אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך נגן DVD אחרי שהנגן שיש לי בסלון פרש לעולמו (מאז שהוא הגיע עשה לנו שטויות.... עכשיו הוא מת סופית....) ואני רוצה לקנות נגן חדש שקורא DIVX... כתוביות לא אכפת לי אם הוא קורא או לא אבל זה יתרון.... אני צריך אחד בעד 500 שקל ככה... אולי טיפה יותר... אני יודע שכנראה אני לא אמצע משהו איכותי בזה אבל זה מה שיש... דרך אגב אם יש משהו בדיוטי פרי במחיר הזה וזה יוצא יותר זול מהארץ אז אפשר גם משם (למרות שאני בספק אם יש משהו בדיוטי פרי שיצא יותר זול...)
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
sound blaster audigy 2 zs או x-fi extreme music?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, חיפשתי באתר היצרן ובאינטרנט,ללא הצלחה,יש סרטים שהוא לא מראה/לא משמיע קול והכתוביות קטנות להחריד.כתוב שהמשיר תומך בעדכונים,אך לא מצאתי כאלו. האם קיימים כאלו? היכן ניתן להוריד? האם שווה להחליפו באחר? אם כן,איזה מכשיר מומלץ (עד 300 ש"ח)? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1. יש לה סאב שהתמונה שלה למטה שאלתי היא האם הסאב יכול לשמש כמגבר, ואיך אני בידיוק מחבר את זה למחשב? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגבר ורמקולים מקצועים בתקציב של עד 8000 ש"ח אם אפשר תנו קישורים כי לא ממש מצאתי מה שאני מחפש... הכיוון שלי למגבר PHONIX מיקצועי 1000 וואט RMS וזוג מוניטורים לחדר אני לא מצליח למצוא קישור אולי לא רשמתי פוניקס נכון מבקש ממי שמכיר תחברה הזאת לעזור לי היא מיצרת מגברים וציוד הגברה למועדונים...
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
26" נראה לי הכי מתאים למרחק צפייה של 2.4 מטר. תוכלו להמליץ בבקשה על טלוויזיה מתאימה. השימוש הוא בעיקר לצפייה בכבלים ו DVD מדי פעם. חריגה מהתקציב רק אם הדבר הכרחי תודה לעונים. עריכה : חנות באזור חיפה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הרצועה לתלייה על הצוואר ממש לא מצאה חן בעיני, גורמת ליותר מדי חוטים ומסתבכת עם האוזניות לפעמים, האם מישהו יודע איפה מוכרים (אם בכלל) נרתיק למכשיר? או האם מישהו מצא נרתיק חלופי שאינו מיועד במקור למכשיר אך מתאים לו שניתן לרכוש בנפרד? דף המוצר באתר היצרן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771 תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
נכון שאני רואה סרט במחשב שהוא מקודד בAC3 אני רואה ב output שהוא מוציא רק לימין ושמאל ומקבל מכל הצדדים 5.1-זה שזה במצב דולבי זה בסדר ? באיזה מצב אני צריך לבחור במקודד כדאי שכל הרמקולים יעבדו והמחשב יחלק אותם בצורה טובה ולא רק ימין וזמאל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחרי שריפרפתי הרבה באתרים ומאחר והתקציב שלי הוא 4 אלף שקל (מה לעשות) הצלחתי לגבש כמה מסקנות בניהן עלו 2 המסכים הבאים : Samsung LA32R71BA http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=588844 כאן אפשר להגיד שאני לא ממש חורג מהתקציב אבל במסך ה'מתקדם' יותר: Samsung LA32R81B http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=576889 יש חריגה של כ400 שקל השאלה היא אם שווה לחרוג ב400 שקל בשביל המסך הזה ? ועוד כמה שמצאתי בטווח: Toshiba 32C3000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=582130 Sony KDL32P2530 http://zap.co.il/model.asp?model_id=573950 Samsung LA32S81B (S81 לא R81) http://zap.co.il/model.asp?model_id=576888 ואם עדיין יש לכם המלצות (רצ…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-