אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. מה עושים? ואגב בכונן של הנגן כפי שמוצג במחשב מופיה ספריה AUDIOBLE שלא מופיעה בנגן. למה היא שם? HELP. :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת רמקולים 5.1 לצפייה בסרטים. התקציב הוא סביבות ה- 800-900 שקל איזה המלצות יש לכם?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח
-
יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי LCD שאני רוצה לקנות לה רמקולים , השימוש העיקרי הוא לסרטים ותוכניות , 500 - 550 שקל .
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך את דעתכם המקצועית על מערכת קולנוע ביתית הסכום שעומד לצידי הוא 2600 לא יותר חשוב שתהיה מערכת סאונד איכותית חשבתי גם על טלויזיה LCD כזאת http://www.24online.co.il/products/98932 לקנות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] הצלילים נשמעים עמוקים יותר ולא חדים וצלולים אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... ד''א הלוח אם אמור להיות 5.1 אז כמה חיבורים אמורים להיו…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש דבר כזה אוזניות BLUETOOTH או אינפרא אדום? אם כן אז איפה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט. האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה, ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועי…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
, עד כה , אני די התאכזבתי מאיכות ההקלטה של מיספר נגנים שהתאפשר לי ליבדוק אצל חברים . תגידו לי ,אם יש נגן שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים : 1.מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה או לחילופין כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני. 2. הקלטה ישירות לפורמט mp3 ( לא כמו הסידרות river 8xxx , 7xxx שדורשים המרה באמצעות תוכנה מיוחדת על גבי המחשב ) 3. disk on key ,plug and play ( לא כמו river 8xxx , 7xxx שדורשים שימוש בתוכנה מיוחדת על גבי המחשב כדי להעביר קבצים אל הנגן ) 4.מופעל באמצעות סוללות אצבע רגילות ( רצויי aa ) 5. רצוי ,אבל לא הכר…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה אתם אורמים על Creative Inspire 5.1 M5300 אני יכול להשיג ב-432 ש"ח. אם יש רמקולים יותר טובים ששוים חריגה קצת אז תציעו גם. תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם P35-S3 של גיג'הבייט עם כרטיס קול מובנה של REALTEK.. יש לי את הדרייבר. יש לי בעיה עם המקרופון, אני צריך להגביר אותו ואני לא מצליח. באפשרויות סאונד יש לי אפשרות להגביר רק את ה VOLUME הכללי וכל השאר חסום. יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה אפשר לעלות את הקו גם במקרופון..? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו בנתיים יש לי רדיו טייפ והקלטת של הדיסקמן לא עובדת אז או שיש קלטת מיוחדת לזה (יענו לנגן) ואני מעדיף לקנות רדיו דיסק ואיך אפשר לחבר אותו לרדיו דיסק ? תודה גל
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש divx עם כניסת usb, עד 350 ש"ח בערך.. למישהו יש המלצות? קניתי prosound ואני מחזיר אותו כי הוא גרוע ביותר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לאלה שיש להם את הרמקולים האלה יש מתחת לסאב וופר 2 ברגים ואחרי 10 דקות בערך של מוזיקה הברגים קצת חמים אז לכל מי שיש את הרמקולים אם אתם יכולים תבדקו אחרי 10 דקות מוזיקה אם אם חמים קצת או לא ותגידו לי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-