עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם זה אפשרי ומעשי להחליף מארז של זוג רמקולים למחשב באחד אחר כל זאת מבלי לפגוע באיכות השמע? האם מארז הרמקולים מתוכנן בקפידה או שכל מארז אחר יעשה את אותה העבודה (בהנחה שהמארז האחר הוא איכותי באותה המידה)? ביקורות ורק ביקורות

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by maorbe,

שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by (iriver H10),

האם הוא באמת איטי כל כך כמו שהביקורות אומרות? התמיכה בעברית היא תמיכה מלאה? זאת אומרת לא הפוכה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את הנגן.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by xtreme21,

אני מחפש טלוויזיה 47 אינץ' אני רוצה טלוויזיה טובה אבל לא יותר מדי יקרה אני חשבתי בהתחלה על סמסונג או על הייר אבל אני עוד לא סגור על זה... אני רוצה גם טלוויזיה שתיהיה איכותית לXBOX שלי :-) תודה לעוזרים דרך אגב גם הLG נראת לי טובה..

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני צריך רמקולים ב500 ש"ח טובים+ (אם יש) והגודל לא משנה (רק לא להגזים) זה מתחבר לLCD בלי רמקולים (LCD 2407WFP 24) חשבתי על אלה: JBL Northridge E Series E 20 - Bookshelf Speakers X I-Trigue L3450 2.1 Home Stereo Speaker System http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=24932&ref=12 הם טובים? או שהם סתם חרא? ויש אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by AgeBlade,

אני מחפש DVD שמסוגל לקרוא DIVX XVID וכד' ושיכול להתחבר לרשת הביתית שלי וכך אוכל לראות סרטים בלי לצרוב אותם מצאתי דגם אחד MOMITSU V880N - המפרט כאן מישהו מכיר עוד דגמים דומים ואולי על דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by nehmia,

חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by dag18,

למישהו יש קצת ניסיון בנגני MP3? אני מחפש מכשיר שיכול גם להקליט לקובץ MP3 או לקובץ אחר שאפשר לקודד אותו לMP3, אין לי צורך בזיכרון גדול כ"כ - מספיק לי 256 ומכשיר שיכול להקליט באיזור ה 10 שעות, המכשירים שמצאתי הם בעיקר של חברת SAFA, שלפי הבנתי היא די חזקה בתחום. http://zap.co.il/model.asp?model_id=20938&gsid=10-4 או אחד פשוט יותר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20937 אם למישהו יש מידע על אחד המכשירים של החברה הנ"ל או על מכשירים אחרים שבטווח בין 600-1000 ש"ח - נא לכתוב!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by prince8900,

אני מחפש רמקולים לא כל כך יקרים שיעשו את העבודה כמו שצריך, בעיקר למשחקים ולמוזיקה. התקציב הוא 300 ש"ח אשמח אם תעזרו לי. :s05:

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. אני מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתי לחדר קטן. בחיפוש ברשת מצאתי רסיבר מודרני שתומך בכל הפורמטים החדשים ומצאתי רסיבר משומש ב-900 ש"ח דגם VSX-D409 (דגם די ישן) שתומך רק ב Dolby Digital ו-DTS. שאלה: עד כמה חוסר התמיכה בפורמטים חדשים קריטית? אני מתכון לראות בעיקר סרטי DIVX שתמוכים ב-5.1. (AC-3, אם אני לא טועה) והאם שווה להוסיף עוד 1,000 כדי לרכוש רסיבר שתומך בכל הפורמטים?

16. שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. אני מת לקנות את ה mz-nh600 אני מאוד ישמח אם מישהו יברר מתי הוא אמור לנחות בארץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by מאפיונר,

יש לי רמקול של מערכת וזה עם שני חוטים איך אני יכול לחבר אותו למחשב בלי מגבר יש איזה מתאם או משהו האם יש אפשרות כזאת? תודהנ מראש!

20. תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים

21. Started by saar_m,

איזה כבל יתן לי איכות טובה יותר על טלויזית CRT כאשר אחבר אותה למחשב SVIDEO מהמחשב ל-SVIDEO בטלויזיה או SVIDEO מהמחשב לקומפוננט בטלויזיה? שאלה נוספת האם רואים בכלל את ההבדל בין שני האפשרויות המוזכרות מעל על טלויזית CRT?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by oren88,

שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by R9800P2,

http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16987 משהו מכיר טלויזיה יותר טובה מי זות ב2000 שקל אפשר לחרוג עד 3000 אלף שקל אבל! לא פחות מי 29 אנז'

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.