עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  2. האם יש מי מכם שמשתמש באפיקציה כזו? מה דעתכם על האפשרות ו\או אופן השימוש מניסיונכם האישי? במאמר הבא מופיעה רשימה קצרה של אפליקציות מובילות, באיזו מהן אתם משתמשים (אם בכלל) ועל איזו הייתם ממליצים? http://surround-sound.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לאחרונה שידרגתי את המחשב הישן שלי,K6-2 500 למפרט הנוכחי שלי(<----ראו מפרט). לפני השידרוג הייתי מתקין את DivX505Bundle מWWW.DIVX.COM והסרטים היו עובדים די סביר(היה קול וגם תמונה, קצת לא מתואמים אבל די סביר :-\) עכשיו אחרי השידרוג היה בעיה יותר מוזרה: כל הסרטים פעלו בהילוך מהיר,בכל התוכנות של המחשב התקנתי את הבאנדל DivX505Bundle , לא עזר(עדיןן עבד מהר מדי). התקנתי את הוינדוס 98SE מחדש, ואח"כ את הבאנדל, לא עזר. התקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 7.1 וגם זה לא פתר את הבעיה, בסוף ניסיתי את WMP9, ועכשיו אני לא יכול לראות כלום (אפילו לא בהילוך מהיר ;D) הסאונד מחובר ועובד מעולה במשחקים ושירים(שמתנגנים בWINAMP) בWINDOWS MEDIA PLAYER הוא רושם CANNOT ALLOCATE MEMORY BECAUSE NO SI…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by chris_u16,

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index.php?showtopic=9772&st=0 לא בדיוק הבנתי מה הקטע אודיו המדובר בתראד בא לבדוק (מה זה clipping?), בקליפ הזה שומעים צליל מאוד גבוה כמעט שנייה אחרי ניגון הצליל המדובר בווליום יחסית נמוך, אם אני שם את הרמקולים על ממש נמוך אז לא מרגישים את הצליל האולטראסוני ולא שומעים את הHigh Pitch sound הזה. אשמח להסבר על התראד הנ"ל ומה הקובץ הזה בא לבדוק חוץ מלהרוס לנו את השמיעה! האם זה נכון שמטרת הצליל לבדוק האם אין עיוות בצלילים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by asafgolan,

לאחרונה רכשתי טלוויזיה חדשה. את הקודמת חיברתי למערכת סטריאו ישנה שיש לי באמצעות RCA והייתי די מרוצה מהתוצאה. בטלוויזיה החדשה קיימת רק יציאת אודיו אופטית ואין באפשרותי לחבר אותה למערכת. אפילו שהאוזן שלי ממש לא בררנית בדר"כ, הרמקולים המובנים שלה ממש נשמעים רע. ראיתי שיש ממירים זולים שיכולים להמיר יתיאה אופטית לRCA כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coax-Coaxial-Toslink-to-Analog-RCA-L-R-Audio-Converter-Adapter-/200776570996?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ebf375874 האם פתרון כזה יניב לי איכות שמע זהה לחיבור RCA לRCA כמו בטלוויזיה הקודמת? יש אופציות עדיפות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן.. רציתי חוות דעת על הcreative sound blaster mp3+ והאם הוא יכול לשמש בכרוץ נוסף למוניטור לדיג'יי?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by Shikli,

שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by יודי,

יש לי נגן של חברת creative ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות של החלפת תוכנה לעברית!! (לראות אר5ת השמות של השירים בעברית???) ???

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by motaboy,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by iakovl,

חברה, כבר כמה זמן שיש לי את הCreative SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro http://hwzone.co.il/reviews/audigyzs/ הכרטיס עובד מעולה יחד עם הHD595 שלי... למרות שגם הלוח אם שלי סחב אותם יפה אין כמו לשמוע את DARK SIDE OF THE MOON בפלאק, בשביל להעריך כרטיס קול טוב (ישן אבל טוב) דבר אחד שלא יצא לי לשחק איתו הרבה זה השלט, איך אני מגדיר אותו כמו שצריך שיוכל לשלוט על הפונקציות של הישומים הרגילים (winamp וכו'...)

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אני מחפש מערכת קולנוע בייתי לסרטי DVD וקצת מוזיקה DVD כבר יש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by Classify,

התקציב הוא עד 3K. לא צריך 3D, SMART TV וכו.. רק שתקרא סרטים מ-USB ותתמוך בקריאת כתוביות. המטרה היא בעיקר לראות סרטי HD ו-YES.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LaCostE,

הלכו לי האוזניות הישנו אז אני ורצה לקנות משהו טוב עכשיו . משהו בסביבות גג 200 וקצת . חשבתי על משהו כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153 חשוב לציין בעיקר למשחקים , ולמוזיקה . אשמח אם תעזרו לי , תודה נ.ב מה ההבדל בין זה לבין http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=930 אותו מחיר

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by oren21,

שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. עזרה בבחירת אוזניות לצורך משחקי מחשב, תקציב בסביביות ה150-200 גג. תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. נדרש לרכוש אוזניות למחשב נייד לטובת צפיה ביוטיוב ושיחות ZOOM (כשעה ביום). מתבלט בין אלחוטי לחוטי. רק מטעמי נוחות - מחיר: עד 200 שח. אין חשיובת לאיכות שמע גבוהה אבל כן מצפה שהאוזניות תהיינה איכותיות ולא תתפרקנה אחרי חודשיים. באלחוטי- Bluedio TMS בחוטי - platronics 400hx האם האלחוטיות רלוונטיות לצפיה בסרטונים ושיחות ZOOM? ל-platronics כמה דגמים, ל-XBOX ואחרים - האם זה אמור לשנות לי משהו? המלצה אחרת לאוזניות אחרות טובות במחיר של עד 200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by o07,

מישהו יכול לעזור לי לערוך תמאפיינים של Winamp 5.24 שיהיה תתוצאות הכי טובות למוזיקה?? יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 . נראה לי משהו שקשור ל- Output ול- Input. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by DMV,

הי חברים, יש לי בקשה לעזרה יש לי אוזניות IN EAR של IBEATS (נהדרות אם כבר שאלתם...לפחות בזמן שהם היו שלמות) עם דיבורית אישית מובנית (לחבר לאייפון) הייתי קצת אלים איתם ושברתי את הפלאג- יצא החוצה מהמקום ולא ניתן להחזיר. אחרי שהוצאתי את הבידוד וחשפתי חוטים נשארתי עם כמה שאלות: 1- לאן אני מלחים כל דבר? (הבנתי שירוק זה הארקה, אדום-שמאל, זהב-ימין ובטח הלבן המסוכך זה הדיבורית...תקנו אותי אם זה אחרת) 2-האם צריך הלחמה מיוחדת? 3-האם מישהו מוכן לעזור לי עם ההלחמה (אין לי מלחם שפיץ, מוכן לשלם) הערות - מדובר בכבל של מונסטר. -צירפתי תמונות של הפלאג והחוטים החשופים. -אני ממש אוהב את האוזניות האלה -לחנויות אלקטרוניקה אין סבלנות להתעסק עם תיקונים כאלה, תנו להם רק טלויזיות... - אני ישמח לקב…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מקרן שישמש לצפייה משפחתית במרפסת/חצר הבית, צפייה בעיקר בסרטים, לא בשעות האור כמובן, אבל מחוץ לבית. הצפייה תתבצע במרפסת ממרחק של כשלושה מטרים ומעוניינים לצפות על מסך של בסביבות "120. לא החלטנו עדיין על הגודל, אבל יהיה בבית מסך טלויזיה של "65 לפחות, אז צריך מסך הקרנה גדול משמעותית מהטלויזיה. התחלתי עם הכנת שיעורי בית וכתבתי את הפרמטרים החשובים, אשמח להתייחסותכם: 1. עוצמת הארה, כמה אנסי לומנס מומלץ לצפייה שלא בחדר חשוך, אלא במרפסת בערב? לפחות 1,000? יותר? 2. מה יחס הניגודיות המינימלי לצפייה במרפסת? 1:1,000? 3. רזולוציה, האם 4K מייקר משמעותית לעומת Full HD/1080p? 4. סוג נורה: רגילה היא מיושנת, …

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.