עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

אני רוצה לקנות נגן חדש של 6 ג'יגה ככה אבל גם 10 זה טוב אבל לא יותר... חשוב לי : גודל קטן ונוח אביזרים נוחות שימוש ותוכנה איכות שמע בטריות של לפחות 15+ תקציב: 1450

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Arkadi.Krr,

למנהלים, מצטער שפתחתי פה את האשכול פשוט לא ידעתי שזה לא המקום, אפשר בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול? :\ מצטער... רק לא לנעול בקשה :\ אוקיי אז אני מחפש לקנות נגד במחיר של 400-600 מקסימום אולי אפשר להיות עוד יותר טיפונת להיות גמיש. נגד MP3 שיקרא כל איכות מוסיקה גם אם היא גבוהה כמו 320KBS ומעלה אני לא צריך אותו בשביל וידיאו וכל זה, רק מוסיקה באיכות גבוהה ורצינית במקסימום הניתן במחיר הזה. עכשיו אני מצאתי נגן ממש אידיאלי בשבילי רק השאלה היא איך האיכות? איך הנגן? ואם יש אפישהו ביקורת עליו? הנה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 כנ"ל http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704137 איזה מבינהם? ושוב פעם איך הם? בעיכר השני FUZE? אה והכי חשוב שיהיה לפחותתת 5GB עוד: http://…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  5. ברצוני לרכוש סטראו לרכב בארהב, יכול להיות שהרדיו לא יעבוד בישראל? התדרים בישראל הם כמו באירופה ואני צריך לחפש אפשרות זאת ברכישת סטראו?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by shaharo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות מערכת 5.1 אבל אני לא מבין ברמקולים לא יודע מה טוב ומה רע ואני צריך את עזרתכם אני קונה את הכרטיס פורטיסמו 3 ורציתי לדעת על איזה רמקולים אתם מציעים לי תודה מראש

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות לאוטו שלי רמקולים אחוריים.. יש לי כבר רמקוליים קדמיים של PIONEER ורדיו דיסק של PIONEER 40*4 איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות.... אני שמעתי על ה PIONEER 5 WAY .... והם עולים בסביבות ה 800 שקל... התקציב שלי נע בין 600 -650 תודה מצאתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHTSA6990S מה אתם אומרים ? *הרדיו דיסק זה 50*4 לא 40*4.. אופטס לא שמתי לב!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Freeze,

התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by yot,

בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  12. כרגע אלה הרמקולים שיש לי: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31HSGEW2WEL._SL500_AA280_.jpg משהו כזה ... PCWorks Cambridge SoundWorks הם ממש טובים, אבל אני רוצה להתחדש קצת, לקנות משהו חדש, חזק יותר, ואיכותי יותר. בנוסף לאלה יש לי גם מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם רמקולים ענקיים וחזקים שמסוגלים להרעיד מים שבתוך כוס שנמצאת קומה מלמטה. אז אני עובר לחדר גדול יותר עכשיו, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות, יש לך המלצות לתת לי על רמקולים טובים עד 600-500 שקל? הסתכלתי בכיוון של X530 של לוגי'טק ( יש לי G15 וG5 אז אני רוצה לסגור מעגל: ) ... מה אתם אומרים על הX530?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by CkerCky,

אז החלטתי שאני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר בשביל מוזיקה וסרטים. חשוב מאוד לא לחרוג 500 שקל! אשמח להצעות! תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. אני רוצה בעקרון לחבר את הרמקולים של המחשב לנגן ולשמוע שירים מהנגן בווליום , במקום לקנות מערכת סטריאו לבית . לא צריך להאריך למה אבל עשיתי חישוב שזה יותר משתלם אז אם משהו יוכל להציע לי רמקולים של מחשב באיכות סאונד גבוהה עם הרבה ווליום .תודה אני גר בפרדס כץ אז אם יש חנות ליד כמו http://www.tuki.co.il/search.asp?qsearch=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&qmanufact=זה יהיה טוב. אבל אם יש מוצר יותר טוב בחנות אחרת אז אני אלך לחנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אני מחפש יד שניה עד 1500.. אפשר טיפה לחרוג... אני יודע שהתקציב מגביל אבל זה מה יש... מה אתם ממליצים? ועדיף מאיזור חיפה... יש חנויות? משהו?

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  17. התקציב הוא עד ל1200-1300 מטלבת בין החברות denon ימאהה SHERWOOD וניראה לי פיוניר אבל לא ניראה לי שיש להם רסיבר במחיר הזה בקיצור היה לי רסיבר של JVC RX-5032 ואני לא רוצה להתקרב לדבר הזה אני רוצה משהו שנותן באס עמוק ואיכות טובה אם יש 6.1 בתקציב הזה זה יהיה עוד יותר טוב מאשר 5.1 תודה מראש על ההמלצה!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. כל מה שאני צריך זה חיבור RCA צהוב שיכניס וידאו למחשב כדי שאוכל לפתוח חלון קטן ולראות בזמן שאני עובד על המחשב. המסך הוא LCD 32 אינץ' והוא משמש גם לטלויזיה וגם למחשב, לכן כשאני עובד עליו אני רוצה גם לראות את שידורי הממיר במסך קטן. עד עכשיו הייתי עושה זאת בשתי שיטות. 1. הייתי משתמש בכרטיס RADEON X1900XT שכולל כניסת וידאו. 2. הייתי משתמש בכרטיס טלויזיה ישן מאוד מאוד. לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם 4870, ועד כמה שזה תמוה ודבילי וממש חוסר התחשבות, אין לו יכולת לקבל וידאו והכרטיס טלויזיה כל כך ישן שלא מצאתי לו שום דרייבר שמתאים לVISTA 64 ביט (על 32 הוא עבד יופי) לכן אשמח להצעות לאיזשהו כרטיס, אפילו עדיפות לאיזה מתאם USB קטן שסה"כ יקבל אות וידאו דרך COMPOSITE. לא מעוניין בP…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. יש לי ספריית סרטים (קבצי AVI) מוכנה על דיסקים שאני צרבתי עם תרגום עברי בקובץ נפרד (לא מובנה), אני רוצה לראות את זה בסלון. מה הדרך הטובה ביותר (אין בעיה כספית) ואני לא רוצה להעביר את המחשב מהחדר בשביל זה. בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  20. אף פעם לא חיברתי HTPC ורציתי לשאול כמה דברים : 1. חובה LCD בשביל להתחבר לHTPC או שאפשר גם מטלוויזיה רגילה? 2. איזה סוגי חיבורים יש בHTPC ומה ההבדל ביניהם ? 3. האם בשביל להקליט תוכניות, לעצור, להריץ לאחור ( בעצם כל הפעולות שהYES MAX עושה) צריך כרטיס מיוחד? הבנתי שהכרטיס שכולם כאן ממליצים עליו הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , מה הוא נותן ומה ההבדל בינו לבין ה Hauppauge WinTV-PVR-500 MCE? שווה להשקיע על היקר? 4. איך המעבד E5200 לHTPC? ה בנתי שבוחרים אותו הרבה בגלל שהוא שקט? מה לגבי E8200? כדאי? תודה ומצטער אם חפרתי פשוט אני חייב להבין את כל התמונה לפני שאני מזמין =]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. יש לי מספיק כסף בשביל לרכוש את הרמקולים, במיוחד עכשיו שהמחיר ירד. האם כדאי להזמין מארה''ב?אם אין אחריות? שווה את החסכון של 1500? אני צריך עזרה בבחירת חנות משם + כל הסלט מסביב, מע''מ וכו'. תודה. נ.ב אני יודע שהרמקולים שווים כל אגורה, אני אשתמש בעיקר לסרטים, הכרטיס קול שלי או ONBOARD, האם שווה לקנות כרטיס קול גם? למי שיש את הרמקולים האלה, האם הם עד כדי כך טובים? או עדיף לחסוך למסך למחשב\כרטיס מסך - בשביל שבחווית הצפייה בHDTV במחחשב תשתפר? כרגע המחשב שלי במפרט בצד, בדקו. יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי איכותית, פלזמה תומכת HD וסטרימר המעביר את החומר HD לפלזמה, האם שווה לי אז להשקיע ברמקולים כאלה לחדר כשיש לי מערכת איכותית ביותר בסלון? תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני ממש לא מבין בזה, אני רוצה שיש אפשר לאכסן לפחות 80 שירים בהתחלה רציתי ללכת על 256MB אבל לא הייתי בטוח אז אם כבר קונים רצוי לקנות משהו טוב החלטתי ללכת בסוף על נגן של 512MB ואני לא יודע מה עוד אני צריך לדעת על הנגן אני רוצה שתהיה תמיכה בעברית שאני אוכל להעביר שירים מהמחשב ולנגן בלי בעיות(חבר שלי אמר שצריך להתקין דיסק לפני זה אם כן זה משנה איזה מערכת הפעלה יש לי?) וזהו בעיקר השאיכות שמיעה תהיה טובה מחיר טוב וקצת הסבר ותמונה של הנגן.. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה דעתכם על הדגם הספציפי הזה הוא נחמד ולא יותר מידי מפוצץ באופציות מיותרות. אני רוצה איכות טובה, קורא ID3 וקליטת רדיו איכותית. העוצמה שהוא מוציא היא 4X50 וואט ואני אחבר אותו לרמקולים מתוצרת פיוניר 6X9 בעוצמה של 200 וואט. מא אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.