עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DREDON,

Umax 128MB Mp3 Player/USB 1.1 Flash + Voice Recorder רציתי לדעת מהנסיון שלכם אם זה נגן טוב, ואם אפשר לחבר לו כרטיסים נוספים של 128 או יותר (אין לי מושג איך זה הולך)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי סיטרואן C5 שכרגע יש בה רדיו דיסק מקורי, טוויטרים מקוריים בפינות הדשבורד והחלון הקדמי, ורמקולים 6.5" מקוריים, אחד בכל דלת (כלומר 4). אני רוצה מערכת שישמעו יפה ונקי, ושתהיה גם חזקה, אבל לא צריך מאוד חזקה, בגבול הסבירות. אז מה אתם ממליצים לי לשים? (נ.ב. אני מעדיף לשמור את הרדיו דיסק המקורי אם הוא מספיק איכותי כי יש לו שליטה מההגה ואם אני יחליף לא תהיה, כמו כן יש לי את האפשרות לבקש מהליסינג שיכניסו לי MP3 בחינם....) התקציב יכול להגיע גם ל 4000-5000 אם צריך, אבל אני מעדיף שיהיה בהרבה פחות(2000-3000), שתהיה תמורה טובה למחיר.... תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. מנגן DIVX. מבוסס דיסקים נראה מעניין למי יש עוד אינפורמציה שהוא רוצה לחלוק איתנו ? ??? ועוד..... נתפסה לעיניי ביקורת לנגן החדש המהולל של IRIVER הלא הוא ה H320. זה בעצם לא ביקורת אלא סקירה ויש גם ווידאו מרשים ביותר.. http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3A%2F%2Fakiba%2Esorobangeeks%2Ecom%2Frevue%5F15%2Ehtml

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by baby bash,

בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר. ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי. ואתם יודעים את ההמשך... ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!! איך אני מחבר את האייפוד למחשב ? ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש... איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by DREDON,

אם קיים דבר כזה עד 700 שקל, תוכלו לכתוב פה בבקשה? להציע הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by prexus,

אני חושב עכשיו איפה כדי להשקיע את כספי באודיו. אני עובר לארה"ב בקרוב, וכל השקעה תהיה שם, ואני לא בטוח איפה להשקיע. עכשיו יש לי בבית: Yamaha TSS1 מחוברים למחשב שלי. זוג רמקולי סטריאו של סוני שהגיעו עם מערכת גדולה, שכוללת קופסא גדולה שבא הרדיו, טייפ, הגברה ן-CD, מדגם LBT-A17. Sony MDR-V500. אני שומע הרבה מוסיקה, משחק דיי הרבה ורואה סרטים מדי פעם. יש לציין שבבית החדש בארה"ב יש סיכוי טוב שתהיה מערכת ק"ב מחוברת לטלויזיה גדול לצפייה בסרטים. איפה כדי להשקיע עוד כסף אם אני משקיע? באוזניות איכותיות ובמגבר? והגברת סטריאו וזוג רמקולים חדשים? בכרטיס קול תומך 5.1 כמו אודיג'י 2 ZS ומערכת 5.1? ואיזה כרטיסי קול יחסית זולים טובים גם למוזיקה אם אני אחליט ללכת על אוזניות? המקור העיקרי שלי ה…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by idangonen,

שלום, יש לי נגן 20 ג'יגה של archos עם מסך LCD שיש בו אפשרות לצלם בוידיאו, תמונות ולהקליט בפורמט MP3. יש לי תקלה במסך, המסך עצמו עובד, וגם כאשר אני מחבר אותו למחשב אין לי בעיה להעביר נתונים בינו לבין המחשב. הבעיה היא שהרכיב בתוך המכשיר שעושה אור על מנת שיוכלו לראות מה מופיע על צג ה-LCD נשרף. אני לא מוצא שום מעבדה בארץ שפותחת ומתקנת מכשירים מסוג זה. אני קניתי אותו בחו"ל וכבר אין לי אחריות. אין לי בעיה לשלם על מנת שיתקנו את זה. אם מישהו יודע איפה אפשר לתקן את זה, זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

אני יודע שצריך למקם רמקולים נכון בשביל שתהיה אקוסטיקה טובה. אוקיי. אבל השאלה היא, רמקולים שונים צריכים מיקום שונה? או שבלי שום קשר לאיכות הרמקולים שאני אקנה, ההכנה לקולנוע ביתי קבועה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by Psychological,

צריך להתאים ל Wharfedale Diamond 8.3 תקציב מקסימום, 3,000 שקל. מתוכם, 1600 הולכים על הרמקולים ... מה תמליצו ? נ.ב. 1,600 מחיר טוב לרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by IAF.ofek,

שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by yuvalt,

שלום, אני מחפש מכשיר קטן ופשוט שממתג בין אוזניות ורמקולים למחשב. יש מכשיר של פלנרוניקס אבל לא מצאתי מישהו שמוכר אותו בארץ. רעיונות למישהו? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/103-0067678-2451803?v=glance תודה, יובל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by arpa,

הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. ניסיתי לבדוק בהגדרות צלילים של WINDOWS XP זה מכוון על סטריאו..... מה אפשר לבדוק? יש לציין שהשמאלי הוא המרכזי זה שיש בו את הצלחנים להגברה והכל, והימיני (ששומעים בו) איך בו כלום רק חוט שמתחבר לשמאלי.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. זה כמו RMS ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. שלום. הכרטיס קול שלי כרגע הוא SB live 5.1. אני רוצה להחליף אותו במשהו קצת יותר איכותי. הכרטיס קול אמור לשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, וכן קצת לעריכת והקלטת סאונד. לסרטים בכלל לא, ולמשחקים ממש קצת - אין חשיבות גדולה. עכשיו, מבחינת תקציב, אני יכול לקנות את ה7.1. השאלה היא האם זה שווה את המחיר? לפי הנתונים היבשים יש לה 7.1 יתרונות. ויש לו גם תמיכה בASIO, שהבנתי שזה דיי חיוני לערכית אודיו. אז מה דעתכם, שווה להוסיף את העוד 200 שקל ולקחת את ה7.1 או שכדאי לחסוך?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אוקיי, חשבתי לקנות נגן MP3 נייד בעל דיסק קשיח. התלבטתי בין ה Creative Muvo2 1.5G לבין ה Creative Nomad Jukebox Zen NX 30G שניהם נמכרים בפי סי אייץ'. אולי מישהו יכול לעזור לי להחליט, למרות שהמובו 2 קצת קטן בשבילי, אבל אני לא בטוח בקשר לזן. אני מודה לכם מראש. נ.ב תווך מחירים יכול לנוע בין 1000 ל 2000 ש"ח.

18. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה: '>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות EAX 1 ו-2 ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל? והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2? תודה רבה לכל המגיבים מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כרגע המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי, והרמקולים שלה תלויים על הקיר מאחורי. הרמקולים האלה מעולים - נשמעים טוב מאוד עם באס מעולה. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד 2 רמקולים בטווח של 300-400 ש"ח כדי לשים מקדימה בשביל לקבל Surround לסרטים. איזה אתם מציעים? אחרי שיטוט בזאפ מצאתי 2 שנראים לי בסדר: Creative inspire 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894 Logitech X220 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 Nה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. מכירים את הרמקולים האלה 2.1 ו4.1 מסדרת SOUNDWORKS ..? יש לי כאלה קטנים וכאלה טיפה יותר גדולים עם סאב אחר.. מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by ratzabi,

על איזה מערכת סאונד למחשב אתם ממליצים 5.1 . עוצמה גבוה ואיכות טובה. 600 ש"ח +- תודה לעוזרים. עריכה:-------------- המערכת תהיה למחשב. אם יש מערכת גם לTV שיכולה להתחבר למחשב ומתאימה לתקציב אז זה גם אפשרי.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים