אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי לוח אם P35-S3 של גיג'הבייט עם כרטיס קול מובנה של REALTEK.. יש לי את הדרייבר. יש לי בעיה עם המקרופון, אני צריך להגביר אותו ואני לא מצליח. באפשרויות סאונד יש לי אפשרות להגביר רק את ה VOLUME הכללי וכל השאר חסום. יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה אפשר לעלות את הקו גם במקרופון..? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מה עדיף? LCD או פלאזמה? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל אחד? מתי אתם חושבים שהמחירים יירדו בצורה משמעותית? איזה חיבורים יש לטלוויזיות הנ"ל? ומה בקשר לHDTV? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם כרטיס קול 7.1 מובנה שמבוסס על Integrated Realtek ALC850 AC'97 audio CODEC chip יספק איכות קול טובה? ואיך כרטיס קול שכזה ליד הקריאייטיב לייב הבסיסי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
פירוט: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1344328 אני מחפש רמקולים למשחקים, פחות למוזיקה. האם הרמקולים האלו שווים?? עם יש לכם דגמים אחרים להציע לי אז סבבה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, לפני שקניתי ת'כרטיס הייתי שומע דרך כרטיס OB, ודווקא הייתי מסופק. הייתה לי בעיה שלא שומעים סאונד בישומים מסוימים (לא משנה כמה דרייברים החלפתי) אז החלטתי לקנות כרטיס קול פשוט. קניתי את הסאונד בלאסטר ו...יש בעיה קטנה שמציקה לי, אומנם עכשיו שומעים סאונד בהכל, אבל הסאונד עצמו לא ממש טוב. הקולות של הזמרים בשיר נשמעים קצת חלשים ונבלעים יחסית למנגינה שבשיר וגם יש אפקט קטן של "אולם", ואני לא מצליח לסדר את זה דרך האקולייזר של הוינאמפ כמו שצריך... מה עושים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחותי המעפנה הזאת שברה את הדיסקמן שלה ואני רוצה לקנות לה "עלק" (אמא שלי תשלם) חשבתי ללכת על הנגן ה Muvo NX 128MB Creative שיהיה חזק וקצת קשה להרוס אותו הרבה רשמו עליו שהוא עמיד אבל אני רוצה לעדעת עליו דבר אחד אפשר להרחיב לו אתה זיכרון ???? אם לא תנו הצעות אחרות עריכה : ניזכרתי במצע הזה של בזק בין לאומי והיתקשרתי לבדוק מודבר על מיני איפוד הדור החדש אם ה18 שועות נגינה ואחריות אצל ידע תיקשורת לשנה מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה נגן מבוסס הארד דיסק כי הוא לא יהיה רק לשירים אני רוצה לפחות 5 ג'יגה אני רוצה של חברה מוכרת וטובה בתחום אני רוצה לקנות מארה"ב (לא חובה משלוח לישראל) אבל מחיר טוב אני רוצה עד 240 דולר +- ואם אפשר אני מעדיף של אייריבר עם שלט מן הסתם מה הנגן המתאים לי ביותר?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי TV OUT מהכרטיס מסך של רדאון 9200 . הTV-OUT מחובר לוידאו, עכשיו יש לי בעיה עם סאונד, רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לחבר את הסאונד של המחשב לוידאו(LINE IN של הודאו) דרך חיבור RCA (האדום הזה).? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את הממתג הזה. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ אשמח מאוד אם תגידו לי איפה... http://www.shop.com/op/~Digital_Audio_Video_Selector_Switch_S_Video_Optical_Switcher_with_Remote_Control-prod-28155602-37046567?sourceid=298
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עקב השיפוץ שעשיתי בחדר.... אבא שלי החליט לקנות לי טלוויזיית LCD לחדר ;D אין לי מושג איך המחירים של הטלוויזיות הולכים, אני מבין יותר במסכי מחשב... אם מישהו יכול לתת לי המלצה לטלוויזיית LCD, הכי גדולה ואיכותית שאפשר בתקציב, אני אשמח אגב, תמיכה בHD זה לא חובה, למרות שאני יודע שאתם לא תוותרו לי....
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-