את המחיר של 890? ויש לו חיבור DVI? כי אני רוצה לחבר אותו למסך הLCD שלי. (ואם כן - כיצ…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חזרתי ממחנה אימונים בחו"ל וקיבלתי קלטת של איזה משחק ידידות שערכנו. חבר שלי הלך לאיזה חנות וידאו והמיר את הקלטת לדיסק דיוידי, ניסיתי לצרוב עותק אבל בנרו הוא לא מאפשר לי לעשות אימג' לדיסק. יש מצב שבחנות שמו הגנה על הדיסק? אם לא, יש איזו שהיא דרך אחרת לעשות כמה עותקים לחברי הקבוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אנשים, דודה שלי חוזרת מארה"ב בעוד כשבוע ואני רוצה להביא משם אוזניות איכותיות, שישמשו אותי במחשב, כאשר הם יהיו מיועדים למשחקים ומוזיקה. חוץ מזה הם לא ישמשו אותי לכלום, אז אני רוצה את ההמלצות שלכם לאוזניות האיכותיות ביותר אשר ניתן לרכוש במחיר של בערך 100$ או יותר (אין בעיית מזומנים) אך חשוב שהאוזניות לא ידרשו מגבר, ואם כן צריך אז עם מגבר שמקבלים עם האוזניות. כמו כן אין לי בעייה שהאוזניות יהיו פתוחות או סגורות, אך כן חשובה הנוחות שהם מקנים והתחושה על האוזניים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את חווית השמיעה שלי כאשר אני צופה בתכניות טלוויזיה וסרטים, ולכן אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. חיבור הטלוויזיה שלי למערכת הסטריאו אמנם הטיבה עם הדבר,צליל חזק יותר ונקי יותר, אך זה עדיין אפילו לא מתקרב למה ששומעים בקולנוע (סראונד). אני מעוניין לקבל מידע על מערכות קולנוע ביתיות וגם המלצות למערכות כאלו. ~איזו חברה שולטת בתחום? על מה אסור להתפשר כשקונים מערכת כזו? ~שמעתי שלרמקולים מעץ יש צליל יותר משובח, והם גם נשמעים ונראים יותר טוב. מה אתם חושבים? אני עוד לא סגור על התקציב, מניח שמשהו בסביבות ה 4K ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום , אבא שלי הביא לי MP3 256MB מסין , אני חושב משהו ג'נרי , עכשיו יש לו מטען שאמור להתחבר לחשמל ,אבל החיבור סיני , זה המטען אמור להתחבר דרך ה USB ל MP3 ומהמטען לחשמל ... היכן ניתן למצוא מעביר סיני או איך שלא קוראים לזה ? חיפשתי הום סנטר / מחסני חשמל / OFFICEDEPOT לא מצאתי , תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-