עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי את המגבר מחבר טוב שלי, המגבר לפי מה שהבנתי רמה מעל המוצרים של סניו, המוצרים של סניו ממוצעים לפי מה שהבנתי. במידה ואני מחבר את המגבר למחשב, אני מאבד איכות? אם כן, מה אני יכול לעשות בשביל לא לאבד. כרגע אין לי רמקולים אז אני לא ממש יכול לתת השווה, אבל אחרי שאני יעשה ישחזר את ההלחמות במגבר אני יקח אותו לחבר שלי וניבדוק אותו על הרמקולים שלו. נקווה לטוב(:

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש מסך LCD או פלזמה לחדר שינה שיחובר למחשב התקציב הוא עד 3500 ש"ח (זה בסביבות 20-30 אינץ' במרחק 2.5-3 מטר..) ואני מעדיף של חברת LG ומשהו חשוב- שהמסך לא יהיה מטושטש בחיבור למחשב, ושיהיה חד וברור גם ממרחק 3 מטר (היה לי ניסיון בחיבור S-Video ויש משחקים מטושטשים בLCD) תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. היי מחפש טלויזית LCD בגודל 37-42 אינץ', כאשר דגש על פרמטרים הבאים (לפי סדר חשיבות) - יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה - תגובה מהירה לשינויי צבע לא כל כך חשוב עם hd ready או לא, כמובן עדיף שכן אך אני לא בטוח שיש בטווח מחירים כזה. אני לחלוטין לא מכיר את המוצרים שיש כיום בשוק, תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. שלום, מעוניין לקנות רמקולים עד 2000 שקל(עכשיו אני עושה שדרוג רציני בהכל אם מישהו ראה פירסמתי עוד כמה פוסטים על מפרט מחשב, מדפסת וכו'...). חשבתי על z5500 ארבע שאלות. 1. האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים למחשב ולטלוויזיה בחדר בו זמנית(p3000e)? 2. שאלה רק לבעלי ה-z5500 (למי שאין בבקשה לא לענות על השאלה הזאת ולהסתמך על ביקורות, מפרט, זה לא אומר לי כלום. איך הרמקולים מבחינת איכות, עיצוב והאם הם שווים את הכסף? 3. אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר של עד 2000 שקל ללא חריגה(אפילו של 50 שקל)? והכי חשוב חדש לא יד שניה! 4. לפני 3 שנים קניתי רמקולים של creative SBS 2.1 370 ב-150 שקל. קודם כל הרמקולים ממש ממש טובים יחסית לתקציב של 150 שקל. החלטתי לקנות רמקולים חדשים, מכוון שהצליל כל כ…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. אני ממש מתלבט בין שני הרמקולים האלו. מה דעתכם? מה עדיף? אני יודע שהלוגי'טק בעלי באס הרבה יותר עמוק וטוב. אבל, מבחינת פרטים ואיכות מוסיקה, ה ALTEC הרבה יותר טובים יש למישהו נסיון עם שניהים ויכול להגיד לי מה הוא מעדיף ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by RMX,

שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. אני רוצה לחבר את הקונסולות למחשב בשביל להשתמש ב5.1 שמחוברים אליו בקונסולות ולא ברמקולים של הטלוויזיה(מבחינות מיקום זה לא בעיה כי העמדה של הקונסולות ושל המחשב קרובות). אני מבין מדיון אחר(בפורום קונסולות) שאני צריך כבל אופטי. יש לי כרטיס קול audidy 2 zs . השאלה שלי זה איזה כבל אני צריך בדיוק(מה לשאול בחנויות) והאם צריך להגדיר משהו במחשב(ובקונסולות) אחר כך?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by ShoVaLK,

אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by royossef,

שלום לכולם לא משנה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לדעת, יש למישהו המלצות לDVD-VIDEO? (משמע, אפשר גם לראות קלטות, גם לראות DVD). חובה: צורב DVD ואפשרות לצרוב על דיסק DVD את הסרטים שיש בקלטות. קורא DIVX,MP3,JPEG וכו'. אם אפשר גם כניסת USB וכמה שיותר מאפייני צריבה כגון (CD-R ו, CD-RW ו, DVD+R ו, DVD+RW ו, DVD-R ו, DVD-RW ו ). (שיוכל להתחבר לממיר של YES) הגבלת תקציב: מקסימום 5 אלף ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by a1a1a1a,

אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by ORBIT,

מסך טלביזיה LCD גדול ורחב של סנסוי. איך ניתן להגדיר את תצוגת המסך שהתמונה תיראה נורמלי ולא מתוחה לצדדים? זה כך גם בשידורי הכבלים וגם דרך המחשב (מחובר למחשב). ניסיתי לשנות בהגדרות ולא הצלחתי, מלבד הגדרה אחת ויחידה בה המסך מצטמצם לכדי שליש ואז ניתן לראות את היחס הנכון. מה שקורה הוא שהתמונה נמתחת לצדדים, לדוגמא, מכונית נראית כאילו עלה עליה מכבש. מה הסיבה ואיך ניתן לתקן זאת, אם אפשר כמה שיותר בפירוט.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by wrecker,

אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.