אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת רמקולים של JBL דגם scs 125. (תמונה מצורפת) אחד הרמקולים האחוריים הפסיק לעבוד לי. את הרמקולים האלו קונים כיחידה אחת.. ככה שאני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך להשיג רמקול אחד. בעקרון שולחים רמקול כזה לתיקון? יש מה לעשות איתו? מאיפה אני יכול להשיג רמקול אחד כזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאני אוכל לחבר אליו נגן/פלאפון דרך החיבור אוזניות ולשמוע מוסיקה במשרד כמו בנאדם בנוסף אם יש משהו מומלץ שמכיל בתוכו רדיו אז עוד יותר טוב לדעתי תקציב הגיוני לדבר הזה הוא עד 400 שקל אבל חריגה אפשרית בהחלט. תנאי חשוב הוא שלא יהיה חיבור USB לרמקול (בטחון מידע בעבודה, זה לעולם לא יכנס)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר בירושה רמקולים של ALTEC מדגם ACS54 4.1, בידיעה שהם דפוקים , ואולי אני אצליח לעשות איתם משהו(ניקנו בארה"ב) חיברתי את המגבר/סאב לשנאי 220 וחיברתי כבל מרדיו ל INPUT ולא קרה שום דבר. אז הגעתי למסקנה שהמגבר/סאב נשרף בנסיון להפעילו פעם. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1: האם אני טועה במסקנה(האם הוא לא בהכרח נשרף? 2: ה-4 רמקולים עם חיבורי ALTEC(לא פלוס ומינוס כמו רמקולים רגילים), אני יכול לעשות איתם משהו? ניסיתי לדבר עם היבואן ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. בברכה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לנו מין פסנתר חשמלי כזה בבית והעוצמה שלו די מספקת כדאי לי להוציא את הרמקולים שלו ולעשות מוד כדי שבם יהיו רמקולי PC?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המערכת סטריאו שלי למחשב ושמתי את הרמקולים שלה מאחורי המחשב כדי ליצור אווירת סראונד-וונאבי ואני שם לב שכאשר אני מפעיל את ה-Winamp ושומע שירים בווליום קצת גבוה מתחילים לצאת מהרמקולים טיקים כאלה, כמו רעש של יתוש שנשרף מהמלכודות חשמל האלה. יכול להיות שזה בגלל האבק שהצתבר ברמקולים או שבאמת הם בדרך למקום שכולו טוב?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000910057744/ הנה הקו מוצרים החדש של LOGITECH, בין היתר יש שם מערכת 5.1 חדשה עם רמקולים אחוריים אלחוטיים, בהחלט מעניין מה תהיה ההשפעה על האיכות.. http://topmac.blogspot.com/2005/09/new-51-surround-sound-sports-dual.html
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! קראתי את הביקורות למערכות הסאונד ,ועושה רושם שה-Aztech AMS 5.1 היא מערכת לא רעה במיוחד : השאלות שלי הם; 1. מהם הרמקולים הנחשבים ביותר היום ? (ואם יש לכם קישור לביקורת אשמח לקבל אותו). 2. האם חיבור של רמקולים כאלה נגיד במקום מערכת קולנוע ביתית יעיל במשהו ? אשמח לתגובות .
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
-
אני חושב לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 אני יודע שאלו רמקולים איכותים ביותר ברמה מאוד גבוה! איך הרמקולים בסדר נכון ? עכשיו בגלל שהם כולכך טובים לפי מה שהבנתי אני חייב לקנות כרטיס קול איכותי כיכ מה לעשות בשביל רמקולים כאלו טובים צריך גם כרטיס קול איכותי מאוד יש לי עכשיו שאני יודע שזה כרטיס קול טוב (מובנה בלוח ) פעם שקניתי תלוח אז המליצו על הלוח ואמרו שהכרטיס קול שיש בלוח מאוד איכותי! Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) REALTEK ALC650 ?NAVDIA MCP2 AUDIO CODEC INTERFACE אז כקיצר תיעצו לי מה לעשות בנושא? לקנות כרטיס קול לא לקנות ...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
הרמקולים ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני לא אודיופיל וגם לא פדנט בקשר לאיכות אבל מעדיף שהם יהיו באיכות סבירה. כרגע, יש לי מערכת שהתחילה לצרום ואלו הם הנתונים של הרמקולים שלה: התעניינתי בדגם הבא: Microlab B77 1. למישהו יש ניסיון איתו? 2. האם יהיה שיפור מהרמקולים הנוכחיים או שחבל על הזמן? http://www.taobaodropshipping.com/goods.php?id=19661 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי את הקופון על הרמקולים האלו ורציתי לדעת איך הם, האם שווה קנייה או שיש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה? המחיר זה 100, ו-40 ש"ח על משלוח. http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=4695&nldi=1000 המחיר שלהם בזאפ - 350 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שחיכיתי שבוע ולא ממש היתיחסו אלי בפורום של ציטד הקפי אני הבנתי שאני אמור לשאול את השאלות שלי פה: אז בסופו של דבר המליץ לי משתמש אחד לקחת את FC330 של MICROLAB שזה 2.1 ולא 2.0 כמו שרציתי בהתחלה, ואת האמת אני בסוף חושב כן לקחת מערכת רמקולים של2.1 אבל מה אתם ממליצים? אני אישית אף פעם לא קניתי MICROLAB ואני לא יודע עד כמה הם אמינים לאורך זמן והאם יהיו להם אותם בעיות כמו שיש לי כרגע. בנתיים אני מצאתי כמה מערכות לא רעות בכלל לדעתי PHILIPS SPA5300 MICROLAB M880 LOGITECH Z523 CREATIVE INSPIRE S2 וכמובן FC330 שהמליצו לי מקודם
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):150 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 155 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 30% סרטים 10% מוזיקה 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 הציעו לי את הרמקולים האלה http://ksp.co.il/?uin=12984&buy= מה אתם אומרים עליהם ?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות את הרמקולים microlab m880 למחשב הפרטי שלי. רציתי את חוות הדעת שלכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-