עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by mani007,

אהלן חברה רציתי לדעת עם בנגן הזה יש הבדל בין הגרסא אירופית לגרסא האמריקאית אם אפשר תשובה מהר למה זה דיי דחוף תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by MDK,

האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by DarkLloth,

שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by gilad_mos,

הי מישהו מכיר/כתב תוכנה חכמה להפיכת id3tag ? אני מתכוון לתוכנה שלא תהפוך שמות באנגלית ולא תהפוך שמות פעמיים אם היא עוברת עליהם פעמיים תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Aner,

מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by pak82,

חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'. קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז) הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!! (הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד. יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. Started by deso,

מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by GanJaval,

אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by GAL_FX,

יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. שם של חברה דגם מסוים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by AVL,

טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by iDanVas,

זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by lord69,

קניתי אי פוד וידאו לפני שבוע פתאום אני בא להפעיל לאחר שהיה בהטענה במחשב הוא לא נדלק חיברתי שוב למחשב יש כזה סמל : סוללה כזאת שלושתרבי רקע עם רבע מלא וברק שחור בחיים שלי לא היה לי אתזה מהקרה!?!!!!!!!\ תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by MDK,

ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by yaron1000,

יש לי כרטיס מסך ATI 9600 PRO אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה יש לי כבל שיוצא מכרטיס מסך שמחליף את אות ליצאית ווידאוי לAV אני חושב המחשב לא מאתר את הטלוויזיה קראתי בפרום אחר שאיך שהוא אני אומר לשנות את מה שמחשב מחפש דרכו את אות ל AV מ אות הרגיל של S ווידאו לתדר אחר ולא מצאתי אפיה עושים את זה תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. אם אני מפעיל שיר אז רק ברמקול ימיןם שומעים ופעם אחרת רז רק ברמקול שמאל שומעים הוא משמיע לפעמים רק בצד אחד! החיבור תקין\המגע תקין והרמקול עצמו חדש

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by eranir,

שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.