עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by maorbe,

שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by m0sh,

טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by realy,

שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by zilkanir,

יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…

6. Started by OverBooking,

שלום חברים. אני מחפש: סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי לחיבור המחשב אל המערכת והטלויזיה ללא חוטים. מצאתי מוצר טוב: http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Count=0604034018&Cart_Session=7688ee3f0bd8cacc947c90c396d463a4 הם טוענים שכרגע אין את המוצר במלאי בארץ. מישהו יודע איפה יש מוצר זהה או דומה למוצר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by DakloN,

שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

יש לי בקשה מאוד מוזרה, אני צריך שתציעו לי דרך זולה לשמוע מוזיקה MP3 עם רמקולים בעוצמה לא אישית בלי לזלול לגמרי בטריות. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים באיכות טובה ובמחיר סביר לחדר שינה קטן. מומלץ רמקולים עם מגבר פנימי מובנה. (אם בכלל יש כאלה) תקציב: עד 1,500 ש"ח. מומלץ פחות. ניתן לחרוג מהתקציב אם הרמקולים היותר יקרים מגיעים עם מגבר פנימי.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. אם כן, איך מחברים אותם?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. יש לי אייפוד וידאו כזה http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPod שקניתי לפני חודש ואני לא ממש צריך אותו אז כמה אתם חושבים אפשר לדרוש עליו ? ד.א , חדש הכי זול בארץ הוא עולה 1800

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.

13. Started by roey8,

רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  14. דור חמישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371689 רביעי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128544 שלישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20359

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by SmurFin,

התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by k_700,

החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. אני מעדיף של AKG\SENHEISER\CREATIVE... מבין הAKG, איזה הכי טוב מבניהם: K309 K311 K313 K315 וK321 שהוא מעל התקציב והאם כדי להשקיע בהן? סנהייזר CX300/200 או EP630? יש לי עדיפות לAKG(היו לי את הK309 והן מצוינות...) אני אחבר אותן לSANSA E250 עם רוקבוקס.. ללא מגבר אוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by embedded,

שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לחבר שלי סאב נטו בלי כלום חוץ מהממברנה.[15 אינטש] עכשיו למיטב ידיעתינו צריך מגבר פנימי בשביל הסאב שיגביר את האות מהמגבר. איפה אני משיג כזה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by GENERAL,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR הייתי שמח לקבל המלצות על כרטיס , שיספק את העבודה כמו שצריך כמובן יש לציין שההקלטה מ ה TV תהיי כמה שיותר חדה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  25. איזה רמקולים יותר טובים אלה 5.1 550 Creative או Z5500וLogitech ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים