אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש ומצאתי כמה טרדים שמדברים על זה אבל בכל אחד התשובה היא קצת מעורפלת.. עכשיו לפני שאני קונה אני חייב לדעת תשובה מדוייקת לגבי מה לקחת כי הZS הוא קצת יקר אבל יכול להיות שמשתלם אם ההבדל היחיד ביניהם הוא הערוצים(7.1 6.1vs) או הבנדל בZS אז אין לי צורך בזה כי גם ככה יש לי T5400 שזה 5.1 ואני לא מעוניין בחבילת RETAIL שתתן לי טומבריידר ועוד כמה משחקים ישנים.... שמעתי משהו על תיקונים קריטיים בZS שהתגלו ברגיל זה נכון ??
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום, יש מצבע נחמד בבאג של 1+1 http://blackfriday.co.il/ אז חשבתי שאני ואחותי נתחדש לנו באוזניות: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 מה אתם ממליצים מכאן על אוזיות בתוך האוזן? (akg 324p או אם יש משהו יותר טוב בטווח מחיר) וגם על אוזניות קשת? (k414 או אחר יותר טוב אם יש בטווח מחיר). גם אשמח לשמוע חוות דעת הנוחות של האוזיות, איך הן יושבות על האוזניים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איפה הכי כדאי לי לתלות את ה-2 רמקולים של המערכת... אני רוצה פשוט שישמעו כמה שיותר טוב ב"כל החדר". כרגע יותר חשוב לשמוע טוב שאני במחשב. אבל אולי בעתיד גם שאני רואה טלויזיה. תודה על העזרה זה דחוף!!! נ.ב ברור שאפשר לתלות מעל המיטה או המחשב או השולחן שעליו יש את בסיס הסטריאו. וגם הזרועות מסתובבות כמובן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחראי הפורום. כדאי להפריד לפורום נפרד בין נגני MP3 למיניהם למערכות קולנוע ואודיו. רוב הנושאים כאן שייכים לנגנים ואוזניות. לתשומת ליבכם.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מבוסס דיסקים תומך בנגינת אמפי3 וחשבתי על הIRIVER iMP-50 מה דעתכם עליו? הוא טוב? הכי חשוב לי שהנגן יהיה מאוד איכותי כי אני רגיל לשמוע מוזיקה במערכת הסוני שלי בבית ואני שומע רק איכות, וגם חשוב לי שהווליום יהיה חזק, שלא תהיה לי מגבלה, שתהיה אפשרות להגביר כלכך חזק שזה יהיה חזק מידי. ושוב אני שם דגש על איכות. האם האייריבר מתאים לי? האם יש משהו טוב יותר במחיר שלו(300 ש"ח) או שאולי יש אותו יותר זול? כי אין אותו בזאפ מצטער על הסיכום הארוך הזה שכתבתי ומקווה שתעזרו לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השיטות מבחינת איכות שמע סופית ?
-
??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16987 משהו מכיר טלויזיה יותר טובה מי זות ב2000 שקל אפשר לחרוג עד 3000 אלף שקל אבל! לא פחות מי 29 אנז'
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי בו את הדרייברים הישנים שהיו לי במחשב הקודם, שם לא היו לי בעיות עם השמע ועכשיו כשאני שומע משהו בAC3 הכל תקין ושומעים טוב ויפה, אבל כשאני שם משהו בDTS משום מה אני לא שומע כלום, איזו אופציה יכולה להיות במקודד שתסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאחותי נגן Mp3 . המחיר עד 350 ש"ח. שיהיה של חברה טובה, שיהיה לו רדיו [ ולא אחד כזה טרנטלה ] , איכותי , אחריות [ מינימום שנה ] ועדיף שלא יהיה כבד. לעניין של הנפח..הייתי מעדיף 512mb אבל אם יש מכשיר של 256 mb עם איכות ברמה גבוהה אז למה לא. מכשיר של 1giga עם איכות גבוהה בטווח המחירים שאני מחפש לא מצאתי, אולי אתם מכירים אחד . תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
סבא מחפש מע' סטריאו עם הפיצ'רים הבאים: 1. CD (קורא צרובים ו-mp3) 2. TAPE (לקסטות הישנות שלו) 3. RADIO הוא מצא כזה בעיר ב-260ש"ח ורצה להתייעץ איתי לפני רכישה. אני צריך למצוא כזה דבר כמה שיותר זול, ושיכיל את 3 האפשרויות הנ"ל אמור להיות משהו קטן יחסית, אני חושב שזה מיועד למטבח... :s05:
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות איכותיות בטווח של עד 120 ש"ח המליצו לי על הסנסהיזר MX450. יש למישהו המלצה על אוזניות דומות? תודה מראש מארק
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אם אני אקנה אותם אוכל לחבר אותם למחשב ? זה אפשרי זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם מאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות.. ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל. השאלה אם זה בכלל שווה תכסף. לדוגמא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000 (לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג lg d-6246. חיברתי אותה עכשיו ואני שומע רחשים כמו של תדר רדיו לא טוב מהרמקול המרכזי והאחורי ימני. בדקתי את הקאבלים והרמקולים והחלפתי עם רמקולים אחרים (שעובדים טוב במיקום שלהם) ועדיין שומעים את הרעשים. כל זה קורה כשאני על AUX. כשאני על מצב DVD/CD אני לא שומע את הרעשים (כרגע הכונן לא עובד, אבל כשאני על המצב שלו הרעש מושתק). בנוסף, הרעש הוא באותו הווליום כל הזמן. כלומר, הוא לא משתנה יחד עם הגברת או הנמכת הווליום. אשמח ממש לעזרה כי זה ממש מעיק עלי ואני רוצה לפתור את הבעיה. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום ! יש ברשותי Dell Dj בנפח 5 גיג'ה .. עכשיו לשאלתי ... האם אני יכול לשדרג את השפה לעברית ? האם יש דרך כל שהיא לעשות זאת ? ושאלה נוספת .. האם יש דרך לשדרג את התוכנה הפנימית ? מודים ? או משהו בסגנון ?!..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-