עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by menos,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם מערכת רמקולים 5.1 שאני אשמע בהם מצויין עד 1200 ש"ח +- מה יש לכם להציע ? תודה!

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Check_Point,

יש לי Altec 2100 מחוברים ל- Audigy2 . האם זה הגיוני שכאשר אני מנמיך את הרמקולים עד הסוף (דרך השלט), עדיין ישמעו חלש? אם לא, איפה עלולה להיות הבעיה ? ברמקולים או בכ.קול ? איך אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by benor,

אני חושב לקנות אוזניות חדשות. באף אתר מכירות באינטרנט, לא ראיתי אותן למכירה. הן זמינות בארץ, בחנויות אודיו למיניהם? אני מעוניין להשקיע מקסימום עד 100 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

בעיקרון אני יודע שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל פשוט הזמנתי את האודיג'י 2 מפנדה אחרי בערך חודש שאני מחכה התקשרתי לשאול מתי בערך זה צפוי להגיע ואמרו לי שאין ליבואן במלאי בינתיים אז חשבתי למה סתם לחכות, אולי אני ייקח לייב 5.1 שיש להם במלאי וזהו... השאלה היא האם ההבדלים הם ממש ממש גדולים שאני ירגיש בהבדל (הכרטיס יחובר עם ATP3 ואינספייר 4.1). תודה.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  7. היי, אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד כמה ימים ורציתי שהוא יקנה לי שם אזניות. התקציב הוא 100$. אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני יודע ש sennheiser נחשבת לאחת המובילות, והדגמים שלהם בתקציב הזה הם ה HD570 וה HD515. בנוסף, לחבר שלי יש את ה HD590 שדי אהבתי, והבנתי שהן די דומות ל 570. אז השאלה שלי אליכם היא איזה דגם עדיף ומדוע. ואולי בכלל יש אזניות של חברה אחרת באותו תקציב שכדאי יותר לקנות... האזניות יתחברו לרוב למחשב(Creative SB Live 5.1) וישמשו למשחקים מוזיקה וסרטים (די מכסה את כל האפשרויות, הא? ). תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by boogala,

זה נשמע בטח דבילי, אבל אני מחפש דרך לשים את השיר של "MIGHTY MOUSE" כל פעם שהמחשב שלי פועל. הבעיה היא שאני משיג אותו רק בMP3. איך הופכים אותו לWAV? תודה היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by k-o-b-y,

היי כרגע יש לי רמקולים מעפנים (Cambridge SoundWorks 2.1) והם עושים בעיות (כל מיני רעשים משונים כמו שמטוס עובר מעל הבית, גם כשהמחשב סגור) ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-400 ש"ח. אני חשבתי על Altec lansing ATP 3 2.1. מה אתם אומרים? נ.ב יש לי כרטיס קול OnBoard (לוח Epox 8rda+)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  10. לידע אישי מה עוזר לי ההתנגדות והנצילות כשאני מסתכל בספספיקציות של אוזניות למשל?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  11. אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by itaysp,

טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. זה עוזר בכלל במשהו? תודה מראש, בגיימר משום מה לא עונים לי P:

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המוצר נמצא כאן, בחנות שטוענת שהם היבואנים היחידים שלו בארץ http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 מחירו דיי זול... יש שם הרבה פרטים וגם FAQ..(שאלות ותשובות) אבל מה... לא כתוב בשום מקום האם הוא משפר את התמונה שתהיה כמו במסך המחשב.. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל רגיל יש סרטים שבסצונת כהות רואים חרא.. אז למה שבמכשיר הזה האיכות לא תהיה אותו דבר... ?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by diablo4u,

יש לי אוזניות עם מיקרופון usb של לוגיטק מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להשתמש רק במיקרופון של האוזניות אך ברמקולים שלי הרגילים ושל באוזניות. איך אני מפצל בין השניים? הרי בגלל שזה usb זה חיבור אחד תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מכשיר MP3 מבוסס Flash, היום או מחר, לפני נסיעה. לא הרבה זמן, אבל לא נתעסק בזה הרבה בחרתי בפלאש בגלל שאני לא זקוק ליותר מדי נפח אכסון (~256 יהיה מספיק), והניידות היא יתרון למה אני צריך לשים לב כשאני קונה אחד כזה? אני גם מעוניין באחד זול יחסית, ואני מוכן להתפשר על איכות הקול למשל, אין לי אוזן אקוסטית במיוחד , מקסימום 800. יש כזה דבר? למישהו יש המלצות? מישהו מכיר גם חנויות מומלצות, או שאני אבקר באתרים של החנויות חומרה שאני מכיר? תודה מראש עריכה - דפדפו למטה בעלון הבא: http://www.handystore.co.il/0704.htm לנגן c-138. של איזה חברה הוא? למישהו יש פרטים נוספים? משתלם?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Michael^_^,

היי ראיתי דרך זאפ את זה: http://www.tuki.co.il/details.asp?id=685&lead_id=&look= מה אתם אומרים? זה אמנם מחודש אבל די זול למכשיר הזה לא? איך המכשיר מישו יודע? ומה הם כבר יכולים לחדש במכשיר? תודה ושווה לקנות את זה: http://www.iriver.arcadia.co.il/product.asp?cat2cat1id=1925&Cat2ID=0&pid=%20iMP-550 שווה? במחיר הזה או לחכות כמה זמן ולהביא מובו 4 ג'יגה מארה"ב?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by Adirz,

אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  19. הנה לינק לפירוט עליו באתר של באג. אל תתייחסו בבקשה אם הוא שווה את המחיר או לא כי זה לא המחיר שאני קונה כי אני קונה בגרמניה. ;D ;D ;D תנו את דעתכם הכנה :} טנקס. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=956&scat=221&tcat=33 והיותר מועדף עליי: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=925&scat=221&tcat=33

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  20. 2 רמקולים + רמקול בס NNER HN21 2+SUB BEIGE 2800W האם האם שווים? כמה כדאי לשלם עבור חדשים אלה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על IRIVER H300? אני שוקל לקנות את המכשיר ורוצה חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. התקציב דל, הדרישות גבוהות מאוד. מה אפשר למצא במחיר כזה בארץ? אין צורך במגבר אוזניות, נכון?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by kol209,

זה קשור לפרום? :'( איזה DVD לקנות לטלויזה? כמה עולה DVD בנוני וכמה עולה DVD איכותי?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים