אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני דגמים האחד של LG דגם 32LC51 http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=624 והשני של SAHRP דגם LC32SA1 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=621#detailed שניהם גודל 32 אינצ'. מה דעתכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה נגן Mp3 של deejay קיבלתי רק את הנגן הנגן לא חדש . ואין לא עברית וזה מבאס אני יודע שיש בדיוק אותם נגנים עם firmware שיש בו תמיכה בעברית אז עם למישהו יש כזה נגן או יודע מאיפה להוריד את הקשוחה אני מאוד ישמח עם הוא יעלה אותו לאתר
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם לאחד המשתמשים יש את הכרטיס והלוח הנ"ל שעובדים אחד עם השני?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות איכותיות בטווח של עד 120 ש"ח המליצו לי על הסנסהיזר MX450. יש למישהו המלצה על אוזניות דומות? תודה מראש מארק
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
גם דרך האינטרנט אפשרי
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר שאני יכול להזמין משהו מארצות הברית והם יעשו לי משלוח לארץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם כרטיס קול מובנה AC97 אם אני מבין נכון. בדקתי במפרט ואני לא מוצא שום פירוט לגביו - מספר ערוצים למשל.... האם אני יכול לקנות ולהתקין כרטיס קול אחר בנוסף והוא יהיה הפעיל? ועל איזה אתם ממליצים?אני צריך משהו פשוט אבל שיתן איכות - למשחקים, סרטים וכאלה..... אל תשאלו מה התקציב, כי את זה אני אחליט אחרי שיעזרו לי פה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קראתי פה מישהו שאומר שיש לו יציאות אופטי וDVI מה זה אומר ? יש לי כרטיס מסך ויש לי יציאה לטלוויזיה יש לי את החיבורים האלה? הכרטיס מסך שלי abit geforce 5600 256mb
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אנשים. כשהדלקתי יום אחד את הIRIVER IMP350 שלי עם דיסק MP# שאותו שמעתי כבר שבוע, הנגן ביצע כמה סיבובי סרק ואחר 10 שניות התחבה.. וכך קורה לי עם כל דיסק (אפילו לא MP3) שאני מנסה לקרוא עם הנגן! פשוט לא מנגן כלום!! ): ניסיתי לטעון אותו עד הסוף, ניסיתי כל מה שיכלתי אך לא הצלחתי להועיל את המצב! האם מישהו נתקל בתקלה? ואם לא אז מישהו אולי יודע מה היבואן שלהם בארץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר mp3 חדש, מבוסס פלאש בזיכרון עד 512 mb האם creative mx 100 שווה את המחיר או שיש משהו טוב יותר במחיר סביר (עד 900 שקל)? איך הנגנים של rio? בתודה מראש, אלי
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, בקרוב אני מקבל אוזניות למשחקים ומוסיקה (יותר משחקים), בחרתי את הHD 202 כי ה457 לא אטומות. השאלה שלי לאן לחבר את האוזניות, ליציאה של הרמקולים במחשב? או לסאב-וופר של המערכת שלי? (מערכת 2.1 של גניוס, לא מערכת טובה). תודה מראש, סליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרגע Logitech Z560 4.1 האם הZ2300 יותר טובים למוזיקה ? (הרי הם 2.1)
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש DVD שמסוגל לקרוא DIVX XVID וכד' ושיכול להתחבר לרשת הביתית שלי וכך אוכל לראות סרטים בלי לצרוב אותם מצאתי דגם אחד MOMITSU V880N - המפרט כאן מישהו מכיר עוד דגמים דומים ואולי על דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ ?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מערכת רמקולים של 5.1 ואת הכרטיס קול 24-bit. הבעייה היא שאני לא מצליח לשמוע שום דבר מהם, והחיבורים בסדר גמור. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי הפתיעו אותי עם האוזניות pc-150 ו- pc-140 של סנהייזר. ההורים שלי לא ממש מבין בדברים האלה ולכן כשאמא שלי דיברה עם היבואן ואמרה אוזניות למוזיקה מהמחשב אז זה מה שהוא הביא לה... יש לציין שהאוזניות כוללות בתוכן מיקרופון. קצת פרטים: http://www.sennheisercommunications.com/downloads/FCS_PC150.pdf (שמירת יעד בשם) ואם לא עובד אז הנה: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc150.html לפי הנתונים שראיתי - התנגדות: 32 אום, תחום תדרים 18-22,000 הרץ הם נראות אחלה אוזניות... אבל אבא שלי אמר לי שהם יחזירו את האוזניות(pc-140 ו- pc-150) וייקנו אוזניות ממש טובות. השאלה כמה 2 האוזניות האלה שוות מבחינת כסף ואם ה- pc-150 תהיה טובה לשמיעת מוזיקה? וגם לאילו אוזניות אפשר…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם אני מפעיל שיר אז רק ברמקול ימיןם שומעים ופעם אחרת רז רק ברמקול שמאל שומעים הוא משמיע לפעמים רק בצד אחד! החיבור תקין\המגע תקין והרמקול עצמו חדש
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אממ אני מעוניין להקליט שירים בעזרת המחשב. עכשיו אני מודע לכך שאני צריך מיקרופון איכותי.. 1) איך אני יוצר (כלומר, תוכנה..) את האפקטים האלה של ה"הד" (ECHO) כמו באולפנים, אבל שיהיה "לייב" 2) איזה חיבורים אני צריך בשביל לחבר כלי נגינה למחשב? האם אניצריך לרכוש כרטיס קול חדש? או שניתן להשתמש בכרטיס הפשוט? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס קול sound blaster live של חברת creative ומערכת רמקולים הקפיים מאוד זולה. המערכת מורכבת מרמקול מרכזי ומעוד 4 רמקולים הקפיים - כאשר 2 מתוך ה 4 מחוברים ביניהם בחוט אחד והשניים האחרים נפרדים. ברמקול המרכזי יש 3 כניסות (IN) ו 3 יציאות (out) כאשר 2 מתוך כל 3 מתאימות לרמקולים הנפרדים והיציאה השלישית קטנה יותר (כמו של אוזניות) ומתאימה לצמד הרמקולים שמחוברים יחדיו. בנוסף יש לי כבר כמו של אוזניות כאשר ב 2 הצדדים הוא "זכר". אני זקוק לעזרה - כיצד מחברים את הרמקולים הללו לכרטיס הקול ? האם אני מנצל ככה את הכרטיס כראוי או שאני זקוק לרמקולים שמתחברים ל 2 היציאות בכרטיס קול ? האם ניתן לחבר את הרמקולים ההלו לכרטיס קול רגיל ? תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לשאול אותכם בקשר לבעייה שיש לי בקשר להעברת קבצים מהמחשב. אני חושש שהוא איטי יותר מהרגיל ואני דיי בטוח כשניסיתי את זה על 2 מחשבים שולחניים זה היה לאט יחסית. וכשניסיתי את זה על מחשב נייד (דווקא של apple) אז זה העביר ממש מהר מה הבעייה?!? אולי בהגדרות בתוך המחשב הusb הוא מוגדר כ1.1?!
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-