עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asilbob,

M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by TARON,

רמקולים טובים עד 200 שקל למחשב

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. Started by Guns AND Moses,

מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...

4. Started by HoLy4EvEr,

שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by -JustMe-,

שלום! אני מחפש מכשיר DVD לסלון, בסכום של עד ל400 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד שיציג לי כתוביות בפונט גדול וברור(כולל בעברית כמובן), שלא יהפוך כתוביות ושיקרא את כל הפורמטים. אם יש אפשרות גם ליציאת USB זה יהיה רק טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by dudidu08,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתהייה מחוברת למחשב... שמעתי שצריך מסך שתומך באפשרות "NR" ע"מ לדאוג למסך חלק וחד של תצוגת מחשב.. איזה מסך עדיף- LCD או פלזמה? ואני גם לא ממש מבין בסראונד עם מכשיר המגבר של הרמקולים (לאן הם מתחברים וכו') אני אשמח להסברים, דגמים והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  9. בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by daklon66,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. שלום, בניתי מחשב לסלון וניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, את הכרטיס מסך חיברתי דרך יציאת ה sVideo אך לא הצלחתי לחבר את הכרטיס קול (בשביל לשמוע את הסאונד) לרמקולים הסטנדרטיים של הטלויזיה. ניסיתי לשים מתאם בן ה"בננה" האדומה לבין החריץ שבו מכניסים את חיבור הרמקוילם לכרטיס הקול, לא הלך..ניסיתי אותו דבר גם עם הכבל הלבן ולא הלך.. יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לחבר איכשהו את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלויזיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by E-tay,

למה היא משמשת??

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by averaraz,

ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Mor Abergel,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by zezz,

אני עובר דירה והסלון לא כל כך גדול, אני לא מחפש מערכת מקצועית אבל כן מערכת שאני ארגיש אותה, בעקרון המערכת תחובר למסך ה LCD בסלון אבל אני ארצה מדי פעם לחבר אליה גם את המחשב. אני צריך גם מכשיר DVD אז רצוי שהמערכת תכלול אותו אבל אם מומלץ לקנות בנפרד אז אין בעיה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אני לא מעוניין במשהו מקצועי יותר מדי). אז איזה מערכות מומלצות ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

היי שוקים, קניתי כרטיס קול AudioTrak MAYA 7.1 ויש לי פול בעיות למרות שהוא ידוע ככרטיס תותח, אני חושב שהבעיה היא פאק בייצור, כלומר משהו חד פעמי שאינו קשור בכלליות למוצר אדיר זה, (ד.א לא ממליץ לקנות בפנדה, אני מרגיש לכוד) הכרטיס עושה צלילים חשמליים חשודים כאלה וגם מנגן בקטיעות דיסקים. בכרטיס קול אחר על המחשב הבעיות נעלמות והכל כרגיל.... אם אשלח את הכרטיס לפנדה ויגידו לי שהוא תקין אאלץ לשלם 120 שקלים - זה דפוק כי יש להם אינטרס להגיד שהוא תקין!!! אני בדילמה!!! HELP PLZ!! מה שאתם יכולים.. תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.