אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקול בלוטוט נייד עד 1,000 ש"ח חשבתי ללכת על הUE Megaboom שעולה לי באזור ה200 Euro מאמזון גרמניה. נתקלתי גם בJBL Xtreme שהוא נראה מצויין אבל קצת מעל התקציב וכמובן שראיתי שיש עוד חברות נוספות שיכולות לתת לי מענה ראוי. חשוב לי קודם כל שהצליל יהיה איכותי וישמע טוב, עדיפות לצליל לא מקומפרס ונקי כמה שאפשר (בלי bass boost וtreble boost למיניהם לפני הEQ), ושיהיה חזק בכל זאת אני לא שומע מוסיקה לבד בבית אלא בסביבה שעלולה ליהיות רועשת. עמידות- אני מתכוון לקחת את הרמקול איתי לטיולים ולים ובגדול מקומות שהוא עלול לההרס לכן אני מעדיף לחסוך את הדמעות ולקנות רמקול עם עמידות גבוהה יחסית (הmegaboom עונה על זה אבל השאלה עם יש מתחרה ראוי בשבילו ששווה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקול בלוטוס של sony דגם: bsp10 ברגע שאני מטעין את הרמקול הטענה ראשונית אמורה לדלוק נורה אדומה קבוע וכאשר ההטענה מסתיימת נדלקת נורה ירוקה הטענתי את הרמקול ונדלקת נורה אדומה לכמה שניות ונכבית המוכר אמר לי שצריך לפרוק את הסוללה ואז להטעין את הרמקול ניסיתי להדליק את הרמקול והוא לא הגיב אז יצאתי מתוך הנחה שהסוללה מרוקנת וצריך להטעין אותו ניסיתי להדליק אותו בזמן ההטענה והוא עבד אבל מה הסיבה שהנורה האדומה נדלקת לכמה שניות ונכבית ולא נשארת דלוקה קבוע חיברתי את הכבל usb למטען מקורי של סמסונג ישירות לחשמל והמנורה דלקה בצבע אדום באופן קבוע מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש את הרמקולים (אפילו אחד) הכי פשוטים שאפשר.. במחשבי מותג נייחים, ישנו רמקול פנימי כזה (לא של הצפצופים שקיים בכל מחשב).. אפשרי גם במחשבים (לא מותג) שאני קונה למשרד? נ.ב. המטרה היא אסתטיקה ולא לחסוך כמה שקלים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אבא נזכר שיש לו מגבר וזוג רמקולים שיושבים סתם בלי לעשות כלום אז לקחתי אותם.. תמונות יהיו שתהיה מצלמה.. אבל סתם רציתי לדעת איך הם? (נשמעים מצוין..) הרסיבר הוא של קנווד KA-V68R והרמקולים של ימאהה לא מצאתי דגם אבל 150 וואט.. רציתי גם על הדרך לשאול אתכם על הרמקולים יש כיסוי שחור איך הוא מחובר אליהם (הדבקה?) ואם אני רוצה להוריד אותו הם יהרסו? כאילו עדיף להשאיר אותו? עוד דבר בנוגע לרמקולים הם מצופים במשו שחור כזה דמויי עץ.. איפה אני יכול להשיג את זה? כי הוא כבר מתקלף ואני רוצה להחליף..
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני חושב לשדרג את הרמקולים הישנים שיש לי במחשב. השימוש העיקרי ברמקולים זה למשחקים. אני מחפש משהו סביר אבל בתקציב נמוך. אני אישית לא מאוד מבחין באיכויות קול שונות. אני מגיע לאילת ולכן חשבתי לקנות ב- KSP אילת. כרגע האופציות שאני שוקל הם: Logitech S220 או Logitech Z313 (בעוד 26 שקל) אשמח לעצה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקול קטן שישמש אותי כשאני שוכב לישון. משהן בסגנון הזה : http://www.pioneer.co.jp/press/release519-j.html מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אפשר לעשות לרמקול מוגבר / פאסיבי בלוטוס? הבנתי שכן...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ בנוגע לקניית רמקול נייד. קניתי מחשב נייד ללימודים, ואני רוצה לקנות גם רמקול טוב כי אני אוהב ללמוד עם מוזיקה (שקטה) . אם יש לכם המלצות לרמקול כזה (בעל איכות סאונד טובה, בלי חשיבות לעוצמת השמע) אני אשמח לשמוע. אגב, אני טס לחו"ל השבוע ,כדאי לקנות בדיוטי פרי? יש רמקול מומלץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אודה בבקשה לעזרתכם מה לקנות ? איזה דגם? חברה ? אני צריך רמקול נייד / בידורית , השימוש זה לפקיניק / אירוע משפחתי. מה שחשוב לי 1. עוצמה חזקה 2. איכות מוזיקה טובה 3.מחיר עד 1200 שח (ניתן לחרוג עד 200 שח) 4.כולל מיקרופון . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות רמקול / תחנת עגינה לIPOD / ANDROID שלי שאוכל להשמיע מוזיקה בפארק ללא צורך בחשמל או רכב. תקציב - עד 200$ כולל הכל. מה דעתכם על זה ION Audio IPA17 TAILGATER AM/FM Lightweight Speaker System for iPod רשום שהוא לאייפוד אבל אפשר לחבר גם אנדרויד פשוט עם חיבור של אוזניות? או שיש משהו יותר טוב? באמזון כשמחפשים PA SYSTEMS הוא נותן די הרבה תוצאות - יש משהו מומלץ? אני מניח שכמות הWATT שרשומה זה מדד העוצמה? ושאלה אחרונה אם אתם יודעים - בארץ המוצר עולה 900 שקל (והיחיד שיש זה מה שהצעתי פה למעלה) - באמזון אני יכול לקנות ב130 דולר - יש לכם הערכה כמה זה יעלה כול משלוח? (זו חבילה גם גדולה וגם כבדה) ואני משתמש בחברת MUSTOP למשלוח לאמריקה ואז לארץ תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות רמקול נייד פשוט, שיכלול זוג רמקולים 5״,מגבר וסוללה lead acid. די סטנדרטי.. המגבר שברשותי מבוסס על הta2024 אם אני לא טועה, 15W לערוץ. הרמקולים שאני רוצה לקנות הם זוג מורל. טמפו 5 אינץ׳. השאלה שלי היא האם הנתונית שלהם יתאימו לשימוש עם המגבר? יספיקו לזמן סביר בווליום ממוצע עד גבוה? אני לא רוצה להתעסק בכל מיני דברים כמו קרוס אובר, האם הרמקולים יספקו לשמיעה נעימה? תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקול נייד למחשב נייד אני לא מחפש איכות גבוהה במיוחד. המטרה - שיהיה אפשר לשמוע אודיו של סרטים באיכות סבירה במחשב נייד אני לא רוצה לרכוש רמקולים רגילים עם שנאי כי זה לא נוח. ראיתי רמקול בלוטות' ב אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11257 הוא יחסית זול - סה"כ 65 ש"ח. ניסיתי לחפש באמזון ובאינטרנט מידע על הדגם הזה ולא מצאתי. שאלתי היא: האם רמקול כזה נותן איכות סבירה ? כך שאפשר לשמוע סרטים בצורה משמעותית טובה יותר מאשר ברמקול הפנימי של הנייד ? או שזה רמקול צעצוע ושכדאי להשקיע במשהו איכותי יותר? בתודה דן שמשוני
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני הרבה זמן מחפש רמקול קטן לנגן שלי ומצאתי את הPODWAVE רמקול ממש פצפון, בדיוק מה שאני צריך מישהו יודע אם יש אותו בארץ???
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקול נייד ופצפון לנגן נייד. אפשר אפילו שיהיה מונו, העיקר שיהיה קטן מאוד ובלי סוללה. משהו הסגנון הזה: http://www.akihabaranews.com/en/news-11017-Pioneer+PCR-ST10+speakers.html תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הסט הזה: Logitech X-530 עכשיו יש לי בעיה.שומעים בכל ברמקולים(סאטלייטים וסאב וופר) אבל בסנטר לא שומעים. גם כשנכנסתי ל- NV Mixer ועשיתי מעיין סט-אפ כזה שיזהה את הרמקולים הוא זיהה את כולם(ושמעו בכולם) ,כולל הסנטר,אבל פשוט אחרי זה שאני רואה סרט הסנטר לא עובד. מה לעשות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש רמקול "סנטר" למערכת: Panasonic SA-HE75 APEX DVX-811 המערכת ממוקמת אצלי בחדר ומחוברת ל-4 רמקולים ממערכות סטריאו שהיו לי לפני, AIWA ו- סוני. רמקולים גדולים ואיכותיים. מה שכן - אין לי רמקול סנטר. ברשותי 400 שקל. אשמח לעצתכם לגבי רמקול, מהעמוד הבא. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Speaker&DB67772=120049&DB67773=129727 אין לי כסף בכמויות בלתי נגמרות, לכן גם אם יש רמקול זול מאוד שווה את המחיר במיוחד, אשמח לדעת. תודה מראש חברים.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרתכם,גם ממביני דבר ומבינים בתחום.אנא ענו לי - אם יש לי סיבה לדאגה,והאם הבעיה בהכרח מקורה ברמקול?! יש ברשותי 5 רמקולים סאטליטים וסאב 10 אינט'ש. רמקול מחרחר=בנוסף לאודיו,שהוא משמיע - גם משמיע ברקע קול הדומה לחרחור (חחחחחח). 1.השאלה בכותרת. מדובר ברמקול סראונד סאטליט שמאלי של מערכת קולנוע ביתי. 2.האם רמקול,שמחרחר לפעמים,ולפעמים לא! - נחשב לרמקול תקול? 3.האם בהגדרת רמקול תקול - רמקול,שחייב כל הזמן!,להשמיע קול חרחור (חחחחחח),ולא! לסירוגין? זקוק לעזרתכם,תודה רבה מאוד מראש לעונים,ואשר יביעו דעה. חג מימונה שמייח.
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-