עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by shlomi8,

שלום לכולם...יש לי מערכת sbs580 של creative עכשיו היום הייתי בחנות של רמקולים וזה...ואיך שהוא הגעתי למצב שאני אומר למוכר שיש לי רעש כזה שיוצא מהסאב והוא אמר שיש מצב שהסאב שואב אויר במקום להוציא... בדקתי....ואכן זה כך....מישהו יודע איך פותרים את זה והאם זה הורס משהו? הוא אמר שיכול להיות שהחיבורים הפוכים משהו?! תודה לעוזריםם

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  4. יש לי מערכת סטריאו של JVC קצת ישנה אבל די חזקה ושומעים די טוב. הבעיה שזה סטריאו ו2 המרוקים תלוים מאחורי(מפריע אבל לא ממש) אני אוהב לשמע "מכל החדר" יעני בסראונד מוזיקה מכמה רמקולים 4 נניח. חבר שלי קנה דיוידי+רמקולים בדיוטי של לג'י ודווקא שומעים מצוין והבאס טוב ודי מפתיע. חשבתי לקנות גם כזה אבל חבל על המערכת הטובה שיש לי. למישהו יש רעיון מה לעשות המגבר של המערכת ה-120*2 וכל רמקול כמובן 120 וואט,אז זה קצת בעיה להוסיף עוד 2 רמקולים. ולקנות מגבר ועוד 2 רמקולים זה גם כבר מספיק כסף לקנות את המערכת של lg וזהו.... בעעעע. נ.ב אני רוצה סטלייטים+סאב עקרונית

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by TectoR,

אני מחפש אוזניות עד 300 שקל. אני צריך את זה בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה (במחשב) ולראות איתו סרטים(אני גם מתרגם סרטים ואני צריך לשמוע טוב מה הם אומרים). אני לא ממש מבין בזה, אז אשמח לשמוע הצעות תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by B.D.B,

אני מחפש Streamer למערכת קולנוע בייתי ואני לא מצליח למצוא אחד טוב. אני מחפש אחד בעל התכונות הבאות: - יציאת component ,עדיפות ל HDMI \ DVI (לפחות עד 1080i) - יציאת אודיו דיגיטאלית (לא משנה, אופטי או קוקסיאלי) - תמיכה מלאה בפורמטים הנפוצים באבחנה גבוהה (MPEG1/2/4, divx/xvid, WMV, VC1, H264) כולל תמיכה בקבצי MKV ולסיוט הכי גדול: - תמיכה בכתוביות בעברית (בשביל ההורים) אני חושב שאין צורך לציין תמיכה ב SMB (פורמט שיתוף התקיות של מיקרוסופט) זה אמור להיות ברור מאליו. אין צורך בwifi מאחר וכנראה הרוחב פס המעשי לא יספיק בכל מקרה. גם אין צורך ביכולת הקלטה \ הרדדיסק מובנה. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי מיני מק שמחובר ל-LCD 42 , מחשב משמש רק לניגון מוזיקה וסרטים. יש לו כרטיס ONBOARD עם יציאה 3.5 . איזה רמקולים מומלץ לקנות ? אני מבין שרק מערכות 2.1 מתאימות - נכון ? האם ניתן לרכוש כרטיס קול חיצוני USB על מנת לקבל צליל 5.1 ? שיהיה מתאים ל-MAC ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם אני רוצה לקנות DVD לשם ראיית סרטים. הייתי רוצה לדעת: מה אני צריך לשאול כשאני הולך לקנות די וי די? מה חשוב שיהיה בו? איזה פורמטים כדאי שהוא ינגן? יש איזה שהם חברות עדיפות למכשירי די וי די? התקציב הוא בערך 1600 שקל לדי וי די משולב עם וידאו! תודה לכולם וחופש נעים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by +Eliran+,

מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sagi_10,

שלום לכולם . לפני כמה זמן (באמת שבלי כל סיבה ) התחילה לצוץ לי בעיה מוזרה באוזניות : כמו שאתם יודעים יש שישה רמקולים באוניות הללו , ומשום מה (אלוהים יודע למה ) הרמקול המרכזי בצד ימין לא עובד ! כמובן שהדבר מעצבן אותי מאוד ! במשחקים זה משפיע מאוד... אז ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים : 1) בדקתי את האווזניות אצל חבר והם עבדו 100% ! 2) עידכנתי דריברים של הסאונד . ( לא עזר..) 3) ניסיתי לשנות את החיבורים למחשב..אך לפי החוברת ולפי הנשמע הם מחוברים בסדר הנכון . **יש לציין שאלה אוזניות חדשות שקיבלתי רק לפני יומים ! , אין בהם פגמים ולא עברו התעללות . עזרה בבקשה...אני מתחרפן !

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  13. קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

תודה לכל מי שהמליץ לי לקנות את הרמקולים הנ"ל. לא חשבתי שרמקולים כאלו קטנים יכולים לתת לי עוצמה כזאת גבוהה באסים מהSUB. אז שוב תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by LIRON1,

קיבלתי אוזניות חדשות ויש לי שני שאלות, 1. מה זה כל החיבורים שיש? (תמונה) 2. למה אני יכול לשלוט בשלט של הבקרה רק בווליום ולא גם בשאר האופציות? תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by xsx,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני המסכים אני אשמח לקבל קישור או הסבר מעוניין לקנות מחר בחנות הציעו לי את 37wl58p אבל לא מצאתי עליו ביקורת או משהוא כדי שאני אוכל לעשות השוואה ואם אפשר להתאים לו כ.מסך עד 1500 שקל בשני המכשירים יש תמיכה בHD יש כ.מסך שתומך ? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום לכולם, עד כה הנני חסר טלוויזיה חדישה, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אחת וליהנות קצת מהחיים. שימושים: סרטים HD, שידורים דיגיטליים(לא חובה built in), משחקים - אולי חיבור לקונסולה בהמשך. מרחק צפיה: עד 3 מטר. תקציב: ~5K בינתיים חשבתי על : טלויזיה Samsung LA46C530 טלויזיה Sony KDL46EX402 אבל אני פתוח להצעות. אשמח גם על המלצות לחנויות וכדו. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by 7278608,

היי יש לי מחשב DELL INSPERSION 7720 17R ועד היום הייתי משתמש בו לצפייה ב 1080P, עכשיו שקניתי טלווזיה 4K ואני מגדיר לו שיעבוד דרך הרחבה אז הוא נותן לי את המסך השני עד 1080P הכי הרבה, במחשב יש לי שני כרטיסים אחד של אינטל 4000 והשני הוא NVIDIA M650, כמובן שקניתי כלב HDMI 4K בנוסף, אך עדיין הרזולוצייה המקסימלאית שלי היא 1080P, יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך בכל זאת אני יאכל לראות ב 4K ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by omer1789,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב או מערכת סטיראו. אני צריך שיהיה ווליום חזק מאוד כי אני מנגן איתם בתופים. אז מה עדיף מערכת סטיראו ולחבר אותה למחשב? או רמקולםי למחשב? תנו הצעות... והתקציב שלי על 1000-1200. אפשר לחרוג ב100 בערך... תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Rhx,

אז ככה,אחרי שהזמנתי את ה סנהייזר HD202 יש לי אפשרות לבטל ולקחת אוזניות אחרות אבל אני לא יודע אם כדאי מה דעתכם על זאת ? היא עולה פחות ב2-3 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106935 אם זה לא שווה הוא פחות טוב מה HD202 אני לא אבטל את ההזמנה,תודה מראש. זאת האוזניות שהזמנתי ד"א http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.