עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dorshay,

שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by lee.,

שלום לכולם. לפי התמונות שבאג פרסמו לBF, אמור להתפרסם בפייסבוק שלהם מבצע על הרמקולים הנ"ל. רציתי לדעת אם הרמקולים נחשבים לטובים, ואם הם עדיין רלוונטיים (ז"א לא חיסול מלאי מלפני 5 שנים) הבנתי מתגובות קודמות בפורום שישנם כמה דורות לרמקולים, אז אם מבצע כדאי רק לדור האחרון למשל, אשמח לדעת. מחיר המבצע לא כ"כ ברור, אבל באופן מוזר גם בזאפ קשה למצוא את המחירים לדגם האחרון, ובעוד פה באתר היה כתוב שזה סביב 350 ש"ח בזאפ מה שכן אפשר למצוא זה יותר לכיוון ה-450, כך שאם למישהו יש נסיון של הזמן האחרון, הוא יבורך על שיתופו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. אני מחפש תחנת עגינה לאייפון. אני מעוניין בכזו שתהיה יחסית מינימלית ובעיקר תתן את התכונות הבאות: - יציאת AUX לחיבור למערכת חיצונית - שלט לשליטה על השירים (play,next,pause..) פחות חשוב זה שיהיה בה שעון. אם זה מגיע בתצורה ללא רמקולים - מה טוב, ואם אין ברירה, עדיף משהו מינימלי יחסית. טווח המחיר גמיש ונע באיזור ה-500 שקלים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by zapa,

שלום לכולם, התקנתי את כרטיס הטלוויזיה PVR 150 (הנפוץ) על התקנה נקיה של VISTA ULTIMATE ויש לי כמה שאלות: 1. כשאני רואה TV דרך ה MEDIA CENTER, התמונה נצפת עם כתמים המופיעים בעיקר בתזוזה, אבל דרך התוכנה המצורפת TV2000 האיכות יותר טובה, איך אני מגדיר שתהייה אותה איכות דרך ה MC ? 2. כשאני מעדכן את ה EPG דרך ה MC לכבלים, חסרים מספר ערוצים (כמו ביפ) וישנם ערוצים שלא מזהה בהם את התוכניות, אם זה קשור, שאר רכיבי המערכת : Q6600 2GB 800 MHZ G33-DS3R GA2600T256H תודה רבה ושנה אזרחית טובה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. לאחותי בקרוב יש יומלדת, והבנתי שהיא דיי מעוניינת באוזניות קצת יותר איכותיות מכל הזבל שיש לכולם בדרך כלל. התקציב הוא בסביבות ה100 ש"ח, הוא קצת גמיש. אחותי לא אודיופילית, היא רק רוצה אוזניות שיוכלו להשמיע בצורה סבירה ונעימה, משהו שייתן תמורה למחיר, ושהיא תוכל להרגיש בהבדל באיכות בין האוזניות הקטנות שמקבלים מתנה לבין האוזניות שאני אקנה לה. מחכה להמלצות :-)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. עד שה ONKYO יגיע, לבינתיים המסך משמש אותי לצרכי האזנה ויש איתו בעיה די מתסכלת - בכל פעם שאני מריץ Bluray או כל תוכן אחר עם אודיו סטרים של 5.1, הדיאלוגים אינם הדומיננטיים. כבר ביצעתי אילוץ ל PCM ב Output גם ב PS3 וגם במקס טוטל של יס. לא נראה שזה עושה משהו. בתפריטי הסאונד של הטלויזיה אין שום אופציה שרלוונטית ל DOWNMIX או כל פונקציית "בא לי בטוב 2.1" שהיא (שיהיה אפילו מונו, מבחינתי). אז לפני שאני עובר לקומפוננט + חיבור אנלוגי לסאונד, מה עוד אפשר לנסות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by DarkIchi,

שלום, אני מעונין לקנות רמקולים מסוג Cerwin Vega dx3 יד שניה. מכיוון שלא מצאתי מידע הליהם רציתי לדעת מה המחיר שלהם (חדש) היום ומה המחיר ליד שניה במצב טוב. בנוסף קצת מידע על האכות שלהם. המוכר מציאה לי אותם ב1500 שקל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: שאלת בונוס, האם זה ישתלב טוב עם רסיבר Pionir VSX-422-K

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. יש לי ממיר כבלים (HOT) מיותר של Thomson (אפור), וחשבתי לחבר אותו למחשב שלי כדי לצפות בטלוויזיה על מסך המחשב. לצורך כך, נראה לי שאני אקנה כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1883 יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate x64, ומסך "22 רחב. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס טלוויזיה שציינתי מומלץ? 2. נועה מספקים את הכרטיס טלוויזיה הזה עם שלט שחור של מיקרוסופט. מישהו יודע האם זה שלט טוב, ומה ההבדל בינו לבין השלט האפור? 3. מישהו יודע איזה מקלט IrDA מגיע עם הכרטיס הזה (עם כבל / בלי כבל), והאם המקלט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_473&products_id=9676 - מתאים לכרטיס ולשלט? 4. אני מחבר את הממיר ל…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום נמאס לי מהרמקולים הם תופסים לי מקום על השולחן אז תליתי רמקול אחד ואחד סמתי על המסך של החשב רציתי לדעת האם הרמקול יכול לפגוע במסך בוא שהמסך יכול לפגוע ברמקול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Mpro,

אני בדילמה רצינית ולא יודע מה לבחור! חייב את ההמלצות שלכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  16. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000

18. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

יש תוכנה כזו? אם כן אפשר לינק בבקשה להורדה שלה. תודה.

20. Started by jehoket,

איך הרמקולים האלו ביחס למחיר שלהם http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&bcid=6&pcid=19&pid=59

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by avrahams1,

היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by intermaster,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה הנ"ל אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. למישהו יש עוד רעיונות? נ.ב יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים)

25. Started by THE FOX,

למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.