אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, ברצוני לרכוש אוזניות אלחוטיות אך אני לא יודע איזה סוג לקנות? תוכלו בבקשה להמליץ לי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LCD 37 מסך רחב של טושיבה. עד היום כשחיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך X1950pro) הכרטיס זיהה את הרזולוציה של הטלוויזיה, התאים את הרזולוציה למסך, והתמונה נפרסה על כל המסך. היום כשחיברתי את המחשב לטלוויזיה התמונה נשארה "מרובעת" ולא התפרסה על כל המסך, כך שבצדדים היו חלקים שחורים, כאילו הרזולוציה לא תואמת את המסך. כמה עובדות חשובות: 1. הרזולוציה שהכרטיס מסך והמאפיינים בדסקטופ הציגו היו זהים: 1360x768 כמו הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. 2. לא עידכנתי את הדרייבר (v7.5) מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה 3. ניסיתי גם להפעיל את הATI TOOLS ולשים את הרזולוציה של המסך אבל זה גם לא עבד. (ATI TOOLS לא עובד אצלי אוטומטית, אלא רק כשאני פותח אותו) 4. ההגדרות בטלוויזיה …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי הרבה דברים טובים על הסטיק הזה: http://dx.com/p/rikomagic-mk802-iiis-android-4-1-1-google-tv-player-w-wi-fi-1gb-ram-8gb-rom-hdmi-black-177486 1.האם הקנייה משתלמת? 2.אני מעוניין לחבר לו עכבר ומקלדת כי הוא לא מגיע עם שלט. האם הדבר אפשרי? 3.יש לי רק יציאת HDMI אחת מהטלוויזיה והכבלים כבר מחובר אליה. לכן אני מעוניין בקניית מפצל: http://dx.com/p/3-port-1080p-hdmi-v1-3b-mini-switch-hub-3-in-1-out-39291 הבעיה היא שהוא מגיע בלי שלט ומצריך לחיצה ידנית בכדי להחליף התקן. האם אתם מכירים התקן דומה במחיר זהה עם שלט? כל שאר ההתקנים שמצאתי היו עם 5+ יציאות ומחיר מוגזם ממש... 4.האם אני אוכל לחבר CDROM רגיל? אני שמעתי שהוא תומך בו כמו שהוא תומך בUSB FLASH DISK, האם מישהו יודע בוודאות? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תבינו אני לא מבין בכל ברמקולים אז כל הצעה טובה בשבילי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 37 אינץ' עכשיו באגדרות בדרייבר יש כל מני פורמטים מה יותר טוב 1080P או 1080I?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר לפלסטיישן 3 שלי אוזניות גימינג אבל אין לי חיבור 3.5 בטלוויזיה אז מה שאני עושה זה ככה לוקח כבל RCA אדום ולבן (סטריאו ) ובסופו יש כניסת 3.5 רציתי לדעת אם אני יחבר אוזניות גימינג לדוגמא 5.1 ווירטואלי אז אני ישמע 5.1 ולא 2.1 ? כמו שאני שומע במחשב 5.1 אז גם בפלסטיישן תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות והמליצו לי על Corsair HS1A Gaming Headset והן מתחברות ללוח אם אבל כשאני מחבר ללוח אם את אוזניות אני שומע חלש אבל אם אני מחבר עם כרטיס קול אני שומע חזק יותר. עכשיו מה אתם הייתם ממליצים? האוזניות הן לגיימינג ולמוזיקה. התקציב שלי זה 400 שקל עם חריגות קטנות. תודה רבה, נדב
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי ניסיון מעולה עם Microlab FC330 שאף מערכת 2.1 גם ב-100-200 שח מעליה לא מתקרבת אליה וחשבתי לקנות את ה-H500 באיזור ה-600 שח בשביל סרטים (מוזיקה תהיה בונוס אבל סרטים הכי חשוב). אני לא מתכנן להשקיע 1500-2000 שח או יותר בסאונד בר/מערכת תומכת ATMOS וכו' (בין היתר כי ממה שאני מבין הרוב דוחפים יותר לכיוון 3000 כדי לקבל באמת סאונד איכותי) ומבחינתי לקבל את ה-5.1 בנטפליקס וסרטים שאני מוריד יהיה יותר ממספיק. אני ראיתי שרוב ההמלצות בעד 1000 שח הן ה-Z906 של לוגיטק ולצערי אני לא רואה ממש ביקורות על ה-H500 של מיקרולאב. השימוש יהיה בחדר של 2.8*2.6 מ' בערך, או בסלון לא הכי סימטרי מבחינה אקוסטית (הקיר הקרוב מצד שמאל בערך 6 מטרים מהרקול, מצד ימין זה בערך 2 מטרים), לא החלטתי עדיין. …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפש כאלה לשים בין הנגן למגבר, משהו כזה: http://www.amazon.com/IsoNode-Pro-Anti-Vibration-Feet-Large/dp/B0018BK24O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1313612475&sr=8-2 גובה צריך להיות לפחות 3 ס"מ. מישהו מכיר משהו כזה בארץ? תקציב באיזור ה100 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לעזרתם אודה: 1. הרכישה תתבצע בארה"ב והמסך ישלח במכולה לישראל, אוודא שהמסך יתמוך ב 110v-220v ותדירות סיגנל 50/60 הרץ, האם חשוב לוודא דבר מה נוסף? 2. אשמח לקבל המלצות לטלויזיות לאור הקריטריונים המפורטים מטה. אין לי הגדרת תקציב ספציפית, אנסה להתאים את עצמי לממצאים, אבל אבדוק את הדגמים שתציינו בחנויות בארה"ב ע"מ לבדוק מה פערי המחיר. מרחק צפייה של כ 3 מטרים, מעוניינים בגודל של 65"-75", (היום אנו צופים מהמרחק הזה ב "50 והוא קטן לנו). חשוב שהמסך יהיה 4K (יחובר אליו גם Xbox Series X שהוא 4K), חשוב שהוא יהיה חכם (תמיכה בנטפליקס, הולו, אמאזון פריים, יוטיוב, אפל TV וכו'), המסך יהיה בסלון הבית, חשוב שהמסך יהיה של חברה אמינה וטובה. …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך שמע חדש למחשב בעיקר למטרת סרטים ומוזיקה בעיקר ואני מתלבט בין מערכת משולבת לרמקולי מחשב למשל: מה עדיף לי HTZ161וPioneer אוו רמקולים של מחשב מדגם MX5021 וAltec Lansing
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס אוזניות ב250-+ שקל השימושים היו בעיקר מוזיקה מישחקים וסרטים ראיתי את אלה מה אתה אומרים http://www.djshop.co.il/?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} או את אלה http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={08C8A7DB-B793-457F-86F5-F804DCA9FDB4}&details_type=1&itemid={B88F5539-7D9E-4E8E-9381-A329AF8CAD6D}
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להתפנק באוזניות לחדר כושר ולשדרג את האוזניות שהגיעו עם הIPOD. יש איזושהי הסכמה רחבה שהISPORT מעולות למטרה זאת. איני אודיופיל, אך נהנה ממוזיקה באימונים, בעיקר רוק כבד וקצת מוזיקה שחורה. ישנם 3 דגמים ברמות מחיר של 280,450,600. חבר שיש לו את הדגם היקר אומר שההבדל רק באטימות ולא באלמנט סאונד. מה דעתכם? האם יש אופציה יותר טובה? (ראיתי שכתבו שאין אוזניות באמת טובות לחד"כ, אל תנסו לזרום בהתאם למגבלות...) תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שאלה Z5500 Logitech שווה לקנות או לא ? למערכת קולנוע ביתית מחוברת למחשב לפי מה שאני רואה יש לה ים יתרונות רסיבר איחודי עם שתי יציאות כולמר מחוברת לממיר ולמחשב וגם THX קיצור למישהו יש אותה בחן אותה באתר רואים שיש לה 505 RMS אם מישהו יכול לתת לי עצה ???
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם חברת DIVOOM היא חברה טובה ואמינה? ואיך איכות השמיעה בהם?? דגם: COMET D2 תודה לעוזרים .... לינק למפרט הרמקולים באתר : http://divoom.com/cd2.htm
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: אני ממש אבל ממש רוצה את SlimX 400 של IRiver אני מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה (ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי בנוגע לבחירה שלי בו...) עכשיו הבעיה היא , כמובן, המחיר! לפי מה שאני רואה באתר של החברה (כאן) הוא עולה 200$ שזה מחיר סביר ביותר! אבל הבעיה היא שאני גר במדינת הגנבים, הלא היא ישראל :-( ואני מעוניין לקנות את ה SlimX כמה שיותר מהר (יש לי עוד שבועיים טיול שנתי) אבל זה לא כזה הכרחי למרות שאני אשמח לקבל אותו לפני... אבל אני לא יודע מה לעשות ??? 1) להזמין אותו מחו"ל- אין לי מושג בגרוש איך עושים את זה כי בחיים שלי לא הזמנתי כלום מחו"ל אני גם לא יודע דרך איפה והאם זה בטוח, תוך כמה זמן זה מגיע, כמה זה יעלה ואם זה משתלם בכלל... 2) לקנות ב"ארץ הקדושה" שלי ולשלם…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-