עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by creek,

ברשותי לפטופ עם כרטיס מסך nvidia geforce go 7400 וטלוויזית LCD. איך אני מחבר ביניהן, כך שמסך הטלוויזיה יקרין את מה שעל המחשב? איזה כבל צריך לקנות, והאם צריך עוד משהו חוץ מכבל מתאים?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אוזניות איכותיות עד 200 שח. אוזניות קשת,שמצד אחד הם מונחות על האוזן (לא עוטפות את כל האוזן), אבל מצד שני, הקול לא מתפזר לסביבה. האוזניות מיועדות לשמיעת מוסיקה וסרטים במחשב. :s05: אשמח להכוונה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. יש לי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו אני רוצה לעשות איזה מודינג שכולל להכניס את המקולים לקופסת עץ מסוימת הבעיה היא שמן הסתם להוציא את הרמקולים פיזית מהאריזה שלהם תפגע בתהודה/אקוסטיקה שלהם. איך אני יכול להוציא אותם מהאריזה שלהם ולשמור על האיכות של התהודה? סתם דוגמא: ממצב כזה- למצב הזה- אשמח גם להסברים כללים על העניין של התהודה של הסאב והרמקולים הרגילים.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by Dog23,

שמעו קניתי איפוד נאנו של 4 GB תמונות אני יעלה מתישהו אבל אני רוצה לדעת מה אני עושה איתו ? אני יודע שצריך להטעין 24 שעות כמו בכל מכשיר חדש לא? בבקשה תתנו לי פה הוראות איך להטעין אותו בפעם הראשונה? והאם צריך לחכות שהבטריה תתרוקן לגמרי ואז להטעין או לא משנה מתי פשוט להטעין? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Zmosh,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה אני מחפש מערכת שמיועדת למחשב חזקה משהו עוצמתי שירים את הבית ושיהיה איכות צליל גבוהה המחיר יכול לנוע בין 1000-2000 ש"ח ואם אפשר אז גם איפה יש חנות אמינה שתיתן אותה במחיר טוב? תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by אליאור,

שאלה למבינים שביניכם, אנא הגיבו רק אם אתה יודעים על מה אתם מדברים. מה עדיף מערכת ראש Plantronics DSP-500 או מערכת ראש Plantronics .Audio 90 וכרטיס קול Creative Audio PCI? בתודה מראש, אליאור.

10. בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by Henz16,

אז ככה, יש מצב כזה כשמפעילים רמקולים על "פול" עוצמה הם מתחילים לזייף להשמיע רעשי רקע. (tsss) אז זאת הבעיה אצלי, רק ש..כשאני שומע על 20 (מתוך 50) המערכת שמוכרת מ-2 רמקולים ו-2 טווטרים, 2 הרמקולים וטוויטר אחד עובדים על 20, רק שטוויטר האחר עובד "קבוע" על 50, ויוצר חוסר תאימות מטורף. בדקתי את הנושא והפעלתי רק את הטווטרים (כדי לשמוע את זה בבירור) ובאמת אחד עובד חלש ואחד עובד ב"פול" עוצמה, למרות ששמתי על 20. הגעתי למסקנה: הטוויטר החליט שהוא רמקול, ניתקתי מהמחשב - ועדיין. יש למישהו מושג איך פותרים את זה? למישהו יש מושג איך פותרים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by shayakir,

קניתי לא מזמן i pod ועכשיו הוא תקוע( נותן הודעה של do not disconnect והשעון עומדת על 9 בערב) והמחשב לא מזהה אותו איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי כבר לבדוק את היציאות של היו אס בי ניסתי לעשות ריסאט לאיי פוד והוא גם כן לא מגיב הסרתי והתקנתי שוב את האי טונס וזה גם לא עזר יש למישהו רעיון אני כבר על סף איבוד עשתונות :'( :'( :'( ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by averaraz,

ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום לכולם קיבלתי במתנה נגן Mp3 של deejay קיבלתי רק את הנגן הנגן לא חדש . ואין לא עברית וזה מבאס אני יודע שיש בדיוק אותם נגנים עם firmware שיש בו תמיכה בעברית אז עם למישהו יש כזה נגן או יודע מאיפה להוריד את הקשוחה אני מאוד ישמח עם הוא יעלה אותו לאתר

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by moranb,

Logitech z-640 5/1 או Altec Lansing 251 או 5400 של קריאטיב? הנה הקישורים לרמקולים: http://www.action.co.il/cat.phtml?cat=24&subcat=3600&SaleType=0 http://zap.co.il/model.asp?model_id=27549 http://zap.co.il/model.asp?model_id=26686 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by pergola,

של קרייאטיב? מאוד אהבתי את העיצוב שלהם, וראיתי שבסטייקי הם נמצאים במומלצים לטווח מחיר הזה. השימוש: משחקים + סרטים איך הם גם לעומת הT6100? שהם פחות או יותר אותו סגנון..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי אותו לא מזמן ואני רוצה לקנות כמו כולם מערכת ורציתי את ההמלצה שלכם בנוגע למערכת עד 1200 שקל ורמקולים עד 500 שקל שיתנו לי את המיטב מבחינת מוזיקה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  21. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by boogie,

יש לי DVD מסוג PANASONIC SA-HT540 רציתי לדעת האם הוא תומך בכתוביות או כי בחנות אמרו לי שכן אבל כאשר צרבתי דיסק זה לא עבד.. יכול להיות שצרבתי לא נכון אז אני אפרט פה ותגידו לי אם כך צריך לעשות: לקחתי את קובץ התרגום ועשיתי לו את אותו השם כמו לקובץ של הסרט וא צרבתי את שניהם ע"ג דיסק CD רגיל(לא DVD) ולא ראיתי שום כתוביות, תגידו לי אם עשיתי נכון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by dukhv,

אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by shmaia1,

שלום יש לי מערכת רמקולים (4 רגילים קטנים פלוס SUB אחד) המערכת היא DVD רגיל פשוט. אני רוצה לחבר אותם למחשב מה אני צריך לעשות . אני יודע כבר שמעתם על השאלה הזאת והרצתי חיפוש אבל לא מצאתי משהוא שיכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by Aviv C,

מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים