עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. ואני לא מצליחה לראות סרטים או לשמוע דיסקים כשאני מחברת אותו למחשב זה שלולח לי הודעת שגיאה מי שיכול לעזור לי???? אשמח מאוד תודה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה

4. Started by The Dom,

יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ורציתי לשאול האם יש אילו שהן בעיות שאני צריך לצפות להן ממכשירים משולבים? תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by sergeykp,

שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.

7. פתחתי כאן ת'רד קודם, והוא שקע.. אין לי אפשרות להקפיץ אותו (ואני לא רוצה לעשות זאת בצורה שתעבור על חוקי הפורום) - אז נאלצתי לפתוח ת'רד חדש. שמעו, אני לא ידעתי שהאוזניות היותר מקצועיות באות ללא מגבר שליטה חיצוני (של הווליום), זה די חסרון במשחקים.. קיימות אוזניות קשת (שנסגרות על האוזן ואוטמות רעשים מהסביבה) *עם* כפתור ואיכות טובה יחסית, בסביבות ה 200-250 ש"ח? אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כאלה. תודה. עריכה: http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=1287 איך אלה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by slim_shady,

תקשיבו אנשים אין לי מושג איך או מה עושים כדי לפרמט את הנגן הזה אז אני צריך עזרה, יש לי את התוכנה musicmatch JUKEBOX שממנה הבנתי מתבצע הפירמוט. למידע נוסף תודה מראש slim_shady.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by Anas-Nanas,

לאחרונה עברנו מכבלים אנלוגיים לדיגיטליים...עדיין לא באו להתקין! אמרו לי שיש שני סוגים של ממירים.. הישן, הגדול שאפשר דרכו גם להזמין סרטים מכיוון שהוא בעל תקשורת לשני הכיוונים ואחד חדש, קטן פי כמה אבל אין אפשרות להזמין דרכו סרטים... האם למישהו יש תמונות של הממירים האלו? החדש והישן... המלצות כלשהן? בעיקרון אין לי שום צורך להזמין סרטים מכיוון שזה יהיה הממיר בחדר שלי בעוד שבמרתף איפה שיש את המערכת והכל יהיה ממיר גדול בעל אפשרות להזמנת סרטים וכד'.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by SixKiller,

שלום רב... אני מעוניין לקנות דיוידי שקורא דיוקס.. גם בשביל לראות סרטים בפורמט דיוידי.. וגם בשביל לקצר את 3 המגברים שלי למכשיר אחד.. הנה לינק שיוכל לעזור לכם לעזור לי http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%F8%E0+DIVX&Param2=%EB%EF&OrderBy=low&x=25&y=10 פשוט תיכנס לפה.. וכפי שזה כבר מוגדר.. מחיר נמוך.. קורא אמפי3.. וסוג קורא דיוקס... חשבתי לקנות את ה-Prosound 990DIVX זה נראה בסדר?.. או שיש למישהו אחר התנסות עם אחד המוצרים משם... התקציב הוא בערך עד 500-550 אם יש משהו יותר נורמלי מהפרוסאונד 990... תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by IGk,

צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני או פנימי זה לא משנה לי כדאי שיהיה לו חיבור MIDI לא חובה הכי חשוב לי זה האיכות שמע שלו יש לי בסביבות ה400 ש"ח אני יכול גם ב500 אבל רק אם יש הבדלים ממש ממש ממש ממש גדולים אני לא רוצה לעבור את ה400 תודה רבה על העזרה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by emanuelex,

צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by guyfaran,

גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. Started by gilad_mos,

שלום לכולם אתמול נחת בביתי ה H340 :yelclap: (אחרי ששרדתי את כל הדרך הארוכה מהקניון בלי לשחק איתו ) המכשיר נראה חבל"ז ובינתיים אני מבסוט ממנו מאד. מה קורה עם העברית? הבנתי שכדאי להתקין את הגרסא הקוריאנית כי היא יותר חזקה (אין לה את המגבלה) מהאירופאית - האם היא גם תומכת ב USBOTG? חוץ מזה, המכשיר מיועד לבלות חלק גדול מחייו באוטו שלי (קליאו ספורט קטנה ונחמדה), למישהו יש רעיון איך למתקן אותו ככה שיהיה זמין ולא יזוז באוטו? כל עיצה נוספת תתקבל בברכה תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים במקום לקנות רסיבר מחברים כל מיני מפענחים,קדם מגברים,פרוססורים,פרה אמפ(אני סתם זורק שמות) ועוד כל מיני חלקים. אף פעם לא הבנתי על מה בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין הרכבת מערכת שמע מחלקים נפרדים לבין רסיבר buit in איזה חלקים בדיוק נמצאים בתוך רסיבר לקולנוע ביתי והאם בנייה של מערכת שמע כזאת מחלקים נפרדים משתלמת?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. Started by evman007,

אני "חושק" בזאת : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132511 מה אומרים? יש משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by hell,

יש לי מיני חדש חדש שקניתי ליפני פחות מחודש עכשיו כשניסיתי להעביר שירים MP3 היה בסדר כשהאיכות שלהם קבוע כלומר KBPS קבוע ולא קופץ,עכשיו יש לי דיסקוגרפיה של סקוטר באיכות מעולה שאני רוצה להעביר למיני ואני לא מצליח זה כותב לי שאין למכשיר מספיק זיכרון: Failed to write data to Device/Media. Waiting?For?Spring מה זה יכול ליהיות?צריך לשנות פורמאט?למישהו זה קרה? בבקשה תעזרו אני די מבועס מזה שאני לא מצליח להשמיע את השירים... :'(

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. שלום. יש לי 2 מחשבים, כאשר אחד נייח שמחובר למע' רמקולים בחדר. השני הוא לפטופ , כאשר בין שניהם יש רשת (הנייח מחובר חוטית והנייד אלחוטית). אני מחפש שיטה שדרכה אוכל להשמיע מוזיקה מהלפטופ. ישנו פתרון טיפה לא נוח, אני עובד עם ITUNES, ואז אני יכול לפתוח במחשב הנייח את הספריה שיש בנייד, אבל אז אין לי שליטה מהלפטופ על מה שאני הולך לשמוע. וחוץ מזה נדפק לי האייטונס בנייח, אז זה עוד מכשול... דרך שניה שחשבתי עליה היא מקלט BT בעל יציאת 3.5 (אוזניות) שאחבר לנייח לתוך כניסת ה LINE IN. הבעיה היא שאני לא מכיר מוצר כזה, מלבד ה AIRTUNE, שבכלל מתאים יותר לרכב, והוא יקר מידיי בשביל מה שאני מבקש. האם יש דרכים נוספות? אולי משהו שישתמש בתשתית האלחוטית שכבר קיימת בין המחשבים? האם אתם מכירים משדר …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים