אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במקום העבודה שלי יש הרבה רעשים שמפריעים לי. אני מחפש אוזניות טובות שיבודדו אותי מהרעשים הסביבתיים. האוזניות אמורות גם לשמש לשמיעת מוזיקה סטראופונית. איכות הצליל לא חייבת להיות סופר דופר מעולה. רף המחיר שנרשם בכותרת אינו קשיח וניתן לחרוג ממנו, במידה ושווה לדעתכם. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דור חמישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371689 רביעי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128544 שלישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20359
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין מחו"ל את ה-ICEMAT, עכשיו, המוכר מציג שתי גירסאות ל-ICEMAT ולא מצאתי את ההבדל ביניהם, הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. גרסה זולה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Audio-Siberia-Black-Gaming-Headset_W0QQitemZ140262452586QQcmdZViewItem?hash=item140262452586&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 גרסה יקרה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Siberia-Black-USB-Headset-w-7-1-sound_W0QQitemZ110284434309QQcmdZViewItem?hash=item110284434309&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 הבנתי משהו עם USB אבל אני לא בטוח, אני צריך את האוזניות למחשב בשביל משחקים, זה משמע…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם חירור של הרמקול מאחורה לצורך חיבור לזרוע (כדי שאוכל לתלות אותו על הקיר) פוגעת באיכות הרמקול? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון התחלתי להתעניין במערכות קולנוע ורמקולים , ופחות או יותר אני מתמצא בעניין (עד כמה שאפשר בחודשיים) אבל יש נושא שממש בלבל אותי , כול הקטע של הוואט , למה צריך וואט , ומה יותר טוב יותר וואט או פחות וואט לכול רמקול ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לחבר שלי סאב נטו בלי כלום חוץ מהממברנה.[15 אינטש] עכשיו למיטב ידיעתינו צריך מגבר פנימי בשביל הסאב שיגביר את האות מהמגבר. איפה אני משיג כזה?
-
אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1, האם יש משהו יותר טוב מה-ATP3 במחיר של עד 500 ש"ח? לגבי כרטיס קול, יש לי כרטיס מובנה על הלוח ALC850, עד כמה ההבדל בינם לבין AUDIGY2 לדוגמא יהיה משמעותי כאשר השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה, לא משנה לי פנימי או חיצוני, הבנתי שיש גם כאלה שלא מתחברים למחשב אלא ישר למסך. מה הכי איכותי בין כל הסוגים? תכלס אם אין הבדלי איכות בין אלה שמתחברים למחשב לבין אלה שמתחברים למסך, אני יעדיף את אלה המתחברים למחשב כי אפשר להקליט. עוד דבר חשוב זה השלט, צריך שיהיה.. נאמר ויש לי כזה התקן, עם שלט, אני יכול לשלוט עם השלט הזה על עוד אפליקציות במחשב?! וינאמפ וכאלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ואני מת על זה! בכל מקרה פעם היה לי פנטיום 1 עם כרטיס קול סאונד בלאסטר 16 בisa יום אחד קול צליל שיצא מהרמקולים היה מלווה בהד מגניב ויום למחרת זה נעלם :'( בכל מקרה עכשיו יש לי sound blaster live 5.1 וזה חזר! ויש הד מגניב כזה בסרטים ובמשחקים ובמוזיקה והוא לא נעלם אחרי ריסטרט אבל כנראה שזאת איזה הגדרה ברג'יסטרי או משהו ששונתה ואם אני יצטרך לפרמט מתי שהוא ההד המגניב הזה יכול להיעלם אז למישהו יש הסבר ממה ההד נובע? כדי שאם אני יפרמט אני יוכל להחזיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות DVD נייד שיעביר לי את הזמן בצבא אני לא מתכנן להשתמש בדיסקים כדי לראות סרטים אלא לחבר לו דיסק און קי או כרטיס זיכרון עם סרטים וככה אפשר להשים מלא סרטים מה שחשוב לי שהוא יהיה איכותי ושהמסך שלו יהיה כמה שיותר גדול וכמה שיותר פרקטי שיהיה תומך בכל הפורמטים טוויח מחיר עד 1000 שקל[ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם MDR EX51LP אבל באדום המקום היחידי שמצאתי בו היה אודיוקיובס אבל הם עולות שם 40$(!) ובאיבי הם עולות 24$(שחור....לא מצאתי אפילו זוג אדום אחד...) הלפ פיפול הפל!!!!! תמונה להמחשה..... http://www.audiocubes.com/images/f_sony_mdrex51lp.jpg איתן
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-