עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by JUDO007,

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/mcre300-400.pdf דגם RX-E400 איך היא?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by (iriver H10),

האם הוא באמת איטי כל כך כמו שהביקורות אומרות? התמיכה בעברית היא תמיכה מלאה? זאת אומרת לא הפוכה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את הנגן.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by zilkanir,

יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…

5. Started by ofeky1,

אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by MDK,

האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by nehmia,

חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by PrinceofMadness,

שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.

10. Started by Fighter,

זוכרים את הכרטיסים של פעם? לדעתי הmidi שלהם נשמע הכי טוב אז אני חושב על לנסות למצוא את כרטיס ישן בPCI ולשים אותו כדי לשמוע מידי כמו פעם השאלה מה כדאי sb16? שהוא היה הכרטיס שלי פעם, או mt-32 שהוא תותח אבל אני לא יודע אם יש בpci תציעו הצעות עריכה: עזבו את mt-32, בסוף הוא היה רק בisa יש לי סאונד בלאסטר 16 אבל הוא בISA איזה באסה אולי אני יחפש כבר כרטיס sb16 בpci?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by sheff2k1,

רכשתי לא מזמן מחשב עם לוח gigabyte k8ns-939 nforce 3 ultra שעליו כרטיס קול alc850 realtek. כשאני מתקין את הדרייבר של רילטק, הסאונד נשמע נורמלי לחלוטין. כשאני מתקין את הדרייבר(האחרון) של נבידיה, הכל נשמע שונה לחלוטין(ולא בהכרח לטובה....להפך לפי דעתי ) וצלילים מסוימים נשמעים עם סאונד עיוות כזה...... מה שעוד יותר מוזר זה שלפעמים אותו צליל נשמע דווקא נורמלי, וכשאני משמיע אותו שוב(למשל הסאונד של ENTER באיסיקיו כמה פעמים רצוף)- הוא שוב נשמע מוזר מאד. פירמטתי כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי בין שני הדרייברים, התקנתי את הדרייבר של נבידיה על נקי, וזה עדיין אותו דבר...... מישהו נתקל בזה ויודע על מה אני מדבר?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by aquarius,

האם הרמקולים הבאים טובים http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=36-116-153

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לחבר שלי סאב נטו בלי כלום חוץ מהממברנה.[15 אינטש] עכשיו למיטב ידיעתינו צריך מגבר פנימי בשביל הסאב שיגביר את האות מהמגבר. איפה אני משיג כזה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by yolh4f,

2500-3000 עדיף שיהיה כמה שיותר זול!!! 32 אינז' מטרה ליראות סרטים טלוויזיה חשוב שיהיה גם יפה תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by GENERAL,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR הייתי שמח לקבל המלצות על כרטיס , שיספק את העבודה כמו שצריך כמובן יש לציין שההקלטה מ ה TV תהיי כמה שיותר חדה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by saar_m,

איזה כבל יתן לי איכות טובה יותר על טלויזית CRT כאשר אחבר אותה למחשב SVIDEO מהמחשב ל-SVIDEO בטלויזיה או SVIDEO מהמחשב לקומפוננט בטלויזיה? שאלה נוספת האם רואים בכלל את ההבדל בין שני האפשרויות המוזכרות מעל על טלויזית CRT?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by asilbob,

M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by Dog23,

שמעו קניתי איפוד נאנו של 4 GB תמונות אני יעלה מתישהו אבל אני רוצה לדעת מה אני עושה איתו ? אני יודע שצריך להטעין 24 שעות כמו בכל מכשיר חדש לא? בבקשה תתנו לי פה הוראות איך להטעין אותו בפעם הראשונה? והאם צריך לחכות שהבטריה תתרוקן לגמרי ואז להטעין או לא משנה מתי פשוט להטעין? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by fffSSS,

1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  25. אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים